Alialexia Reputație: 14 Postat Decembrie 28, 2021 Postat Decembrie 28, 2021 Buna numele meu este Ali Alexia sunt noua în oraș o fata educata și sociabilă o fire deschisă la ce îți place in limita bunului simț. Roșcată 30 de ani 1,72 cm 55 kg ochi căprui. Știu exact cum sa va răpesc și sa va îndeplinesc dorințele, Cu mine vei petrece clipe de neuitat. Sunt o femeie de vis pe care o poți avea pentru momente fierbinți. Fac ceea ce fac mulți alții, dar o fac diferit! Lasă-te fermecat de serviciul meu de top 100%. Nu vei regreta ..... Fanteziile mele sunt foarte fierbinți și ascuțite! •o fin (max30 min ) - 150 • 1h -350 (max 2 fin)inclus (anal) Serviciile oferite in prețurile de mai sus sunt: sex normal , oralul in funcție de igiena , 69, gfe, finalizare corporală, diferite poziții , sărutări pe corp, sărutări pe gurița sex între sâni, masaj,intim, masaj erotic , masaj de relaxare, striptis Servicii oferite extra : •c.i.m.- 50 lei •c.o.f. - 50 lei Masaj-prostata-100lei 1
jhin - Reputație: 63 Postat Decembrie 29, 2021 Oras:intr-un beci Oras:intr-un beci Postat Decembrie 29, 2021 Ok, deci buci nu ai, țâte din poza pare că nu ai. După cum arăți in poze eu zic un 250 lei ora 2 fin cu anal și cim inclus.(in cazul în care ai fața mișto) Pune niște poze cu fofoloanca și țâtele, poate e ceva de capul lor. 👀😝 2 1
Alialexia Reputație: 14 Postat Decembrie 29, 2021 Autor Postat Decembrie 29, 2021 Buna azi ma gasiti de la ora 18:00 pana la ora 03:00
Adriacob87 Reputație: -2 Postat Decembrie 29, 2021 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Decembrie 29, 2021 14 hours ago, jhin - said: Ok, deci buci nu ai, țâte din poza pare că nu ai. După cum arăți in poze eu zic un 250 lei ora 2 fin cu anal și cim inclus.(in cazul în care ai fața mișto) Pune niște poze cu fofoloanca și țâtele, poate e ceva de capul lor. 👀😝 E adusa de pe centura bro
Membru Premium only-me Reputație: 17171 Postat Decembrie 29, 2021 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Decembrie 29, 2021 14 hours ago, jhin - said: Ok, deci buci nu ai, țâte din poza pare că nu ai. După cum arăți in poze eu zic un 250 lei ora 2 fin cu anal și cim inclus.(in cazul în care ai fața mișto) Pune niște poze cu fofoloanca și țâtele, poate e ceva de capul lor. 👀😝 Pai daca avea si buci si tate cerea 100 €😜😂😂😂😂🤦♂️ 1
costy38 Reputație: 3 Postat Ianuarie 2, 2022 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Postat Ianuarie 2, 2022 Frumos 1
damianblack Reputație: 502 Postat Ianuarie 2, 2022 Oras:Traveling Oras:Traveling Postat Ianuarie 2, 2022 5 hours ago, costy38 said: Frumos Glumesti nu? Ce e frumos, pai unde e lenjeria sexi si poze nude sa vad ce e ascuns acolo ca ma duc sa fut nu sa o vad imbracata si nu e frumoasa sa fie de 350 cu anal. Poate poate sa zic 250 total daca se fete bine tare. 1
hennesy Reputație: 326 Postat Ianuarie 3, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 3, 2022 Acum 13 ore, damianblack a spus: Glumesti nu? Ce e frumos, pai unde e lenjeria sexi si poze nude sa vad ce e ascuns acolo ca ma duc sa fut nu sa o vad imbracata si nu e frumoasa sa fie de 350 cu anal. Poate poate sa zic 250 total daca se fete bine tare. Salut colegu ! Colegului cred că nu i-a trecut mahmureala și tot ce vede in rochie și cu gaura i se pare frumos. Titulara, pozele...oribil...ceva mai drăguț cred că găsești pe Stefan Furtuna ...acum 20 ani când am terminat armata și mergeam la SMC, vedeam mai drăguțe acolo😂😂😂 1 1 1
Alialexia Reputație: 14 Postat Ianuarie 4, 2022 Autor Postat Ianuarie 4, 2022 Buna azi ma puteți găsi până la ora 03:00 din păcate nu mai am watsapp va aștept cu cea mai mare plăcere sa ma contactați sms și telefonic dabea aștept sa ne vedem o zi frumoasa ❤️❤️❤️
Alialexia Reputație: 14 Postat Ianuarie 8, 2022 Autor Postat Ianuarie 8, 2022 Buna ma numesc ali-alexia am 30 de ani îmi doresc ca sa deplinesc fanteziile tale și te aștept cu mare drag ,îmi place ca domnul care vine sa fie amabil discret sunt o fire jucăușa ,plină de viața , va pot oferi ce-a , ce , doriți multe fantezi care nu le-ati probat și se pot îndeplini cu multe clipe de neuitat va aștept cu drag ❤️❤️❤️ Azi voi fi disponibila de la ora 16:00 până la ora 5:00 o fin (max30 min ) - 100 • 1h -250 (max 2 fin)inclus (anal) Serviciile oferite in prețurile de mai sus sunt: sex normal , oralul in funcție de igiena , 69, gfe, finalizare corporală, diferite poziții , sărutări pe corp, sărutări pe gurița sex între sâni, masaj,intim, masaj erotic , masaj de relaxare, striptis Servicii oferite extra : •c.i.m.- 50 lei •c.o.f. - 50 lei
Alialexia Reputație: 14 Postat Ianuarie 10, 2022 Autor Postat Ianuarie 10, 2022 Buna azi ma puteți găsi până la ora 02:00
Alialexia Reputație: 14 Postat Ianuarie 11, 2022 Autor Postat Ianuarie 11, 2022 Buna sunt o fata finuta si atenta la dorintele tale ,te astept intr-un cadru intim si calduros pentru a-ti satisface dorintele.Optez pentru placerea reciproca si tot odata sa te port pe culmile amorului dorit.Daca esti un adevarat gentleman ,totul vine de la sine iar intilnirea noastra va fi una incarcata de momente frumoase .Te astept cu drag pentru clipe de relax fara graba. Azi ma găsiți de la ora 12:30 până la ora 01:00💋💋💋
danielmoca Reputație: 3 Postat Ianuarie 12, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 12, 2022 Prețul corect ar fi 70lei finalizare, 150 ora 😉 1
Alialexia Reputație: 14 Postat Ianuarie 13, 2022 Autor Postat Ianuarie 13, 2022 Buna ❤️☺️❤️îmi doresc ca sa deplinesc fanteziile tale și te aștept cu mare drag ,îmi place ca domnul care vine sa fie amabil discret sunt o fire jucăușa ,plină de viața , va pot oferi ce-a , ce , doriți multe fantezi care nu le-ati probat și se pot îndeplini cu multe clipe de neuitat va aștept cu drag ❤️❤️❤️ Azi voi fi disponibilă până la ora 03:00 o fin (max30 min ) - 100 • 1h -250 (max 2 fin)inclus (anal) Serviciile oferite in prețurile de mai sus sunt: sex normal , oralul in funcție de igiena , 69, gfe, finalizare corporală, diferite poziții , sărutări pe corp, sărutări pe gurița sex între sâni, masaj,intim, masaj erotic , masaj de relaxare, striptis Servicii oferite extra : •c.i.m.- 50 lei •c.o.f. - 50 lei
Adriacob89 Reputație: -3 Postat Ianuarie 14, 2022 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 14, 2022 Ce-i frate bufnița asta? 50 cu 100 maxim
Alialexia Reputație: 14 Postat Ianuarie 15, 2022 Autor Postat Ianuarie 15, 2022 Buna azi ma puteti gasi de la ora 17:30 Ofer servicii de calitate in conditii de igiena si confidentialitate maxima. Pozele îmi apartin 100% .Sunt disponibilă exclusiv pentru domnii generoși,manierați și cu bun simt ce își doresc sa petreacă momente frumoase alături de mine pentru mai multe detalii suna ma (imi rezerv dreptul de a-mi selecta clienții). Nu răspund la nr mesaje sau nr privat ! pupiciii
Alialexia Reputație: 14 Postat Ianuarie 17, 2022 Autor Postat Ianuarie 17, 2022 Buna disponibilă până la ora 03:00
wildgreenus Reputație: 25 Postat Ianuarie 18, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 18, 2022 Ce locatie ai? Astazi esti disponibila?
Alialexia Reputație: 14 Postat Ianuarie 20, 2022 Autor Postat Ianuarie 20, 2022 Buna azi ma puteți găsi de la ora 16:00 până la ora 02:00 o fin (max30 min ) - 100 • 1h -250 (max 2 fin)inclus (anal) Serviciile oferite in prețurile de mai sus sunt: sex normal , oralul in funcție de igiena , 69, gfe, finalizare corporală, diferite poziții , sărutări pe corp, sărutări pe gurița sex între sâni, masaj,intim, masaj erotic , masaj de relaxare, striptis Servicii oferite extra : •c.i.m.- 50 lei •c.o.f. - 50 lei
wildgreenus Reputație: 25 Postat Ianuarie 20, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 20, 2022 Un detaliu privind zona/ locatia...te rog
Alialexia Reputație: 14 Postat Ianuarie 20, 2022 Autor Postat Ianuarie 20, 2022 Acum 23 minute, wildgreenus a spus: Un detaliu privind zona/ locatia...te rog Alexandru moruzzi voievod nr 4
Alialexia Reputație: 14 Postat Ianuarie 23, 2022 Autor Postat Ianuarie 23, 2022 Scopul meu este să ofer companie domnilor care se simt singuri. Caut prietenii de lungă durată, cu conexiuni puternice, și "nivelul urmator" de ințelegere și respect reciproc. Ador să iți ascult secretele și dorințele ascunse, de aceea, serile romantice sunt preferatele mele, dar pot să fiu compania perfectă pentru orice ocazie. Micile detalii și "personalizări" le discutăm înainte de programarea întâlnirii. Mă poți contacta telefonic oricând. Dacă nu răspsund la primul apel, trimite-mi un SMS prin care să precizezi intervalul de timp în care te pot suna. o fin (max30 min ) - 100 • 1h -250 (max 2 fin)inclus (anal) Serviciile oferite in prețurile de mai sus sunt: sex normal , oralul in funcție de igiena , 69, gfe, finalizare corporală, diferite poziții , sărutări pe corp, sărutări pe gurița sex între sâni, masaj,intim, masaj erotic , masaj de relaxare, striptis Servicii oferite extra : •c.i.m.- 50 lei •c.o.f. - 50 lei
Alialexia Reputație: 14 Postat Ianuarie 24, 2022 Autor Postat Ianuarie 24, 2022 Buna azi vii fi până la ora 02:00
Postări Recomandate