Membru Premium derwall Reputație: 674 Postat Decembrie 30, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Decembrie 30, 2021 Acum 1 minut, barnautiu02 a spus: Ai noroc ca inca pepelica e printre noi si nu voi scrie ce mizerii ai facut la otrepele carla dristor, bettyblw, marta., de pe clonele sacrificate. Din respect pt el Ei, asta este tare. SPP este inca pe aici ? Interesant... Ce am scris pe forum am scris de pe singurul cont la vremea respectiva. 3 1
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2021 Postat Decembrie 30, 2021 Acum 1 minut, derwall a spus: Ei, asta este tare. SPP este inca pe aici ? Interesant... Ce am scris pe forum am scris de pe singurul cont la vremea respectiva. stii cine este @barnautiu02 ,derwall ?
moldoclaudiu Reputație: 708 Postat Decembrie 30, 2021 Oras:Mures Oras:Mures Postat Decembrie 30, 2021 Fraierul anului nu poate fi altul decât @CharonIV, un obosit cuprins de paranoia incat i se pare ca jumătate din conturile de pe forum sunt clonele unui singur om. Si atât de fraier incat injura mamele altora, un om atât de jegos si de redus cum nu a mai fost altul pe acest forum. Un oborist incapabil sa treacă de perioada pubertății. Poate fi incadrat si la minusari, a minusat si el la greu pana ce si-a luat-o peste bot de la @ThePunisher., iar când s-a văzut pe minus a inceput sa ii critice pe minusafi ca si cum nu ar fi si el unul. Asa om prost nu am mai văzut, nici pe forum nici in realitate. 1 1
Membru Premium derwall Reputație: 674 Postat Decembrie 30, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Decembrie 30, 2021 Acum 1 minut, CharonIV a spus: stii cine este @barnautiu02 ,derwall Uite ca nu stiu. Mai conteaza? 2 1
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2021 Postat Decembrie 30, 2021 Chiar acum, moldoclaudiu a spus: Fraierul anului nu poate fi altul decât @CharonIV, un obosit cuprins de paranoia incat i se pare ca jumătate din conturile de pe forum sunt clonele unui singur om. Si atât de fraier incat injura mamele altora, un om atât de jegos si de redus cum nu a mai fost altul pe acest forum. Un oborist incapabil sa treacă de perioada pubertății. Poate fi incadrat si la minusari, a minusat si el la greu pana ce si-a luat-o peste bot de la @ThePunisher., iar când s-a văzut pe minus a inceput sa ii critice pe minusafi ca si cum nu ar fi si el unul. Asa om prost nu am mai văzut, nici pe forum nici in realitate. tu ai avut fix 7 conturi ,dintre care 6 au dunga(inclusiv unul verde) de la motan ,tu ,spre deosebire de @ThePunisher. esti prea prost ca sa nu te dai de gol ,tot forumul stie cine esti tu ,spre deosebire de ceilalti(la care si eu inca fac presupuneri)
extraterestru78 Reputație: 108863 Postat Decembrie 30, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Decembrie 30, 2021 Acum 2 minute, nicieu a spus: Nu stiu... eu nu ti-am reprosat nimic tie... tu ai fi mai indreptatit sa faci taraboi, ca esti mai vechi si cunosti mai multi... dar na. Sincer iti spun mie nu imi place sa fac tăraboi, chiar mi-am vazut de treaba mea, am mai comentat ici colo, am facut recenzii si nu putine, in destul de multe orase din tară, deci chiar imi placea ceea ce faceam….bine, am mai avut si unele clinciuri cu unii useri pe Bv, dar atat… fara minusuri fara nebunii… Eu zic ca singura rezolvare a minusarilor aiurea, ar fii sa se introduca in regulament urmatorul lucru: @pisicuts - userii colorati daca nu au nici un comentariu facut si acorda minusuri sau plusuri fara un motiv intemeiat, vor fii banati permanent …. Simplu, asa s-ar rezolva problema nebuniei ce a luat amploare
barnautiu02 Reputație: 596 Postat Decembrie 30, 2021 Postat Decembrie 30, 2021 3 minutes ago, CharonIV said: vad ca tu stii destul de bine cine e cine ,deci ai putea veni cu o parere cine e @ThePunisher. daca zici ca eu ma insel Nu stiu cine este pentru ca nu are postari si ploaia de minusuri a cazut prima abundent pe aia din Sibiu si Brasov 😂😂, pot doar banui ca e din zonele astea 1 1
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2021 Postat Decembrie 30, 2021 @scorpion1970... cei 4 evanghelisti erau 3, Luca si Matei 🤣🤣🤣 I am out! 🍷
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2021 Postat Decembrie 30, 2021 Acum 1 minut, barnautiu02 a spus: Nu stiu cine este pentru ca nu are postari si ploaia de minusuri a cazut prima abundent pe aia din Sibiu si Brasov 😂😂, pot doar banui ca e din zonele astea pai are cont facut in aceeasi zi cu @Dorel2021 ,care a impartit dreptate pe la iasi si la galati din ce am vazut la reactii ,deci sigur din sibiu nu e,nu cred ca 2 oameni sa faca 2 conturi sp goale in aceeasi zi ,era o sansa de 0.00001%
Tandem3 Reputație: -2363 Postat Decembrie 30, 2021 Postat Decembrie 30, 2021 Acum 6 minute, CharonIV a spus: vad ca tu stii destul de bine cine e cine ,deci ai putea veni cu o parere cine e @ThePunisher. daca zici ca eu ma insel Da pe ăsta nu îl mai întreabă nicieu , de unde vine și de unde știe atâtea lucruri. Ipocriți nepoate. Are câteva zile și vad că are credit din toate direcțiile. 1 2
barnautiu02 Reputație: 596 Postat Decembrie 30, 2021 Postat Decembrie 30, 2021 1 minute ago, CharonIV said: pai are cont facut in aceeasi zi cu @Dorel2021 ,care a impartit dreptate pe la iasi si la galati din ce am vazut la reactii ,deci sigur din sibiu nu e ce legatura are data? Doar nu vei zice ca toate conturile din 21 noiembrie sunt ale lui punisher, nu? 🧐 1 1
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2021 Postat Decembrie 30, 2021 Chiar acum, barnautiu02 a spus: ce legatura are data? Doar nu vei zice ca toate conturile din 21 noiembrie sunt ale lui punisher, nu? 🧐 sunt ambele sp ,ambele 0 postari,ambele folosite cu acelasi scop
Tandem3 Reputație: -2363 Postat Decembrie 30, 2021 Postat Decembrie 30, 2021 Acum 3 minute, barnautiu02 a spus: Nu stiu cine este pentru ca nu are postari si ploaia de minusuri a cazut prima abundent pe aia din Sibiu si Brasov 😂😂, pot doar banui ca e din zonele astea Fratelo, alternezi ciudat între isterie și calm. 1 1 2
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2021 Postat Decembrie 30, 2021 Chiar acum, Tandem3 a spus: Da pe ăsta nu îl mai întreabă nicieu , de unde vine și de unde știe atâtea lucruri. Ipocriți nepoate. Are câteva zile și vad că are credit din toate direcțiile. nu ma deranjeaza ,am mai zis ,daca are cineva neclaritati sunt dispus la dialog atat public cat si in pm ,n-am de ce sa ma ascund atata timp cat zic adevarul
barnautiu02 Reputație: 596 Postat Decembrie 30, 2021 Postat Decembrie 30, 2021 Just now, CharonIV said: sunt ambele sp ,ambele 0 postari,ambele folosite cu acelasi scop Asa e , a imparit puncte, de ce zici ca e acelasi, intelegi? 1 1 1
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2021 Postat Decembrie 30, 2021 Chiar acum, barnautiu02 a spus: Asa e , a imparit puncte, de ce zici ca e acelasi, intelegi? mi-a dat minusuri de pe ambele mie ,de aia :))) si la altii plusuri de pe ambele ,la unii a alternat ca sa fie la deruta
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2021 Postat Decembrie 30, 2021 Acum 1 minut, nicieu a spus: @scorpion1970... cei 4 evanghelisti erau 3, Luca si Matei 🤣🤣🤣 I am out! 🍷 Scuzați-mă! 😁 Eu nu sunt..de pe aici...si nici "limba franceza" nu o cunosc🤔;daca, se poate?!un desen pe tabla?ca sa....priceapă, iapa!!! 😁 🥂🥂🥂
barnautiu02 Reputație: 596 Postat Decembrie 30, 2021 Postat Decembrie 30, 2021 1 minute ago, Tandem3 said: Fratelo, alternezi ciudat între isterie și calm. Tu esti ala derutat si care bagi postari care incita la violenta. Ce tot incerci??? 1 1 2
Tandem3 Reputație: -2363 Postat Decembrie 30, 2021 Postat Decembrie 30, 2021 Chiar acum, barnautiu02 a spus: Asa e , a imparit puncte, de ce zici ca e acelasi, intelegi? Doamne ferește! Cu cine crezi că vorbești acum ? Bă tu faci reclamă la pastilele de cap🤣🤣 1 2
Vizitator Indecisu Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2021 Postat Decembrie 30, 2021 Am dat dimineata un PM cuiva, a citit insa vad ca se tine in continuare de glume seci, nu-i bai, e ok. Va rog eu din suflet sa nu ma mai asociati cu altii. Multumesc !
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2021 Postat Decembrie 30, 2021 Acum 1 minut, barnautiu02 a spus: Tu esti ala derutat si care bagi postari care incita la violenta. Ce tot incerci??? acum 5 minute spuneai ca eu cu @Indecisu si @Tandem3 suntem aceeasi persoana ,cum scriu de pe 3 tastaturi odata
barnautiu02 Reputație: 596 Postat Decembrie 30, 2021 Postat Decembrie 30, 2021 Just now, CharonIV said: mi-a dat minusuri de pe ambele mie ,de aia :))) Nu m-am uitat care sunt aia plusati si minusati, tu ai deranjat jumatate de forum si acum suporti comsecintele. Te las sa iti explice tandem, alter ego-ul tau, sa fii impacat si cu iubire in suflet. 1 1 1 1
Tandem3 Reputație: -2363 Postat Decembrie 30, 2021 Postat Decembrie 30, 2021 Acum 1 minut, barnautiu02 a spus: Tu esti ala derutat si care bagi postari care incita la violenta. Ce tot incerci??? Arata mi unde dubiosule cu cont nou . Îmi dau și eu cu părerea, o glumă o acadea 😝 1 2
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2021 Postat Decembrie 30, 2021 Chiar acum, barnautiu02 a spus: Nu m-am uitat care sunt aia plusati si minusati, tu ai deranjat jumatate de forum si acum suporti comsecintele. Te las sa iti explice tandem, alter ego-ul tau, sa fii impacat si cu iubire in suflet. am mai auzit placa asta Citat tu ai deranjat jumatate de forum si acum suporti comsecintele. de la @pandele firea sa fiu mai exact
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2021 Postat Decembrie 30, 2021 Chiar acum, Tandem3 a spus: Arata mi unde dubiosule cu cont nou . Îmi dau și eu cu părerea, o glumă o acadea 😝 e din 2018 ,nu e nou
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum