Sari la conținut

New Simona 0749803397

Simo97

Postări Recomandate

Postat

Buna scumpii mei! Sunt Simona și sunt prima data în orașul vostru, ofer masaj erotic cu finalizare ,gfe,cob,sex intre sâni,diferite poziții,mici fantezii.Va aștept în locația mea! ,cadoul este 150 20/30 min 250 1 h.pupici

Programarile se fac exclusiv pe WhatsApp 

• Oras:Neverland
  • Oras:Neverland
Postat
Postat

Buna dimineața dragii, mei țin să vă anunț că am inceput sa fac programări pe ziua de astăzi .pupici❤️🥰

Postat

Buna dragi mei ,am inceput programările 

, ofer masaj erotic cu finalizare ,gfe,cob,sex intre sâni,diferite poziții,mici fantezii.Va aștept în locația mea! ,cadoul este 150 20/30 min 250 1 h.pupici❤️🥰

Postat
Acum 7 ore, Simo97 a spus:

Mie imi place aventura, imi place sa merg la risc la fete despre care nu se stie nimic dar in cazul tau nu ma grabesc din cauza ca nu oferi suficiente informatii…

Pune si tu niste poze care iti apartin, zi-ne ce varsta, inaltime, greutate ai si fa si programari telefonice, macar pentru inceput pana se dezgheata lumea. 

Asa pe NV nu cred ca merge nimeni pentru ca nu stie peste ce da cand ajunge in locatie😂

Postat

Buna am văzut mai multe persoane care a scris despre poze ,din păcate nu știu cum să le pun pozele ,că nu am mult de când folosesc nimfomane o sa incerc sa pun câteva poze .va mulțumesc pentru intelegere pupici ❤️

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...