Sari la conținut

Tomorrowland, Exit Fest, Amsterdam & Ibitza

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

In 2014 o sa fiu si eu acolo...sau nu ma cheama sorina :D

Astept sa imi faci cu mana :laugh2

• Oras:near Elm Street
Postat

In 2014 o sa fiu si eu acolo...sau nu ma cheama sorina :D

nu te cheama Sorina, te chem eu! :P

Postat

Astept sa imi f aci cu mana :laugh2

Sorina, eu nu astept sa imi faci cu mana, vreau sa o facem cu altceva!  :laugh2

• Oras:Bucuresti
Postat

Cu mana, cu gura, cu chestii....ajutatoare, Tomorrowland sa fie...si da, cu siguranta ca iti voi face cu mana. Iau Nimfomane.com cu mine, ce crezi?!?!?  :laugh2  

:hug1  :hug1

• Oras:Vest
Postat

Deci din ce vad pana acu, nimeni nu are nimica organizat concret, sau poate ma insel??

ar trebui oare o votare sa vedem fiecare unde ar merge si dupa aia sa ne organizam??? :350x :s

Postat

Ai gresit topicul cu propunerea ta. Vezi ca mai este un topic cu "Sex games" ai putea sa faci acolo niste propuneri de genul....de ce nu chiar sa si participi...

Pana una alta, EU ma duc la Tomorrowland si nu numai. Deci, da, cineva se duce...Mai merg si altii??

Voi(m) afla daca ar fi niste comentarii ON-topic...

In rest...pupici! :hug1

Postat

Pana una alta, EU ma duc la Tomorrowland si nu numai. Deci, da, cineva se duce...Mai merg si altii??

Voi(m) afla daca ar fi niste comentarii ON-topic...

In rest...pupici! :hug1

Anul asta la sunt doua weekenduri de concerte la Tomorrowland: 18-20 Iulie si 25-27 Iulie. Line-up-ul inca nu s-a publicat iar biletele nu s-au pus in vanzare. Se practica insa o pre-inregistrare (http://register.tomorrowland.com/register) si presupun ca de acolo iti trimit pe mail toate noutatile. 

Presupun ca decizia de a merge in primul weekend, in al doilea weekend sau in amandoua depind de formatiile de acolo, nu? 

Also, cum ajungi acolo? Cu avionul mi se pare mult mai incomod decat cu masina (putina libertate de miscare si bagaje limitate).

Nu am vazut mentionat aici nimic de Outlook, festival de muzica electro din Croatia (mai ales ca se petrece in orasul Pula http://www.outlookfestival.com). :)

Postat

Anul asta la sunt doua weekenduri de concerte la Tomorrowland: 18-20 Iulie si 25-27 Iulie. Line-up-ul inca nu s-a publicat iar biletele nu s-au pus in vanzare. Se practica insa o pre-inregistrare (http://register.tomorrowland.com/register) si presupun ca de acolo iti trimit pe mail toate noutatile. 

Presupun ca decizia de a merge in primul weekend, in al doilea weekend sau in amandoua depind de formatiile de acolo, nu? 

Also, cum ajungi acolo? Cu avionul mi se pare mult mai incomod decat cu masina (putina libertate de miscare si bagaje limitate).

Nu am vazut mentionat aici nimic de Outlook, festival de muzica electro din Croatia (mai ales ca se petrece in orasul Pula http://www.outlookfestival.com). :)

As prefera sa merg in primul weekend dar asta nu este batuta in cuie..mai am timp sa ma decid pana cand se pun biletele in vanzare.

De ajuns eu as fi vrut cu avionul, by the way au ei charter cu transfer budapesta-tomorrowland. Este putin cam scump. 

Eu am calculat o cheltuiala in jur de 1500euro/pers dar vad ca nu se incumeta nimeni. Nici printre prietenii mei. Bine...inca :D. Pentru ca exista si variante mai ieftine. Cu masina, autocar..Cu autocarul este cel mai naspa, stiu asta din experienta. Mai bine ma duc pe jos...:))))

Tocmai incearca cineva sa ma "imbarlige" cu alt festival :

Postat

Hai ca incep sa prinda contur planurile mele. Amsterdam, here i c(u)ome.  :boob

Sunt foaaaaarte bucuroasa. Tocmai am achizitionat biletele de avion, joi la pranz plec si ma voi intoarce duminica seara. :yl2jump

Nu mai pooooooot de bucurie, nu m-am putut abtine sa nu impartasesc si cu voi bucuria mea  :pompomgirl:

Phoaaaa, nici nu vreau sa-mi imaginez ce va iesi acolo.

"what happens in amsterdam, stay in amsterdam"..... :blushing2

• Like 1
Postat

Hai ca incep sa prinda contur planurile mele. Amsterdam, here i c(u)ome.  :boob

Sunt foaaaaarte bucuroasa. Tocmai am achizitionat biletele de avion, joi la pranz plec si ma voi intoarce duminica seara. :yl2jump

Nu mai pooooooot de bucurie, nu m-am putut abtine sa nu impartasesc si cu voi bucuria mea  :pompomgirl:

"what happens in amsterdam, stay in amsterdam"..... :blushing2

De acord cu doua amendamende :

- plecarea joi peste patru luni

- iar pentru amsterdamul ala in care se intampla lucruri inca ne trebuie viza 

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Serios?

Ia vezi cursa bucuresti-bruxelles este joi, pe 13 februarie? Iar cu viza de unde ai scos-o?

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

Oricum n-o sa mai tii minte mare lucru. Enjoy ;)

Postat

De acord cu doua amendamende :

- plecarea joi peste patru luni

- iar pentru amsterdamul ala in care se intampla lucruri inca ne trebuie viza 

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Gabriele, hai ca le dadura astia de la Bruxi ultimatum

poate poate in 6 luni iese ceva

Postat

Gabriele, hai ca le dadura astia de la Bruxi ultimatum

poate poate in 6 luni iese ceva

Pai cica ultimatumul asta nu e chiar un ultimatum cu adevarat. Eu asa am citit niste comentarii pe canalele financiare. Plus ca e vorba despre noi si bulgari , deci ....

• Oras:Somalia
  • Oras:Somalia
Postat

daca va plac acumularile de oameni beti manga, fete muci de la combinati vodca ieftina + cola, plus o plaja frumoasa transformata in pisoar, atunci va recomand cel mai mare party(dupa spusele unora) tinut pe plaja din lume, anume Full Moon Party.

se organizeaza, asa cum ii spune numele, in noptile cu luna plina, pe insula Koh Phangan din Golful Thailandei.

personal, mie nu mi-a placut.

nu este nici pe departe in genul festivalelor din Europa/SUA,nu au dj consacrati.

dar, daca tot sunteti prin zona, mergeti sa ziceti ca ati fost si voi acolo.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...