Alecksss Reputație: 16 Postat Ianuarie 17 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 17 Revizitat Ana, aceasi locatie cunoscuta langa fostul Billa Dr. Taberei garsoniera ok, curata, la baie prosop curat etc strictul necesar dar curat si fara nici un miros aiurea. Ana de nota 10 pt mine ... Doar 1 numar cu On neprotejat fara graba cu tente de deep urmat de Np calarit de Ana 😉 facut un dush si ne-am prins in la discuti/vorbe despre una alta 🤫 si cam asta a fost ora mea scurta petrecuta cu Ana .... Aceeasi nota din partea mea pt Ana - 10 ( pt mine este foarte ok, simt ca ma duc ca si la o prietena, pt felul ei de a fi ) Ps : Abia astept ca sa revin ( sper ca in 2-3 saptamani sau mai devreme in functie de ... stii tu ce 🤩 ) 2
vasilestan Reputație: 105 Postat Sâmbătă la 23:18 Oras:București Oras:București Postat Sâmbătă la 23:18 On 1/17/2025 at 7:34 PM, Alecksss said: Revizitat Ana, aceasi locatie cunoscuta langa fostul Billa Dr. Taberei garsoniera ok, curata, la baie prosop curat etc strictul necesar dar curat si fara nici un miros aiurea. Ana de nota 10 pt mine ... Doar 1 numar cu On neprotejat fara graba cu tente de deep urmat de Np calarit de Ana 😉 facut un dush si ne-am prins in la discuti/vorbe despre una alta 🤫 si cam asta a fost ora mea scurta petrecuta cu Ana .... Aceeasi nota din partea mea pt Ana - 10 ( pt mine este foarte ok, simt ca ma duc ca si la o prietena, pt felul ei de a fi ) Ps : Abia astept ca sa revin ( sper ca in 2-3 saptamani sau mai devreme in functie de ... stii tu ce 🤩 ) Și-a făcut wapp? Sau tot apel?
Alecksss Reputație: 16 Postat Duminică la 08:17 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Duminică la 08:17 Acum 8 ore, vasilestan a spus: Și-a făcut wapp? Sau tot apel? Numai apel, nu are whatsapp
ZAROSKI Reputație: 5 Postat Luni la 19:27 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Luni la 19:27 Da este foarte buna Ana și își face treaba pe bune este și foarte respectoasa in tot cea ce face și își respectă foarte mult clienți care vin la ea eu merg la ea de ani de zile mergeți cu încredere că veți fi mulțumiți își face treaba pe bune și arată și bine
ZAROSKI Reputație: 5 Postat Luni la 19:34 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Luni la 19:34 La 19.01.2025 la 1:18, vasilestan a spus: Și-a făcut wapp? Sau tot apel Nu pe număr raspunde
billion99 Reputație: 23 Postat Marți la 21:45 Postat Marți la 21:45 Salutare tuturor, am contactat-o azi pe Ana,am vorbit la telefon și am stabilit sa ne vedem la ora 16,foarte gentilă și drăguță la telefon.Ma prezint la ea în zona,parchez unde a fost mai de mult bila,o sun si prin telefon ma ghidează la blocul unde activează.Intru și imi deschidă ușa o doamna foarte drăguță,zâmbăreață,joviala și ma invita în apartament.Îi las cadoul pentru o ora cu anal,250 de lei,îmi înmânează un prosop curat,fac un dus și întors de la baie doamna era dezbrăcată doar cu niște sandale dragute în picioare.Stam puțin de vorba și trecem la treabă.Incepe un oral neprotejat destul de fain,cu presiune,uneori deep,senzația chiar tare,punem prezervativ,facem un misionar și capituleaz în prezervativ.Mai discutăm puțin și iar începe cu un oral foarte bun,încearcă sa o ia pe toată,aproape ca reușește,cu atentie la oo și trecem la un doggy spunându-i Anei ca vreau și anal,ea se pregătește,se da cu o crema,fac 5 minute de normal și după vine analul🤤,ceva fain de tot,foarte strâmbă și mi-a plăcut cum gemea.Am finalizat în balonas în curulețul ei,am mai stat 2 minute de vorba și am ieșit pe ușa.Pe Total am rămas cu o impresie foarte bună,Ana o femeie matura care arată bine și știe sa te facă sa te simți bine,cu siguranță voi mai reveni.Sper sa citească recenzia asta😅😅 2 1
Membru Premium vafutepeakie Reputație: -1 Postat Marți la 23:27 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Marți la 23:27 Nu ne lasi si noua niste poze care sa nu fie de 10 ani de zile ?
ana dr taberei Reputație: 28 Postat Miercuri la 08:36 Oras:Bucuresti sec 6 Oras:Bucuresti sec 6 Postat Miercuri la 08:36 Acum 10 ore, billion99 a spus: Salutare tuturor, am contactat-o azi pe Ana,am vorbit la telefon și am stabilit sa ne vedem la ora 16,foarte gentilă și drăguță la telefon.Ma prezint la ea în zona,parchez unde a fost mai de mult bila,o sun si prin telefon ma ghidează la blocul unde activează.Intru și imi deschidă ușa o doamna foarte drăguță,zâmbăreață,joviala și ma invita în apartament.Îi las cadoul pentru o ora cu anal,250 de lei,îmi înmânează un prosop curat,fac un dus și întors de la baie doamna era dezbrăcată doar cu niște sandale dragute în picioare.Stam puțin de vorba și trecem la treabă.Incepe un oral neprotejat destul de fain,cu presiune,uneori deep,senzația chiar tare,punem prezervativ,facem un misionar și capituleaz în prezervativ.Mai discutăm puțin și iar începe cu un oral foarte bun,încearcă sa o ia pe toată,aproape ca reușește,cu atentie la oo și trecem la un doggy spunându-i Anei ca vreau și anal,ea se pregătește,se da cu o crema,fac 5 minute de normal și după vine analul🤤,ceva fain de tot,foarte strâmbă și mi-a plăcut cum gemea.Am finalizat în balonas în curulețul ei,am mai stat 2 minute de vorba și am ieșit pe ușa.Pe Total am rămas cu o impresie foarte bună,Ana o femeie matura care arată bine și știe sa te facă sa te simți bine,cu siguranță voi mai reveni.Sper sa citească recenzia asta😅😅 Multumesc
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum