Vizitator Oana5 Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2021 Postat Decembrie 14, 2021 Bună! Incita-ți imaginația alături de o brunetă pasională cu trup apetisant și mișcări senzuale. Te aștept într un ambient relaxant și sunt convinsa ca timpul petrecut alături de mine îți va lăsa amintiri plăcute și îți vei dori sa ma revezi din nou. Discreția și igiena sunt cele mai importante pentru mine. Poze 100% reale! Suna ma pentru mai multe detalii. Programarile se fac pe whatsapp. 😍+40 (744) 256 168😍 Locatie centrala 200 Fin 400 Ora Sex normal (protejat) Finalizare corporală Poziția 69 Oral protejat Sex in diferite poziții Body masaj Sex între sâni Handfetish Dominare soft Footfetish Facesiting Accept cunilingus si anilingus
zerrcore Reputație: 852 Postat Decembrie 14, 2021 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Decembrie 14, 2021 Acum 34 minute, Oana5 a spus: Bună! Incita-ți imaginația alături de o brunetă pasională cu trup apetisant și mișcări senzuale. Te aștept într un ambient relaxant și sunt convinsa ca timpul petrecut alături de mine îți va lăsa amintiri plăcute și îți vei dori sa ma revezi din nou. Discreția și igiena sunt cele mai importante pentru mine. Poze 100% reale! Suna ma pentru mai multe detalii. Programarile se fac pe whatsapp. 😍+40 (744) 256 168😍 Locatie centrala 200 Fin 400 Ora Sex normal (protejat) Finalizare corporală Poziția 69 Oral protejat Sex in diferite poziții Body masaj Sex între sâni Handfetish Dominare soft Footfetish Facesiting Accept cunilingus si anilingus Oana , ai deschis 2 postări la lux , Draga mea , te știm ca nu am auzit de tine prețurile sa zicem , ca ar fi de lux dar văd ca pisicuts a închis un topic , ai deschis și pe al 2 le-a mai degraba trebuia deschis la testate dar iartă ma dc cumva nu observ luxul , înțeleg anumite lucruri dar deja văd ca lucrurile o iau razna prin romania , foamea mare la Germania ne împinge sa venim acasă sa deschidem topic la lux felicitări și spor sunt sigur ca puteai sa ceri 599 lei ca de sărbători va fi Nebunie , adică cu un preț așa de mic o sa lucrezi 24 cu 48 … sfat prietenesc du te pe testate , ignora inepțiile nebunilor care te sfătuiesc de bine eu doar îți zic ca veteran al acestui forum dar tu faci ce vrei . e greu și in țara dacă începi cu stângul dar noi te acceptam nu-i așa frați de curvasareala ? 1 1 1
Vizitator Oana5 Reputație: 0 Postat Decembrie 16, 2021 Postat Decembrie 16, 2021 Disponibilă❣️❣️ Pupici
andreidin123 Reputație: 49 Postat Decembrie 16, 2021 Postat Decembrie 16, 2021 Eu nu inteleg de ce orice fata are acces sa posteze in sectia de lux cand ar trebuii clar ca ele sa fie puse numai de catre admini! Nici macar titlul nu este corect! @pisicutssper ca nu gresesc, dar ar trebuii putina curatenie in sectia de "lux" 1
hennesy Reputație: 326 Postat Decembrie 17, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 17, 2021 Acum 21 ore, Oana5 a spus: Disponibilă❣️❣️ Pupici Cu abonament la shaorma și picioarele astea de elefant cu siguranță ești de minim 400 lei fin...modifica datele din postare !😂 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2021 Postat Decembrie 17, 2021 Buna. Poti sa incerci deepthroat sau facek-fuck?🙂
zerrcore Reputație: 852 Postat Decembrie 17, 2021 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Decembrie 17, 2021 Acum 29 minute, Oana5 a spus: Disponibila❗️😘 😘 felicitări ptr ce faci ca îți veZi de treaba și nu ne răspunzi aiurea cine te a învățat face bine , ușor ușor ajungi la lux 😎 , așa suntem noi mai șugubeți și mai posnaci nu apreciem clasa și “lucsul” spune ne unde ai mai muncit in afara ? Mulțumim 😘 1 1
Vizitator Oana5 Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2021 Postat Decembrie 17, 2021 Acum 5 minute, mihai sebby a spus: Buna. Poti sa incerci deepthroat sau facek-fuck?🙂 Buna😊 pot încerca deep
Vizitator Oana5 Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2021 Postat Decembrie 17, 2021 Acum 5 minute, zerrcore a spus: 😘 felicitări ptr ce faci ca îți veZi de treaba și nu ne răspunzi aiurea cine te a învățat face bine , ușor ușor ajungi la lux 😎 , așa suntem noi mai șugubeți și mai posnaci nu apreciem clasa și “lucsul” spune ne unde ai mai muncit in afara ? Mulțumim 😘 Hei😘 în Franța
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2021 Postat Decembrie 17, 2021 Acum 2 minute, Oana5 a spus: Buna😊 pot încerca deep Ti am dat mesaj pe whats app🙂
zerrcore Reputație: 852 Postat Decembrie 17, 2021 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Decembrie 17, 2021 Acum 18 minute, Oana5 a spus: Hei😘 în Franța Merci , ma bucur ptr corectitudine și scuza ma ca ți fac up in pagina cu Off topic , dar vroiam sa ma edific , într-adevăr când vin la tine vb mai multe căci ne știm 😘🥂
Vizitator Oana5 Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2021 Postat Decembrie 17, 2021 Acum 51 minute, zerrcore a spus: Merci , ma bucur ptr corectitudine și scuza ma ca ți fac up in pagina cu Off topic , dar vroiam sa ma edific , într-adevăr când vin la tine vb mai multe căci ne știm 😘🥂 Te aștept cu mare drag🤗 pupici
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2021 Postat Decembrie 17, 2021 Salutare! Sa va povestesc si eu experienta cu Oana. Este o fata foarte foarte frumoasa, slabuta, dar cu forme, un fund de invidiat, o piele catifelata, sani micuti si la fata seamana cu Andreea Mantea, dar ceva mai tanara. M a intampinat pe tocuri f inalte. Locatia: intr un bloc nou, un apartament maricel, foarte curat. Mentionez ca are si colega, Evelin de la lux, parca a zis. Actiune: Am ales oral neprotejat(am dat ceva in plus pt asta) face un oral soft, incercari de deep, umed, mie mi a placut. Reuseste mai bine deep din 69. ON: 8,5 iar pt nota 10 mai trebuie sa mai exerseze putin. Poate data viitoare se straduieste mai mult la deepthroat. La normal, am luat o pe la spate, ca a zis ca asa ii place si ei si de la gemetele si cum se simtea si vedea, am terminat. Normal: 9.5 Este o fata foarte draguta, pe la un 25 ani, finuta, putin timida, dar ai ce vorbi cu ea. Mie unul mi s a parut f de treaba si am avut un vibe si o conexiune misto. Nu m a grabit deloc. Am stat si la o tigara si inainte si dupa iar apoi ne am luat la revedere. O recomand 100% si sigur am sa mai revin la ea pe viitor! 😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2021 Postat Decembrie 17, 2021 Am uitat sa zic ca e multa mai buna si mai frumoasa in realitate, decat in pozele de aici!🔥🔥🔥
Vizitator Oana5 Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2021 Postat Decembrie 17, 2021 Acum 26 minute, mihai sebby a spus: Salutare! Sa va povestesc si eu experienta cu Oana. Este o fata foarte foarte frumoasa, slabuta, dar cu forme, un fund de invidiat, o piele catifelata, sani micuti si la fata seamana cu Andreea Mantea, dar ceva mai tanara. M a intampinat pe tocuri f inalte. Locatia: intr un bloc nou, un apartament maricel, foarte curat. Mentionez ca are si colega, Evelin de la lux, parca a zis. Actiune: Am ales oral neprotejat(am dat ceva in plus pt asta) face un oral soft, incercari de deep, umed, mie mi a placut. Reuseste mai bine deep din 69. ON: 8,5 iar pt nota 10 mai trebuie sa mai exerseze putin. Poate data viitoare se straduieste mai mult la deepthroat. La normal, am luat o pe la spate, ca a zis ca asa ii place si ei si de la gemetele si cum se simtea si vedea, am terminat. Normal: 9.5 Este o fata foarte draguta, pe la un 25 ani, finuta, putin timida, dar ai ce vorbi cu ea. Mie unul mi s a parut f de treaba si am avut un vibe si o conexiune misto. Nu m a grabit deloc. Am stat si la o tigara si inainte si dupa iar apoi ne am luat la revedere. O recomand 100% si sigur am sa mai revin la ea pe viitor! 😘 Multumesc frumos😊💋💋 te mai astept🤗
c0c3X Reputație: 52 Postat Decembrie 28, 2021 Postat Decembrie 28, 2021 La 17.12.2021 la 17:12, mihai sebby a spus: Salutare! Sa va povestesc si eu experienta cu Oana. Este o fata foarte foarte frumoasa, slabuta, dar cu forme, un fund de invidiat, o piele catifelata, sani micuti si la fata seamana cu Andreea Mantea, dar ceva mai tanara. M a intampinat pe tocuri f inalte. Locatia: intr un bloc nou, un apartament maricel, foarte curat. Mentionez ca are si colega, Evelin de la lux, parca a zis. Actiune: Am ales oral neprotejat(am dat ceva in plus pt asta) face un oral soft, incercari de deep, umed, mie mi a placut. Reuseste mai bine deep din 69. ON: 8,5 iar pt nota 10 mai trebuie sa mai exerseze putin. Poate data viitoare se straduieste mai mult la deepthroat. La normal, am luat o pe la spate, ca a zis ca asa ii place si ei si de la gemetele si cum se simtea si vedea, am terminat. Normal: 9.5 Este o fata foarte draguta, pe la un 25 ani, finuta, putin timida, dar ai ce vorbi cu ea. Mie unul mi s a parut f de treaba si am avut un vibe si o conexiune misto. Nu m a grabit deloc. Am stat si la o tigara si inainte si dupa iar apoi ne am luat la revedere. O recomand 100% si sigur am sa mai revin la ea pe viitor! 😘 felicitari pentru recenzie. Cred ca o sa ma duc si eu. Ce inaltime are? Ca-mi plac la nebunie fetele inalte. 1
troznitorinc Reputație: 103 Postat Decembrie 29, 2021 Oras:Romanistan Oras:Romanistan Postat Decembrie 29, 2021 13 hours ago, c0c3X said: Ce inaltime are? Ca-mi plac la nebunie fetele inalte. Crezi ca umbla cu picioroangele alea pt ca are 1,70 inaltime si vrea sa-si sparga capul de tavan? Aici mai degraba vorbim de lux de-ala de-ti face oralul in picioare ca la circ.
owic Reputație: 808 Postat Decembrie 29, 2021 Oras:outcall Oras:outcall Postat Decembrie 29, 2021 Acum 10 minute, troznitorinc a spus: Crezi ca umbla cu picioroangele alea pt ca are 1,70 inaltime si vrea sa-si sparga capul de tavan? Aici mai degraba vorbim de lux de-ala de-ti face oralul in picioare ca la circ. Ai prestat la circ ? 1
troznitorinc Reputație: 103 Postat Decembrie 29, 2021 Oras:Romanistan Oras:Romanistan Postat Decembrie 29, 2021 7 minutes ago, owic said: Ai prestat la circ ? Ai muiat piscotul la corporatie?
Vizitator Oana5 Reputație: 0 Postat Ianuarie 24, 2022 Postat Ianuarie 24, 2022 Buna dragilor💋💋 Incepand de astazi sunt disponibila din nou❗️❗️❗️🔝🔝 Astept programarile voastre❗️ Va pup si va imbratisez❗️🥰
legendarul Reputație: 129 Postat Ianuarie 24, 2022 Oras:miami Oras:miami Postat Ianuarie 24, 2022 Buna Ai serviciile care le oferi incluse FK ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum