Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2021 Postat Decembrie 31, 2021 Acum 5 ore, moldoclaudiu a spus: Nu stiu despre ce blog vorbești, iar era doar o gluma cu puțin adevăr in ea, in majoritatea postărilor ești ok, dar ai avut vreo 2 in care ai părut prost. De ai am scris, in gluma ca nu ești decis. Si chiar nu ma interesează sa fiu compatibil cu cineva... Nu sgiu cine cui si ce trafic face, nu ma interesează eu doar ma distrez si ii mai dau câte o muie jigodiei care mi-a făcut mama in fel si chip ce acest forum. Decât atât. Sa ai un An Nou Fericit! 🙂 si in 2022 ,ma-ta tot o curva ramane 😁
gallo Reputație: -1313 Postat Decembrie 31, 2021 Oras:Provence Oras:Provence Postat Decembrie 31, 2021 Acum 5 minute, CharonIV a spus: si in 2022 ,ma-ta tot o curva ramane 😁 Las-o bah, nu are vina ca a fatat un cretin, la multi ani si tot binele din lume, ne pizduim anul viitor! LA MULTI ANI! 1
evaforyou Reputație: 22137 Postat Decembrie 31, 2021 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Decembrie 31, 2021 Acum 8 minute, CharonIV a spus: si in 2022 ,ma-ta tot o curva ramane 😁 E o vorba, "cand e de-ajuns, opreste-te!" A fost cat p-aci sa dau primul minus pe forumul asta! Ca va balacariti e una, dar ce faci tu e cu totul altceva, urat!!! Hai, La multi ani cu mai putini nervi si fara sa jignesti mamele, chiar n-au nici o vina pentru ce faceti voi aici! 3 1
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2021 Postat Decembrie 31, 2021 Acum 16 minute, evaforyou a spus: E o vorba, "cand e de-ajuns, opreste-te!" A fost cat p-aci sa dau primul minus pe forumul asta! Ca va balacariti e una, dar ce faci tu e cu totul altceva, urat!!! Hai, La multi ani cu mai putini nervi si fara sa jignesti mamele, chiar n-au nici o vina pentru ce faceti voi aici! e gresit ,stiu ,imi pasa ,nu ,o merita cu varf si indesat ,nu am suparat vreodata pe cineva fara vreun motiv ,m-a balacarit individul asta pe unde a prins el ,mi-a facut topice dedicate(m-a facut in toate felurile,mi-a dat si de morti si de familie si de raniti),,atunci de ce nu ai zis nimic ?, daca tu l-ai fi iertat pe unul daca te denigra ,atunci felicitari, esti o persoana foarte iertatoare ,eu nu pot
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2021 Postat Decembrie 31, 2021 si inca o chestie ,as prefera sa nu ne dam sfiniti pe aici ,ca vai 😱 ,ce a zis ,nu cred ca e cazul ,nu suntem noi pe aici plini de etica si vezi doamne ce greseala capitala am facut eu ,ca devine mai penibila situatia decat este deja ,daca e la o adica imi bag pula in tot neamul lui fara sa ma gandesc de 2 ori
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2021 Postat Decembrie 31, 2021 Acum 29 minute, evaforyou a spus: E o vorba, "cand e de-ajuns, opreste-te!" A fost cat p-aci sa dau primul minus pe forumul asta! Ca va balacariti e una, dar ce faci tu e cu totul altceva, urat!!! Hai, La multi ani cu mai putini nervi si fara sa jignesti mamele, chiar n-au nici o vina pentru ce faceti voi aici! tu esti suparata pe mine de la chestia cu fututul in gura ,stiu prea bine ,stai linistita ,ca te-ai simtit ofensata ,nu e problema mea
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2021 Postat Decembrie 31, 2021 in fine ,va las pe voi sa fiti corecti si etici
horny_gooner Reputație: 3817 Postat Decembrie 31, 2021 Postat Decembrie 31, 2021 2 minutes ago, CharonIV said: si inca o chestie ,as prefera sa nu ne dam sfiniti pe aici ,ca vai 😱 ,ce a zis ,nu cred ca e cazul ,nu suntem noi pe aici plini de etica si vezi doamne ce greseala capitala am facut eu ,ca devine mai penibila situatia decat este deja ,daca e la o adica imi bag pula in tot neamul lui fara sa ma gandesc de 2 ori Gandeste-te ca e un cerc vicios aici. tu il ataci, el te ataca, apoi tu raspunzi, el raspunde si ciclul se repeta la nesfarsit. Si e pacat ! 😞 Pentru ca cineva ar trebui sa plece capul... Dar stiu, "intoarce si celalalt obraz" nu mai are relevanta astazi... 😓🥺 Daca te superi pe mine, asta este, incerc sa fiu pacifist, din 2015 incoace. Stiu ca nu imi iese, Miskin mi-ar spune chiar ca sunt prost, dar nah, incerc si eu... ca prostul... 😓🙄😭 3 1
moldoclaudiu Reputație: 708 Postat Decembrie 31, 2021 Oras:Mures Oras:Mures Postat Decembrie 31, 2021 Acum 44 minute, CharonIV a spus: si in 2022 ,ma-ta tot o curva ramane 😁 Si in 2022 tot jigodia forumului ramai. O jigodie oborista. Inainte sa iti spun "La Mulți ani!" iti doresc sa fi mai puțin prost si mai puțin jigodie, sa nu treci peste limite peste care niciun alt membru al acestui forum nu trece. Mai pe scurt, lasă-l pe Gallo sa fie prostul forumului, nu e frumos din partea ta sa il detroneze. LA MULȚI ANI! 1
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2021 Postat Decembrie 31, 2021 Acum 1 minut, horny_gooner a spus: Gandeste-te ca e un cerc vicios aici. tu il ataci, el te ataca, apoi tu raspunzi, el raspunde si ciclul se repeta la nesfarsit. Si e pacat ! 😞 Pentru ca cineva ar trebui sa plece capul... Dar stiu, "intoarce si celalalt obraz" nu mai are relevanta astazi... 😓🥺 Daca te superi pe mine, asta este, incerc sa fiu pacifist, din 2015 incoace. Stiu ca nu imi iese, Miskin mi-ar spune chiar ca sunt prost, dar nah, incerc si eu... ca prostul... 😓🙄😭 nu ma supar pe nimeni stai linistit ,dar atat vreau sa stiu ,ea de ce nu a spus asta cand asta mi-a deschis topice si m-a balacarit pe unde m-a prins ,atunci de ce a tacut corecta de eva ,hai las-o ,ca-s satul
disjokey Reputație: 3289 Postat Decembrie 31, 2021 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Postat Decembrie 31, 2021 1 minute ago, CharonIV said: in fine ,va las pe voi sa fiti corecti si etici Nu am nimic cu tine, dar postezi prea mult și prea des, o să îți atragi multe antipatii. Treaba ta 2 1 1
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2021 Postat Decembrie 31, 2021 asta face acum pe sfantul pulii sa impresioneze ,e problema cui il crede
moldoclaudiu Reputație: 708 Postat Decembrie 31, 2021 Oras:Mures Oras:Mures Postat Decembrie 31, 2021 Acum 23 minute, CharonIV a spus: e gresit ,stiu ,imi pasa ,nu ,o merita cu varf si indesat ,nu am suparat vreodata pe cineva fara vreun motiv ,m-a balacarit individul asta pe unde a prins el ,mi-a facut topice dedicate(m-a facut in toate felurile,mi-a dat si de morti si de familie si de raniti),,atunci de ce nu ai zis nimic ?, daca tu l-ai fi iertat pe unul daca te denigra ,atunci felicitari, esti o persoana foarte iertatoare ,eu nu pot Mai ești zi mincinos. Eu NICIODATA nu am avut treaba cu familia ta. Nu imi sta in caracter. Cu toții ( in afara de tine) avem o linie peste care nu trecem. 1
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2021 Postat Decembrie 31, 2021 Acum 1 minut, moldoclaudiu a spus: Mai ești zi mincinos. Eu NICIODATA nu am avut treaba cu familia ta. Nu imi sta in caracter. Cu toții ( in afara de tine) avem o linie peste care nu trecem. vrei sa iti dau qoute cu quote ce ai scris pe @Liviu555 si sa iti arat ca minti ca la chestia cu programarile ,de fapt ,cine vrea ,sa intre direct pe cont sa vada,e public
moldoclaudiu Reputație: 708 Postat Decembrie 31, 2021 Oras:Mures Oras:Mures Postat Decembrie 31, 2021 Acum 1 minut, CharonIV a spus: vrei sa iti dau qoute cu quote ce ai scris pe @Liviu555 si sa iti arat ca minti ca la chestia cu programarile ,de fapt ,cine vrea ,sa intre direct pe cont sa vada,e public Dă-mi quote pe toate cele 20 de conturi pe care in paranoia ta mi le-ai atribuit. Iar despre programări am spus adevărul, nu am de ce sa mint. As fi curios, cine ti-a băgat in cap ideea cu refuzat ul? Poate vreuna la care am fost sau una dintre cele pe care nu le vizitez pentru ca nu imi place sa imi asum anumite riscuri. 1
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2021 Postat Decembrie 31, 2021 Chiar acum, moldoclaudiu a spus: Dă-mi quote pe toate cele 20 de conturi pe care in paranoia ta mi le-ai atribuit. Iar despre programări am spus adevărul, nu am de ce sa mint. As fi curios, cine ti-a băgat in cap ideea cu refuzat ul? Poate vreuna la care am fost sau una dintre cele pe care nu le vizitez pentru ca nu imi place sa imi asum anumite riscuri. e jenant sa nu recunosti nici in al 12-lea ceas ,ti-am zis ,restul s-au ascuns bine ,la tine se vede de la o posta
c0c3X Reputație: 52 Postat Decembrie 31, 2021 Postat Decembrie 31, 2021 Va gasim aici si in 2022? Poate va inchide motanul locul de joaca. 2
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2021 Postat Decembrie 31, 2021 Chiar acum, c0c3X a spus: Va gasim aici si in 2022? Poate va inchide motanul locul de joaca. bine ar fi ,oricum imi racesc gura de pomana
Vizitator Indecisu Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2021 Postat Decembrie 31, 2021 Acum 15 minute, disjokey a spus: Nu am nimic cu tine, dar postezi prea mult și prea des, o să îți atragi multe antipatii. Treaba ta Pentru mine ce sfat ai, asa, la final de an ?😀
moldoclaudiu Reputație: 708 Postat Decembrie 31, 2021 Oras:Mures Oras:Mures Postat Decembrie 31, 2021 Acum 1 minut, CharonIV a spus: e jenant sa nu recunosti nici in al 12-lea ceas ,ti-am zis ,restul s-au ascuns bine ,la tine se vede de la o posta 😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃 Asta cu "s-au ascuns bine" e maxima. De xemplu, @ThePunisher. E sub nasul tău, am crezut ca ma prăpădesc de ras când incerva sa te consoleze, eu ti-am dat si un indiciu destul de clar dar tu ești prea prost sa il intelegi... 🙈 1
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2021 Postat Decembrie 31, 2021 Acum 2 minute, moldoclaudiu a spus: 😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃 Asta cu "s-au ascuns bine" e maxima. De xemplu, @ThePunisher. E sub nasul tău, am crezut ca ma prăpădesc de ras când incerva sa te consoleze, eu ti-am dat si un indiciu destul de clar dar tu ești prea prost sa il intelegi... 🙈 ti-am mai explicat prostul satului ca nu e motanu ,cum dracu sa-si dea warning singur , stiu ca esti prost ,dar abtine-te ,singurul indiciu pe care mi l-ai dat e ca ma-ta e cea mai mare curva de pe forumul asta de cand s-a infiintat el
Vizitator Indecisu Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2021 Postat Decembrie 31, 2021 Acum 4 minute, moldoclaudiu a spus: 😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃 Asta cu "s-au ascuns bine" e maxima. De xemplu, @ThePunisher. E sub nasul tău, am crezut ca ma prăpădesc de ras când incerva sa te consoleze, eu ti-am dat si un indiciu destul de clar dar tu ești prea prost sa il intelegi... 🙈 Lasa-l 😀 Trebuie sa stea pe aici vreo 2-3 ani, sa lupte din rasputeri cu fortele raului 😀 La final totu' va fi bine.
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2021 Postat Decembrie 31, 2021 Chiar acum, Indecisu a spus: Lasa-l 😀 Trebuie sa stea pe aici vreo 2-3 ani, sa lupte din rasputeri cu fortele raului 😀 La final totu' va fi bine. iti faci pareri daca crezi ca mai continui dupa ziua de azi pe aici :)))
disjokey Reputație: 3289 Postat Decembrie 31, 2021 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Postat Decembrie 31, 2021 5 minutes ago, Indecisu said: Pentru mine ce sfat ai, asa, la final de an ?😀 Pari a fi pe drumul cel bun, daaa tot scrii mult și nu la subiect 1 1 1
Vizitator Indecisu Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2021 Postat Decembrie 31, 2021 Chiar acum, disjokey a spus: Pari a fi pe drumul cel bun, daaa tot scrii mult și nu la subiect Bine frate, bun sfatul da' stii si tu ca e al draku de greu sa te abtii cu 'perversii' astia care baga batu', basca terminatii aia de pe blogul pe care il iubesti tu care se infiltreaza pe aici 😀 Sa ne auzim sanatosi !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum