Sari la conținut

0746425088 Mara 👅

Mara20

Postări Recomandate

• Telefon: 0728476883
  • Oras:Galați
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

buna ziua ,domnilor

astazi sunt la birou intre 14 si 16.30 

o zi minunata🤗 :*

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

buna dimi :*

astazi voi fi la birou pana la 15.

o zi minunata si linistita ,domnilor.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

buna dimineata, domnilor

ma mai gasiti astazi si maine ,iar astazi voi fi la birou incepand cu 13/13.30 ,la mesajele pentru programari va pot raspunde incepand cu 10/11

o zi minunata sa avem ! :*

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

astazi mai am un singur loc liber la 16.30

Postat

Pe mine de două ori m-ai programat... și am confirmat cu o oră înainte de fiecare data...  prima oara ai zis ca reprogramezi dar pauza... a doua oară n-ai mai răspuns...  

Păcat că ne pui să pierdem timpul...

• Like 1
Postat

Păcat ca va pierdeți vremea cu băgatul în seama a acestor tip de nulitati. Pur și simplu ignore total și sa vedeți ce lasă din preț.

• Like 1
  • Oras:Galati
Postat

Din moment ce lucrează tot fără anunț pe publi si merge doar cu clienții fideli înseamnă că nu duce lipsa de "clienți" 🤔😉

Postat
Acum 6 ore, L1viu a spus:

Din moment ce lucrează tot fără anunț pe publi si merge doar cu clienții fideli înseamnă că nu duce lipsa de "clienți" 🤔😉

Sunt băgate în seama prea mult. Ia sa nu mai scrie nimeni despre ele.... Nu vedeți cum cerșesc? Chipurile mai am un loc pt azi, vrăjeală.....sa vadă băieții ca e pe piata

• Like 1
Postat
Acum 1 oră, mulder666 a spus:

Sunt băgate în seama prea mult. Ia sa nu mai scrie nimeni despre ele.... Nu vedeți cum cerșesc? Chipurile mai am un loc pt azi, vrăjeală.....sa vadă băieții ca e pe piata

Nu e vorba ca nu ar trebui sa mai scriem vreo recenzie e vorba ca nu ar trebui sa le mai vizitam pe multe dintre ele cu preturi din astea de capitala și cu servicii mediocre sau cu atitudine de 2 lei 

• Like 1
Postat
1 oră în urmă, andre123 a spus:

Nu e vorba ca nu ar trebui sa mai scriem vreo recenzie e vorba ca nu ar trebui sa le mai vizitam pe multe dintre ele cu preturi din astea de capitala și cu servicii mediocre sau cu atitudine de 2 lei 

Salutare tuturor,nu știu dacă contează părerea mea,am fost acum ceva timp la ea, văzând atâtea recenzii bune,dar nu m-a dat pe spate cu nimic,absolut nimic,da,este o fată de treabă dar atât.Preturile,da,sunt mari pentru ce oferă.Locatia era în Țiglina,nu foarte curat,am ales o oră,2 finalizări,oral protejat,ales de mine,aproape deep,cu lins ouă,cred că e certată cu pasta și periuța de dinți,normal protejat,o singură poziție,pe la spate,finalizat în balon. Sânii îi are măricei dar lăsați.Nu m-a grăbit,terminat și plecat.Nu mai revin la ea.Succes să aveți...

• Mersi 1
Postat
Acum 9 ore, alin19790 a spus:

Salutare tuturor,nu știu dacă contează părerea mea,am fost acum ceva timp la ea, văzând atâtea recenzii bune,dar nu m-a dat pe spate cu nimic,absolut nimic,da,este o fată de treabă dar atât.Preturile,da,sunt mari pentru ce oferă.Locatia era în Țiglina,nu foarte curat,am ales o oră,2 finalizări,oral protejat,ales de mine,aproape deep,cu lins ouă,cred că e certată cu pasta și periuța de dinți,normal protejat,o singură poziție,pe la spate,finalizat în balon. Sânii îi are măricei dar lăsați.Nu m-a grăbit,terminat și plecat.Nu mai revin la ea.Succes să aveți...

Exact ce am spus .....multe cu preturi de "dorobanti" pentru servicii mediocre 

Postat

Odată își merita acești bani cu vârf și indesat...era top în Galați..probabil și acum este pentru unii, nu mai fiți răutăcioasi,  nu poate sa fie plăcută de toți , gusturile difera... 

Postat
Acum 1 oră, L1viu a spus:

Odată își merita acești bani cu vârf și indesat...era top în Galați..probabil și acum este pentru unii, nu mai fiți răutăcioasi,  nu poate sa fie plăcută de toți , gusturile difera... 

Bă, ești prost...

• Oras:braila
  • Oras:braila
Postat

Salut! Stiu ca ea nu mai posteaza de ceva vreme pe forum, as dori sa stiu daca mai activeaza. Eu am incercat sa iau legatura cu ea pe whatsapp pe numarul din acest topic cum faceam de obicei, dar ori nu mai activeaza,ori sunt blocat,ori are alt numar cu care lucreaza pe circuit inchis. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...