Sari la conținut

Ruby 0755356728😘noua in oras

Rubyrubyy

Postări Recomandate

Vizitator MCMXXXIX
Reputație: 0
Postat
On 12/10/2021 at 5:18 PM, dan1984 said:

operația pt apendic este intr-o laterala nu fix sub buric (așa stiu eu)

si

te inhiba blondele skinnny???? 😂😂😂🤣🤣🤣😅😁❤️💋😙 tu știi prea multe 🤦‍♂️😉😎😇

Dane, tu esti ca Johnny Sins, bei. Esti avocat, politist, chirurg, pestan, gaymer etc. 

• Oras:Provence
  • Oras:Provence
Postat
La 12.12.2021 la 11:06, dan1984 a spus:

am inteles! îți este dor de mine, dar, din câte stiu, nici măcar nu ești in iasi… ești la bucuresti

draga, lori, săptămâna aceasta m-am văzut cu minim 5 fete noi, nouțe, care pe mine nu m-am convins decât de un singur lucru… #ambalajulconteaza. știi foarte bine ce reacții negative apar când scriu despre astfel de experiențe…

la tine “ambalajul” a fost și cred ca și acum este in regula

Sugi pula!

• Minus 8
Vizitator PokerFace13
Reputație: 0
Postat
La 12.12.2021 la 12:21, renesmee a spus:

Ce faci pe topicul fetei e de prost gust. E o femeie ca multe altele .   Dane, stim amandoi ca tu ai o parere in general proasta despre fetele cu tatuaje ,dar sa stai si sa ii analizezi fiecare poza in parte , mi se pare ca o dai intr-o forma usoara de schizofrenie . 

La fiecare fata ,ii gasesti cate un defect . Nimeni nu e perfect !Nimeni nu te ia cu japca si te duce in patul ei . Hai sa ne mai uitam si in oglinda inainte sa tot talavragim mult prost si fara rost pe aici  Ai ajuns intr-un punct in care o dai in penibilitate si frustrare maxima. Nu iti place,treci peste ..dar cum si tie iti place sa scormonesti miezul in 14 ,alta treaba n ai de facut? Nu observi ca esti singurul de  pe aici care scrie mult prost si fara rost ?! 

Voi , futaciosii, mereu gasiti cate ceva de comentat la adresa fetelor  , dar oare noi nu am avea ce sa comentam la adresa voastra ?! Hai sa mai lasam marlania asta de 2 bani deoparte ,ca nu aduce nici un beneficiu nimanui. 

Macar daca o vizitai... 🤦‍♀️🤦‍♀️ 

Ăsta e penibilul forumului, un ratat frustrat, @dan1984 supranumit dan - jumătate de ciocan. La toți și toate le gaseste defecte și vomita minusuri la toate postarile. Nu am mai intalnit așa javră penibilă, poate doar @ffsdnd supranumit fâsâială de la țară e de nivelul lui. Amândoi sunt țărani penibili din Vaslui. 

• Oras:.
  • Oras:.
Postat

Domnișoară e interesanta...chiar merita o analiza atenta, însă mai fraților...unii sunteți penibili rău. 

Pt câțiva leuti pe care ii scoateți din buzunar...va cacati pe voi, de zici ca sunteți perfecțiunea masculina întruchipata.

Mulți dintre voi sunteți niște jeguri de oameni...fetele va cataloghează asa, fete care au văzut la viata lor multe.

Puțin respect, igiena, bun simt...și va garantez ca o sa fie totul bine.

• Like 4
  • Oras:Constanta
Postat

Ruby🎀voi fi luni si marti la voi in oras 🎀0755356728❤️Programarile pe wapp 🥰

70D8851A-A92C-4842-B720-8CE80FB4E88F.jpeg

902A3487-110B-49A5-AA94-65F44F0AA4A5.jpeg

EB6CC379-32FF-4E89-BDC0-F1EB6D61C942.jpeg

• Like 3
  • Minus 1
  • Inimioara 2
Postat

Ruby🎀disponibila ❤️Programarile pe wapp ❤️Ultima zi 🖤0755356728❤️

Postat

😘RUBY , maine disponibila in iasi dragi mei 🫶🏽programarile pe wapp💟❤️😘0755356728

• Like 1
Postat

Ruby💜Disponibila pentru programari , 🫶🏽Astazi si maine in oras 😘programarile pe wapp 0755356728

• Like 1
Postat

Ruby💓Disponibila pentru programari pe wap 0755356728💓

• Like 1
  • Oras:alba
Postat
La 12.12.2021 la 11:06, dan1984 a spus:

am inteles! îți este dor de mine, dar, din câte stiu, nici măcar nu ești in iasi… ești la bucuresti

draga, lori, săptămâna aceasta m-am văzut cu minim 5 fete noi, nouțe, care pe mine nu m-am convins decât de un singur lucru… #ambalajulconteaza. știi foarte bine ce reacții negative apar când scriu despre astfel de experiențe…

la tine “ambalajul” a fost și cred ca și acum este in regula

5 fete noute lachitule😁😁😁fete noute zici tu la laba😁😁😁😁👎👎👎👎 lacheeeeeeeee 👉👌🌽

• Like 1
  • Minus 3

Postat
La 10.12.2021 la 17:01, dan1984 a spus:

cezariana parca era pe orizontala și nu pe verticala… dar ce stiu eu…

ochiul meu s-a oprit la cicatricile numite tatuaje.

pozele par, și aici, sa nu aibă o rezoluție foarte buna

Vezi Sa nu posteze pozele cu puțulica ta de 13 cm minusarule,dute si fa o labuta mică mică cu râmuța🐛 ta obositule 💩😁🤣

• Like 1
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...