Sari la conținut

Alessia 0740794670

Postări Recomandate

Postat

Buna! 
Planurile mele au fost date puțin peste cap și trebuie sa plec neaparat!

Multumesc tuturor pentru compania minunata,iar când voi mai avea ocazia sa revin la voi,ma voi întoarce cu mare drag! Totodata îmi cer iertare celor care aveau programări pentru mâine!

Va pup oameni minunați!❤️
Pitesteni vin la voi pentru o scurta vizita înainte sa plec din tara(o sa anunț pe topicul de la Pitești când o sa ajung) !🥳🥳❤️ Seara frumoasa tuturor! 

• Trist 1
  • Inimioara 1
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Din pacate total neprofesionista abordarea ta. Ai plecat si ai lasat o zi cu programari neonorate. Banuiesc ca daca ar fi fost invers sa te lasam noi cu ochii in soare nu ti-ar fi convenit.

Sa mai amintesc de faptul ca ai incurcat programarile si mi-ai dat mesaj sa imi schimbi programarea - ce se intalmpla daca avea si altcineva acces la telefon !!!

In cazul meu este a doua oara cand patesc asta.  Am mai avut o programare acum trei saptamani si cand am ajuns la locatie ai inchis telefonul.

Deci in concluzie, atitudinea lasa de dorit .

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 15 minute, crisxxx a spus:

Din pacate total neprofesionista abordarea ta. Ai plecat si ai lasat o zi cu programari neonorate. Banuiesc ca daca ar fi fost invers sa te lasam noi cu ochii in soare nu ti-ar fi convenit.

Sa mai amintesc de faptul ca ai incurcat programarile si mi-ai dat mesaj sa imi schimbi programarea - ce se intalmpla daca avea si altcineva acces la telefon !!!

In cazul meu este a doua oara cand patesc asta.  Am mai avut o programare acum trei saptamani si cand am ajuns la locatie ai inchis telefonul.

Macar de data asta n-a trebuit sa mai ajungi la locatie:)) probleme pot aparea mereu... Bine ca a anuntat cu o zi inainte xD

• Oras:Galati
  • Oras:Galati
Postat
Acum 22 ore, crisxxx a spus:

Totul pana la a da mesaj târziu...asta clar nu se face ...o greșeală mare din păcate..

• Oras:European Union
  • Oras:European Union
Postat

Cine stie...are telefonul mai mult inchis decât deschis .

Acum 3 ore, ralph1 a spus:

Pe unde mai activezi?

• Like 1
Postat
La 18.06.2022 la 22:13, thumbzilla a spus:

Cine stie...are telefonul mai mult inchis decât deschis .

Buna! Nu sunt în țară💋

• Membru Premium
  • Oras:Bacau
  • Disponibila
  • Oras:Bacau
  • Disponibila
Postat
Acum 3 ore, Alessia02 a spus:

Buna! Nu sunt în țară💋

Buna , in vacanță pe la noi când vii? Mi-ai promis că în prima vacanță vii câteva zile la noi să ne mai încânti cu frumusețea și serviciile tale...

Fac ceea ce vocile din lenjeria mea imi spun sa fac 🤪🤪🤪

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...