Biancaaaaa Reputație: 175 Postat Ianuarie 11, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Ianuarie 11, 2022 🌸 Disponibila pana la ora 22:00 🌸
povestitorul Reputație: 2965 Postat Ianuarie 11, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 11, 2022 1 oră în urmă, Biancaaaaa a spus: 🌸 Disponibila pana la ora 22:00 🌸 Mai ...doar te lauzi ... sau preiei si programari ...ca azi , maine ii miercuri ...si de luni trebuia sa mi se indeplinesca fantezia 🥶🥶🥶
Biancaaaaa Reputație: 175 Postat Ianuarie 11, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Ianuarie 11, 2022 Acum 4 minute, povestitorul a spus: Mai ...doar te lauzi ... sau preiei si programari ...ca azi , maine ii miercuri ...si de luni trebuia sa mi se indeplinesca fantezia 🥶🥶🥶 Imi pare rau, dar chiar nu am putut sa va raspund tuturor, fiind noua , mi-a fost putin greu pana m-am acomodat cu telefoanele si cu tot. 🙈 Voi incerca sa va onorez pe toti ! Va astept cu drag. ❤️
povestitorul Reputație: 2965 Postat Ianuarie 11, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 11, 2022 Acum 4 minute, Biancaaaaa a spus: Imi pare rau, dar chiar nu am putut sa va raspund tuturor, fiind noua , mi-a fost putin greu pana m-am acomodat cu telefoanele si cu tot. 🙈 Voi incerca sa va onorez pe toti ! Va astept cu drag. ❤️ Aha ...crezi ca eu sunt invatat sa stau la coada ...poate nu mi ai vazut culoarea ...spor la ...triaj 🥶🥶 ...aa : se da si bon de ordine ? 1
costy7 Reputație: 1473 Postat Ianuarie 11, 2022 Postat Ianuarie 11, 2022 Acum 2 ore, povestitorul a spus: Mai ...doar te lauzi ... sau preiei si programari ...ca azi , maine ii miercuri ...si de luni trebuia sa mi se indeplinesca fantezia 🥶🥶🥶 Ce ai plecat și tu prin zăpadă și nimic😅 1
povestitorul Reputație: 2965 Postat Ianuarie 11, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 11, 2022 Acum 6 minute, costy7 a spus: Ce ai plecat și tu prin zăpadă și nimic😅 Nu ...atat mai trebuia...ca sunt si putin racit ...i am scris luni si azi ...nici macar seen nu am primit .
costy7 Reputație: 1473 Postat Ianuarie 11, 2022 Postat Ianuarie 11, 2022 Chiar acum, povestitorul a spus: Nu ...atat mai trebuia...ca sunt si putin racit ...i am scris luni si azi ...nici macar seen nu am primit . Ceva e putred in Danemarca😜 1
extase Reputație: 390 Postat Ianuarie 11, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 11, 2022 Ba eu cred ca ceva nu sa inteles bine, fata asta probabil face sex in metaverse, cu siguranta cand s-a intrebat de facefuck ea a inteles daca cumva face fakefuck.. 4
rock10 Reputație: 604 Postat Ianuarie 11, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Ianuarie 11, 2022 Biancaaaa până la urmă postează și niște poze noi .. gen cu telefon nu de studio .. hai te pup 😘 1
mision Reputație: 188 Postat Ianuarie 11, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 11, 2022 Dacă a fost cineva ,va rog o recenzie chiar ar fi de folos si pentru restul.🙃 1
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Ianuarie 11, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Ianuarie 11, 2022 Recenzie nu am chef să las acuma... Poate după următoarea/următoarele vizite. Se fute fantastic fătuca asta! Și nu ăsta e cel mai mișto lucru... Cel mai mișto lucru este că se fute fantastic pe ritmuri de manele!! 😍❤️ 1 1
costy7 Reputație: 1473 Postat Ianuarie 11, 2022 Postat Ianuarie 11, 2022 Acum 8 minute, Cozonac7 a spus: Recenzie nu am chef să las acuma... Poate după următoarea/următoarele vizite. Se fute fantastic fătuca asta! Și nu ăsta e cel mai mișto lucru... Cel mai mișto lucru este că se fute fantastic pe ritmuri de manele!! 😍❤️ Norocosule😜 1
tomson Reputație: 5778 Postat Ianuarie 11, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 11, 2022 Acum 12 minute, Cozonac7 a spus: Recenzie nu am chef să las acuma... Poate după următoarea/următoarele vizite. Se fute fantastic fătuca asta! Și nu ăsta e cel mai mișto lucru... Cel mai mișto lucru este că se fute fantastic pe ritmuri de manele!! 😍❤️ Ok te cred, da nu-mi zi ca e maseuza bunoaca din poze si nici ca e la niv aleia. 1
costy7 Reputație: 1473 Postat Ianuarie 11, 2022 Postat Ianuarie 11, 2022 Acum 1 minut, tomson a spus: Ok te cred, da nu-mi zi ca e maseuza bunoaca din poze si nici ca e la niv aleia. Mai zici că e coleg cu noi,tine numai pt el🤔
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Ianuarie 11, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Ianuarie 11, 2022 5 minutes ago, tomson said: Ok te cred, da nu-mi zi ca e maseuza bunoaca din poze si nici ca e la niv aleia. Pozele sunt neconcludente... Cu toate că lenjeria din poze seamănă în proporție de 93,4% cu cea în care m-a așteptat pe mine A da, e brunetă 😕 nu e blondă...
Biancaaaaa Reputație: 175 Postat Ianuarie 12, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Ianuarie 12, 2022 Poze din locatie 💛 1 6
Vizitator TheKing15 Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2022 Postat Ianuarie 12, 2022 @pisicuts ai putea sa ii pui si nr lui @Biancaaaaa la titlu? 🌸 0747708948
pittysmen Reputație: 861 Postat Ianuarie 12, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 12, 2022 12 hours ago, Cozonac7 said: Recenzie nu am chef să las acuma... Poate după următoarea/următoarele vizite. Se fute fantastic fătuca asta! Și nu ăsta e cel mai mișto lucru... Cel mai mișto lucru este că se fute fantastic pe ritmuri de manele!! 😍❤️ Din nou Cozonac e bandit..😅 O sa vina cu recenzia,cand pleaca fata,sau ia o pauza😅... 3
Zarko87 Reputație: 99 Postat Ianuarie 12, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Ianuarie 12, 2022 Acum 12 ore, Cozonac7 a spus: Se fute fantastic fătuca asta! Și nu ăsta e cel mai mișto lucru... Cel mai mișto lucru este că se fute fantastic pe ritmuri de manele!! 😍❤️ Am citit doar ce a "subliniat" ... :))) pare ca trebe vizitată.. dar pe mine, nu ma avantajează zona unde activeaza.. ohh
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Ianuarie 12, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Ianuarie 12, 2022 :) Dar ce vă reține pe voi ce care ați fost la ea deja, să scrieți? Eu am fost fără să aștept recenzii, și știu sigur că au mai fost câțiva... Unul dintre ei/voi m-a chiar încurcat.
Gangiubass Reputație: 9 Postat Ianuarie 12, 2022 Postat Ianuarie 12, 2022 Bună😘 Îmi spui te rog locația și cât mai stai in oraș? Mersi!😊
georgez8 Reputație: 159 Postat Ianuarie 12, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 12, 2022 Am ajuns si eu la Bianca. Sta aproape de ING pe Take Ionescu. Apratament ok, baia ok, prosop, totul curat, pat ok. Fata e undeva 160-165 cm, 27 ani aprox. Sanii sunt peste medii dar putin lasati dar e ok. Se misca bine, ON finut, e vorbareata, e ca si o amanta cui place ce face. Chiar te simti bine cu ea, e draguta/jucausa/copila daca trebuie. Eu am avut chimie cu ea. Eu o recomand. 4 1
povestitorul Reputație: 2965 Postat Ianuarie 12, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 12, 2022 Acum 2 ore, Cozonac7 a spus: Dar ce vă reține pe voi ce care ați fost la ea deja, să scrieți? Eu am fost fără să aștept recenzii, și știu sigur că au mai fost câțiva... Unul dintre ei/voi m-a chiar încurcat. Da mai ...asa este ...in loc sa mergi linistit ...fara dureri de cap ...iti ingreunezi situatia ...eu de luni ma chinui sa obtin o programare ...si azi este mercuri ... buna strategia ...de a amana recenzia ...lasa ...sa stea astia de doar profita de pe urma. Forumului putin in suspans 😂😂...nu fac trimitere la parinte ...el.este de al.casei ....daca chiar este curios ( sa iti scrie in Pm ) . Restul ...sa va spuna parintele pilda omului darnic ... 1
Biancaaaaa Reputație: 175 Postat Ianuarie 13, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Ianuarie 13, 2022 Disponibila pana la ora 22:00 ❤️🔥 7
Vizitator TheKing15 Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2022 Postat Ianuarie 13, 2022 Acum 2 ore, Biancaaaaa a spus: Disponibila pana la ora 22:00 ❤️🔥 Numa buni de jucat sanii tai😜😍
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum