daywalker78 Reputație: 14869 Postat Ianuarie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 29, 2014 Daca mi-ai spune si cand au mai iesit englezii in strada ti-as fi tare recunoascator ( vezi ca nu iau in considerare cand ies fetitele din cluburi pentru boraturi " Cel mai tensionat episod dintre Gerrard si suporterii de pe Anfield are loc in anul 2009, cand Chelsea incearca sa il transfere si mutarea parea aproape realizata. Fanii au iesit in strada sa protesteze si au ars tricoul lui, iar acesta a ramas la Liverpool, in ciuda faptului ca a recunoscut in mai multe randuri ca isi doreste sa evolueze pentru o echipa cu pretentii, care sa se bata an de an pentru trofee"
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Ianuarie 29, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 29, 2014 Ar mai fi China: e republică, e încă roşie şi e extrem de bogată (în prezent are cele mai mari rezerve financiare din lume, dac-ar vrea, ar cumpăra oricând ţara noastră la mezat...). Asa da! Un raspuns pertinent!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 29, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 29, 2014 " Cel mai tensionat episod dintre Gerrard si suporterii de pe Anfield are loc in anul 2009, cand Chelsea incearca sa il transfere si mutarea parea aproape realizata. Fanii au iesit in strada sa protesteze si au ars tricoul lui, iar acesta a ramas la Liverpool, in ciuda faptului ca a recunoscut in mai multe randuri ca isi doreste sa evolueze pentru o echipa cu pretentii, care sa se bata an de an pentru trofee" Asta il stiam. Eu voiam sa imi spui de o alta iesire in strada pe alta paleta de motive, nu numai sportive.
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Ianuarie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 29, 2014 Asta il stiam. Eu voiam sa imi spui de o alta iesire in strada pe alta paleta de motive, nu numai sportive.Nu au motive. In afara de vagabonteala si dezastrul ala cu jafurile facut de huligani, de acum cativa ani, nu stiu de nici o iesire masiva in strada la ei. Dar repet, ce motive ar vea sa iasa?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 29, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 29, 2014 Nu e nevoie sa se planga de ceva. Era vorba despre masa de manevra pentru interesele economice ale unei tari impotriva altei tari. Marea Britanie a fost un exemplu aleatoriu.
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Ianuarie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 29, 2014 Nu e nevoie sa se planga de ceva. Era vorba despre masa de manevra pentru interesele economice ale unei tari impotriva altei tari. Marea Britanie a fost un exemplu aleatoriu.A fost un exemplu dar ales putin neinspirat . Sunt mult mai greu de manevrat masele intr-o tara civilizata si dezvoltata. Nu este imposibil dar e mult mai greu, pentru ca atata timp cat omul are un salariu bun sau foarte bun,nu are grija zilei de maine, stie ca statul il protejeaza din toate punctele de vedere si stie ca la pensie se va plimba prin toate croazierele posibile de mana cu jumatatea lui, e cam greu sa ii starnesti niscaiva sentimente de ura/nemultumire. Poate doar sentimentele nationaliste acolo unde exista dar repet, e mai greu. Si ca sa nu ne abatem de la topic, Ucraina nu e una din acele tari dezvoltate incat oamenii sa simta cum am spus mai sus. Oricum este atat de usor sa manipulezi incat e aproape de hilar. Numai ca peste 90% din oameni nu constientizeaza asta.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 29, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 29, 2014 Pai de asta am si dat exemplu cu Marea Britanie. Sint unele tari la care exista materialul de manevra si acolo se speculeaza cel mai usor si sint altele la care materialul de manevra e apropape imposibil de scos in strada si acolo speculatia trebuie sa fie mult mai complexa ca sa se realizaze. Ucraina datorita conditiilor economice face parte din prima categorie.
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Ianuarie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 29, 2014 Exact. Ca drept urmare, Putin impreuna cu FSB face cam tot ce vrea in toate fostele tari ale URSS. Un fapt mai putin stiut dar care n-are legatura directa cu topicul este ca imediat dupa revolutie, pe de-o parte serviciile secrete sovietice au incercat sa puna stapanire pe serviciile noastre de informatii iar pe de alta parte puternica mafie rusa a incercat sa isi intinda caracatita si la noi in tara. Este meritul serviciilor noastre secrete ( si nu glumesc) ca au blocat ambele expansiuni. Ca drept urmare serviciile ruse si-au vazut de treaba iar mafia rusa "ne-a sarit" si s-a dus la vecinii nostri bulgari care nu au putut-o bloca si ca drept urmare azi aproape toata economia subterana a Bulgariei este controlata de mafiotii rusi si ucrainieni.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 29, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 29, 2014 Tocmai am urmarit declaraia lui Putin de la intalnirea cu cei de la Uniunea Europeana. Tocmai ce a confirmat ca si-a bagat din plin nasul prin Ucraina.
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Ianuarie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 29, 2014 Interesant....are o aroganta aproape nesimtita cand vine vorba de puterea lui aspura altor popoare totusi in spatele acestei arogante sta un om extrem de calculat. Totusi declaratia lui de care spui va pune mult jar pe focul care deja a capatat proportii foarte mari.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 29, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 29, 2014 Interesant....are o aroganta aproape nesimtita cand vine vorba de puterea lui aspura altor popoare totusi in spatele acestei arogante sta un om extrem de calculat. Totusi declaratia lui de care spui va pune mult jar pe focul care deja a capatat proportii foarte mari. Total de acord cu tine. Probabil ca o sa negocieze multe pe baza acestui conflict si o sa o faca pe un picior de forta atata timp cat inteteste jarul pe partea cealalta. Ceea ce ma pune pe mine rau pe ganduri, apropo de atentatele acelea pe care le aminteai este ca nu prea tine cont de victimele colaterale. Sper ca nu o sa fie cazul la Ucraina.
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Ianuarie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 29, 2014 Nu tine cont de nimic pentru a-si atinge scopul. La teatrul de la Moscova au murit vreo 130 de ostatici din cauza gazelor utliziate de fortele speciale iar la Beslan, caz care ma socheaza si acum dupa atata timp, au murit o gramda de copii nevinovati. AS-a inteles mesajul ca Rusia nu negociaza cu teroristii dar totusi... Si cum ai zis si tu, sper sa nu se repete povestea si in cazul Ucrainei desi nu m-as mira daca s-ar intampla. Inca ceva...ceea ce bate la ochi rau de tot este ca aproape nici un terorist nu este prins viu. Mai mult, la teatrul de la Moscova sunt filmari cu trupele speciale care trageau in femeile teroriste "Vaduvele Negre" de la o distanta de 1 metru, in timp ce acestea erau lesinate pe scaune, din cauza gazului. Ce sa inteleg...ca efectiv nu se vrea a fi prins nici un terorist sau asa-zis terorist in viata? Hmmm...prietenii situ de ce...sau macar banuiesc 1 1
Feliciano Reputație: 216 Postat Ianuarie 30, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 30, 2014 Mai nou presa din Rusia si aia de limba rusa din Ucraina sustine ca de fapt Romania si Polonia i-au instigat pe ucraineni de revolta ca sa incerce sa modifice granitele, adica sa ia inapoi ce a luat URSS de la ele si a dat RSS Ucraineana, actuala Ucraina! Ar trebui sa le facem ceva la rusofonii astia, sa ii doara...
stalingrad Reputație: 44 Postat Ianuarie 30, 2014 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 30, 2014 ... Ar trebui sa le facem ceva la rusofonii astia, sa ii doara... Prietene, eşti fantezist. Cine să le facă ceva? Guvernul român, care, sub democraţie, a fost, este şi va fi un guvern debil? Societatea românească, ce este fracturată în partide şi egoisme individuale, nepăsătoare de binele public şi naţional? Cine? Arată-mi pe cineva îndeajuns de nebun şi de sublim să se ia la harţă cu un imperiu de veacuri, şi-i voi săruta tălpile... 1 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 30, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 30, 2014 Mai nou presa din Rusia si aia de limba rusa din Ucraina sustine ca de fapt Romania si Polonia i-au instigat pe ucraineni de revolta ca sa incerce sa modifice granitele, adica sa ia inapoi ce a luat URSS de la ele si a dat RSS Ucraineana, actuala Ucraina! Ar trebui sa le facem ceva la rusofonii astia, sa ii doara... Cu ce guverne am avut pana acum nu cred ca putem decat sa le facem pantofii ... Pai ei nu sint capabili sa ia inapoi tezaurul si sa rezolve sa luam si noi niste gaze naturale mai iefine si tu vrei sa faca si alte lucruri mai serioase ?
shiva Reputație: 3156 Postat Februarie 20, 2014 Oras:Vest Oras:Vest Postat Februarie 20, 2014 Urat ce se intampla acolo
sharkattack Reputație: 1171 Postat Februarie 20, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 20, 2014 O sa fie o surpriza geopolitica.
shiva Reputație: 3156 Postat Februarie 20, 2014 Oras:Vest Oras:Vest Postat Februarie 20, 2014 Au rusii un exit strategy daca ceva nu iese cum trebe' http://adevarul.ro/moldova/politica/kremlinul-pregateste-plan-dezmembrare-ucrainei-1_52c06f38c7b855ff5614c657/index.html
mercedes1 Reputație: 64 Postat Februarie 20, 2014 Telefon: 0734769169 Oras:timisoara Telefon: 0734769169 Oras:timisoara Postat Februarie 20, 2014 Stalingrad ,ai perfecta dreptate,cine sa se ia cu rusofonii aia la tranta,pai noi suntem un popor slab,las,cu toate ca uni spun altceva.Voi nu ati vazut ca pe noi ne-au futut in cur turci 200 de ani,vrajeala ca ii bateam si ii aruncam in Dunare ,am plati tribut si gagici de n-ea luat dracu .Conducator am avut unu un ,rege care ne-a unit,si n-ea facut sa fim mandri ca santem romani Da ,dar era neamt nu roman,pai in ani 40 aveam industrie ce nici japonezii nu aveau,eram cu industria petroliera sus,Malaxa,Guban ,sau ce mai era atunci
sharkattack Reputație: 1171 Postat Februarie 20, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 20, 2014 Stalingrad ,ai perfecta dreptate,cine sa se ia cu rusofonii aia la tranta,pai noi suntem un popor slab,las,cu toate ca uni spun altceva.Voi nu ati vazut ca pe noi ne-au futut in cur turci 200 de ani,vrajeala ca ii bateam si ii aruncam in Dunare ,am plati tribut si gagici de n-ea luat dracu .Conducator am avut unu un ,rege care ne-a unit,si n-ea facut sa fim mandri ca santem romani Da ,dar era neamt nu roman,pai in ani 40 aveam industrie ce nici japonezii nu aveau,eram cu industria petroliera sus,Malaxa,Guban ,sau ce mai era atunciInteresant punct de vedere, dar doar daca ne place sa ignoram foarte mult izvoarele istoriei.Acum nu ma refer la istoria scrisa de noi, manuale cu care toata lumea e familiarizata.In ce priveste faptul ca am platit tribut, corect. Au fost unele perioade in care am platit tribut, dar majoritatea timpului nu am platit deloc tribut.A se nota ca Imperiul Otoman se intindea pe trei continente, iar Romania nu era nici macar unita. Erau niste provincii. De asemenea, tari occidentale au platit tribut pentru a li se permite negot sau libera circulatie sau chiar neasedierea oraselor. Nu este o rusine ca am platit tribut din cand in cand. Ai fi surprins sa afli cum cam toata lumea platea tribut la un moment sau altul.Este o mandrie ca nu am platit tribut mereu. Faptul ca nu am devenit pasalac. Faptul ca nu am disparut de pe harta.Este istoric acceptat faptul ca majoritatea confruntarilor s-au soldat cu infrangerea otomanilor. In ce priveste caracteristicile poporului nostru. Sunt sigur ca sunt la fel de multi lasi in Romania, ca in orice alta tara. Asa cum sunt la fel de multi luptatori (procentual vorbind) ca si in alte tari. As fi curios cati sunt la noi dintre cei ce doar vorbesc si denigreaza, in raport cu alte tari. Aici cred ca avem un pic de avans. Iar in ce priveste regele nu cred ca putem sa ne pronuntam atat de radical, pozitiv sau negativ. Ce pot sa iti spun e ca in perioada respectiva am avut o Constitutie Pact. Sti ce inseamna asta? Este un contract intre rege si parlament, poporul fiind reprezentat de parlament. Monarhul trebuie sa tina seama de pretentiile guvernantilor. Sefului statului i s-au impus niste conditii. Astfel, in ciuda meritelor regelui, sistemul creat de ai nostri, ca sa le zicem asa, a permis o buna organizare. Sa nu confundam eforturile unui om cu un sistem. Un singur om, ramane un singur om. Un sistem gandit, este un sistem gandit. Oricat mi-ar placea sau ne-ar placea, un om nu poate schimba singur. In ce priveste violentele din Ucraina. Nu cred ca ar trebui sa regretam faptul ca nu avem si noi o astfel e situatie. Nimeni nu vrea o astfel de situatie. Problemele ar trebui rezolvate pasnic fara ca oameni sa sufere sau sa moara. De obicei cei ce ar fi gata sa nu participe la astfel de tulburari si lupte pentru democratie sunt fix cei ce "acuza" ca omenirea si-a pierdut spiritul de lupta. Cineva dispus sa lupte pentru ce crede, la un moment de nevoie, are prezenta de spirit sa inteleaga si urmarile si pericolele. Dar, orice e can-can, daca asa vrem sa il prezentam. 5 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 20, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 20, 2014 Breeee Rechinuleeeeeee . Nu le mai zice asa ca din carte ca bagi pe cate unii in depresie P.S. Ah ce rau imi pare ca eram cat pe ce sa pot sa iti dau doua puncte de reputatie pe acest post. Pacat ca s-a reglat trebusoara rapid . 1
sharkattack Reputație: 1171 Postat Februarie 20, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 20, 2014 Breeee Rechinuleeeeeee . Nu le mai zice asa ca din carte ca bagi pe cate unii in depresie P.S. Ah ce rau imi pare ca eram cat pe ce sa pot sa iti dau doua puncte de reputatie pe acest post. Pacat ca s-a reglat trebusoara rapid .Simpatica replica ta! M-a amuzat! Si iti dau si dreptate! Am o stare astazi ce ma predispune la dezbatere. O sa imi treaca.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 20, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 20, 2014 Mie cel mai mult imi place cand astia educati in Romania spun ca sintem tara de rahat. Cei care studiaza pe afara sint educati de altii sa conserve cat de mult pot valorile nationale
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Februarie 20, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 20, 2014 Gabriel,Te intreb ceva, chiar nu stiu, sincer nu cred, dar poate esti mai informat...Lasand Rusia (si Germania) la o parte, a fost vreo Republica, care in urma comunismului s-a imbogatit? Da. E vorba despre Republica federativa Yugoslavia Nici nu-ti poti inchipui ce nivel de trai aveau si ce-au ajuns acum. In cunostinta de cauza, intaresc cele spuse de Gabriel!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum