Sari la conținut

Best new entries - useri

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Nu e prima oara cand am intrat pe sectiunea destinata capitalei,am stat si in Bucuresti o scurta perioada de timp ,mai exact vreo 5 anisori :rax2

• Oras:.......
Postat

Asa si? te intrebai eu? acu nu mai stai in Bucuresti.........asa ca lasa fitzele :D si invata sa fi ,fidel orasului tau actual...adika Constanta 

Postat

Asa si? te intrebai eu? acu nu mai stai in Bucuresti.........asa ca lasa fitzele :D si invata sa fi ,fidel orasului tau actual...adika Constanta 

Nu am avut niciodata fitze :rax2  si nici nu o sa am

Postat

Dragutule ma refeream la curajul de a fi activ si nu la vechimea contului. Avem o caruta de colegi cu cont de peste un an de zile si care au una sau doua postari. Trebuie incurajati si acestia sa nu mai stea doar sa citeasca ci sa si spuna ce experiente au la fete sau ce pareri au despre site.

• Oras:Pisti Tat
  • Oras:Pisti Tat
Postat

M-ai facut dragut??? Ce draguuuu, de cand nu mi-a mai zis nimeni ceva atat de frumiii :)))))

Postat

Dragutule ma refeream la curajul de a fi activ si nu la vechimea contului. Avem o caruta de colegi cu cont de peste un an de zile si care au una sau doua postari. Trebuie incurajati si acestia sa nu mai stea doar sa citeasca ci sa si spuna ce experiente au la fete sau ce pareri au despre site.

dar si eu am fost la fel sa stiti. aveam contul aici de mai bine de jumatate de an pana am postat prima data. chiar nu este nimic iesit din comun la aceasta procedura. eu cel putin, daca nu era talibanu sa ma invite sa postez cu toate ca aveam contul aici, nici ca as fi facut vreo recenzie aici vreodata! prima mea recenzie a fost despre o tipa din bucuresti, nici macar o constanteanca, si am primit suficiente incurajari imediat dupa care mi-au dat apa la moara! de aici si sustinerea mea pro off-topic. bine, nu sensul ala "cand poti fi gasita?", etc., dar off-topicul care sprijina o recenzie buna si ofera incredere autorului sa mai posteze am sa-l sustin mereu. mi se pare sinistru doar recenzii fara nimic intre ele! 

• Like 2
Postat

Baiat bun talibanu asta..poate cand ajung in ro, il cunosc si eu :)))

din pacate nu mai e asa bun talibanu asta....sa schimbat in rau..din pacate.....poate va revenii la ce era odata :(

Postat

Mai stiti cand Amelia il cunostea pe talibanu dar pe vasile ba? :)

Mie imi place nea vasile, apropo. Vasile presesinte! :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...