â“žâ“�ⓨ Reputație: 60 Postat Mai 26, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 26, 2014 Zic sa nu mai catalogati ceea ce nu intelegeti,nenea asta da clasa in ceea ce priveste cultura generala la 95% din pseudo intelectualilor forumului,nu toti sunt specializati pe laba in cada in lipsa nevestei Asa cum a zis Chris,insa le amesteca si nu mai e coerenta in exprimare;Inca nu m-am prins daca scrie la misto,sau chiar are hardul virusat Ahahahahaa...))) Uite ca de vreo doua luni nu mai am nicio idee Am incercat cateva variante dar ceva nu merge Tine aproape
seeker' Reputație: 9 Postat Mai 26, 2014 Oras:anywhere Oras:anywhere Postat Mai 26, 2014 Vezi poate iti da niste idei Anona,sau cum naiba il cheama,sa te orgasmsezi de unu' singur;ti-as recomanda pe Palatul Parlamentului,daca tot cauti recunoastere si apreciere
cpt.picard Reputație: 777 Postat Mai 26, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 26, 2014 Sica tu esti invidios pe inginer. Ai grija ce-ti doresti.
xoxo Reputație: 718 Postat Mai 26, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Mai 26, 2014 numai invidiosi.. ingineru e numaru 1 la varsta lui, pacat ca l-au mancat preotii si religia hahhaha
Satana69 Reputație: 39 Postat Mai 26, 2014 Oras:in ceaunul cu fasole Oras:in ceaunul cu fasole Postat Mai 26, 2014
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum