Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2022 Postat Ianuarie 1, 2022 Acum 1 minut, extraterestru78 a spus: Nu mai conteaza… pe mine singurul lucru ce ma deranjeaza, este ca atunci camd primesc un comentariu sau o reputatie, nu le mai gasesc printre mizeriile astea… atat. in rest poate sa ma duca si la minus 10000, ma doare la pl… Oricum… sa vezi cand imi iese afacerea ce o sa le, sau o sa-i dau la muie la sugaiul care face asta…. camd o sa-i pun numele si adresa aici…. si nu o sa o poata sterge nici pisicut…. Atunci sa il vad cat de tare o sa fie😏 e un trist cel mai probabil ,eu zic ca e o pedeapsa destul de mare pentru el faptul ca da sute de lei lunar pe conturi sp, in alta ordine de idei ,te sustin
extraterestru78 Reputație: 108863 Postat Ianuarie 1, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Ianuarie 1, 2022 Chiar acum, CharonIV a spus: e un trist cel mai probabil ,eu zic ca e o pedeapsa destul de mare pentru el faptul ca da sute de lei lunar pe conturi sp Mda… aia e egal cu 0… eu am malai si nu mi-e mila sa cheltuiesc ceva banuti ca sa o ia sugaciul a gingie, la propriu… poate o sa fie maine, luna viitoare sau la toamna… am timp 1
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2022 Postat Ianuarie 1, 2022 Acum 13 minute, extraterestru78 a spus: Mda… aia e egal cu 0… eu am malai si nu mi-e mila sa cheltuiesc ceva banuti ca sa o ia sugaciul a gingie, la propriu… poate o sa fie maine, luna viitoare sau la toamna… am timp stiu ce spui ,prefer sa ma gandesc ca e sarac si trist ,ca daca nu , ii bag si eu minusuri de pe 10 conturi sp
extraterestru78 Reputație: 108863 Postat Ianuarie 1, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Ianuarie 1, 2022 Acum 1 minut, CharonIV a spus: stiu ce spui ,prefer sa ma gandesc ca e sarac si trist ,ca daca nu , ii bag si eu minusuri de pe 10 conturi sp Cum? Daca nu are comentarii…. Trebuie gasita locatia de unde lucreaza…. cu rabdare, cade in plasă, fiecare naș iși are nașul… 1
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2022 Postat Ianuarie 1, 2022 Acum 5 minute, extraterestru78 a spus: Cum? Daca nu are comentarii…. Trebuie gasita locatia de unde lucreaza…. cu rabdare, cade in plasă, fiecare naș iși are nașul… hai frate pe bune ,de 3 ani latru pe aici ca e @elprofesoare , stiu ca spui ca n-avut conflicte cu tine ,da e asa de evident ca el face asta , de ce ,probabil ca vrea sa ramana clientul anului ,si ne vede pe mine sau pe tine concurenti restul care au fost minusati ,a fost doar asa ,praf in ochi , eu ,cu tine si inca vreo 2 eram tinte reale (tandem inclusiv) altadata a venit tarziu cu contul muzicutza si a incercat sa ma faca pe mine sa ma opresc (cred ca avea impresia ca sunt peste sau ceva initial)
extraterestru78 Reputație: 108863 Postat Ianuarie 1, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Ianuarie 1, 2022 Cum naiba latri de 3 ani, ca ai contul de 2 luni😈😈 1
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2022 Postat Ianuarie 1, 2022 Chiar acum, extraterestru78 a spus: Cum naiba latri de 3 ani, ca ai contul de 2 luni😈😈 intelegi ideea ,de cand am inceput sa-l acuz
extraterestru78 Reputație: 108863 Postat Ianuarie 1, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Ianuarie 1, 2022 Acum 1 minut, CharonIV a spus: intelegi ideea ,de cand am inceput sa-l acuz 👁 1
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2022 Postat Ianuarie 1, 2022 nu e niciun vasileblej ,ala e pe langa... liviu ,la fel ,abia s-a cacait sa dea 50 de lei pe un cont premium dupa 2 saptamani.... yoyo ,nu sexart ,nici atat altadata , e doar muzicutza
extraterestru78 Reputație: 108863 Postat Ianuarie 1, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Ianuarie 1, 2022 Acum 2 minute, CharonIV a spus: nu e niciun vasileblej ,ala e pe langa... liviu ,la fel ,abia s-a cacait sa dea 50 de lei pe un cont premium dupa 2 saptamani.... yoyo ,nu sexart ,nici atat altadata , e doar muzicutza Atunci e seful lui pisicuts😅😅 1
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2022 Postat Ianuarie 1, 2022 Chiar acum, extraterestru78 a spus: Atunci e seful lui pisicuts😅😅 neahh ,da motanului ii convine ,ca face bani
extraterestru78 Reputație: 108863 Postat Ianuarie 1, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Ianuarie 1, 2022 Chiar acum, CharonIV a spus: neahh ,da motanului ii convine ,ca face bani Aia stiu…cu clonele nu stiu, dar cu minusarea sigur e Ciupa, numai el avea asa ceva 1
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2022 Postat Ianuarie 1, 2022 Acum 1 minut, extraterestru78 a spus: Aia stiu…cu clonele nu stiu, dar cu minusarea sigur e Ciupa, numai el avea asa ceva cam orice programator mediocru pe web dev e in stare sa faca un script de genul ,nu e mare scofala ,ti-l face un indian pe 50 de euro de pui in cap tot forumul
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2022 Postat Ianuarie 1, 2022 Acum 4 minute, extraterestru78 a spus: Aia stiu…cu clonele nu stiu, dar cu minusarea sigur e Ciupa, numai el avea asa ceva din ce am mai auzit pe forum , sunt multi care au scripturi de minusare
moldoclaudiu Reputație: 708 Postat Ianuarie 1, 2022 Oras:Mures Oras:Mures Postat Ianuarie 1, 2022 Acum 6 ore, CharonIV a spus: neahh ,da motanului ii convine ,ca face bani ceva ai priceput tu , prostul satului , dar prea putin din toata schema. cred ca pana la urma doar Ciupila va va lamuri pe toti.... 1 1
gallo Reputație: -1313 Postat Ianuarie 1, 2022 Oras:Provence Oras:Provence Postat Ianuarie 1, 2022 Acum 2 ore, moldoclaudiu a spus: ceva ai priceput tu , prostul satului , dar prea putin din toata schema. cred ca pana la urma doar Ciupila va va lamuri pe toti.... Ti-a trecut tulburelul din cap sandilaule?🤣 Te-mas 🤣🤣🤣pe neamul tau de betiv! 1
MacArthur Reputație: 4237 Postat Ianuarie 1, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Ianuarie 1, 2022 Colegu Punisher chiar a primit 3 puncte de avertisment pt spamming? 😂Dar daca n-a scris nimic nicaieri (la ContentCount are zero) ce se intelege prin spamming?🙄 2 2
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2022 Postat Ianuarie 1, 2022 Acum 20 minute, MacArthur a spus: Colegu Punisher chiar a primit 3 puncte de avertisment pt spamming? 😂Dar daca n-a scris nimic nicaieri (la ContentCount are zero) ce se intelege prin spamming?🙄 spam de reactii
moldoclaudiu Reputație: 708 Postat Ianuarie 1, 2022 Oras:Mures Oras:Mures Postat Ianuarie 1, 2022 Acum 16 minute, CharonIV a spus: spam de reactii Oare nu exista in regulament si incadrare pentru spam de prostie? Ca atunci tu si @gallo ati fi banati... 🤣 1
gallo Reputație: -1313 Postat Ianuarie 1, 2022 Oras:Provence Oras:Provence Postat Ianuarie 1, 2022 Acum 31 minute, moldoclaudiu a spus: Oare nu exista in regulament si incadrare pentru spam de prostie? Ca atunci tu si @gallo ati fi banati... 🤣 Se pare ca incepi anul cu pula in gura sandilaule! 1
Vizitator arsanass Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2022 Postat Ianuarie 1, 2022 49 minutes ago, CharonIV said: spam de reactii Dk e cum zici tu inseamna ca este dubla masura diacriminatorie. @gallo procedeaza la fel si are inca contul intact 32 minutes ago, moldoclaudiu said: Oare nu exista in regulament si incadrare pentru spam de prostie? Ca atunci tu si @gallo ati fi banati... 🤣 Pai vezi, motivul nu are cum sa fie spam, trebuia sa fie altul, zic si eu nu da-ti cu parul
moldoclaudiu Reputație: 708 Postat Ianuarie 1, 2022 Oras:Mures Oras:Mures Postat Ianuarie 1, 2022 Acum 6 minute, gallo a spus: Se pare ca incepi anul cu pula in gura sandilaule! Pai asta sper si eu , sa il incep cu pula in gura , in gura ta , redusule! 😂 1 1
gallo Reputație: -1313 Postat Ianuarie 1, 2022 Oras:Provence Oras:Provence Postat Ianuarie 1, 2022 Acum 2 minute, arsanass a spus: Dk e cum zici tu inseamna ca este dubla masura diacriminatorie. @gallo procedeaza la fel si are inca contul intact Pai vezi, motivul nu are cum sa fie spam, trebuia sa fie altul, zic si eu nu da-ti cu parul Anuss, ce te deranjeaza muitza?🤣 1
Muzicutza Reputație: 6960 Postat Ianuarie 1, 2022 Oras:Forum Oras:Forum Postat Ianuarie 1, 2022 Acum 10 minute, moldoclaudiu a spus: Pai asta sper si eu , sa il incep cu pula in gura , in gura ta , redusule! 😂 Mai i-a o pauza si tu ca e vreme de baut, nu stam sa ne certam pe forum🍸 Apropo, stiai de ce te injura de parinti, Charon? Fiindca ii e ciuda ca tu ai si el nu a avut niciodata😂😂😂😂 E de la Casa de copii🤐 2 1
gallo Reputație: -1313 Postat Ianuarie 1, 2022 Oras:Provence Oras:Provence Postat Ianuarie 1, 2022 Acum 11 minute, moldoclaudiu a spus: Pai asta sper si eu , sa il incep cu pula in gura , in gura ta , redusule! 😂 La multe puli inghitite moldoveanule jegos!🤣🤣🤣 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum