extraterestru78 Reputație: 108850 Postat Decembrie 24, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Acum 1 minut, pisicuts a spus: poate acorda minusuri dar mai greu ca inainte... mult mai greu iar daca tot da minusuri in continuare (mai putine) ii aruncam bradu impodobit de la balcon, ii lovim masina din fata blocului (loganul) si trantim pe jos oala cu sarmale si cozonacii din bucatarie. drept pedeapsa. 👏👏👏👏 sa nu uitam de băutura, sa-i bem si toata băutura.. sâc! Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2021 Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Chiar acum, pisicuts a spus: poate acorda minusuri dar mai greu ca inainte... mult mai greu iar daca tot da minusuri in continuare (mai putine) ii aruncam bradu impodobit de la balcon, ii lovim masina din fata blocului (loganul) si trantim jos oala cu sarmale si cozonacii din bucatarie. drept pedeapsa. Ce sadic esti azi pisicuts, te-ai uitat la The Grinch? 🤣 Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2021 Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Acum 3 minute, extraterestru78 a spus: Te referi, ca este plin cu merinde?🤔 Dar tu, despre ce vorbești? Normal...cu ale gurii! Tu ai alceva prin frigider?! 😉 Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2021 Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Acum 1 minut, pisicuts a spus: poate acorda minusuri dar mai greu ca inainte... mult mai greu iar daca tot da minusuri in continuare (mai putine) ii aruncam bradu impodobit de la balcon, ii lovim masina din fata blocului (loganul) si trantim pe jos oala cu sarmale si cozonacii din bucatarie. drept pedeapsa. Pisicuts dar plusuri poate da mai multe? Eu m am trezit a doua zi dupa altercatia ce am avuto cu fetele si favoriti cu 340 de notificari, multe de la un singur cont pusuri, eu stiu ca astea se dusmanesc intre ei da nustiu ce au de cistigat. Cel mai nasol e ca mie greu sa o prind pe Ana chiar vreau sa o fut ba cu astea de te certi iti intra la suflet. Link spre comentariu
extraterestru78 Reputație: 108850 Postat Decembrie 24, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Acum 3 minute, scorpion1970 a spus: Dar tu, despre ce vorbești? Normal...cu ale gurii! Tu ai alceva prin frigider?! 😉 Dar ce am facut? Am facut ceva rau? 😧🥺🥺 Link spre comentariu
JocelynEon Reputație: 11848 Postat Decembrie 24, 2021 Partajează Postat Decembrie 24, 2021 15 minutes ago, pisicuts said: 😹 i-am facut sarbatorile nefericite si i-am stricat craciunul 😹😹 Amin! 🙏🙏🙏 @pisicuts 🥂🍾🥂🍾 3 minutes ago, pisicuts said: poate acorda minusuri dar mai greu ca inainte... mult mai greu iar daca tot da minusuri in continuare (mai putine) ii aruncam bradu impodobit de la balcon, ii lovim masina din fata blocului (loganul) si trantim pe jos oala cu sarmale si cozonacii din bucatarie. drept pedeapsa. Eu am încercat să mă înțeleg omenește cu el dar a fost prea ignorant! Oricum mi se rupe de minusurile 👎 pe care mi le-a dat (1520 la număr 🤣🤣🤣). 13 minutes ago, pisicuts said: poti sa acorzi minusuri linistit, dar ca oamenii normali -cu limita de 5 la minut E o vorbă deșteaptă: ,, Răzbunarea este mama prostului." 🤭😛 Sărbători fericite tuturor 🍾🍾🍾! 2 Link spre comentariu
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2021 Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Chiar acum, JocelynEon a spus: Amin! 🙏🙏🙏 @pisicuts 🥂🍾🥂🍾 Eu am încercat să mă înțeleg omenește cu el dar a fost prea ignorant! Oricum mi se rupe de minusurile 👎 pe care mi le-a dat (1520 la număr 🤣🤣🤣). E o vorbă deșteaptă: ,, Răzbunarea este mama prostului." 🤭😛 Sărbători fericite tuturor 🍾🍾🍾! Oho si ce l-a mai costat razbunarea😁 Link spre comentariu
extraterestru78 Reputație: 108850 Postat Decembrie 24, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Acum 2 minute, JocelynEon a spus: pe care mi le-a dat (1520 la număr 🤣🤣🤣). Vezi ca joci la pitici pe langa mine si Charon… dar recunosc, Charon e seful minusurilor😂😂😂 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114298 Postat Decembrie 24, 2021 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Acum 8 minute, marcus6 a spus: Pisicuts dar plusuri poate da mai multe? Eu m am trezit a doua zi dupa altercatia ce am avuto cu fetele si favoriti cu 340 de notificari, multe de la un singur cont pusuri, eu stiu ca astea se dusmanesc intre ei da nustiu ce au de cistigat. Cel mai nasol e ca mie greu sa o prind pe Ana chiar vreau sa o fut ba cu astea de te certi iti intra la suflet. si la plusuri este pusa limita poate sa se uite la buton numa si sa il apese de 5 ori la minut 2 1 1 Link spre comentariu
extraterestru78 Reputație: 108850 Postat Decembrie 24, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Charoane, suntem bosi, ne-a facut seriful cadou de Craciun… nu mai luam minusuri cu sutele pe zi, doar 20-30… boierie!!! 🥳🥳 Link spre comentariu
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2021 Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Acum 3 minute, extraterestru78 a spus: Vezi ca joci la pitici pe langa mine si Charon… dar recunosc, Charon e seful minusurilor😂😂😂 Mie mi-a dat de pe ambii boti ,l-am enervat atat de rau ca n-a mai tinut cont de nimic😂 Link spre comentariu
extraterestru78 Reputație: 108850 Postat Decembrie 24, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Acum 2 minute, pisicuts a spus: si la plusuri este pusa limita poate sa se uite la buton numa si sa il apese de 5 ori la minut Aici avem o mica problema…. eu cum ii mai dau plusuri multe pe minut la @Bruneta168, ca mi-e draga tare🥰🥰🥰 Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2021 Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Acum 5 minute, pisicuts a spus: si la plusuri este pusa limita poate sa se uite la buton numa si sa il apese de 5 ori la minut Despre mine poti lasa doar 3 pe zi😂 Link spre comentariu
extraterestru78 Reputație: 108850 Postat Decembrie 24, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Chiar acum, marcus6 a spus: Despre mine poti lasa doar 3 pe zi😂 Aici sunt deacord cu tine😂 Link spre comentariu
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2021 Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Aparent am devenit persona non grata pentru @ThePunisher. 🤣 ,si 5 daca poate da, tot mie mi le da nevermind :)))) Acum 3 minute, extraterestru78 a spus: Aici sunt deacord cu tine😂 Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2021 Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Acum 1 minut, extraterestru78 a spus: Aici sunt deacord cu tine😂 Da stiu tu esti cu un singur cont esti corect si eu tot, dar diferenta e ca eu daca ma supar injur de mama foculuina, dar ce a facut cu punctele e bine ce pula mea atita reputatie ia mai dale in pula si de plusuri si minus Link spre comentariu
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2021 Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Vezi ce se intampla cand ai fani @extraterestru78 ,apar si haterii :)))))) Link spre comentariu
extraterestru78 Reputație: 108850 Postat Decembrie 24, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Chiar acum, CharonIV a spus: Aparent am devenit persona non grata pentru @ThePunisher. 🤣 ,si 5 daca poate da, tot mie mi le da Mi-a dat si mie 3, incep sa ma excite😂😂😂 Link spre comentariu
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2021 Partajează Postat Decembrie 24, 2021 O sa stau pe forum numai in ciuda lui ,sa-si roada unghiile :))))) Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2021 Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Asta ma bombat cu vreo 300 in 2 ore😇😂😂😂 Link spre comentariu
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2021 Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Chiar acum, marcus6 a spus: Asta ma bombat cu vreo 300 in 2 ore😇😂😂😂 Ti-a dat plusuri pentru ca ai inceput sa ma injuri pe mine ,e trist stiu Link spre comentariu
extraterestru78 Reputație: 108850 Postat Decembrie 24, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Chiar acum, marcus6 a spus: Asta ma bombat cu vreo 300 in 2 ore😇😂😂😂 Vad ca e prieten si cu tine😂😂 Link spre comentariu
extraterestru78 Reputație: 108850 Postat Decembrie 24, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Ptiu ptiu… am vazut vreo 4 notificari de la Tandem3 si am crezut ca s-a aliat cu punischer sa ma minuseze😂😂😂😂…. dar e de bine, no problem Link spre comentariu
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2021 Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Chiar acum, extraterestru78 a spus: Ptiu ptiu… am vazut vreo 4 notificari de la Tandem3 si am crezut ca s-a aliat cu punischer sa ma minuseze😂😂😂😂…. dar e de bine, no problem Fratele @Tandem3 e cu noi astia ,sarakii ,cu un singur cont :)))))) Link spre comentariu
Tandem3 Reputație: -2363 Postat Decembrie 24, 2021 Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Chiar acum, extraterestru78 a spus: Ptiu ptiu… am vazut vreo 4 notificari de la Tandem3 si am crezut ca s-a aliat cu punischer sa ma minuseze😂😂😂😂…. dar e de bine, no problem Nu știi niciodată de unde vine buba 🤣🤣 1 2 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum