Sari la conținut

0746425088 Mara 👅

Mara20

Postări Recomandate

• Telefon: 0728476883
  • Oras:Galați
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
1 oră în urmă, elprofesoare a spus:

@Mara20 , oricine poate spune că este nu știu ce vedetă de pe forum, în sperața de tratament preferențiabil. Eu am încercat să ajung la tine în mai multe rânduri, dar de fiecare data mi-ai dat țeapă, asta ca să fiu franc cu tine. Acum te intreb pe tine, fără nicio răutate, care este până la urmă cea mai eficientă metodă de stabilire a unei întalniri, cu șanse 100% de concretizare ? 

oricine poate spune orice ,eu vreau sa fac sex cu voi , nu cu numele voastre de pe forum ,ca nu fac reducere daca-mi spuneți ca sunteți de aici  :))))))

"țeapă" dacă se poate numi asa ,am dat de 2 ori ,prima data am impresia ca am explicat aici pe undeva pe la început iar a doua oara am clarificat cu respectivul. în ambele dăți a fost și nu a fost vina mea ,pentru ca s-a întâmplat ca cel cu care eram deja sa vrea sa stea mai mult timp în compania mea ,recunosc am greșit pentru ca nu am anunțat mai departe. 

te rog sa îmi scrii pe whatsapp și îmi pare rau ca ți-am dat teapa ,nu asta e intenția mea. mereu când a intervenit ceva am anulat ,tocmai pentru a nu va pune pe drum degeaba ca e scumpa motorina :))))))

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

dragilor ,nu ma mai sunați pentru ca nu lucrez nici astazi și nici mâine. dacă sunt activa pe forum nu inseamn ca lucrez ,v-am rugat pe unii din voi sa urmăriți aici când lucrez , nu de alta dar în ultimul minut am dat ocupat la 3 numere diferite și nu vreau sa o luați în nume de rau sau sa se înțeleagă altceva .

• Oras:_Galati, un sat asfaltat
  • Oras:_Galati, un sat asfaltat
Postat
La 16.04.2022 la 7:56, Mara20 a spus:

o să-ți spun doar 2 lucruri . 

1. Pe tine nu te am primit pentru ca mi-ai dat mesaj ,iar mesajul începea "bună, Sunt todixxx de pe forum....."etc. Nimeni niciodată nu m-a sunat sau nu mi-a scris asa în mesaj și mi s-a părut suspect ca ai menționat ca ai cont aici și am refuzat sa te primesc pentru ca printre primii mei clienti a mai venit cineva ca tine, cu cont pe forum ,și mi-a zis sa ii fac oral neprotejat pentru o recenzie ,nu i-am facut și nici pana în ziua de azi nu mi-a lăsat 🙂

2. te rog sa aduci dovezi concrete cum ca eu am zis ca nu te primesc pe motiv ca i-ai lăsat recenzie nasoala lui sexylady  :))))))  îți promit ca îmi pierd câteva ore doar ca să vezi ca nu e ca tine. și ma doare unde nu bate soarele de ce recenzie i-ai lăsat lui sexylady :)))))serios 

eu vreau sa mi-o trag cu barbati educați, care știu cum sa se adreseze când fac o programare, cu domni cu coala vertebrala într-un cuvânt, în schimb nu vii sa te fwti cu numele de pe forum după părerea mea ,iar pentru mine fiind singura mi s-a părut ceva suspect ,iar cand se întâmplă ceva de gen ,prefer sa nu 

Ei, esti tu obraznica si selectiva, daca iti dau eu mesaj sari in sus 🤣🤣 delutza de mari! ❤️🥰🤣🤣

Dar la mine mesajul vine de pe forum, nu in numar de tel, bleah 🤣🤣 

Ba, mi-am luat un vin rose acum, prafalete sunt, scriu de pe podea, iti urez noroc si dragoste, vtm🔥

Acum 21 ore, Mara20 a spus:

bună dimineața. 

Sa ma scuze domnul niku ca nu ii răspund in mod direct ,doar ca nu-mi place sa ma cert.voi încerca să sintetizez totul și va rog sa nu va simțiți jigniți pentru ca nu ii bag pe toți în aceeași oala . sunt și pe forum barbati de evitat ,chiar destui ,pe care ii poți considera de evitat de la felul cum se adresează în primul mesaj pana la pretențiile de lins oo și DT cu parul la organ ca al meu din cap :) nu mai zic de cei pe care ii trimit la dus ,iar după ce se întorc tot miros. :(sunt cazuri izolate dacă pot spune asa ,dar sunt de evitat unii ,iar dacă au cont pe forum cu atât mai mult ar trebui sa știe cum sa se comporte cu o nebuna ca mine pentru ca întâlnirea sa fie perfecta ,ca nu-s greu de mulțumit și nici aroganta. eu vreau doar sa fiți curați, epilati și respect ,promit ca o sa ofer mult mai mult înapoi!

revenind la oile noastre, voi mai fi disponibila pana pe 24. un început de săptămână ușor va doresc  :*

Eu ti-am zis ca sunt scobetari care si chiar daca ii trimiti la dus tot degeaba ca nu au fost educati ce-i igiena... E si greu tare sa te speli in jurul capului plii si la qr🤣🤣🤣 studii superioare 💀

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 2 ore, kitkatlove a spus:

Ei, esti tu obraznica si selectiva, daca iti dau eu mesaj sari in sus 🤣🤣 delutza de mari! ❤️🥰🤣🤣

Dar la mine mesajul vine de pe forum, nu in numar de tel, bleah 🤣🤣 

dacă zici ca sar in sus înseamnă că știi tu ceva ceva 😬🤭 îmi place ca ma ții pe jar ,sau poate nu.

Acum 2 ore, kitkatlove a spus:

Eu ti-am zis ca sunt scobetari care si chiar daca ii trimiti la dus tot degeaba ca nu au fost educati ce-i igiena... E si greu tare sa te speli in jurul capului plii si la qr🤣🤣🤣 studii superioare 💀

eu nu mai zic nimic ca după iar sunt aroganta  :) știi deja părerea mea ,luv 💕

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

bună baieti si Hristos a înviat! :*

de astăzi ma găsiți disponibila între 12.30-16.00

voi reveni mai târziu cu câteva oze💋🤓

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 3 minute, menlake a spus:

mara, vezi ca tastnit unul afara! ....din sutien! :P 

se vrea a fi băgat la loc ,sau scos de tot 🤭🤭💋

• Oras:Sud-est
  • Oras:Sud-est
Postat

Vizitata Mara (Buuuună Maraaaaa! :) )

Nu are rost va scriu despre loctia curata cu tot ce trebuie,
Sau despre atitudinea pro client, sau pielea fina si sanii carnosi, sau pasarica stramta si fara morosuri, 
Va scriu doar atat: Merita din plin cei 150ron/30min. Apropo, nu se uita nimeni la ceas si trec al dracu de repede :)
Locatie, Nespalata, putin mai la vale spre faleza.

Poate mai trec si alte neaspalate pe la Mara sa mai invete meserie, daca tot cer acelasi tarif!

• Like 2
  • Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
La 02.05.2022 la 8:57, marius2k a spus:

Vizitata Mara (Buuuună Maraaaaa! :) )

Nu are rost va scriu despre loctia curata cu tot ce trebuie,
Sau despre atitudinea pro client, sau pielea fina si sanii carnosi, sau pasarica stramta si fara morosuri, 
Va scriu doar atat: Merita din plin cei 150ron/30min. Apropo, nu se uita nimeni la ceas si trec al dracu de repede :)
Locatie, Nespalata, putin mai la vale spre faleza.

Poate mai trec si alte neaspalate pe la Mara sa mai invete meserie, daca tot cer acelasi tarif!

Mulțumesc frumos ,te sărut  :*

☆astăzi sunt disponibila între 13-15.30

• Oras:Galati
Postat

La 15.00 te rog,am tot incercat sa te gasesc,nu stiu de ce dar nu pot pe whatts

Postat
On 5/4/2022 at 10:31 AM, Mara20 said:

Mulțumesc frumos ,te sărut  :*

☆astăzi sunt disponibila între 13-15.30

@Mara20te rog raspunde pe whatss🥰

• Oras:Outcall
  • Oras:Outcall
Postat

Hai ca postez și eu sa ma aflu in treaba. 
Având mult timp liber pe la 3:30, am găsit acest topic. 
Am citit de pe la pagina 6 pana la ultima, părerile sunt pro și contra deși sunt mai multe Pro.

Domnisoara Mara, as dori și eu o programare (N-am mai fost la tine dar sper ca asta sa se schimbe curând) 

M-am uitat și nu apare cont de whatsapp pe numărul din topic, greșesc eu undeva ? Cam când ai fi disponibilă ? Eu as vrea sa stabilim și sa se și întâmple. 

Cu multă stima și respect. 
Multumesc anticipat 🎉

Postat
3 hours ago, kidm16 said:

Hai ca postez și eu sa ma aflu in treaba. 
Având mult timp liber pe la 3:30, am găsit acest topic. 
Am citit de pe la pagina 6 pana la ultima, părerile sunt pro și contra deși sunt mai multe Pro.

Domnisoara Mara, as dori și eu o programare (N-am mai fost la tine dar sper ca asta sa se schimbe curând) 

M-am uitat și nu apare cont de whatsapp pe numărul din topic, greșesc eu undeva ? Cam când ai fi disponibilă ? Eu as vrea sa stabilim și sa se și întâmple. 

Multumesc anticipat 🎉

Sper sa fii mai norocos ca mine,de 3 zile incerc savobtine o programare,se pare ca mai repede ajungi la Casa Alba😅😅😅

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 5 ore, kidm16 a spus:

Multumesc anticipat 🎉

bună dimineața! am whatsapp pe numărul din titlu, te rog sa verifici dacă n-ai mâncat vreo cifra sau dacă trebuie sa pui prefix sau altceva . :*

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 2 ore, Kostas78 a spus:

Sper sa fii mai norocos ca mine,de 3 zile incerc savobtine o programare,se pare ca mai repede ajungi la Casa Alba😅😅😅

bună dimineața! din cele 3 zile 2 nu le-am muncit . am spus și o mai zic ,lucrez cu un număr mic de clienti pe zi (În unele zile îmi trece pragul doar un singur domn ) lucrez atat cât pot când pot ca să fie întâlnirile cât mai reușite . îmi pare rau dacă te-am supărat sau am mai supărat pe altcineva ,dar cred ca pot sa îmi aleg singura când lucrez și când nu. o zi frumoasa și poate o sa ne cunoaștem dacă mai ai plăcerea.

• Like 1
Postat
4 hours ago, Mara20 said:

bună dimineața! din cele 3 zile 2 nu le-am muncit . am spus și o mai zic ,lucrez cu un număr mic de clienti pe zi (În unele zile îmi trece pragul doar un singur domn ) lucrez atat cât pot când pot ca să fie întâlnirile cât mai reușite . îmi pare rau dacă te-am supărat sau am mai supărat pe altcineva ,dar cred ca pot sa îmi aleg singura când lucrez și când nu. o zi frumoasa și poate o sa ne cunoaștem dacă mai ai plăcerea.

Da,nu m-am suparat,cum ti_am spus la telefon,iti respect modul de lucru ...apreciez faptul ca alegi calitatea,nu cantitatea😉🥰🥰

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna seara . Abia ce am iesit acum cateva ore de la Mara .

Deci...Mara..cred ca stii cine sunt 😋 ( baiatul cu prosoapele de hartie ) 

Este a2a mea vizita la ea . Personal mie imi place mult de ea . E mereu cu zambetul pe buze , nu mai este blondina ( sia vopsit parul intr o nuanță cenusie/ albastra) ii sta f bine.

Este simpatica la infatisare , miroase f bine , pielea curata , se cunoaște ca este ingrijita.

Actiunea in sine : te cam lasa sa ii faci ce vrei , doar sa nu exagerezi . Mara...astazi sper ca nu ti am rup parul 🤗, am ciufulit-o rau , avea ea niste împletituri prin par....le am facut praf , pacat de munca persoanei care ti-a facut codițele :)) 😘

Am profitat un pic de sânii ei imensi , sincer sa fiu ptr sâni am fost la ea . I-am zis si ei parca lucrul asta 😁

Oral: protejat nota 9 , se poate si mai bine 

Normal 8,5 ( principiu te cam lasa sa dai si mai tare ) 

Pussy curata , ingrijita , buna de gustat 😸

Singurul lucru care m-a deranjat a fost ca pe final mi a zis "mai ai 5 minute " , deci mai aveam vreo 15 minute . 

In rest toate bune si frumoase .

Per ansamblu , e o tipa f misto si isi merita banii , isi face treaba bine , isi da straduita sa pleci multumit de ea . 

Te pup Mara 🌹

Postat
18 minutes ago, ronaldo3 said:

Este a2a mea vizita la ea . Personal mie imi place mult de ea . E mereu cu zambetul pe buze , nu mai este blondina ( sia vopsit parul intr o nuanță cenusie/ albastra) ii sta f bine.

Este simpatica la infatisare , miroase f bine , pielea curata , se cunoaște ca este ingrijita.

Actiunea in sine : te cam lasa sa ii faci ce vrei , doar sa nu exagerezi . Mara...astazi sper ca nu ti am rup parul 🤗, am ciufulit-o rau , avea ea niste împletituri prin par....le am facut praf , pacat de munca persoanei care ti-a facut codițele :)) 😘

Am profitat un pic de sânii ei imensi , sincer sa fiu ptr sâni am fost la ea . I-am zis si ei parca lucrul asta 😁

Singurul lucru care m-a deranjat a fost ca pe final mi a zis "mai ai 5 minute " , deci mai aveam vreo 15 minute . 

Per ansamblu , e o tipa f misto si isi merita banii , isi face treaba bine , isi da straduita sa pleci multumit de ea . 

Te pup Mara 🌹

😉Ouch...din 30 ramâi cu 20...e destul...esti pe fastforward🤣🤣🤣...quality,ramane de vazut ,pe data viitoare 😅😅😅

Postat
33 minutes ago, ronaldo3 said:

Te pup Mara 🌹

@Mara20din ce spune baiatul,azi ai lucrat,deci minti,faci o selectie doar de tine intelease...nici o problema,atât timp cât banii sunt la mine,oferte sunt destule...best of luck😉

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
1 oră în urmă, ronaldo3 a spus:

Te pup Mara 🌹

bună seara! ai ajuns cu 5 minute mai devreme la programarea de la și 30' . la și 49' cand ți-am zis ca vreau sa beau apa te-am anunțat ca mai avem 5 minute în care trebuie sa finalizezi . nu vad unde erau cele 15 minute. seara buna și mulțumesc pentru vizita !  :*

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 44 minute, Kostas78 a spus:

@Mara20din ce spune baiatul,azi ai lucrat,deci minti,faci o selectie doar de tine intelease...nici o problema,atât timp cât banii sunt la mine,oferte sunt destule...best of luck😉

da dragule meu ,astăzi am lucrat dar tu astăzi nu m-ai sunat. dacă m-ai fi sunat/scris ți-aș fi răspuns cu placere. nu cred ca eu trebuie sa va caut pe voi și sper ca nu ai ceva personal cu mine 😅 :*

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 10 minute, Mara20 a spus:

bună seara! ai ajuns cu 5 minute mai devreme la programarea de la și 30' . la și 49' cand ți-am zis ca vreau sa beau apa te-am anunțat ca mai avem 5 minute în care trebuie sa finalizezi . nu vad unde erau cele 15 minute. seara buna și mulțumesc pentru vizita !  :*

https://imgur.com/a/evQR8IW

Reputație: 673
Postat

Curios...eu am câteva vizite la Mara și niciodată nu m-a atenționat ca mai am 5 sau 1 minut ....totul a decurs de la sine ...fără exagerări legate de timp ...chiar eu ai spuneam sa ne apucam de treaba...sa nu ai mănânc mult din timp..dar cum  prefera calitate nu cantitate...cred ca totul vine de la sine...poate odată am stat mai.mult, poate altădată mai puțin.. nu am stat niciodată cu ochii pe ceas...și tind sa cred ca nici ea 😉🤔😁

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...