gallo Reputație: -1313 Postat Decembrie 10, 2021 Oras:Provence Oras:Provence Partajează Postat Decembrie 10, 2021 Acum 3 minute, TheKing15 a spus: Nu domnule, doar ca eu am pus intrebarea si acum am aflat… daca te-am suparat, nu sta asa, iti faci rau tie Nu am de ce sa ma supar pentru un idiot ca tine! Orientarea ta este evidenta bulangiule, mai mult, nu iti poti schimba stilul clonatule 2 Link spre comentariu
Vizitator TheKing15 Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2021 Partajează Postat Decembrie 10, 2021 Acum 1 minut, gallo a spus: Nu am de ce sa ma supar pentru un idiot ca tine! Orientarea ta este evidenta bulangiule, mai mult, nu iti poti schimba stilul clonatule Multumesc, o seara buna Link spre comentariu
pandele firea Reputație: 2090 Postat Decembrie 10, 2021 Oras:Voluntari Oras:Voluntari Partajează Postat Decembrie 10, 2021 1 hour ago, pulcher said: haznaua din care-i avortat lisandru e non-stop bortoasa cu dodecapleti luetici Se stie 3 1 Link spre comentariu
gallo Reputație: -1313 Postat Decembrie 10, 2021 Oras:Provence Oras:Provence Partajează Postat Decembrie 10, 2021 Acum 5 minute, pandele firea a spus: Se stie S-a trezit pandelica muista?🤣 1 2 Link spre comentariu
orlando muistul Reputație: 2434 Postat Decembrie 10, 2021 Partajează Postat Decembrie 10, 2021 Primele pagini lectie de psihiatrie pentru studenti anul 2, boli ireversibile cu grad de violenta ridicat Continuati! 1 Link spre comentariu
pulcher Reputație: 2650 Postat Decembrie 10, 2021 Oras:Palas Oras:Palas Partajează Postat Decembrie 10, 2021 10 minutes ago, orlando muistul said: Primele pagini lectie de psihiatrie pentru studenti anul 2, boli ireversibile cu grad de violenta ridicat Continuati! lisandru e chizdofrenic oedipian 1 Link spre comentariu
gallo Reputație: -1313 Postat Decembrie 11, 2021 Oras:Provence Oras:Provence Partajează Postat Decembrie 11, 2021 Acum 8 ore, pulcher a spus: lisandru e chizdofrenic oedipian Asa zici tu "locotenent-colonelul" pulii, faci armata de rusine. 2 Link spre comentariu
gallo Reputație: -1313 Postat Decembrie 11, 2021 Oras:Provence Oras:Provence Partajează Postat Decembrie 11, 2021 Acum 14 ore, orlando muistul a spus: Primele pagini lectie de psihiatrie pentru studenti anul 2, boli ireversibile cu grad de violenta ridicat Continuati! Tu esti de prima pagina muista mica!🤣 1 2 Link spre comentariu
gallo Reputație: -1313 Postat Decembrie 11, 2021 Oras:Provence Oras:Provence Partajează Postat Decembrie 11, 2021 Acum 14 ore, orlando muistul a spus: Primele pagini lectie de psihiatrie pentru studenti anul 2, boli ireversibile cu grad de violenta ridicat Continuati! Constat ca majoritatea postarilor le ai la fazan bulangiule! In afara numelui de scena care te caracterizeaza muistule, esti aidoma clonatilor prosti ... un fazan!🤣 2 2 Link spre comentariu
Liviu555 Reputație: -61 Postat Decembrie 13, 2021 Partajează Postat Decembrie 13, 2021 On 12/10/2021 at 11:31 PM, pulcher said: lisandru e chizdofrenic oedipian Salut , nu ii pui te rog si lui @CharonIV un diagnostic? Ma acuza ca am vreo 20 de clone , care cum il deranjeaza spune ca sunt eu , rade de cei care isi fac abonamente superpremium ca sa ii minuseze pe altii , apoi isi face el si ma minuseaza pe mine , se da singur de gol raspunzand la postari adresate unui alt cont (bineinteles clona a lui) si asa mai departe. Ce o fi cu el? Mai are sansa de salvare> Link spre comentariu
Postări Recomandate