Sari la conținut

074889997

O9oooo

Postări Recomandate

Postat

Salutare.

De curand vizitata domnisoara.(am uitat sa selvez linku)

Locatia Maurer.

Fata e o bruneta tinerica (până în 24 ani)   foarte slim , pe la 1.65 ,drăguță , sociabila M a steptat in capot .(are sâni frumoși ,numai potriviți pt ea)Mi a plăcut de ea la prima vedere.

Tarif 150/300 totul protejat.

Un mare  punct negru dau că NU este prosop .Chiar aveam nevoie de un duș.Era pusă o rola de șervetele de bucătărie.:))

Mai are o colega tot bruneta . 

Actiunea :M a întrebat dacă doresc oral.Inainte sa pună prezervativul folosește mana ca s o scoale  iar după un scurt oral(la cererea mea)Am trecut la treabă.Se misca bine ,geme .

Concluzia: Fara are potențial dar mai are nevoie de câteva sfaturi bune , mai ales pe partea de început

Gfe ft bun .De un 8.

Am fost mulțumit de acțiune .Merita un 8.

Părțile negative. Nu acceptă 69 sau oral (nu am întrebat dacă e in doua în ora) .

Că experiența am avut și mai rele și mai bune  .PT  mine e ceva peste medie.

Fata e de recomandat .De revenit ....doar dacă își face rost de prosoape.

• Like 3
Postat
3 minutes ago, O9oooo said:

Salutare.

De curand vizitata domnisoara.(am uitat sa selvez linku)

Locatia Maurer.

Fata e o bruneta tinerica (până în 24 ani)   foarte slim , pe la 1.65 ,drăguță , sociabila M a steptat in capot .(are sâni frumoși ,numai potriviți pt ea)Mi a plăcut de ea la prima vedere.

Tarif 150/300 totul protejat.

Un mare  punct negru dau că NU este prosop .Chiar aveam nevoie de un duș.Era pusă o rola de șervetele de bucătărie.:))

Mai are o colega tot bruneta . 

Actiunea :M a întrebat dacă doresc oral.Inainte sa pună prezervativul folosește mana ca s o scoale  iar după un scurt oral(la cererea mea)Am trecut la treabă.Se misca bine ,geme .

Concluzia: Fara are potențial dar mai are nevoie de câteva sfaturi bune , mai ales pe partea de început

Gfe ft bun .De un 8.

Am fost mulțumit de acțiune .Merita un 8.

Părțile negative. Nu acceptă 69 sau oral (nu am întrebat dacă e in doua în ora) .

Că experiența am avut și mai rele și mai bune  .PT  mine e ceva peste medie.

Fata e de recomandat .De revenit ....doar dacă își face rost de prosoape.

Acum observ că am omis o cifră din nr.de tel.Rog moderatorii sa corecteze in titlu . Numărul este 0748899973

Vizitator newmit
Reputație: 0
Postat

bine ca nu ti-a dat hartia de wc sa te stergi cu ea 🤣fara oral,fara sfantul 69...banuiesc ca FK nici atat sau COB,CIF si totusi cere 150 de lei uau

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.