Sari la conținut

0741364580

Vizitator marcus6

Postări Recomandate

Vizitator marcus6
Reputație: 0
Postat

La fata asta trebuie sa las recenzie, va zic sigur ca nu a mai fost pe Suceava ca eu nu o cunosc, nu am timp acu de scris, dar o sa scriu de ea din ce in ce sunt mai uimit. 

Deschid topicul poate scrie cineva de ea. E faina rau nebuna. 

ede1c1caf8e0c884dcb831ba1816fa85.jpg

f42e4a280da1c0a855267183b41080b7.jpg

b3e508034a4ed900ed7845caeda87a5e.jpg

8baa06b068c94c42faa95baf85f8c282.jpg

Vizitator marcus6
Postat

Cred ca chiem fata la mine sa sfintim casa, 🤦‍♀️

Vizitator
Postat
Acum 3 ore, marcus6 a spus:

La fata asta trebuie sa las recenzie, va zic sigur ca nu a mai fost pe Suceava ca eu nu o cunosc, nu am timp acu de scris, dar o sa scriu de ea din ce in ce sunt mai uimit. 

Deschid topicul poate scrie cineva de ea. E faina rau nebuna. 

ede1c1caf8e0c884dcb831ba1816fa85.jpg

f42e4a280da1c0a855267183b41080b7.jpg

b3e508034a4ed900ed7845caeda87a5e.jpg

8baa06b068c94c42faa95baf85f8c282.jpg

Salutare

Sa ne dai si noua ceva informatii , ca marti ajung prin Suceava si sa vad cum imi fac o programare la ea. Te salut

Vizitator marcus6
Postat
Acum 3 ore, MalakE a spus:

Salutare

Sa ne dai si noua ceva informatii , ca marti ajung prin Suceava si sa vad cum imi fac o programare la ea. Te salut

Ba e buna fata, nu prea am timp de recenzie dar o sa i fac. 

Vizitator
Postat
Acum 44 minute, colericul a spus:

Pe Suceava nu are topic?!? 

Nu e nouă, revine de ceva ani, topice despre ea sunt pe Iași, Cluj, Timișoara. Nu pun link căci nu văd de ce să ajut pe unii ce nu știu să scrie recenzii, dacă nu știu să scrie, sigur nu știu și să citească. 

Salutare, 

Eu am cautat-o si nu imi da nici un rezultat. Sper ca ironia ta sa nu imi fii fost adresata mie, dar o sa mai caut in limita posibilitatilor mele ca si user pe forum, daca ma intelegi unde bat.

Spor in toate !

• Oras:sv
  • Oras:sv
Postat
Acum 1 oră, MalakE a spus:

Salutare, 

Eu am cautat-o si nu imi da nici un rezultat. Sper ca ironia ta sa nu imi fii fost adresata mie, dar o sa mai caut in limita posibilitatilor mele ca si user pe forum, daca ma intelegi unde bat.

Spor in toate !

Omul are o grămadă de treaba... El este aici sa ne certe pe noi

• Oras:Neverland
Postat

I-am vazut anunturile destul de des prin vara-toamna pe Suceava.

Pozele  le-am gasit prin Germania, nu o sa pun link-ul deoarece acolo pozele sunt neblurate.....poate o fi lucrat prin Germania.....

• Like 2
Vizitator marcus6
Postat
La 08.01.2022 la 12:30, colericul a spus:

Nu e nouă, revine de ceva ani, topice despre ea sunt pe Iași, Cluj, Timișoara. Nu pun link căci nu văd de ce să ajut pe unii ce nu știu să scrie recenzii, dacă nu știu să scrie, sigur nu știu și să citească. 

Da ma am zis ca nu mai scriu dar na parca nu te poti abtine, poate o sa scrie si alti.

Vizitator marcus6
Postat
La 08.01.2022 la 12:30, colericul a spus:

Da ma am zis ca nu mai scriu dar na parca nu te poti abtine, poate o sa scrie si alti.

Vizitator marcus6
Postat
Acum 19 ore, ffsdnd a spus:

I-am vazut anunturile destul de des prin vara-toamna pe Suceava.

Pozele  le-am gasit prin Germania, nu o sa pun link-ul deoarece acolo pozele sunt neblurate.....poate o fi lucrat prin Germania.....

Ba la corp este exact ca si Andra, face oral neprotejat bun chiar bun rau la fata e frumusica si e de treaba fata. O sa las recenzie dar acu nu cred ca am timp. 

Postat
Acum 3 ore, marcus6 a spus:

Ba la corp este exact ca si Andra, face oral neprotejat bun chiar bun rau la fata e frumusica si e de treaba fata. O sa las recenzie dar acu nu cred ca am timp. 

Iti trimit setul de poze ce l-am gasit pe Germania sa imi zici daca este ea.......ea nu am tras pe la ea, pare a fi matura. Mersi pentru recomandare,

PS: Am sa iti recomand si eu o fata din valul asta, dar in privat.......daca, nu ai ajuns deja la ea 🤣

• Like 1
Vizitator marcus6
Postat
Acum 55 minute, ffsdnd a spus:

Iti trimit setul de poze ce l-am gasit pe Germania sa imi zici daca este ea.......ea nu am tras pe la ea, pare a fi matura. Mersi pentru recomandare,

PS: Am sa iti recomand si eu o fata din valul asta, dar in privat.......daca, nu ai ajuns deja la ea 🤣

Da a lucrat pe Germania fata. 

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Teapa, am discutat sa ne vedem si a fost de acord dupa care mi-a trimis o adresa la care nu sta ea, iti da teapa ca iti spune sa ii incarci un cont paypoint dupa ce il incarci nu iti mai raspunde, de evitat aici las nr de telefon 0741364580 de evitat, teapa! 

Postat
Acum 9 ore, alexxinio a spus:

Teapa, am discutat sa ne vedem si a fost de acord dupa care mi-a trimis o adresa la care nu sta ea, iti da teapa ca iti spune sa ii incarci un cont paypoint dupa ce il incarci nu iti mai raspunde, de evitat aici las nr de telefon 0741364580 de evitat, teapa! 

Ii un baiat din Bucuresti,..... Tipul asta a facut cateva anunturi prin mai multe judete..... te pune sa ii platesti la tonomatele alea de prin benzinarie...coduri iTunes, Paypoint, PaySafe...etc.

BAH!!!!!! De cand lumea si pamantul.....curvaria s-a platit cash. Nu cade-ti in plasa asta pentru copii de gradinita....

Asta ii numarul lu' baitul ala din Bucuresti...daca vrei sa il injuri macar de banii aia: 0725xxxxxxx   Asta a fost unul din numerele lui personale...a raspuns pe el pe la inceputul anului. 

Bafta!

Postat

Eu de asta vorbesc...... Asta nu raspunde la tel...doar pe wapp 

Postat

Fata din poze a fost pe Sv prin vara. Am fost la ea. Avea cazare la garsoniera de pe Marasesti de la catedrala. Era, pe atunci, cu o colega bruneta, creata, la care nu am reusit sa ajung. Ca servicii op, np. Estetic arata bine, igiena ei e ok a camerei nu( lenjeria parea destul de obosita si transpirata). In rest doar fast fuck…. si sictir pe ea. 150 nr. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...