moldoclaudiu Reputație: 708 Postat Decembrie 29, 2021 Oras:Mures Oras:Mures Postat Decembrie 29, 2021 Acum 3 minute, CharonIV a spus: weeee ,s-a suparat copilu ca i-am facut buba lui mami ,pai daca era cateaua satului ce voiai ,s-o iert :)))))) Cati ani ai mai copil frustrat aflat la pubertate? Ei ,tare mi-ar place sa ne intalnim sa iti stang mana , viteazule... 1
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2021 Postat Decembrie 29, 2021 Chiar acum, moldoclaudiu a spus: Cati ani ai mai copil frustrat aflat la pubertate? Ei ,tare mi-ar place sa ne intalnim sa iti stang mana , viteazule... ma-ta ar trebui sa primeasca premiul de singura curva din sat care a nascut un poponar infect
moldoclaudiu Reputație: 708 Postat Decembrie 29, 2021 Oras:Mures Oras:Mures Postat Decembrie 29, 2021 Acum 2 minute, CharonIV a spus: ma-ta ar trebui sa primeasca premiul de singura curva din sat care a nascut un poponar infect Eu nu am treaba cu mama ta , poate nici nu ai cunoscut-o. Dar in caz ca nu ai crescut prin canale sau pe la vreun centru de copii abuzati si ai sau ai avut o mama , su nt sigura ca biata femeie si-ar fi dorit sa te duca capul mai mult si sa ai comportament superior unui purdan crescut in satra! Dar nu i-a reusit deloc. Esti un ratat! 1
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2021 Postat Decembrie 29, 2021 Acum 1 minut, moldoclaudiu a spus: Eu nu am treaba cu mama ta , poate nici nu ai cunoscut-o. Dar in caz ca nu ai crescut prin canale sau pe la vreun centru de copii abuzati si ai sau ai avut o mama , su nt sigura ca biata femeie si-ar fi dorit sa te duca capul mai mult si sa ai comportament superior unui purdan crescut in satra! Dar nu i-a reusit deloc. Esti un ratat! de ce te deranjeaza adevarul poponare ,la transexuali te duci ,ma-ta e o curva ,tu ai dunga rosie pe buletin ,iei maxim 2000 de lei nu stiu din ce ,probabil vandut cartoane in piata + ajutorul social
moldoclaudiu Reputație: 708 Postat Decembrie 29, 2021 Oras:Mures Oras:Mures Postat Decembrie 29, 2021 Acum 1 minut, CharonIV a spus: de ce te deranjeaza adevarul poponare ,la transexuali te duci ,ma-ta e o curva ,tu ai dunga rosie pe buletin ,iei maxim 2000 de lei nu stiu din ce ,probabil vandut cartoane in piata + ajutorul social Tare mi-ar place sa pot sa iti vorbesc despre deranjul meu intre 4 ochi. Pentru ca esti prea prost sa intelegi ceva ce iti spune cineva , dar cu siguranta ca ai intelege de fapte.... frustratule! 1
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2021 Postat Decembrie 29, 2021 Chiar acum, moldoclaudiu a spus: Tare mi-ar place sa pot sa iti vorbesc despre deranjul meu intre 4 ochi. Pentru ca esti prea prost sa intelegi ceva ce iti spune cineva , dar cu siguranta ca ai intelege de fapte.... frustratule! ai ramas fara argumente si ai trecut la amenintari ,felicitari
moldoclaudiu Reputație: 708 Postat Decembrie 29, 2021 Oras:Mures Oras:Mures Postat Decembrie 29, 2021 Acum 2 minute, CharonIV a spus: ai ramas fara argumente si ai trecut la amenintari ,felicitari Ce argument ar putea cineva sa aiba in fata unei dejectii umane care coboara sub cel mai jos nivel? ☹️ 1 1
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2021 Postat Decembrie 29, 2021 Acum 1 minut, moldoclaudiu a spus: Ce argument ar putea cineva sa aiba in fata unei dejectii umane care coboara sub cel mai jos nivel? ☹️ mai jos decat ma-ta n-a coboarat nimeni
moldoclaudiu Reputație: 708 Postat Decembrie 29, 2021 Oras:Mures Oras:Mures Postat Decembrie 29, 2021 Acum 3 minute, CharonIV a spus: mai jos decat ma-ta n-a coboarat nimeni Doar un copil frustrat , crescut in canale ar fi in stare sa vorbeasca asa. Dar tare mi-ar place sa particip activ la educarea ta. 5 minute mi-ar ajunge , cu siguranta ai baga la cap mai multe decat ai bagat in toata viata ta de looser. 😃 1
Tandem3 Reputație: -2363 Postat Decembrie 29, 2021 Postat Decembrie 29, 2021 Acum 10 minute, CharonIV a spus: de ce te deranjeaza adevarul poponare ,la transexuali te duci ,ma-ta e o curva ,tu ai dunga rosie pe buletin ,iei maxim 2000 de lei nu stiu din ce ,probabil vandut cartoane in piata + ajutorul social Nepoate, nu voi fii de-acord niciodată cu cineva care înjură de părinți și copii. Colegul moldoclaudiu nu face așa ceva. Dacă te consideri prietenul meu , te rog nu o mai face nici tu. Măcar cu unul care nu face asa ceva. Este doar un sfat. 3 2
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2021 Postat Decembrie 29, 2021 Acum 1 minut, Tandem3 a spus: Nepoate, nu voi fii de-acord niciodată cu cineva care înjură de părinți și copii. Colegul moldoclaudiu nu face așa ceva. Dacă te consideri prietenul meu , te rog nu o mai face nici tu. Măcar cu unul care nu face asa ceva. Este doar un sfat. eu l-am pus sa se ia de mine ,acum sa suporte consecintele
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2021 Postat Decembrie 29, 2021 eu nu l-am amenintat cu bataia ,ca daca e pe asa ,imi iau si eu 2 "prieteni" ,si il mut cu tot cu cur din mures
moldoclaudiu Reputație: 708 Postat Decembrie 29, 2021 Oras:Mures Oras:Mures Postat Decembrie 29, 2021 Acum 2 minute, CharonIV a spus: eu l-am pus sa se ia de mine ,acum sa suporte consecintele Tu ai fost cel care te-ai luat de mine doar pentru ca mi-am spus o parere , apoi , la fiecare contra cu Liviu sau cu alti mmebri ai forumului m-ai taguit , desi ti-am cerut frumos sa nu o mai faci. Ai continuat sa imi atribui toate conturile care te deranjau .De vreo 2 ori am spus gata "da-l in necazul lui" si nu te-am mai bagat in seama dar te-ai simtit neglijat si ai intrat pe topicuri de Mures sa imi comentezi aiurea. Iar acum ai intrecut orice masura , oboristule! 1
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2021 Postat Decembrie 29, 2021 Chiar acum, moldoclaudiu a spus: Tu ai fost cel care te-ai luat de mine doar pentru ca mi-am spus o parere , apoi , la fiecare contra cu Liviu sau cu alti mmebri ai forumului m-ai taguit , desi ti-am cerut frumos sa nu o mai faci. Ai continuat sa imi atribui toate conturile care te deranjau .De vreo 2 ori am spus gata "da-l in necazul lui" si nu te-am mai bagat in seama dar te-ai simtit neglijat si ai intrat pe topicuri de Mures sa imi comentezi aiurea. Iar acum ai intrecut orice masura , oboristule! hai mai du-te in pula mea de obosit ,liviule ,n-o mai da pe aia ca tu esti alta persoana
moldoclaudiu Reputație: 708 Postat Decembrie 29, 2021 Oras:Mures Oras:Mures Postat Decembrie 29, 2021 Acum 9 minute, CharonIV a spus: eu nu l-am amenintat cu bataia ,ca daca e pe asa ,imi iau si eu 2 "prieteni" ,si il mut cu tot cu cur din mures Din astea auzeam acum 25 de ani in curtea liceului. Era prima replica a bobocilor care erau trasi de urechii cand erau obraznici. 🤣 1
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2021 Postat Decembrie 29, 2021 Chiar acum, moldoclaudiu a spus: Din astea auzeam acum 25 de ani in curtea liceului. Era prima replica a bobocilor care erau trasi de urechii cand erau obraznici. 🤣 ai auzit-o de la ma-ta ca au futut-o prea multi si i-au desfundat urechile
moldoclaudiu Reputație: 708 Postat Decembrie 29, 2021 Oras:Mures Oras:Mures Postat Decembrie 29, 2021 Acum 9 minute, CharonIV a spus: hai mai du-te in pula mea de obosit ,liviule ,n-o mai da pe aia ca tu esti alta persoana da mai , eu sunt @Liviu (tocmai m-a sunat) , @ThePunisher. , @Muzicutza si multi altii. Sunt o infinatate de conturi , daca nu as fi eu cu conturile mele ai fi singur pe forum , oboristule! Cred ca si oboristii au mai multa minte decat tine. Pun pariu ca dca merg si ii intreb pe jumatate dintre cei ce isi petrec viata in Bucur-Obor sunt de parere ca doar un jegos infect se leaga de familiile altora cu care au discutii. SI aia sunt mai educati ca tine , oborist jegos ce esti! 1
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2021 Postat Decembrie 29, 2021 Chiar acum, moldoclaudiu a spus: da mai , eu sunt @Liviu (tocmai m-a sunat) , @ThePunisher. , @Muzicutza si multi altii. Sunt o infinatate de conturi , daca nu as fi eu cu conturile mele ai fi singur pe forum , oboristule! Cred ca si oboristii au mai multa minte decat tine. Pun pariu ca dca merg si ii intreb pe jumatate dintre cei ce isi petrec viata in Bucur-Obor sunt de parere ca doar un jegos infect se leaga de familiile altora cu care au discutii. SI aia sunt mai educati ca tine , oborist jegos ce esti! hai mars in plm si nu mai imi pune cuvinte in gura ,te-a sunat dunga de pe buletin ,aia cum ca am acuzat 3 prosti din care si tu faci parte e alta treaba ,am mai zis eu ca ai fi pulea sau sulea ,mai ai contul asta ,vezi cum tii de el livache
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2021 Postat Decembrie 29, 2021 si sa-ti mai spun ceva ,pe muia de moldovean l-am acuzat pe buna dreptate ,am avut dreptate de la bun inceput ,el era in spatele lui @ThePunisher. ,ca a venit dupa jegu de altalaba cu contul lui muzicutza ,a complicat schema stai linistit ca pe tine nu te-as fi acuzat vreodata de asemenea scheme ,din cate se vede ,nu prea te duce capul
moldoclaudiu Reputație: 708 Postat Decembrie 29, 2021 Oras:Mures Oras:Mures Postat Decembrie 29, 2021 Acum 22 minute, Tandem3 a spus: Nepoate, nu voi fii de-acord niciodată cu cineva care înjură de părinți și copii. Colegul moldoclaudiu nu face așa ceva. Dacă te consideri prietenul meu , te rog nu o mai face nici tu. Măcar cu unul care nu face asa ceva. Este doar un sfat. Dupa cum ti-am spus , pe asta nu ai cum sa il ajuti sa ajunga la reputatie pozitiva. Nu ai cum... 1
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2021 Postat Decembrie 29, 2021 Chiar acum, moldoclaudiu a spus: Dupa cum ti-am spus , pe asta nu ai cum sa il ajuti sa ajunga la reputatie pozitiva. Nu ai cum... n-am nevoie de nicio reputatie ,mi-e de ajuns sa arat cat de ratati sunteti tu cu profesoara ,altalaba si mischin ,restul oricum e degeaba, e plin de conturi dublate pe aici
moldoclaudiu Reputație: 708 Postat Decembrie 29, 2021 Oras:Mures Oras:Mures Postat Decembrie 29, 2021 Acum 3 minute, CharonIV a spus: n-am nevoie de nicio reputatie ,mi-e de ajuns sa arat cat de ratati sunteti tu cu profesoara ,altalaba si mischin ,restul oricum e degeaba, e plin de conturi dublate pe aici Tu esti unic , nu am mai vazut niciun alt jegos pe aici care sa injure de familie . ca daca ar fi , as banui ca e clona ta... 1 1
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2021 Postat Decembrie 29, 2021 Chiar acum, moldoclaudiu a spus: Tu esti unic , nu am mai vazut niciun alt jegos pe aici care sa injure de familie . ca daca ar fi , as banui ca e clona ta... felicitari ,ai realizat si tu ceva de unul singur fara sa-ti sufle altalaba 👏
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2021 Postat Decembrie 29, 2021 Acum 1 minut, moldoclaudiu a spus: Tu esti unic , nu am mai vazut niciun alt jegos pe aici care sa injure de familie . ca daca ar fi , as banui ca e clona ta... cum sa-ti zic ,esti mai prost decat un ajutor de bagaje
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2021 Postat Decembrie 29, 2021 Acum 46 minute, Tandem3 a spus: Nepoate, nu voi fii de-acord niciodată cu cineva care înjură de părinți și copii. Colegul moldoclaudiu nu face așa ceva. Dacă te consideri prietenul meu , te rog nu o mai face nici tu. Măcar cu unul care nu face asa ceva. Este doar un sfat. si pentru ca nu-mi place sa las lucrurile neexplicate ,colegul moldoclaudiu este jegul @Liviu555 ,ia vezi ce vocabular grozav are ,te invit
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum