sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 26, 2014 Nu vreau sa intru in polemici. Mai ales referitor la acest caz. Nu cunosc toate datele problemei, ma abtin. Ceea ce vreau eu sa spun este ca DOAR ei doi stiu ce s-a intamplat. Nu, nu, aici, in povestea asta, s-a intrecut virtualul. Si inca o chestie, pe care tata mi-a spus-o de mica, dreptatea, in relatii "conjugale" este intotdeauna la mijloc. Oameni buni, make love, not war! Pleaseeee!!! @patrck. Come on! Nu vorbeam de tine. De ce te simti acolit???Ma refeream la cei ce au sarit sa-si dea cu parerea si habar nu au despre ce s-a intamplat. Sau nu stii cati si-au creat conturi doar ca sa-si exprimea aversiunea fata de un om de care atunci au auzit prima oara... @ trollescu: Tu asta ai inteles? Ca-mi place mie de Ventrino??? Bravo. Ai nimerit-o NU ! Ce-ar fi sa mergi tu cu mine la Tomorrowland? Ventrino are treaba...pe garduri!
maseuza_ramona Reputație: 155 Postat Ianuarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:de negasit Telefon: [email protected] Oras:de negasit Postat Ianuarie 26, 2014 Sorina,esti pe forum din noiembrie 2013 din cate observ (pfff, si deja ai 363 de pct - wow, ce performanta ! da' ce ai facut pt asta ? ) si vorbesti ca si cum ai avea pretentia ca stii despre toate episoadele intamplate intre diversi membrii care se cunosc si personal sau foarte personal. Cred ca ar trebui sa fi mai ponderata in afirmatii, daca tot ai ales sa le faci, cu atat mai mult cu cat nu esti membru cu drepturi depline in conflictul derulat zilele trecute. Si nici protagonista unei alte altercatii cu domnul in cauza. Virtualul intre multi, foarte multi membrii s-a intrecut din anii precedenti. Asa ca nu mai este o noutate. Nu cred ca tie nu ti s-a intamplat niciodata sa descoperi ca omul virtual este total diferit de omul live. Forumul este un loc in care se refuleaza ce foarte putini au tupeul sa spuna face to face. N-am nimic cu Ventrino, nu intentionez sa-l denigrez, l-am iertat de mult pentru scaparile din trecut. Chiar si el a fost uimit de bunavointa mea. 3
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 26, 2014 Cred ca acum ti-ai dat seama ca nu era atat de virtual unul din conflictele de care aminteam. P.S. Ramona calde salutari de la malul marii ca nu te-am mai vazut on line de mult timp.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 26, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 26, 2014 Sorina,vezi ca Trifazic nu e Trollescu si nici Trollescu nu e Trifazic ,
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 26, 2014 Sorina,vezi ca Trifazic nu e Trollescu si nici Trollescu nu e Trifazic , Dar nu i-ai spus fetei daca mergi cu ea in Belgia
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 26, 2014 Sorina,esti pe forum din noiembrie 2013 din cate observ (pfff, si deja ai 363 de pct - wow, ce performanta ! da' ce ai facut pt asta ? ) si vorbesti ca si cum ai avea pretentia ca stii despre toate episoadele intamplate intre diversi membrii care se cunosc si personal sau foarte personal. Cred ca ar trebui sa fi mai ponderata in afirmatii, daca tot ai ales sa le faci, cu atat mai mult cu cat nu esti membru cu drepturi depline in conflictul derulat zilele trecute. Si nici protagonista unei alte altercatii cu domnul in cauza. Virtualul intre multi, foarte multi membrii s-a intrecut din anii precedenti. Asa ca nu mai este o noutate. Nu cred ca tie nu ti s-a intamplat niciodata sa descoperi ca omul virtual este total diferit de omul live. Forumul este un loc in care se refuleaza ce foarte putini au tupeul sa spuna face to face. N-am nimic cu Ventrino, nu intentionez sa-l denigrez, l-am iertat de mult pentru scaparile din trecut. Chiar si el a fost uimit de bunavointa mea. Cred ca nu ai citit cu atentie (sau poate ca nu ai inteles) ce am vrut eu sa spun. Eu nu apar pe nimeni. Si nici nu acuz. Mi-e lene sa dezvolt. Cine pricepe bine, cine nu...asta este. Oricum fiecare ramane cu parerea lui... Ramona, de ce nu ti s-a intamplat tie asa ceva? Stim amandoua de ce. Revin cu o vorba romaneasca: "ii dai nas lui ivan, se suie pe divan"...
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 26, 2014 Sorina sper sa nu incepi o disputa cu Ramona ca ma faci sa ma simt instigator.
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 26, 2014 Doar in pat...altfel nu sunt tentata
maseuza_ramona Reputație: 155 Postat Ianuarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:de negasit Telefon: [email protected] Oras:de negasit Postat Ianuarie 26, 2014 Ramona, de ce nu ti s-a intamplat tie asa ceva? Stim amandoua de ce. Ma indoiesc ca stim amandoua aceeasi varianta. Cum spuneam, nu esti atat de veche in meserie si pe forum sa cunosti multe dintre altercatiile care au avut loc de-a lungul timpului intre membrii. Doar in pat...altfel nu sunt tentata Multumesc pentru interes, dar partidele mele de bi sunt foarte rare, intamplate doar in cazul unei afinitati de natura psihica si fizica deosebite.
maseuza_ramona Reputație: 155 Postat Ianuarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:de negasit Telefon: [email protected] Oras:de negasit Postat Ianuarie 26, 2014 Cred ca acum ti-ai dat seama ca nu era atat de virtual unul din conflictele de care aminteam. P.S. Ramona calde salutari de la malul marii ca nu te-am mai vazut on line de mult timp. Bine te-am regasit, Gabriele. As putea spune asemenea.
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 26, 2014 Raspunsul meu era altul. Nu ti s-a intamplat fiindca esti isteata Din din cate se pare si cam....grabita in a trage concluzii Nici nu ma intereseaza ce s-a intamplat in altercatii. Ideea este alta. Si mai simpla. Nu voi considera afirmatia ta un raspuns. Nici a mea nu a fost o propunere. Oricum never say never alta chestie invatata ...din greseli. Ale mele evident.
trifazic Reputație: 704 Postat Ianuarie 26, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat Ianuarie 26, 2014 Ramona, se pare ca ti-ai gasit naşa. Mai ramane sa fie de acord si "el".
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 26, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 26, 2014 Sorina,incearca sa fii mai ponderata in afirmatii...te-ai vazut putin bagata in seama si sustinuta de anumiti useri si deja consideri ca ai tot forumul la picioare.....hmmm,ti-am mai spus-o,ca tine au mai fost cateva cazuri care din nefericire s-au cam pierdut pe drum incearca sa te calmezi,incearca sa diferentiezi raul de bine si nu in ultimul rand ,mai ales in cazul de fatza,lasa lumea care este in masura si care cunoaste fenomenul cap-coada sa-si exprime parerea/parerile In rest,esti chiar simpatica Vezi ca ti-a vorbit Trollescoviciulos,nu Trifazic 2 1
trifazic Reputație: 704 Postat Ianuarie 26, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat Ianuarie 26, 2014 In rest,esti chiar simpatica Vezi ca ti-a vorbit Trollescoviciulos,nu Trifazic Tu vrei sa fii "bilunar" ?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 26, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 26, 2014 Natz:))) urmatorul nick o sa fie bifazic....fara suparare )))
trifazic Reputație: 704 Postat Ianuarie 26, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat Ianuarie 26, 2014 mai bine decat bi-polar, asta ca sa fim ontopic
maseuza_ramona Reputație: 155 Postat Ianuarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:de negasit Telefon: [email protected] Oras:de negasit Postat Ianuarie 26, 2014 Viciosule, as putea chiar sa te stimez pt simtul umorului, daca n-as stii cine esti. Este dreptul Sorinei sa se afirme, cum altele am facut-o la randul nostru candva. Sustineam doar ca atunci cand n-ai suficiente informatii, nu te poti da "rotund":. Daca cei care nu sunt direct implicati nu se pot pondera, ce pretentii sa mai avem de la protagonisti ? Trifazic, nu ma marit, deci n-am nevoie de nasa. Sorina, facand afirmatia ca eu am fost isteata (multumesc, sunt chiar mai mult de atat), prin complementaritate rezulta ca cea care si-a incasat-o era "mai putin isteata" (ca sa folosesc un eufemism) ?? Nu cred ca "fenomenul cap-coada" tine de istetimea cuiva, ci de obsesiile si posesivitatile unora. Oricum, esti o aparitie verbala interesanta pe forum, exceptand-o pe Randunica, bineinteles, pe care nu a egalat-o nimeni si nici nu o va face.
xoxo Reputație: 718 Postat Ianuarie 26, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Ianuarie 26, 2014 ba, ce-am mai ras!
cpt.picard Reputație: 777 Postat Ianuarie 26, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 26, 2014 Eu ma intreb, cine vrea s-o egaleze pe Randunica? Pai asta e un scop in viata?
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 26, 2014 Cine stie??? Urmeaza insa sa aflam. Aici este o telenovela...virtuala sau nu, depinde de la caz la caz. In cazul meu personal, a depasit sfera virtualului. De ce? Pentru ca asa am ales...dar asta este un alt subiect. Sa nu deraiem... In rest, no comment!
trifazic Reputație: 704 Postat Ianuarie 26, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat Ianuarie 26, 2014 Trifazic, nu ma marit, deci n-am nevoie de nasa. "Never say never" - din intelepciunea Sorinei
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 26, 2014 "Never say never" - din intelepciunea Sorinei tatalui Sorinei
asterica Reputație: 7304 Postat Ianuarie 27, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 27, 2014 sa revenim la topic.... http://www.hopa.ro/poze/mare/033_1279615276.jpg
dinozauru Reputație: 835 Postat Ianuarie 27, 2014 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Postat Ianuarie 27, 2014 Recunoasteti personajele?Orice asemanare este absolut intamplatoare. 2
doixdoi Reputație: 941 Postat Ianuarie 27, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 27, 2014 Ba da` rai mai sinteti.Tinereii au jucat biza si apoi s-au ofticat https://www.youtube.com/watch?v=-rrFAcb5aYUVentrino are probleme,se indragosteste mereu de cine nu trebui.Bai baiete,nu ai inteles?La curve te duci sa le futi nu sa le iei de nevasta.Ai buba la cap?Opreste-te!!!Sorina a zis bine doar ca nu a inteles lumea,vorbea in ritm de "bubuiala"-fest:sariti in haita la amaratul asta.Sorina,Ramona ti-a spus-o cu eleganta,mai taca-ti fleanca .Iti explic eu (sau altii) joi de ce.Si nu e vreun secret ci ceva de pe vremea cand tu inca nu "te nascusei"Moldoveanca este momeala perfecta pt. baieti ca Ventrino,am vazut-o si e clar,O CERE,se joaca cu focul grav de tot,isi flutura curul unde apuca,barfeste de rupe.Daca nu se opreste o beleste rau.Voi baieti,nu va inteleg,cum sariti asa rau la asta ca i-o fi tras vreo scatoalca,asa ca intre "indragostiti",pai voi nu aveti treaba niciodata cu femei care va duc la exasperare?Chiar a scos-o din uz?A putut sa lucreze binemersi dupa deci...Ce a facut el e grav,e penal dar totusi sa ne uitam si in jurul nostru,ne certam cu nevestele sau iubitele,divortam de ele uneori,le inselam sau poate chiar le mai si altoim cateodata.De ce?De bune ce sint?Pe unii dintre voi v-a jignit insa el acum este ca un urs haituit.Ia lasati-l in pace sa vedeti ca se potoleste.Irinuco,tu stii ca eu ti le spun in fata:cand tot forumul te linsa cred ca te simteai sublim.Ai dat dovada de maxima "eleganta" deschizand tocmai tu acest topic.Da,Ventrino a cerut chiar si sugerat titlul insa sigur nu la tine s-a gandit cand a facut-o.Oameni buni,nu mai fiti rai.Nu mai aruncati cu bolovani doar din dragoste de circ.Poate unii oameni ajung la "urgenta" sau mai rau,la cimitir din cauza asta. PS. Va asigur ca Ventrino nu este un obisnuit al serilor de joi,s-a autoexclus prin comportament,noi cei ce ne intalnim o facem NUMAI pt. distractie,nimeni nu se cearta,ultima a fost "criminala",am ras pina inspre ziua cand ne-am si dus la "vanatoare" Ventrino are probleme,se indragosteste mereu de cine nu trebui.Bai baiete,nu ai inteles?La curve te duci sa le futi nu sa le iei de nevasta.Ai buba la cap?Opreste-te!!!Sorina a zis bine doar ca nu a inteles lumea,vorbea in ritm de "bubuiala"-fest:sariti in haita la amaratul asta.Sorina,Ramona ti-a spus-o cu eleganta,mai taca-ti fleanca .Iti explic eu (sau altii) joi de ce.Si nu e vreun secret ci ceva de pe vremea cand tu inca nu "te nascusei"Moldoveanca este momeala perfecta pt. baieti ca Ventrino,am vazut-o si e clar,O CERE,se joaca cu focul grav de tot,isi flutura curul unde apuca,barfeste de rupe.Daca nu se opreste o beleste rau.Voi baieti,nu va inteleg,cum sariti asa rau la asta ca i-o fi tras vreo scatoalca,asa ca intre "indragostiti",pai voi nu aveti treaba niciodata cu femei care va duc la exasperare?Chiar a scos-o din uz?A putut sa lucreze binemersi dupa deci...Ce a facut el e grav,e penal dar totusi sa ne uitam si in jurul nostru,ne certam cu nevestele sau iubitele,divortam de ele uneori,le inselam sau poate chiar le mai si altoim cateodata.De ce?De bune ce sint?Pe unii dintre voi v-a jignit insa el acum este ca un urs haituit.Ia lasati-l in pace sa vedeti ca se potoleste.Irinuco,tu stii ca eu ti le spun in fata:cand tot forumul te linsa cred ca te simteai sublim.Ai dat dovada de maxima "eleganta" deschizand tocmai tu acest topic.Da,Ventrino a cerut chiar si sugerat titlul insa sigur nu la tine s-a gandit cand a facut-o.Oameni buni,nu mai fiti rai.Nu mai aruncati cu bolovani doar din dragoste de circ.Poate unii oameni ajung la "urgenta" sau mai rau,la cimitir din cauza asta. PS. Va asigur ca Ventrino nu este un obisnuit al serilor de joi,s-a autoexclus prin comportament,noi cei ce ne intalnim o facem NUMAI pt. distractie,nimeni nu se cearta,ultima a fost "criminala",am ras pina inspre ziua cand ne-am si dus la "vanatoare" 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum