Sari la conținut

Complex Weekend

sek_army

Postări Recomandate

• Oras:sfantu gheorghe
Postat

Salutare și scuze de deranj. După data de 1 ajung pe la Mureș și sunt interesat dacă in zona complex Weekend end sunt ceva fete. Mulțumesc anticipat pt raspunsuri

• Like 1
Postat

Nimeni nimic? Nici măcar fetele care sunt pe site pe Mureș nu zic nimic? Sau chiar prin zona aceasta nu sunt,?

• Membru Premium
Postat

Localnice mai avem foarte putine si nici una in acea zona din ce stiu. Si in perioada asta, vizitatoarele nu prea fac deplasari.

Ai aproape locatiile de tranzit din Aleea Carpati si fetele de strada de pe Calarasilor.

• Like 1
Vizitator fardugol
Reputație: 0
Postat

Fetele bune, sunt acum pe vreun yacht, sau la un hotel de 5 stele dintr-o stațiune exclusivistă cu cei care-și permit să le țină de revelion pe-acolo.

Noi ăștia cu 150 lei în buzunar, așteptăm vremuri mai bune.

Nici pe publi nu prea sunt anunțuri actualizate.

• Oras:Targu Mures
Postat
Acum 2 ore, fardugol a spus:

Fetele bune, sunt acum pe vreun yacht, sau la un hotel de 5 stele dintr-o stațiune exclusivistă cu cei care-și permit să le țină de revelion pe-acolo.

Zici tu ceva Hotel de lux Sovata Brasov am auzit si eu ceva de mult nu cred ca este si acuma la hotel Grand sau la Gheorghe Doja inainte de Gara este o pensiune de lux dar nu stiu daca mai este optiunea iera niste fete de lux papuse aveau tarife nu stiu daca mai ieste asa ceva la noi in afara de public 24 sa in secret discret cu intelegere si eu am auzit zvonuri daca cineva site mai mult decat am auzit eu dar din parerea mea este in secret discret ar fi bine sa fi membru dar noi nu stim unde trebuie sa apelam ... 

• Like 2
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat
Acum 4 ore, fardugol a spus:

Cele de pe publi isi petrec Revelionul cu cei care nu le ofera nimic, ba chiar le iau din puținul lor. =))

• Like 5
  • Oras:Tg-Mures
  • Oras:Tg-Mures
Postat
3 hours ago, alfon0000 said:

Nu am nimic in plan acasa cu familia si tu ?

Nu parasesc orasul (sper ca nici orasul sa nu ma paraseasca pe mine).

Vad ca The Punisher te-a pedepsit si pe tine cu cateva zeci de minusuri.

• Like 4
  • Minus 2
Postat
Acum 19 ore, MacArthur a spus:

Nu parasesc orasul (sper ca nici orasul sa nu ma paraseasca pe mine).

Vad ca The Punisher te-a pedepsit si pe tine cu cateva zeci de minusuri.

Da te nu stiu cine e asta The Paniser nu cunosc nu am avut cu iel o conversatie nu vreau sa vorbesc urat dar din partea mea SA MEARGA IN PULA MEA nu numai pe mine a minusat a minusat si pe Remy trebuie s-a descoperim cumva 😡😠😡

• Like 2
  • Haha 1
Vizitator fardugol
Postat
Acum 12 minute, alfon0000 a spus:

Da te nu stiu cine e asta The Paniser nu cunosc nu am avut cu iel o conversatie nu vreau sa vorbesc urat dar din partea mea SA MEARGA IN PULA MEA nu numai pe mine a minusat a minusat si pe Remy trebuie s-a descoperim cumva 😡😠😡

Nu-i complicat să-ți dai seama cine-i "paniser", gândește-te pe cine ați călcat pe coadă,  charon,  extraterestru,  tu, remy,  conect, etc. 

Văd că la înjurături nu te mai încurci cu conjugările... 

Vizitator fardugol
Postat

Da kenji, de tine am uitat și tu ești pe lista neagră... 😁

Vizitator CharonIV
Postat
Acum 12 minute, fardugol a spus:

Nu-i complicat să-ți dai seama cine-i "paniser", gândește-te pe cine ați călcat pe coadă,  charon,  extraterestru,  tu, remy,  conect, etc. 

cred ca punisher s-a suprapus mai degraba cu conflictul de la sibiu decat sa fie vreunul din cei cu care ne-am certat (altalaba ,sexart)

Postat
Acum 3 ore, CharonIV a spus:

cred ca punisher s-a suprapus mai degraba cu conflictul de la sibiu decat sa fie vreunul din cei cu care ne-am certat (altalaba ,sexart)

Si kenji si panisar cine sunt moderatori ce am suparat ca kenji la fiecare postare rade ca nebunul si paniser tot minusesza numai atat stiu sunt niste oameni invidios fara caracter numai atat nu sunt ieu moderatori 

• Like 1
Vizitator CharonIV
Postat
Acum 1 minut, alfon0000 a spus:

Si kenji si panisar cine sunt moderatori ce am suparat ca kenji la fiecare postare rade ca nebunul si paniser tot minusesza numai atat stiu sunt niste oameni invidios fara caracter numai atat nu sunt ieu moderatori 

exista un singur moderator pe tot forumul , @pisicuts , nu sunt moderatori nici kenji nici punisher , doar ca s-au suprapus conflictele ,n-are treaba punisher cu tine , da minusuri ca asa ii vine 

Vizitator fardugol
Postat
Acum 15 minute, CharonIV a spus:

exista un singur moderator pe tot forumul , @pisicuts , nu sunt moderatori nici kenji nici punisher , doar ca s-au suprapus conflictele ,n-are treaba punisher cu tine , da minusuri ca asa ii vine 

Nu prea cred,

Studiază postarea de mai jos vezi cine a dat minusuri..cunoscută lista?

La 24.11.2021 la 13:26, Liviu555 a spus:

degaba dai vina pe om. fata si-a facut examen doar la secretia vaginala iar multe infectii bacteriene pot fi localizate doar in zona cavitatii bucale. Deci analizele prezentate de Lidia nu sunt foarte relevante. Nu cred ca omul a luat-o razna , se poate sa fi luat de la Lidia dar se putea sa ia si de pe capacul unei toalete din moment ce sustine ca in ultimul timp Lidia a fost singura cu care a facut sex. Ideea e ca ar fi bine sa ne protejam , eu unul evit fetele care fac CIM. Dar fiecare face ce vrea.

Vizitator CharonIV
Postat
Acum 1 minut, fardugol a spus:

Nu prea cred,

si eu am plecat de la presupunerea asta ,da iti spun sigur ca nu e liviu

Vizitator CharonIV
Postat
Acum 4 minute, fardugol a spus:

Nu prea cred,

aaaaaaaa,mda ,nici yoyo nu cred sa fie

Vizitator CharonIV
Postat

e @elprofesoare ,sunt 90% sigur ,mai am niste dubii ,n-are nici o legatura cu conflictul de la sibiu, minusurile s-au dat la deruta

Vizitator fardugol
Postat
Acum 1 minut, CharonIV a spus:

e @elprofesoare ,sunt 90% sigur ,mai am niste dubii ,n-are nici o legatura cu conflictul de la sibiu, minusurile s-au dat la deruta

Ți se pare cunoscut semnul ăsta:

:))))  ?

Ghici pe ce conturi apare obsesiv...

Vizitator CharonIV
Postat
Chiar acum, fardugol a spus:

Ți se pare cunoscut semnul ăsta:

:))))  ?

Ghici pe ce conturi apare obsesiv...

n-am nicio idee sincer

• Oras:Mures
Postat
Acum 4 ore, fardugol a spus:

Nu au calcat pe nimeni pe coada , sunt sfinti. Dar au ceva impotriva lor agenturile straine si reptilienii... 😂

• Like 1
Postat
Acum 49 minute, alfon0000 a spus:

"panisar" si "paniser". Nu stiu cum si de ce ti-a venit ideea sa pari agramat. Dar nu pacalesti pe multa lume pentru ca ai "scapari" in care scrii mai corect. Si faci , ca si in cazul asta 2 "greseli" diferite la acelasi cuvant in aceeasi fraza. Dar oricum , e treaba ta , m-am mai distrat eu pe seama ta dar nu am nimic cu tine ,  iti doresc "La multi ani" ! 

• Like 1
Postat
Acum 10 minute, moldoclaudiu a spus:

Nu au calcat pe nimeni pe coada , sunt sfinti. Dar au ceva impotriva lor agenturile straine si reptilienii... 😂

Nu este Peluco ar fi foarte dubios ...

• Like 1
  • Haha 1

Vizitator CharonIV
Postat
Acum 3 minute, alfon0000 a spus:

Nu este Peluco ar fi foarte dubios ...

cine e peluco

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...