Sari la conținut

Sara - O712609941

Nasty-Nas

Postări Recomandate

Vizitator unsuflet
Reputație: 0
Postat
Acum 21 minute, hateru_ a spus:

Aveti dreptate, nu va pot contrazice 😄😄😄😄

Doar ca ce am scris eu nu e recenzie 😅😅😅

Stiu ca nu ajuta pe nimeni, nu e recenzie, nu am dat detalii despre servicii si prestatie. 

Dar ma simt al naibii de bine cu Sara si vroiam sa impart trairea cu sogorii mei 🙄

Si sa le spun celor ce inca nu au fost la Sara, ca daca doresc o experienta frumoasa, dincolo de sexul carnal, ea e alegerea perfecta! 

Ma bucur pt tine, sincer. Cunosc sentimentul, l-am trait si mi l-am dorit cu cateva domnisoare. Il vanez in continuare. Dupa o astfel de intalnire iti vine sa urli de fericire, vrei sa impartasesti cu cineva ceea ce simti, dar nevasta nu e un bun ascultator, noi da.

Eu de mult tot spun ca fericirea mea nu izvoraste din  datul mecanic din buci, desi e si ala un pas spre fericire. In timp voi uita cum am futut-o pe vreuna, dar nu voi uita niciodata cum m-au facut sa simt unele domnite. Sara e una dintre ele.

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat
Acum 25 minute, hateru_ a spus:

Aveti dreptate, nu va pot contrazice 😄😄😄😄

Doar ca ce am scris eu nu e recenzie 😅😅😅

Stiu ca nu ajuta pe nimeni, nu e recenzie, nu am dat detalii despre servicii si prestatie. 

Dar ma simt al naibii de bine cu Sara si vroiam sa impart trairea cu sogorii mei 🙄

Si sa le spun celor ce inca nu au fost la Sara, ca daca doresc o experienta frumoasa, dincolo de sexul carnal, ea e alegerea perfecta! 

Cum sa nu fie recenzie. Doar ca spune mult mai mult decat o simpla recenzie. Spune ca Sara e capabila de  ceva special !

• Like 1
Postat

SARA E SARA! 

A DEVENIT ETALONUL NOSTRU. 

Clar ca noi nu vrem sa mai plece din Arad. 

SA RAMINA AICI DEFINITIV. 

• Like 1
Vizitator
Postat
1 hour ago, Flx01 said:

SARA E SARA! 

A DEVENIT ETALONUL NOSTRU. 

Clar ca noi nu vrem sa mai plece din Arad. 

SA RAMINA AICI DEFINITIV. 

Esti ok, sogore?

De acord cu tine, dar ii faci flotant pe adresa ta? Eu nu pot, ca trebuie sa semneze si nevasta-mea. Si atunci s-ar putea sa ma mut eu la Sara in chirie....

Vizitator Anthonio
Postat
Chiar acum, hateru_ a spus:

Esti ok, sogore?

De acord cu tine, dar ii faci flotant pe adresa ta? Eu nu pot, ca trebuie sa semneze si nevasta-mea. Si atunci s-ar putea sa ma mut eu la Sara in chirie....

Nu că nu ți-ai dori 🙊🤣

Vizitator
Postat
1 minute ago, Anthonio said:

Nu că nu ți-ai dori 🙊🤣

Prea tarziu. Is luat deja 💁💁💁

Sa nu incurcam "mama la copii" cu "pofta inimii" 🤷‍♂️

Postat
Acum 5 minute, hateru_ a spus:

Esti ok, sogore?

Am gresit cu cevaaaaa??? 🥴

Vizitator
Postat
24 minutes ago, Flx01 said:

Am gresit cu cevaaaaa??? 🥴

Cu nimic! Si eu as vrea sa ramana in Arad....

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat

Iarasi s-a comprimat timpul la minunea asta de fata...iarasi m-a fermecat cu atitudinea, lipiciul, voia buna, energia ei. De cum i-am pasit pragul am avut o continua incarcare pozitiva, ne-am imbratisat, pupat, am salutat si cei doi obrajori posteriori simpatici foc cu o strangere usoara si hai la povestit, suc si o tigara. E o chimie periculoasa, vrei si in camera alaturata dar stai totusi sa mai socializam... Ajunsi la dormitor ne-am oferit reciproc putintel ON, de calitate, dupa care echipat am intrat la caldurica in LOT, bun ritmic si aritmic, mai slow, mai fast, apoi misionar si in final doggy unde am finalizat consumul de calorii pentru astazi. Finalul ne-a prins din nou apropiati, zambitori, imartasind chestii... E a doua oara cand nu se recurge la a doua runda de consum caloric, dar vine natural, datorita atitudinii, starii si apropierii de minunea asta mica...

Si gata ca e molipsitor de haioasa, energetica, lipicioasa si calda, am plecat spre usa de 3 ori si m-am intors sa mai zic ceva, am uitat sa achit nota, m-am mai intors din drum si a 4 oara. Strans tare in brate, pupacit si fuga ca e noapte...

Amatorii de descarcari si pse, nu insistati, fata asta e din alt material. Astia mai iubareti aveti ce primi in schimbul a ce oferiti. 

Inca iti simt parfumul pe piele! Ai grija de tine! Te smotocesc!!!🥰🤗😘 Multu pentru bomboane!😋

• Like 3
  • Inimioara 1
Vizitator
Postat

Mi-am inceput "cariera" de futacios prin 2018.....iar Sara esti prima fata ce o vizitez de 3 ori intr-o saptamana.... am experimentat multe, dar niciodata nu am plecat de la o fata cu acelasi sentiment cu care plec de la Sara. 

Nu stiu ce as putea spune in plus fata de ce s-a mai scris aici, dar Sara este altceva. Si nu doar pentru mine, ci si pentru multi altii, dovada cele scrise aici.

Nu stiu cand pleaca de la noi, dar eu zic sa o tinem ocupata, astfel incat sa mai ramana si sa ne bucuram de ea! 

Postat
Acum 36 minute, hateru_ a spus:

Mi-am inceput "cariera" de futacios prin 2018.....iar Sara esti prima fata ce o vizitez de 3 ori intr-o saptamana.... am experimentat multe, dar niciodata nu am plecat de la o fata cu acelasi sentiment cu care plec de la Sara. 

Nu stiu ce as putea spune in plus fata de ce s-a mai scris aici, dar Sara este altceva. Si nu doar pentru mine, ci si pentru multi altii, dovada cele scrise aici.

Nu stiu cand pleaca de la noi, dar eu zic sa o tinem ocupata, astfel incat sa mai ramana si sa ne bucuram de ea! 

Hmmmm😤😤😤

Deci tu ai fost!!! 🤦‍♂️ Tu mi-ai futut feng shui-ul aseara! 🙈🙈🙈 Din nou 🤛🤛🤛😁😁😁

• Haha 2
Vizitator
Postat
24 minutes ago, Flx01 said:

Hmmmm😤😤😤

Deci tu ai fost!!! 🤦‍♂️ Tu mi-ai futut feng shui-ul aseara! 🙈🙈🙈 Din nou 🤛🤛🤛😁😁😁

Ami cer scuze la domn' Flx!

Iti dau voie sa mergi azi 😏

Postat
Acum 9 minute, hateru_ a spus:

Multumesc.... F.... 'n basca🤣🤣🤣

• Haha 1
Vizitator Anthonio
Postat
Acum 1 oră, hateru_ a spus:

Acum 1 oră, Flx01 a spus:

Multumesc.... F.... 'n basca🤣🤣🤣

Nu vorbi porcos 🤣🤣🤣

Vizitator
Postat
35 minutes ago, Anthonio said:

Nu vorbi porcos 🤣🤣🤣

Daca nu ajunge la Sara, macar o basca sa futa si @Flx01

Vizitator
Postat

@Flx01, te-ai plans ca o fetita ca ti-am futut feng shuiul. Ai fost la Sara? 

Vizitator Anthonio
Postat
1 oră în urmă, hateru_ a spus:

@Flx01, te-ai plans ca o fetita ca ti-am futut feng shuiul. Ai fost la Sara? 

Sărea tot într-un picior p'aci și se lauda el dacă ajungea😮

Postat
1 oră în urmă, Anthonio a spus:

Sărea tot într-un picior p'aci și se lauda el dacă ajungea😮

Foarte gresita parere ai tu despre mine, daca crezi ca recenziile mele sunt pt a ma lauda, si daca crezi ca fac recenzii la fiecare vizita🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Vizitator Anthonio
Postat
1 oră în urmă, Flx01 a spus:

Foarte gresita parere ai tu despre mine, daca crezi ca recenziile mele sunt pt a ma lauda, si daca crezi ca fac recenzii la fiecare vizita🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

M-ai dramatizaț 🥺 prin răspunsul tău, dacă mai răspunzi in halul asta îmi șterg contul, Sara chiar merită

Postat
Acum 14 minute, futaciosul_69 a spus:

Confirm toate cele spuse despre Sara😍; voi reveni maine cu un fel de recenzie, astăzi nu mai gândesc cum trebuie🙂

Te inteleg🙈🙈🙈

• Like 1
Vizitator
Postat
20 minutes ago, futaciosul_69 said:

Confirm toate cele spuse despre Sara😍; voi reveni maine cu un fel de recenzie, astăzi nu mai gândesc cum trebuie🙂

Inca o "victima" a farmecului inegalabil! Bine ai venit in club!

Postat
Acum 2 ore, futaciosul_69 a spus:

Erai ultimul mohican(verde) care mai puteai sa ne contrazici 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Erai ultima speranta (reduta) necucerita de Sara. Sa vii sa ne spui ca defapt stai asa ca nu e asa🙈🙈🙈😃😃😃. Ca n-ea vrajit cu nu stiu ce farmece..... 

AI CAPITULAT SI TU... 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

O VAAIII🙄😃

• Like 2

• Oras:Hunedoara-Deva
  • Oras:Hunedoara-Deva
Postat

Chiar așa: facem un fan club dedicat 🌹Sarei🌹? Eu mă fac membru pe viață 😀❤️❤️❤️

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...