Sari la conținut

Probleme puncte reputatie

Vizitator arsanass

Postări Recomandate

Vizitator CharonIV
Reputație: 0
Postat
Chiar acum, extraterestru78 a spus:

Lasa ca eu o sa-l propun pe Boc iara la guvernare sa va taie pensiile, sa nu mai ai bani de mers la bruneta… sâc sâc🤪

Am intalnit si eu oameni malefici ,dar ca tine dom'le ,nu 😈

Vizitator CharonIV
Postat
Chiar acum, nicieu a spus:

Din pacate aceasta gluma trebuie explicata 🤣🤣🤣

Pai acum vrei sa-mi zici ca nu stai la semafor cu vaporul ,ba esti nebun ,vrei sa faci accident :)))))

Postat
4 minutes ago, CharonIV said:

Bitcoin-ul este moneda de referinta ,exact ca dolarul american ,in functie de el scade si creste totul pe piata crypto 

Exact ! Bine, acum vine tare din urma si ETH, s-ar parea ca in 2022 va depasi si el bariera psihologica de 10 000 $/ETH, plus ca se ridica puternic alte monede, Dogecoin, Shiba Inu, Ripple, Flux...

• Haha 1
  • Inimioara 1
Vizitator nicieu
Postat
Chiar acum, horny_gooner a spus:

Exact ! Bine, acum vine tare din urma si ETH, s-ar parea ca in 2022 va depasi si el bariera psihologica de 10 000 $/ETH, plus ca se ridica puternic alte monede, Dogecoin, Shiba Inu, Ripple, Flux...

Noi doi trebuie sa stam de vorba intr-o zi! 🤔

Vizitator nicieu
Postat
Chiar acum, CharonIV a spus:

Pai acum vrei sa-mi zici ca nu stai la semafor cu vaporul ,ba esti nebun ,vrei sa faci accident :)))))

Vaporul nu are aripi 🤣

Vizitator CharonIV
Postat

Greu de tot de anticipat care va fi urmatoarul coin care ajunge la luna,cum a fost cazul gamestop spre exemplu ,cine dracu s-ar fi gandit:))))))

• Oras:Brasov
Postat

Ba da voi le aveti… am luat si eu de 50 de euro bitcoin🤷‍♂️ dar eu nu inteleg nimic de acolo, tot urca, scade… poi camd se fac 100€? 🤷‍♂️

Vizitator nicieu
Postat
Chiar acum, ionica 73 a spus:

@Bruneta168 ceva poze cu craciunita? Am fost cuminti, parol !😋🎅

Mi-a zis mie ca in perioada dintre Craciun si Anul nou, nu pune nimic! Incearca sa se regaseasca! Poate la anul!

Vizitator Indecisu
Postat

Buni cozomacii ?😀

Vizitator CharonIV
Postat

Ba da voi le aveti… am luat si eu de 50 de euro bitcoin🤷‍♂️ dar eu nu inteleg nimic de acolo, tot urca, scade… poi camd se fac 100€? 🤷‍♂️

Prob niciodata ,nu este o investitie profitabila bitcoin-ul in momentul de fata ,greu sa mai vezi miscari mari in sus pentru el

Vizitator nicieu
Postat

Acuma degeaba pui 50 de euro! Trebuia sa pui in 2010... acum aveai 1000000

Vizitator CharonIV
Postat

Si e volatila rau piata crypto ,a ras intr-o singura zi 2 trilioane de dolari 

Postat
Chiar acum, CharonIV a spus:

Prob niciodata ,nu este o investitie profitabila bitcoin-ul in momentul de fata ,greu sa mai vezi miscari mari in sus pentru el

Am mai luat de 10€ DogeCoin😂… ăla tăt in jos mere… sal f.tă merkel🤣🤣

Postat
3 minutes ago, nicieu said:

Mi-a zis mie ca in perioada dintre Craciun si Anul nou, nu pune nimic! Incearca sa se regaseasca! Poate la anul!

Dupa cateva zile de post, va urma urgia Xenei, printesa razboinica. Cina o prinde primul ii rupe carnatul 🤣, iese ala pe targa mai ceva ca Lacatus 🏆 inca din prima repriza

• Haha 1
Vizitator scorpion1970
Postat
Acum 4 minute, extraterestru78 a spus:

Lasa ca eu o sa-l propun pe Boc iara la guvernare sa va taie pensiile, sa nu mai ai bani de mers la bruneta… sâc sâc🤪

😂 😂 😂 😂 😂 

Mai este mult pana departe, sa fim noi sănătoși!!! 😁 Mai am muuult, ca să ma bucur de pensie🤣(aceste glumite sunt între mine și bruneta) 😁 😁 😁 

Postat
Acum 1 minut, nicieu a spus:

Acuma degeaba pui 50 de euro! Trebuia sa pui in 2010... acum aveai 1000000

Bai, cred ca faceam bani si daca luam atunci cand a vandut bitcoini Elon … atunci a scazut tare …in momentul ala trebuia cumparat masiv… acuma eram boss🥳

Vizitator CharonIV
Postat

Am mai luat de 10€ DogeCoin😂… ăla tăt in jos mere… sal f.tă merkel🤣🤣

Ala a fost un exemplu de caritas ,multi au baga cand au vazut ca urca ,astia mari si-au scos repede banii si a cazut in cap

Postat
Chiar acum, scorpion1970 a spus:

😂 😂 😂 😂 😂 

Mai este mult pana departe, sa fim noi sănătoși!!! 😁 Mai am muuult, ca să ma bucur de pensie🤣(aceste glumite sunt între mine și bruneta) 😁 😁 😁 

Mi-am dat seama… dar mai glumim si noi😉

Postat
Just now, nicieu said:

Noi doi trebuie sa stam de vorba intr-o zi! 🤔

Cum mare drag, la o bere, sper sa ajung macar la marea noastra pe la vara, daca la alte mari sau oceane iar nu ne-o lasa Covidut sa ajungem ! ☹️😌🍻

Just now, CharonIV said:

Nu prea mai merita cumparatul de BTC acum, la pretul pe care il are e o investitie ilogica. Se pare ca tendinta este oricum de ducere in sus, pentru ca daca acum o saptamana ajunsese pe la 38 000 $, acum iar s-a dus spre 45 K (acum e vreo 44 si ceva K USD), dar cresteri masive nu va mai avea, decat printr-o minune. Dar, gradual si lent, exista inca sanse sa creasca. Spre exemplu unii analisti financiar preconizeaza pentru 2022 o valoare intre 55 K USD si 65 K USD per BTC (unii chiar mai mult).

• Like 1
  • Haha 1
Vizitator CharonIV
Postat

Cum mare drag, la o bere, sper sa ajung macar la marea noastra pe la vara, daca la alte mari sau oceane iar nu ne-o lasa Covidut sa ajungem ! ☹️😌🍻

Nu prea mai merita cumparatul de BTC acum, la pretul pe care il are e o investitie ilogica. Se pare ca tendinta este oricum de ducere in sus, pentru ca daca acum o saptamana ajunsese pe la 38 000 $, acum iar s-a dus spre 45 K (acum e vreo 44 si ceva K USD), dar cresteri masive nu va mai avea, decat printr-o minune. Dar, gradual si lent, exista inca sanse sa creasca. Spre exemplu unii analisti financiar preconizeaza pentru 2022 o valoare intre 55 K USD si 65 K USD per BTC (unii chiar mai mult).

Sunt curios ce fac chinezii cu criptomoneda lor ,o vor pune pe piata internationala sau va ramane pe post de currency doar pentru cetateni 

Postat

Eu zic ca sa vorbit cam despre tot, inca nu am vorbit despre bugetul tarii… haideti sa-l facem si pe ala, ca ai nostrii politicieni nu-s capabili…. hai sa le aratam de ce sunt capabili curvarii nimfomane🤣🤣🤣🤣

Vizitator nicieu
Postat
Acum 3 minute, scorpion1970 a spus:

😂 😂 😂 😂 😂 

Pai cred si eu, la salariu de general e si pensie pe masura 🤣

Vizitator nicieu
Postat
Acum 1 minut, extraterestru78 a spus:

Eu zic ca sa vorbit cam despre tot, inca nu am vorbit despre bugetul tarii… haideti sa-l facem si pe ala, ca ai nostrii politicieni nu-s capabili…. hai sa le aratam de ce sunt capabili curvarii nimfomane🤣🤣🤣🤣

Daca s-ar legaliza prostitutia, ar intra in bigetul tarii inca vreo 2-3 miliarde de lei! Si tot nu ar ajunge sa face ce trebuie!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...