Sari la conținut

Complex Weekend

sek_army

Postări Recomandate

• Oras:Targu Mures
Postat
Acum 3 minute, CharonIV a spus:

cine e peluco

Nu este dubios a facut mai multe contur poate ca e Peluco in subacoperire 😂😂🤣🤣

• Like 1
Vizitator CharonIV
Reputație: 0
Postat
Chiar acum, alfon0000 a spus:

Nu este dubios a facut mai multe contur poate ca e Peluco in subacoperire 😂😂🤣🤣

m-ai lamurit frate :)))) 

• Oras:Mures
Postat
Acum 1 minut, alfon0000 a spus:

Nu este Peluco ar fi foarte dubios ...

Da , cand ai aparut , una dintre "greselile" gramaticale din textele tale le regaseam in postarile lui Peluco. Nu sunt convins nici acum ca nu esti el. Mai ales ca te-ai  laudat  cu dimensiunile tale. Imi amintesc cand Peluco a reusit sa ma enerveze si am vrut sa il intalnesc sa ii strang mana "prieteneste" , fetele la care m-am interesat mi-au spus sa il las in pace ca e doar  un" individ frustrat din cauza ejacularii precoce care ii da cu orgoliul de pamant dupa ce se mandreste cu faptul ca e superdotat"  . Pai aceeasi greseala gramaticala si mandru de dimensiune ... m-am gandit ca esti el. Dar se poate sa nu fi... nu bag mana in foc. 

• Like 1
  • Haha 1
Vizitator CharonIV
Postat

dai in maghiara ce vrei sa zici si ii dau eu translate 

Postat
Acum 2 minute, CharonIV a spus:

ha nu daca gandim logic 🤣🤣😂😂

• Like 1
Vizitator CharonIV
Postat

crede-ma ca toata logica se pierde pe forumul asta:)))) 

Postat

Pai daca gandim logic , stim ca tu ai aparut  "user nou si nestiutor" cu contul asta la cateva luni dupa ce a disparut Peluco , de unde stii tu de el ? Iar unii chiar se steapta ca tu sa stii maghiara... 🤣

• Haha 1
Vizitator CharonIV
Postat

Nu sunt eu Peluco sigur ma confuz cu cineva eu sunt eu iel este iel

degeaba ii explici lui liviu ,el stie doar limba aia vorbita intre poponari ,lasa-l in prostia lui 

Vizitator fardugol
Postat
Acum 23 minute, CharonIV a spus:

Charon... semnul... ha, ha

Postat
Acum 9 minute, CharonIV a spus:

crede-ma ca toata logica se pierde pe forumul asta:)))) 

Dar ce stii tu despre logica. Am fost al doilea care ti-a spus clar cine e Punisher , acum @fardugol e al treilea care iti spune clar. dar tu nu ca Batman , ca @elprofesoare ,  ca aialalti. Esti ca in bancul ala cu blondele "- Daca ghicesti cati covrigi am in mana de la spate ti-i dau tie pe amandoi ! - Trei!" . 😂

• Haha 1
Vizitator CharonIV
Postat
Acum 2 minute, fardugol a spus:

Charon... semnul... ha, ha

gotcha 

Vizitator CharonIV
Postat
Acum 1 minut, moldoclaudiu a spus:

Dar ce stii tu despre logica. Am fost al doilea care ti-a spus clar cine e Punisher , acum @fardugol e al treilea care iti spune clar. dar tu nu ca Batman , ca @elprofesoare ,  ca aialalti. Esti ca in bancul ala cu blondele "- Daca ghicesti cati covrigi am in mana de la spate ti-i dau tie pe amandoi ! - Trei!" . 😂

inca o data demonstrezi cat esti de prost liviule ,nu stii la cine face referire fardugol

Postat

degeaba ii explici lui liviu ,el stie doar limba aia vorbita intre poponari ,lasa-l in prostia lui 

ieu cand am facut contul asta am chinuit putin dar urmaream forumul dar m am interesat de fete care vizitasem recent eu am intrebat cine este Peluco si zice ca e un frustrat a vizitat odata sa panicat si nu a putut sa satisfaca pe fata si dupa de tot a comentat Peluco la fata respectiva scria pe forum mai peluco stai jos 4 ca n ai pula nu poti sa satisfaci o femeie din rusine s-a retras omul si crdeti ca sunt eu ca nu stiu bine romaneste recunosc ca nu stiu fiecare om are greserile lui

• Like 1
Postat
Acum 1 minut, CharonIV a spus:

inca o data demonstrezi cat esti de prost liviule ,nu stii la cine face referire fardugol

Nu stii tu la cine am facut eu referire. 

• Haha 1
Vizitator CharonIV
Postat
Chiar acum, moldoclaudiu a spus:

Nu stii tu la cine am facut eu referire. 

mi-ai zis de 10 ori pana acum ca pisicuts e punisher,intelege o data ca esti pe langa si joaca-te cu poponarii tai 

Postat
Acum 3 minute, alfon0000 a spus:

ieu cand am facut contul asta am chinuit putin dar urmaream forumul dar m am interesat de fete care vizitasem recent eu am intrebat cine este Peluco si zice ca e un frustrat a vizitat odata sa panicat si nu a putut sa satisfaca pe fata si dupa de tot a comentat Peluco la fata respectiva scria pe forum mai peluco stai jos 4 ca n ai pula nu poti sa satisfaci o femeie din rusine s-a retras omul si crdeti ca sunt eu ca nu stiu bine romaneste recunosc ca nu stiu fiecare om are greserile lui

si Liviu cine este m am aparat pe Lidia de aia face mare tam tam ...

• Like 1
Postat

mi-ai zis de 10 ori pana acum ca pisicuts e punisher,intelege o data ca esti pe langa si joaca-te cu poponarii tai 

nu ma spus ca e PIsicuts , am spus ca e unul care nu nplateste pentru SP si ca e unul care incerca sa te consoleze intr-o postare. Are intr-adevar mai multe conturi , nu stiu daca ai facut tu legatura intre ele. Ca faci numai legaturi aiurea. 

• Haha 1
Vizitator CharonIV
Postat
Acum 5 minute, alfon0000 a spus:

si Liviu cine este m am aparat pe Lidia de aia face mare tam tam ...

eu il stiu dupa contul @Liviu555 ,unu caruia ii plac transexualii banuiesc 

@moldoclaudiu este @Liviu555

Vizitator CharonIV
Postat
Acum 1 minut, moldoclaudiu a spus:

nu ma spus ca e PIsicuts , am spus ca e unul care nu nplateste pentru SP si ca e unul care incerca sa te consoleze intr-o postare. Are intr-adevar mai multe conturi , nu stiu daca ai facut tu legatura intre ele. Ca faci numai legaturi aiurea. 

mi-ai spus cu subiect si predicat ca e motanu ,ai zis singura persoana care nu plateste ,adica motanu ,las-o ,n-o mai da la intos ca iti caut qoute-ul si il lipesc aici 

Postat
Chiar acum, CharonIV a spus:

mi-ai spus cu subiect si predicat ca e motanu ,ai zis singura persoana care nu plateste ,adica motanu ,las-o ,n-o mai da la intos ca iti caut qoute-ul si il lipesc aici 

despre motan era de inteles ca nu plateste. dar mai e unu...

• Haha 1
Vizitator CharonIV
Postat
Chiar acum, moldoclaudiu a spus:

despre motan era de inteles ca nu plateste. dar mai e unu...

mai ambiguu puteai sa fii ,spui fix nimic cu asta ,tu nu stii nimic ,esti PE LANGA ,ti-am mai zis 

Postat

Moldovan Claudiu e un bisexual ca a scris si iel ca place daca fetele face penetreace e un marikon modern unde a ajuns lumea 😂😂🤣🤣

• Like 1
Vizitator CharonIV
Postat

Moldovan Claudiu e un bisexual ca a scris si iel ca place daca fetele face penetreace e un marikon modern unde a ajuns lumea 😂😂🤣🤣

aia nu stiam :)))))))))) asa faci liviule @moldoclaudiu

Postat

aia nu stiam :)))))))))) asa faci liviule @moldoclaudiu

Asa face catodata a scris ca nu vreau sa ne cunoastem am zis pas mie plac fetele ai gresit adress sory 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...