Sari la conținut

Complex Weekend

sek_army

Postări Recomandate

Vizitator CharonIV
Reputație: 0
Postat
Chiar acum, alfon0000 a spus:

Asa face catodata a scris ca nu vreau sa ne cunoastem am zis pas mie plac fetele ai gresit adress sory 

macar acum stiu de ce se tinea dupa capul meu :)))))

• Oras:Mures
Postat
Acum 1 minut, alfon0000 a spus:

Asa face catodata a scris ca nu vreau sa ne cunoastem am zis pas mie plac fetele ai gresit adress sory 

baietas , am glumit cu tine dar vad ca devii obraznic. Si ai ghinionul ca esti aproape , nu esti la Bucuresti ca prostul satului...  😃

• Haha 1
Vizitator CharonIV
Postat
Chiar acum, moldoclaudiu a spus:

baietas , am glumit cu tine dar vad ca devii obraznic. Si ai ghinionul ca esti aproape , nu esti la Bucuresti ca prostul satului...  😃

pai aia e gluma ma ,sa faci avansuri unui barbat ,esti un ciudat omule

• Oras:Targu Mures
Postat
Acum 4 minute, alfon0000 a spus:

ce ziceti dezvaluiri socante pe Claudia Claudita Liviuta noastra 🤣🤣😂😂

• Like 1
Postat
Acum 6 minute, CharonIV a spus:

pai aia e gluma ma ,sa faci avansuri unui barbat ,esti un ciudat omule

orice prost in afara de @alfon0000 si poate de tine isi dadea seama ca am facut caterinca de el , dupa ce prostovanul a spus ca Ami l-a scoa afara dupa 25 de minute desi platise o ora. 

• Haha 1
Vizitator CharonIV
Postat
Chiar acum, moldoclaudiu a spus:

orice prost in afara de @alfon0000 si poate de tine isi dadea seama ca am facut caterinca de el , dupa ce prostovanul a spus ca Ami l-a scoa afara dupa 25 de minute desi platise o ora. 

de aia ai postari la transexuali pe contul @Liviu555 ha ,tot la caterinca🤭

Postat
Acum 1 minut, alfon0000 a spus:

ce ziceti dezvaluiri socante pe Claudia Claudita Liviuta noastra 🤣🤣😂😂

si tu inainte ce ai facut cu mine tu ai inceput si acuma glumesc si eu baietas nu suntem prieten nici tovaras eu cum am simtit daca luam lucrulile in serios lasămă in pace si nu am treaba cu tine atat

• Like 1
  • Haha 1
Vizitator CharonIV
Postat

acum pricep si eu de ce nu te-au primit ,ba @moldoclaudiu 🤣🤣🤣,homalau

Postat
Acum 1 minut, CharonIV a spus:

acum pricep si eu de ce nu te-au primit ,ba @moldoclaudiu 🤣🤣🤣,homalau

Poate pe tine nu te-au primit dupa ce ai mers la ele cu bani marunti si ai mai si avut pretentia sa nu iti taie din timp pana ce au numarat bancnotele de 1 leu...  As putea sa iti dovedesc ca nu sunt eu Liviu , desi il cunosc , am fost colegi multi ani . Dar nu ma straduiesc ca tu si asa esti prost si nu pricepi prea multe... 😃

• Haha 1
Vizitator CharonIV
Postat
Acum 1 minut, moldoclaudiu a spus:

Poate pe tine nu te-au primit dupa ce ai mers la ele cu bani marunti si ai mai si avut pretentia sa nu iti taie din timp pana ce au numarat bancnotele de 1 leu...  As putea sa iti dovedesc ca nu sunt eu Liviu , desi il cunosc , am fost colegi multi ani . Dar nu ma straduiesc ca tu si asa esti prost si nu pricepi prea multe... 😃

esti ,si penibil ,si prost, liviule

• Oras:Everywhere
  • Oras:Everywhere
Postat
Acum 2 ore, alfon0000 a spus:

Si kenji si panisar cine sunt moderatori ce am suparat ca kenji la fiecare postare rade ca nebunul si paniser tot minusesza numai atat stiu sunt niste oameni invidios fara caracter numai atat nu sunt ieu moderatori 

Scuze ca rad, mi-ai parut nostim..pana sa ma faci nebun.  Stiu ca te enerveaza faptul ca nu stii sa scrii si sa citesti, probabil nici in limba ta materna, IQ-ul tau merge in minus (precum credibilitatea ta) deoarece din doi neuroni cati ai nici unul nu face sinapsa..  Nu stiu ce avea punisher si dorel cu noi, habar n-am cu ce i-am suparat pe unii.. ca au impartit minusuri in stanga si-n dreapta probabil facea parte dintr-o diversiune.. cu ce scop, nu stiu.  Sa fie fericit cu lista lui.. shove it where the sun don't shine. 

In rest..La Multi Ani !

• Like 2
  • Haha 2
Postat
Acum 37 minute, kenji a spus:

Scuze ca rad, mi-ai parut nostim..pana sa ma faci nebun.  Stiu ca te enerveaza faptul ca nu stii sa scrii si sa citesti, probabil nici in limba ta materna, IQ-ul tau merge in minus (precum credibilitatea ta) deoarece din doi neuroni cati ai nici unul nu face sinapsa..  Nu stiu ce avea punisher si dorel cu noi, habar n-am cu ce i-am suparat pe unii.. ca au impartit minusuri in stanga si-n dreapta probabil facea parte dintr-o diversiune.. cu ce scop, nu stiu.  Sa fie fericit cu lista lui.. shove it where the sun don't shine. 

In rest..La Multi Ani !

si tu numaí cu jignirile tale numai rau poti sa scri si sa critici du te si tu prost increzut  ce iesti mai rade putin boule cu prietenul tau paniser mai radeti putin idiotilor nici eu nu sut asa destep dar voi súnte ceva genui cu iq vostru mergeti si vedeti de treaba voastra 😡😠😡

• Like 1
  • Haha 1
Postat
Acum 11 ore, CharonIV a spus:

esti ,si penibil ,si prost, liviule

Vad ca ti-ai gasit in @alfon0000 un tovaras pe masura. Ca vorba aia : cine se aseamana , se aduna! 🤣 Prostul satului si prostul targului!

• Like 1
  • Haha 1
Vizitator alphabet
Postat
10 hours ago, alfon0000 said:

si tu numaí cu jignirile tale numai rau poti sa scri si sa critici du te si tu prost increzut  ce iesti mai rade putin boule cu prietenul tau paniser mai radeti putin idiotilor nici eu nu sut asa destep dar voi súnte ceva genui cu iq vostru mergeti si vedeti de treaba voastra 😡😠😡

Ha Ha (ala care rade) iti aduce plusuri la reputatie, daca nu te-ai prins inca, nu minusuri. 

Postat
Acum 6 ore, alphabet a spus:

Ha Ha (ala care rade) iti aduce plusuri la reputatie, daca nu te-ai prins inca, nu minusuri. 

Bine , el  prea bolovan sa inteleaga ceva... nu vezi ca a dat like la comentariul in care l-am facut prostul targului? 🙈

• Haha 1
  • Minus 1
  • Oras:sfantu gheorghe
  • Oras:sfantu gheorghe
Postat

De tot rasul…de la o simpla întrebare adresată se ajunge la certuri, bălăcăreli, și alte idioțenii. Ba fraților, dacă titlul și întrebarea din topic e una, la ce ne trezim sa comentam de am’pulea!???  Peste tot aceleași idioțenii, aceeași ,,deștepți” care infectează topicurile cu subiecte total pe lângă….

• Like 1
Postat
La 08.04.2022 la 15:05, MacArthur a spus:

Zilele astea in parcarea de la complexul weekend

In față la Astori la parcare a murit băiatul a avea soție si un copil penibil celălaltul merge 15 ani in închisoare pentru o bătaie asta ieste rezultatul final 😥😥☹☹

• Like 1
Postat

Eu am auzit ca celalalt individ nu va păți ninic(nu a dat nimeni declaratie împotriva lui) și nicidecum pușcărie... 

• Oras:Mures, Romania, Europa, Terra
  • Oras:Mures, Romania, Europa, Terra
Postat
La 09.04.2022 la 16:40, alfon0000 a spus:

In față la Astori la parcare a murit băiatul a avea soție si un copil penibil celălaltul merge 15 ani in închisoare pentru o bătaie asta ieste rezultatul final 😥😥☹☹

Acum 14 ore, everton15m a spus:

Eu am auzit ca celalalt individ nu va păți ninic(nu a dat nimeni declaratie împotriva lui) și nicidecum pușcărie... 

Hai să așteptăm să vedem ce se întâmplă.

Pe presupuneri și pe credințe nu ajungem niciunde.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...