Sari la conținut

Imi caut sotul 😜

Postări Recomandate

An plus de asta, admir faptul ca vrei sa fixezi o malformatie genetica a sotului care probabil ca e ahtiat dupa pizda (unii trag pe nas altii pe pula) fara sati dai seama ca poate dura ani de zile si  de la 30 de ani se mai uita aurolacii la tine si mai ales daca ai si puradei, vei intra in categoria celebra da pa Tinder in care isi baga pwla toti dar nimeni nu vrea nimik cu iele :P.

Scuze ca iti zic direkt dar nah, kineva trebuie sa o faca ca aparent psihiatrul care-l ai nu-si face treaba cum trebuie :P

• Minus 1
Link spre comentariu

Pot continua dar nu are rost :). E cel mai amuzant topic pe care-l vad de mult presupunand ca nu esti troll. In primul rand omul nu te-a inselat ca era beat la o petrecere si s-a suit una pe el. Nu nene. Omul a platit sa futa, ii place sa futa mai multe pizde. Cat mai multe. Probabil ca nu are suficienti bani cate pizde ar vrea sa futa :)

Si tu vrei sa faci psihoterapie cu el ? HAHAHAHAHAHA! Pai daca vrei te las sa faci si psihoterapie cu pula mea vezi daca merge :)

• Minus 1
Link spre comentariu
Acum 57 minute, elicoidal a spus:

De asta intreb pentru ca deobicei femeile nu reactioneaza asa ca tine.

Daca ea loveste masina si vine plangand acasa, eu o intreb daca-i bine, i zic sa se linisteasca sa nu-si faca probleme ca totul se rezolva, e doar o bucata de tabla, se indreapta........

Daca eu lovesc masina, fereasca D-zeu, se coboara toti sfintii, ti-am zis sa nu mergi ca nebunu, numai asta ne mai lipsea, ai mai zgariat-o si anu trecut in parcare...... bla, bla. de-astea.

Daca ar afla ca merg la femei, sunt sigur ca nu m-ar invita la thresome si nici nu mi-ar promite marea si sarea in pat.

Ti-an spus ca eu sunt o nevasta atipica😜😘🙏

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Acum 36 minute, Daumoda22 a spus:

An plus de asta, admir faptul ca vrei sa fixezi o malformatie genetica a sotului care probabil ca e ahtiat dupa pizda (unii trag pe nas altii pe pula) fara sati dai seama ca poate dura ani de zile si  de la 30 de ani se mai uita aurolacii la tine si mai ales daca ai si puradei, vei intra in categoria celebra da pa Tinder in care isi baga pwla toti dar nimeni nu vrea nimik cu iele :P.

Scuze ca iti zic direkt dar nah, kineva trebuie sa o faca ca aparent psihiatrul care-l ai nu-si face treaba cum trebuie :P

Offf si tocmai cand descoperisem latura ta haioasa  , o strici acum🤭

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Acum 18 minute, Daumoda22 a spus:

Pot continua dar nu are rost :). E cel mai amuzant topic pe care-l vad de mult presupunand ca nu esti troll. In primul rand omul nu te-a inselat ca era beat la o petrecere si s-a suit una pe el. Nu nene. Omul a platit sa futa, ii place sa futa mai multe pizde. Cat mai multe. Probabil ca nu are suficienti bani cate pizde ar vrea sa futa :)

Si tu vrei sa faci psihoterapie cu el ? HAHAHAHAHAHA! Pai daca vrei te las sa faci si psihoterapie cu pula mea vezi daca merge :)

Cu a ta…  nu merge sigur… de aceea nici nu am sa incerc😚

• Haha 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
Acum 41 minute, Daumoda22 a spus:

Nu fixez o malformatie genetica, o transform in altceva , ce ne poate bucura pe amandoi.

Nu am fost la psihiatru , dar cred ca vroiai sa spui psiholog … 😉

• Minus 1
Link spre comentariu
2 minutes ago, Nevasta-ta said:

Cu a ta…  nu merge sigur… de aceea nici nu am sa incerc😚

Dar asa in genere ai impresia ka daca kineva gandeste cu pula, merge cu psihoterapie nu ? :)

Pai normal ca e amuzant. Uite eu imi incep ziua cu siteul fmylife.com ti-l recomand sa vezi cate se intampla :) :) :).

Dupa care intru aici sa vad oameni in negare care incearca sa rezolve ghinionul cu psihoterapie :). Singurul sfat care ti-l pot da e ca nu stii unde sa cauti tipi care sa fie ok :). L-am primit si eu pt tipe de la toti "prietenii" pana am decis sa-mi bag pula in gura lor de cacati care doar dau sfaturi goale :P.

Sper ca te ajuta :)

• Minus 1
Link spre comentariu
Acum 1 minut, Daumoda22 a spus:

Dar asa in genere ai impresia ka daca kineva gandeste cu pula, merge cu psihoterapie nu ? :)

Pai normal ca e amuzant. Uite eu imi incep ziua cu siteul fmylife.com ti-l recomand sa vezi cate se intampla :) :) :).

Dupa care intru aici sa vad oameni in negare care incearca sa rezolve ghinionul cu psihoterapie :). Singurul sfat care ti-l pot da e ca nu stii unde sa cauti tipi care sa fie ok :). L-am primit si eu pt tipe de la toti "prietenii" pana am decis sa-mi bag pula in gura lor de cacati care doar dau sfaturi goale :P.

Iti multumesc pentru sugestie🤗

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Just now, Daumoda22 said:

Ah si da, spoiler alert, iti pierzi timpul si viata din curva nu faci nevasta nici din curvar barbat de casa:). Dar have fun ce ma bag :)

• Minus 1
Link spre comentariu
Just now, Nevasta-ta said:

Ai incercat tu si nu ai reusit? Intreb pt o prietena🤫

Am incercat si eu au incercat si alchimistii din cacat nu faci aur.

Doar @eturit ma contrazice dar nu cred ca a reusit nici el. Ce sa zic, bafta, daca reusesti sunt sigur ca vei fi fericita si vei salva si omenirea de la foame si razboi  in paralel, dar daca nu vei reusi, unii zic ca vei primi ceea ce merita oricine pentru prostie :).

• Minus 1
Link spre comentariu
Acum 25 minute, Daumoda22 a spus:

Am incercat si eu au incercat si alchimistii din cacat nu faci aur.

Doar @eturit ma contrazice dar nu cred ca a reusit nici el. Ce sa zic, bafta, daca reusesti sunt sigur ca vei fi fericita si vei salva si omenirea de la foame si razboi  in paralel, dar daca nu vei reusi, unii zic ca vei primi ceea ce merita oricine pentru prostie :).

Cred ca merita macar incercat, altfel daca suntem plini de teama nu cred ca putem reusi nimic in viata, in nici o directie. 
Stiu ca nu pot eu sa salvez omenirea de la razboi sau foamete asa cum spui tu, dar daca fiecare dintre noi reuseste sa aduca liniste , iubire  in patratica lui,deja am fi mult mai buni . 
 Ce mai avem de pierdut? 

• Minus 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
3 hours ago, Nevasta-ta said:

Sunt doar curioasa ☺️Ce merita cuneva pt prostie?

AIchef de un nou episod din Povestiri de la Balaceanca? Fie hai sa incerc sati raspund :). Nu stiu in cazul tau, nu sunt arbitru suprem deci ce va vrea Dumnezeu. Ca idee generala stiu totusi ce ai de pierdut in cazul in care insisti in prostia de a crede ca poti schimba pe cineva: iti pierzi viata si tiniretea . Asta e cazul bun. Cazul naspa e cand te trezesti si cu cativa puradei la divort pe care ii faci minge de ping pong cu tatal care sar putea nici sa nu te lase sai duci in vizita in afara tarii ca nu i se scoala lui si nu poti sa le obtii pasaport fara acordul lui. Si astea sunt chestii superficiale nu intru in detalii de cat de fututi emotional cresc acei copii :).

Acuma din ce ai spus mai sus se pare ca tu vrei defapt sa-ti demonstrezi tie ca nu iti e frica si ca poti face asta. Sati povestesc o revelatie din Balanceanca: nam ce sa demonstrez nimanui si nici mie, ma cunosc foarte bine si ma iubesc asa cum sunt, atat de mult ca mias suge pula singur daca as putea dar cum nu pot prefer sa dau 200 de lei. Asta e pedeapsa mea pentru prostia mea care ma mancat in cur desi scria jumate din presa europeana ca romancele sunt cele mai curve, cantau toti manelistii ca romancele sunt cele mai curve, eu nu traiam printre ele si paradoxal ma mancat in cur sa ma fut cu ele pe sentimente ca sami iau muie cand puteam da 200 de lei sa dau direct :).

Aia e, lectie de viata sa mai asculti de prosti care iti spun ca nu toate sunt lafel, bah neneica, dupa primele 10 cred ca se poate afirma ca toate sunt educate in societatea psihopata numita Romania si sunt niste curve sarake psihopate? Pe cine sa dau vina ca miam futut tineretea? Pe nimeni, pe mine si prostia mea :)

Deci nu stiu in cazul tau, voi fi surprins placut sa aflu cum tiai futut tu viata :P

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Everest
  • Oras:Everest
Acum 4 minute, Daumoda22 a spus:

Probabil alta intelectuala care a picat an pula da bombardier , mai degraba. Daca as avea cate un leu pt cate cunosc care cu mine nu vroiau nimic doar cu bombardieri as fi mai bogat decat sunt:) :) :)

Bre, eu cre'că e doar o poveste 😁, n-aș băga mâna în foc nici că e femeie 🤷🏻

• Minus 1
Link spre comentariu
1 minute ago, cincistele said:

Bre, eu cre'că e doar o poveste 😁, n-aș băga mâna în foc nici că e femeie 🤷🏻

Ma doaren pula daca e poveste sau nu, ce zic eu nu e poveste, n-am avut suficiente "amice" care le ziceau parintilor ca se intalnesc cu mine cand mergeau sa se futa cu tigani? Aidplm, atata poate romankele :P

• Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...