Sari la conținut

❣️💋Oana Brunetă reala +40 (744) 256 168💋❣️

Vizitator Oana5

Postări Recomandate

Vizitator Oana5
Reputație: 0
Postat

Bună! Incita-ți imaginația alături de o brunetă pasională cu trup apetisant și mișcări senzuale. Te aștept într un ambient relaxant și sunt convinsa ca timpul petrecut alături de mine îți va lăsa amintiri plăcute și îți vei dori sa ma revezi din nou. 
Discreția și igiena sunt cele mai importante pentru mine.
Poze 100% reale!
Suna ma pentru mai multe detalii.
Programarile se fac pe whatsapp.

😍+40 (744) 256 168😍

Locatie centrala

200 Fin

400 Ora

Sex normal (protejat) 
Finalizare corporală 
Poziția 69 
Oral protejat 
Sex in diferite poziții 
Body masaj 
Sex între sâni 
Handfetish 
Dominare soft 
Footfetish 
Facesiting
Accept  cunilingus si anilingus

5DDA92B3-88B4-4AAB-B010-546B62ED7111.jpeg

18CC6C9E-C38D-4100-ACFB-47E30A192026.jpeg

DA00F57B-2E9C-44B4-A4DD-92EF94FB9C49.jpeg

58130B84-C5F5-450F-AE0E-EEF59DD95863.jpeg

DF44FDC2-C5B1-49E8-A945-1612A9CDA9DB.jpeg

• Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
Postat
Acum 34 minute, Oana5 a spus:

Bună! Incita-ți imaginația alături de o brunetă pasională cu trup apetisant și mișcări senzuale. Te aștept într un ambient relaxant și sunt convinsa ca timpul petrecut alături de mine îți va lăsa amintiri plăcute și îți vei dori sa ma revezi din nou. 
Discreția și igiena sunt cele mai importante pentru mine.
Poze 100% reale!
Suna ma pentru mai multe detalii.
Programarile se fac pe whatsapp.

😍+40 (744) 256 168😍

Locatie centrala

200 Fin

400 Ora

Sex normal (protejat) 
Finalizare corporală 
Poziția 69 
Oral protejat 
Sex in diferite poziții 
Body masaj 
Sex între sâni 
Handfetish 
Dominare soft 
Footfetish 
Facesiting
Accept  cunilingus si anilingus

5DDA92B3-88B4-4AAB-B010-546B62ED7111.jpeg

18CC6C9E-C38D-4100-ACFB-47E30A192026.jpeg

DA00F57B-2E9C-44B4-A4DD-92EF94FB9C49.jpeg

58130B84-C5F5-450F-AE0E-EEF59DD95863.jpeg

DF44FDC2-C5B1-49E8-A945-1612A9CDA9DB.jpeg

Oana , ai deschis 2 postări la lux , Draga mea , te știm ca nu am auzit de tine prețurile sa zicem , ca ar fi de lux dar văd ca pisicuts a închis un topic , ai deschis și pe al 2 le-a mai degraba trebuia deschis la testate dar iartă ma dc cumva nu observ luxul , înțeleg anumite lucruri dar deja văd ca lucrurile o iau razna prin romania , foamea mare la Germania ne împinge sa venim acasă sa deschidem topic la lux felicitări și spor sunt sigur ca puteai sa ceri 599 lei ca de sărbători va fi Nebunie , adică cu un preț așa de mic o sa lucrezi 24 cu 48 … sfat prietenesc du te pe testate , ignora inepțiile nebunilor care te sfătuiesc de bine eu doar îți zic ca veteran al acestui forum dar tu faci ce vrei . 
e greu și in țara dacă începi cu stângul dar noi te acceptam nu-i așa frați de curvasareala ?

• Like 1
  • Haha 1
  • Confuz 1
Vizitator Oana5
Postat

😍 Disponibila😍

F6246037-9B4B-4A67-9083-6E71510FC927.jpeg

Vizitator Oana5
Postat

Disponibilă❣️37E24302-0078-41A6-B08D-3C2F96CA33BB.jpeg.6b5a7612f885c88a3d17b3ab69ea2f5f.jpeg❣️ Pupici

Postat

Eu nu inteleg de ce orice fata are acces sa posteze in sectia de lux cand ar trebuii clar ca ele sa fie puse numai de catre admini! Nici macar titlul nu este corect! @pisicutssper ca nu gresesc, dar ar trebuii putina curatenie in sectia de "lux" 

• Inimioara 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
Acum 21 ore, Oana5 a spus:

Disponibilă❣️37E24302-0078-41A6-B08D-3C2F96CA33BB.jpeg.6b5a7612f885c88a3d17b3ab69ea2f5f.jpeg❣️ Pupici

Cu abonament la shaorma și picioarele astea de elefant cu siguranță ești de minim 400 lei fin...modifica datele din postare !😂

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator Oana5
Postat

Disponibila😘

3EA84E50-F085-414B-8462-62C321EA797E.jpeg

Vizitator
Postat

Buna. Poti sa incerci deepthroat sau facek-fuck?🙂

Postat
Acum 29 minute, Oana5 a spus:

Disponibila😘

3EA84E50-F085-414B-8462-62C321EA797E.jpeg

😘 felicitări ptr ce faci ca îți veZi de treaba și nu ne răspunzi aiurea cine te a învățat face bine , ușor ușor ajungi la lux 😎 , așa suntem noi mai șugubeți și mai posnaci nu apreciem clasa și “lucsul” spune ne unde ai mai muncit in afara ? Mulțumim 😘

• Haha 1
  • Inimioara 1
Vizitator Oana5
Postat
Acum 5 minute, mihai sebby a spus:

Buna. Poti sa incerci deepthroat sau facek-fuck?🙂

Buna😊 pot încerca deep

Vizitator Oana5
Postat
Acum 5 minute, zerrcore a spus:

😘 felicitări ptr ce faci ca îți veZi de treaba și nu ne răspunzi aiurea cine te a învățat face bine , ușor ușor ajungi la lux 😎 , așa suntem noi mai șugubeți și mai posnaci nu apreciem clasa și “lucsul” spune ne unde ai mai muncit in afara ? Mulțumim 😘

Hei😘 în Franța 

Vizitator
Postat
Acum 2 minute, Oana5 a spus:

Buna😊 pot încerca deep

Ti am dat mesaj pe whats app🙂

Postat
Acum 18 minute, Oana5 a spus:

Hei😘 în Franța 

Merci , ma bucur ptr corectitudine și scuza ma ca ți fac up in pagina cu Off topic , dar vroiam sa ma edific , într-adevăr când vin la tine vb mai multe căci ne știm 😘🥂

Vizitator Oana5
Postat
Acum 51 minute, zerrcore a spus:

Merci , ma bucur ptr corectitudine și scuza ma ca ți fac up in pagina cu Off topic , dar vroiam sa ma edific , într-adevăr când vin la tine vb mai multe căci ne știm 😘🥂

Te aștept cu mare drag🤗 pupici

Vizitator
Postat

Salutare!

Sa va povestesc si eu experienta cu Oana. Este o fata foarte foarte frumoasa, slabuta, dar cu forme, un fund de invidiat, o piele catifelata, sani micuti si la fata seamana cu Andreea Mantea, dar ceva mai tanara. M a intampinat pe tocuri f inalte. 

Locatia: intr un bloc nou, un apartament maricel, foarte curat. Mentionez ca are si colega, Evelin de la lux, parca a zis.

Actiune: Am ales oral neprotejat(am dat ceva in plus pt asta) face un oral soft, incercari de deep, umed, mie mi a placut. Reuseste mai bine deep din 69.

ON: 8,5 iar pt nota 10 mai trebuie sa mai exerseze putin. Poate data viitoare se straduieste mai mult la deepthroat.

La normal, am luat o pe la spate, ca a zis ca asa ii place si ei si de la gemetele si cum se simtea si vedea, am terminat.

Normal: 9.5

Este o fata foarte draguta, pe la un 25 ani, finuta,  putin timida, dar ai ce vorbi cu ea. Mie unul mi s a parut f de treaba si am avut un vibe si o conexiune misto. Nu m a grabit deloc. Am stat si la o tigara si inainte si dupa iar apoi ne am luat la revedere.

O recomand 100% si sigur am sa mai revin la ea pe viitor! 😘

Vizitator
Postat

Am uitat sa zic ca e multa mai buna si mai frumoasa in realitate, decat in pozele de aici!🔥🔥🔥

Vizitator Oana5
Postat
Acum 26 minute, mihai sebby a spus:

Salutare!

Sa va povestesc si eu experienta cu Oana. Este o fata foarte foarte frumoasa, slabuta, dar cu forme, un fund de invidiat, o piele catifelata, sani micuti si la fata seamana cu Andreea Mantea, dar ceva mai tanara. M a intampinat pe tocuri f inalte. 

Locatia: intr un bloc nou, un apartament maricel, foarte curat. Mentionez ca are si colega, Evelin de la lux, parca a zis.

Actiune: Am ales oral neprotejat(am dat ceva in plus pt asta) face un oral soft, incercari de deep, umed, mie mi a placut. Reuseste mai bine deep din 69.

ON: 8,5 iar pt nota 10 mai trebuie sa mai exerseze putin. Poate data viitoare se straduieste mai mult la deepthroat.

La normal, am luat o pe la spate, ca a zis ca asa ii place si ei si de la gemetele si cum se simtea si vedea, am terminat.

Este o fata foarte draguta, pe la un 25 ani, finuta,  putin timida, dar ai ce vorbi cu ea. Mie unul mi s a parut f de treaba si am avut un vibe si o conexiune misto. Nu m a grabit deloc. Am stat si la o tigara si inainte si dupa iar apoi ne am luat la revedere.

Multumesc frumos😊💋💋 te mai astept🤗

Vizitator Oana5
Postat

🎀DISPONIBILA🎀

3FBA524C-96D2-4E98-9577-8865507CDBE4.jpeg

Vizitator Oana5
Postat

Disponibila❣️🥰6ED2C21E-B0FC-4657-BD7C-DD00246245EC.jpeg.0156b71ca467bca023c25fdb3b288e98.jpeg

Postat
La 17.12.2021 la 17:12, mihai sebby a spus:

Salutare!

felicitari pentru recenzie.

Cred ca o sa ma duc si eu.

Ce inaltime are? Ca-mi plac la nebunie fetele inalte.

• Haha 1
  • Oras:Romanistan
  • Oras:Romanistan
Postat
13 hours ago, c0c3X said:

Ce inaltime are? Ca-mi plac la nebunie fetele inalte.

Crezi ca umbla cu picioroangele alea pt ca are 1,70 inaltime si vrea sa-si sparga capul de tavan? Aici mai degraba vorbim de lux de-ala de-ti face oralul in picioare ca la circ.

• Oras:outcall
  • Oras:outcall
Postat
Acum 10 minute, troznitorinc a spus:

Crezi ca umbla cu picioroangele alea pt ca are 1,70 inaltime si vrea sa-si sparga capul de tavan? Aici mai degraba vorbim de lux de-ala de-ti face oralul in picioare ca la circ.

Ai prestat la circ ?

• Haha 1
Vizitator Oana5
Postat

Buna dragilor💋💋 
Incepand de astazi sunt disponibila din nou🔝🔝

Astept programarile voastre
Va pup si va imbratisez🥰

FDD7079F-6431-471C-A9E0-C45DC0E9C14D.jpeg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...