Sari la conținut

Probleme puncte reputatie

Vizitator arsanass

Postări Recomandate

Postat
1 oră în urmă, picon a spus:

Eu am o întrebare. Cam ce fel de personaj e ăla care pe 31 decembrie pe la ora 22 se apucă să dea minusuri pe un forum de curvăsăreală, sau ăla care pe 1 ianuarie la 1 noaptea se apucă să-i înjure pe cei pe care are el parapon? 

Simplu,  o ploșnită. 😏

• Like 2
  • Minus 2
Vizitator marcus6
Reputație: 0
Postat
Acum 5 ore, Tandem3 a spus:

@marcus6,  când dai tu limbi în fofo 🤭, rămâi cu iavașalele pe nas😎 ? Sau ..

Nu mai cauta atentie bă pierdutule, dute dracu de prostalău, zoiosule. 

Vizitator marcus6
Postat
Acum 40 minute, Tandem3 a spus:

Nu era vorba de  tine cap de miel 🤣

Nu mă mai adu in discuțiile voastre, eu nu sunt trol nu am treaba cu punctele, nu ma cert cu voi. 

Postat

Întreb și eu pe ăștia cu barbă ( Moș Crăciun) . Mă  ,  cum de vă lasă fetele să le băgați botul în pizdă ?   🤔

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Mures
Postat
La 04.01.2022 la 15:27, gallo a spus:

Eva, esti o femeie mult prea ok sa te bagi in discutiile astea! Te rog, cu buna credinta, lasa-i dracu de nebuni! Vezi de ale tale!

Bai !!! Nu imi vine sa cred! Nebunul forumului indeamna "lasa-i dracului de nebuni"! Deci nu se poate asa ceva! Se intoarce lumea pe dos!

• Haha 3
  • Minus 1
Postat

Eu vreau sa fiu ca varamiu prostitution/pipilica sa am pe contul meu bun -1000000 de puncte de reputatie si apoi sa fiu banat

Cu vorbele marelui capitan de nava spatiala Jean Luc Picard: make it so!

• Minus 1
  • Oras:Provence
Postat
Acum 55 minute, moldoclaudiu a spus:

Bai !!! Nu imi vine sa cred! Nebunul forumului indeamna "lasa-i dracului de nebuni"! Deci nu se poate asa ceva! Se intoarce lumea pe dos!

Tie ce iti trebuie soaghita!

• Minus 1
Vizitator arsanass
Postat
On 1/4/2022 at 3:18 PM, evaforyou said:

Rau va mai certati... Nu tin partea nimanui, sa fie clar, dar referitor la conturile banate, l-am intrebat si eu pe @pisicuts, dupa modificarile la site, ce e cu ele, nu va spun despre cine este vorba, dar va arat raspunsul primit, poate luati o pauza pe tema asta...

Deci, la cei banati inainte de modificari nu se mai vede dunga

Screenshot_20220104_151410.jpg

On 1/4/2022 at 3:55 PM, evaforyou said:

Partinitoare? Uneori sunt, si imi asum asta, nimeni nu poate fi obiectiv 100%. Am dat o informatie primita direct de la sursa ca sa fiu "porumbelul pacii" macar pe tema asta😁😁

In rest, "show must go on", ce-ar fi "veatza" fara circul nostru cel de toate zilele? 😁

Pun la dispozitie gratuit batiste si Nervocalmin, pentru cei aflati in crunta suferinta dupa faimoasele puncte! 😁

P. S. : Toata lumea se cam baga, sunt si eu un utilizator al acestui forum, chiar daca de partea cealalta a "gardului"

👏👏👏

Postat
Acum 4 ore, marcus6 a spus:

Nu mă mai adu in discuțiile voastre, eu nu sunt trol nu am treaba cu punctele, nu ma cert cu voi. 

Tu nu ești un troll, doar un mahalagiu vulgar care vorbește urat cu fetele.

• Haha 1
  • Minus 1
Postat
Acum 3 ore, gallo a spus:

Tie ce iti trebuie soaghita!

Papagallo fi cuminte. Și ia-ti medicamentele care te păzesc de camasa  alba cu maneci lungi innodate și de camera cu burete pe pereți. Fi cuminte, nu îți mai face rău singur... 

• Haha 1
  • Minus 1
Vizitator marcus6
Postat
Acum 14 minute, moldoclaudiu a spus:

Tu nu ești un troll, doar un mahalagiu vulgar care vorbește urat cu fetele.

Cu fetele ce merita vorb frumos si le respect mult. 

Postat
Acum 2 ore, moldoclaudiu a spus:

Papagallo fi cuminte. Și ia-ti medicamentele care te păzesc de camasa  alba cu maneci lungi innodate și de camera cu burete pe pereți. Fi cuminte, nu îți mai face rău singur... 

Muedin, sugi pula la greu soaghita sandiloaica!🤣

• Minus 1
Postat
Acum 58 minute, gallo a spus:

Muedin, sugi pula la greu soaghita sandiloaica!🤣

Pai de asta te ocupi tu. esti platit sa sugi pula si ai primit si niste premii... ai pus ranjetul ala doar sa iti ascunzi adevarata traire , cea de frustrat cizat.

• Like 1
Postat
La 04.01.2022 la 15:05, picon a spus:

Banat e când apare dunga. Încearcă altceva!

Roaga pe cineva sa iti deseneze , poate ca asa vei intelege...

• Like 1
Postat
Acum 25 minute, moldoclaudiu a spus:

Pai de asta te ocupi tu. esti platit sa sugi pula si ai primit si niste premii... ai pus ranjetul ala doar sa iti ascunzi adevarata traire , cea de frustrat cizat.

Iti dau muoe din orice pozitie bulangiule! Iarta-ma. Mai intai fut ceva, dupa,a psh pe tine om fara tara, soaghita mizerabila!

• Like 1
  • Minus 1
Postat
Acum 2 minute, gallo a spus:

Iti dau muoe din orice pozitie bulangiule! Iarta-ma. Mai intai fut ceva, dupa,a psh pe tine om fara tara, soaghita mizerabila!

Bai aurolacule , mai bine te apuci si iti faci rezerve de cartoane sa te acoperi ca vin nopti friguroase si va fi tare frig in canal , unde dormi...

• Like 1
  • Minus 1
Postat
Acum 1 oră, moldoclaudiu a spus:

Bai aurolacule , mai bine te apuci si iti faci rezerve de cartoane sa te acoperi ca vin nopti friguroase si va fi tare frig in canal , unde dormi...

Chiar mi se rupe de tine soaghita, adica om fara patrie! Ma pish pe tine din toate pozitiile bozgor idiot!🤣

• Like 1
  • Minus 1
Postat
Acum 5 ore, moldoclaudiu a spus:

Bozgore, nu ai tara, nu ai onoare, esti o pizda!😇🤣

• Like 1
  • Minus 1
Postat
Acum 11 minute, gallo a spus:

Bozgore, nu ai tara, nu ai onoare, esti o pizda!😇🤣

Tu ai tara , se numeste Pakistan. Strabunii tai au venbit cu carute cu coviltir de acolo. 

• Like 1

Postat
Acum 6 minute, moldoclaudiu a spus:

Tu ai tara , se numeste Pakistan. Strabunii tai au venbit cu carute cu coviltir de acolo. 

Bozgore, nu ai tara, nu ai nimic muistule! Mars in mm mata gaozare soaghita!🤣 Mata ai venit hunule de cacat, ti-au tras-o dacii in freza ca la plevna muistule!🤣🤣🤣

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...