Sari la conținut

Best new entries - useri

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Asa cum am promis , deschid acest topic .

Si cred ca este important sa încurajam noi cei un pic mai vechi, pe cei noi care vor cu adevarat sa fie utili si sa contribuie la dezvoltarea forumului din zona Constanta.

Asa cum si in real life,in societatea modernă mai ales cea românească , media uita sa promoveze calitatea si se prefera ratingul, asa si forumul pare sa preia ideea.

Se accepta traficul indiferent de calitate.

Așadar sper sa facem măcar noi diferența scotand in evidentă ce este bun.

Pentru începutul de an o sa fac eu primele 2 propuneri

1. bigboy20

2. j0hnnybravo

Aștept părerile voastre si alte propuneri.

• Like 3
Postat

pentru cei mai noi, cei mai cooperanti si promovabili utilizatori ai forumului, sectia constanta, johnny si bigboy, le dedic o banana:

http://gifsforum.com/images/gif/fuk%20you/grand/banana_blow_job_gif.gif

sper doar sa ma insel, sa fie o iluzie optica, si fata sa nu fi muscat, asa cum pare sa se observe, din varful bananei!!!

• Oras:.......
Postat

pentru cei mai noi si cei mai cooperanti si promovabili utilizatori ai forumului, sectia constanta, johnny si bigboy, le dedic o banana:

http://gifsforum.com/images/gif/fuk%20you/grand/banana_blow_job_gif.gif

:iagree  :iagree  :laugh2

• Oras:Pisti Tat
Postat

Amelia, pe topicul tau ceri stoparea offtopicului dar tu faci offtopic oricand si oriunde prinzi ocazia. Din punctul meu de vedrre nu este foarte fair-play .

Postat

Amelia, pe topicul tau ceri stoparea offtopicului dar tu faci offtopic oricand si oriunde prinzi ocazia. Din punctul meu de vedrre nu este foarte fair-play .

din contra este prea fair- play ;)

Postat

Vad ca acum faci in ambitie si postezi dinadins tot felul de tampenii pe thread ul meu........in fine daca asa consideri ca e bine iti doresc multa bafta!

Postat

Vad ca acum faci in ambitie si postezi dinadins tot felul de tampenii pe thread ul meu........in fine daca asa consideri ca e bine iti doresc multa bafta!

am doua postari pe threadul tau, una in care i-am zis lui bossulica ca a dat prea multe explicatii care chiar nu isi mai au rostul la turnura pe care a luat-o forumul. Si in a doua postare am spus ca esti buna si am garantat pentru lucrul asta. 

Care sunt tampeniile?

PS: stai linistita ca continuam si fara acordul tau dar eu nu inteleg ce tampenii am postat? poate faptul ca esti buna?? trebuia sa zic ca esti nasoala?

Postat

am doua postari pe threadul tau, una in care i-am zis lui bossulica ca a dat prea multe explicatii care chiar nu isi mai au rostul la turnura pe care a luat-o forumul. Si in a doua postare am spus ca esti buna si am garantat pentru lucrul asta. 

Care sunt tampeniile?

PS: stai linistita ca continuam si fara acordul tau dar eu nu inteleg ce tampenii am postat? poate faptul ca esti buna?? trebuia sa zic ca esti nasoala?

Cred ca ai mai multe postari......in fine faceti ce vreti...asa cum fac si eu.bafta

Postat

Ufff.Sincer nu am ce sa zic. ..am ramas fara cuvinte.Tot ce pot sa va spun este un simplu Multumesc.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...