Tandem3 Reputație: -2363 Postat Ianuarie 16, 2022 Partajează Postat Ianuarie 16, 2022 Acum 3 minute, extraterestru78 a spus: Nu duc lipsa lor, stai linistit… vedeti ca imd va expira abonamentul SP… sa mai bagati o fisa😅 Prostiei mele?😂😂 mie mi se pare ca a fost revelatia anului pentru tine… doar de aia ma pomenesti peste tot… app, chiar nu ti-a trecut incă?😅🤦♂️ Ai PM , de ce nu îmi răspunzi frate ? PS - nu are legătură cu subiectul Muzicutza smd . 1 2 Link spre comentariu
Tandem3 Reputație: -2363 Postat Ianuarie 16, 2022 Partajează Postat Ianuarie 16, 2022 Acum 1 minut, inesislove a spus: Pai sa faca si la contul meu Magie ca m-a minusat un hater anonim Păi și el te o minusat , sau despre el era vorba ? 🤣🤣 Anonim. 1 2 Link spre comentariu
Vizitator inesislove Reputație: 0 Postat Ianuarie 16, 2022 Partajează Postat Ianuarie 16, 2022 10 minutes ago, Tandem3 said: Păi și el te o minusat , sau despre el era vorba ? 🤣🤣 Anonim. Nu cred ca m-ar fi minusat. El e prietenul meu! Link spre comentariu
Tandem3 Reputație: -2363 Postat Ianuarie 16, 2022 Partajează Postat Ianuarie 16, 2022 Acum 1 minut, inesislove a spus: Nu cred ca m-ar fi minusat. El e prietenul meu! Bă da , dar poate erau de control așa 🤣 , 1 1 2 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114292 Postat Ianuarie 16, 2022 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Ianuarie 16, 2022 Acum 17 minute, inesislove a spus: Pai sa faca si la contul meu Magie ca m-a minusat un hater anonim dupa ce ne futem facem si magia inesuka, bine ? 5 Link spre comentariu
Vizitator inesislove Reputație: 0 Postat Ianuarie 16, 2022 Partajează Postat Ianuarie 16, 2022 2 minutes ago, pisicuts said: dupa ce ne futem facem si magia inesuka, bine ? Vorbește dracu frumos!😇 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114292 Postat Ianuarie 16, 2022 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Ianuarie 16, 2022 Acum 12 minute, inesislove a spus: Vorbește dracu frumos!😇 ce nu este frumos in ce am spus inesuka ? am spus doar lucruri frumoase 4 Link spre comentariu
extraterestru78 Reputație: 108850 Postat Ianuarie 16, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Ianuarie 16, 2022 Acum 17 minute, inesislove a spus: Nu cred ca m-ar fi minusat. El e prietenul meu! Normal ca nu, in afara de asta, ăsta mi-e singurul cont pe care-l am pe nimfo.. bine, “fanii” mei au impresia ca am mai multe, dar ii las in lumea lor😂😂 ps: poate iti fac si tie o magie, sa gasesc bagheta magica🪄 1 1 1 Link spre comentariu
extraterestru78 Reputație: 108850 Postat Ianuarie 16, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Ianuarie 16, 2022 Acum 38 minute, pisicuts a spus: am spus doar lucruri frumoase Adevarul e ca sexul, este unul din cele mai frumoase lucruri pe care le traim.. deci nu ai gresit cu nimic… bine, si tu.. in loc sa o chemi la ceva romantic inainte… vrei sa treci direct la futting🤭 2 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Indecisu Reputație: 0 Postat Ianuarie 16, 2022 Partajează Postat Ianuarie 16, 2022 Acum 48 minute, inesislove a spus: Pai sa faca si la contul meu Magie ca m-a minusat un hater anonim Cine te-o minusat, inesuka ? Sa il pedepsim 😀 Link spre comentariu
Vizitator Indecisu Reputație: 0 Postat Ianuarie 16, 2022 Partajează Postat Ianuarie 16, 2022 Acum 52 minute, Tandem3 a spus: Ai PM , de ce nu îmi răspunzi frate ? PS - nu are legătură cu subiectul Muzicutza smd . Sa vina pazaaaaaa 😀 Mai frate, mor cu voi. Mai lasa drak pemeurile alea cu toti nebunii 😀, nu vezi ca te fac astia de balamuc pe topic ?😀 Cazul lisandru ... zic 😀 Link spre comentariu
disjokey Reputație: 3289 Postat Ianuarie 16, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Partajează Postat Ianuarie 16, 2022 Iar doare minusurile ? 2 1 1 Link spre comentariu
Tandem3 Reputație: -2363 Postat Ianuarie 16, 2022 Partajează Postat Ianuarie 16, 2022 Acum ce faci @Indecisu, îmi faci și agenda ? Nu calc unde scuip și ce zici tu a fost o scăpare motivată. 1 1 3 Link spre comentariu
Vizitator Indecisu Reputație: 0 Postat Ianuarie 16, 2022 Partajează Postat Ianuarie 16, 2022 Chiar acum, Tandem3 a spus: Acum ce faci @Indecisu, îmi faci și agenda ? Nu calc unde scuip și ce zici tu a fost o scăpare motivată. Aide plm. Vad ca ma certi, e ok 😀 La prima afirmatie nu ai dreptate. Intr-o buna zi imi vei da dreptate. In fine, continua 😀 Link spre comentariu
Vizitator Indecisu Reputație: 0 Postat Ianuarie 16, 2022 Partajează Postat Ianuarie 16, 2022 Acum 9 minute, disjokey a spus: Iar doare minusurile ? Au durut dintotdeauna, nu putem spune ca a fost vreun moment altfel 😀 De altfel, e cea mai buna strategie 😀 Link spre comentariu
extraterestru78 Reputație: 108850 Postat Ianuarie 16, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Ianuarie 16, 2022 Acum 1 minut, Indecisu a spus: De altfel, e cea mai buna strategie 😀 Strategie pentru ce? 🧐… 1 1 Link spre comentariu
Tandem3 Reputație: -2363 Postat Ianuarie 16, 2022 Partajează Postat Ianuarie 16, 2022 Acum 3 minute, Indecisu a spus: Aide plm. Vad ca ma certi, e ok 😀 La prima afirmatie nu ai dreptate. Intr-o buna zi imi vei da dreptate. In fine, continua 😀 Nu te cert frate , tu știi că îmi ești tare drag , chiar dacă....A.B.C . Uneori părerea ta contează pentru mine alte ori, nu. 1 3 Link spre comentariu
extraterestru78 Reputație: 108850 Postat Ianuarie 16, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Ianuarie 16, 2022 Acum 22 minute, Indecisu a spus: Mai lasa drak pemeurile alea cu toti nebunii Adica sa inteleg ca ma faci nebun?🥺 1 1 Link spre comentariu
Tandem3 Reputație: -2363 Postat Ianuarie 16, 2022 Partajează Postat Ianuarie 16, 2022 Acum 2 minute, extraterestru78 a spus: Adica sa inteleg ca ma faci nebun?🥺 Are frate dreptate și el în felul lui 🤣 De ce nu spui și fraților tăi cum ai reușit magia celor 100 de milioane de puncte , ai ? 1 1 3 Link spre comentariu
Vizitator Indecisu Reputație: 0 Postat Ianuarie 16, 2022 Partajează Postat Ianuarie 16, 2022 Acum 3 minute, extraterestru78 a spus: Adica sa inteleg ca ma faci nebun?🥺 Nu, tu esti exceptia care intareste regula. Da' nu ma mai baga in seama te rog pentru ca nu esti asumat, vii cu baliverne pe aici. Treaba ta, mult succes ! Peseu : vezi ca si tomitza aka picon a primit la un moment dat un 'cadou' si acum e pe minus. Stii cum vine asta ? Este ca si cum desenezi doua linii paralele pe o foaie si spui ca astea nu se vor intalni niciodata 😀, insa ... la un moment dat, se poate intoarce foaia, stii ce zic ? Link spre comentariu
extraterestru78 Reputație: 108850 Postat Ianuarie 16, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Ianuarie 16, 2022 Chiar acum, Tandem3 a spus: Are frate dreptate și el în felul lui 🤣 De ce nu spui și fraților tăi cum ai reușit magia celor 100 de milioane de puncte , ai ? Omule… trebuie sa intelegi ca eu doar bag bațul prin gard, si astia, hop… musca momeala… tu nu vezi de ce sunt capabili, ce balamuc fac… pentru ce până la urmă? 😂😂😂 punctele alea se vor termina la un moment dat… oricum nu faci nimic cu ele🙋♂️ 1 1 1 Link spre comentariu
disjokey Reputație: 3289 Postat Ianuarie 16, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Partajează Postat Ianuarie 16, 2022 9 minutes ago, Indecisu said: Au durut dintotdeauna, nu putem spune ca a fost vreun moment altfel 😀 De altfel, e cea mai buna strategie 😀 Ești greșit, acum strategia e cu "laicuri" 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Indecisu Reputație: 0 Postat Ianuarie 16, 2022 Partajează Postat Ianuarie 16, 2022 Acum 3 minute, disjokey a spus: Ești greșit, acum strategia e cu "laicuri" Scuze, m-am exprimat gresit, frate 😀 Ca e plus, ca e minus, pentru mine tot aia. Uneori un 'laic' supara mai mult decat un minus, stii ce zic, nu ? Asa cum sufera colegu' tandem cand vede cine imi da 'laicuri' 😀 Link spre comentariu
Tandem3 Reputație: -2363 Postat Ianuarie 16, 2022 Partajează Postat Ianuarie 16, 2022 Acum 2 minute, extraterestru78 a spus: Omule… trebuie sa intelegi ca eu doar bag bațul prin gard, si astia, hop… musca momeala… tu nu vezi de ce sunt capabili, ce balamuc fac… pentru ce până la urmă? 😂😂😂 punctele alea se vor termina la un moment dat… oricum nu faci nimic cu ele🙋♂️ Înțeleg și observ ce zici , dar întrebarea tot rămâne. Cum ? Bine , nu insist prea mult , eram doar curios și dacă era posibil vroiam și eu milionul de puncte , să moară dușmani de ciudă. 🤣 Îți dai seama urlete pe ei ? Toată munca lor de o viață , să se ducă pe apa sâmbetei într-o singură zi. 🤣🤣 1 1 3 Link spre comentariu
Vizitator Indecisu Reputație: 0 Postat Ianuarie 16, 2022 Partajează Postat Ianuarie 16, 2022 Acum 1 minut, Tandem3 a spus: Înțeleg și observ ce zici , dar întrebarea tot rămâne. Cum ? Bine , nu insist prea mult , eram doar curios și dacă era posibil vroiam și eu milionul de puncte , să moară dușmani de ciudă. 🤣 Îți dai seama urlete pe ei ? Toată munca lor de o viață , să se ducă pe apa sâmbetei într-o singură zi. 🤣🤣 Nu ai sa vezi asa ceva. Tu vrei acum sa il inveti pe pescar sa dea la peste ? Aide plm 😀 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum