Sari la conținut

Best new entries - useri

Postări Recomandate

• Oras:constanta
Postat

Discretlovere, de ce nu vrei noi sa te iubim? :))

Nu stii ce pierzi. :)

Chiar pierd ? Mai lucrez la partea cu funny ( poate bag si un scenariu de comedie)..si apoi..cine stie never say never. Multumesc oricum ca printre randuri funny, vroiam si io ceva mai serios ptr noi astia  new entry. Sorry

• Oras:.......
Postat

Chiar pierd ? Mai lucrez la partea cu funny ( poate bag si un scenariu de comedie)..si apoi..cine stie never say never. Multumesc oricum ca printre randuri funny, vroiam si io ceva mai serios ptr noi astia  new entry. Sorry

Te acuz de plagiat :D asta e vorba mea :rax2  deci imi cer drepturile de autor 2 :D :laugh2

• Oras:Constanta
Postat

Bananele sunt foarte serioase, te poti ineca cu ele daca le mananci cu prea multa pofta.

Acum pe bune, ce ti se pare atat de neserios? Eu nu am inteles. :(

Postat

Il preferi pe topicul asta. dincolo parca prefereai pe unu Zidaru`  :rax2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Amelia mai si glumeste... :))

Postat

Bananele sunt foarte serioase, te poti ineca cu ele daca le mananci cu prea multa pofta.

Acum pe bune, ce ti se pare atat de neserios? Eu nu am inteles. :(

Era..dar in fine, mai conteaza acum cand trebuie sa scriu o fila CEC ptr Amelia..ma retrag, ca m am bagat la plata,nevinovat.

Postat

Aaa, aici! :)))))

:angry  :angry  :angry  :angry nu glumesc!

Era..dar in fine, mai conteaza acum cand trebuie sa scriu o fila CEC ptr Amelia..ma retrag, ca m am bagat la plata,nevinovat.

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Va aduc in atentie un user nou pe care ar trebui sa-l incurajam. Este vorba despre Alistar85. are 7 comenturi din care 3 sint recenzii iar celelalte sint raspunsuri la anumite ghidari pentru platforma pe care i le-am facut.

Intuiesc un nou baiat activ pe aici.

• Like 2
Postat

va aduc si eu in atentie un user mai nou, pe care la fel trebuie sa-l incurajam. este vorba despre talibanu, are 1263 de comenturi din care 0 sunt recenzii iar celelalte ghideaza opinia publica catre aspecte importante sau foarte importante.

intuiesc si eu ca acest nou baiat este activ...si nicidecum pasiv!

Postat

va aduc si eu in atentie un user mai nou, pe care la fel trebuie sa-l incurajam. este vorba despre talibanu, are 1263 de comenturi din care 0 sunt recenzii recente iar celelalte ghideaza opinia publica catre aspecte importante sau foarte importante.

intuiesc si eu ca acest nou baiat este activ...si nicidecum pasiv!

E activ rau da deocamdata fute numai specialitati  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Il puteti vedea in actiune pe https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CCkQFjAA&url=http%3A%2F%2Ffaketaxi.org%2F&ei=h14UU5PPJsiY4wTq1YDABg&usg=AFQjCNFJB2uOJ4LOwsQ3_5RhKIhTc-0RMg

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat
:))) johnulee eu zic sa te uiti in urma la postarile mele, s-ar putea sa gasesti 2-3 recenzii :))
Postat

:))) johnulee eu zic sa te uiti in urma la postarile mele, s-ar putea sa gasesti 2-3 recenzii :))

Prea multe :rax2

Postat

Tocmai, daca sunt prea multe ma retrag iar si revin cu alt vasile :))

Postat

Tocmai, daca sunt prea multe ma retrag iar si revin cu alt vasile :))

Poate vrei sati dau 2 gherute peste ochi sa iti revii :rax2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...