Membru Premium angelmro Reputație: 5348 Postat Aprilie 13 Oras:medias Oras:medias Membru Premium Postat Aprilie 13 46 minutes ago, Spaghetti said: Focșani se scrie cu literă mare, clasa I, + ortograme greșite... + minciuni și aiureli, pentru mine e clar. Apropo de fete multe îmi dau like, unele chiar au venit, nici un răspuns negativ. Nu mai fii așa de uncool. vai de mine, vai de mine, mai incearca alta jignire, pe asta au mai incercato si altii. nu ma intereseaza parerea ta si altor troli(adica cartman aka macarthur). cat despre likeul lor, ce sa faca si ele, sa se ia in gura cu tine? o sa fiu uncool cu toti chematorii pe orase si trolii si spamerii care fac offtopic pe topicele fetelor.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 13 Postat Aprilie 13 9 minutes ago, angelmro said: vai de mine, vai de mine, mai incearca alta jignire, pe asta au mai incercato si altii. nu ma intereseaza parerea ta si altor troli(adica cartman aka macarthur). cat despre likeul lor, ce sa faca si ele, sa se ia in gura cu tine? o sa fiu uncool cu toti chematorii pe orase si trolii si spamerii care fac offtopic pe topicele fetelor. Am tras apa de două ori la treaba asta.
Membru Premium angelmro Reputație: 5348 Postat Aprilie 13 Oras:medias Oras:medias Membru Premium Postat Aprilie 13 54 minutes ago, Spaghetti said: Am tras apa de două ori la treaba asta. papa tot ca merem tai.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 13 Postat Aprilie 13 1 minute ago, angelmro said: papa tot ca merem tai. N-am înțeles... nu mai bea sau consumă mai puțin ce consumi dacă te face să fii delirant!
Membru Premium angelmro Reputație: 5348 Postat Aprilie 13 Oras:medias Oras:medias Membru Premium Postat Aprilie 13 41 minutes ago, Spaghetti said: N-am înțeles... nu mai bea sau consumă mai puțin ce consumi dacă te face să fii delirant! oprestete te rog eu sa chemi pe sate fete, cel putin pe topicele fetelor.
Membru Premium angelmro Reputație: 5348 Postat Aprilie 13 Oras:medias Oras:medias Membru Premium Postat Aprilie 13 2 minutes ago, Criticul said: NU CITA CÂND E NUMĂRUL CLIENTULUI ACOLO! E contrar GDPR și forumul e obligat să respecte legea. Numerele de telefon ale fetelor sunt publice și de aceea pot fi postate (e ca și cum și-au dat acordul). pe "spaghetti" ar trebui sa il pui sa citeasca regulamentul cu ce are voie sa posteze pe topicele fetelor, are multe postari in care posteaza pe topicele fetelor, "hai in satul meu, focsani."
Hodin Reputație: 167 Postat Aprilie 13 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Aprilie 13 Nu mai bine vă vedeți voi la o bere și vă rezolvați problemele în loc să vă certați pe forum ca pizdele ? va pup pe portofel faraonilor 1
Membru Premium Criticul Reputație: 8186 Postat Aprilie 13 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Aprilie 13 Acum 1 minut, angelmro a spus: pe "spaghetti" ar trebui sa il pui sa citeasca regulamentul cu ce are voie sa posteze pe topicele fetelor, are multe postari in care posteaza pe topicele fetelor, "hai in satul meu, focsani." E deja dezbătut în PM cu @Spaghetti... 😛 Chiar mă amenința că-mi deschide topic și că ar trebui să învăț regulile... 😛 Dar cred că a priceput căci a deschis topic de invitat fete în secțiunea Vrancea. M-am uitat de curiozitate prin postări, 99% sunt convins că @pisicuts și cu mine suntem cei mai vechi utilizatori încă activi Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 13 Postat Aprilie 13 1 hour ago, Criticul said: E deja dezbătut în PM cu @Spaghetti... 😛 Chiar mă amenința că-mi deschide topic și că ar trebui să învăț regulile... 😛 Dar cred că a priceput căci a deschis topic de invitat fete în secțiunea Vrancea. M-am uitat de curiozitate prin postări, 99% sunt convins că și cu mine suntem cei mai vechi utilizatori încă activi Am crezut că ai ceva cu orașul Focșani... Eu am făcut ceva curățenie la țepare pe Focșani cum n-a făcut nimeni în vreun județ din țara asta pe nici un forum/site și beneficiază toată regiunea pentru că ele circulă permanent și apar și în alte județe iar userii le văd la search cu dovadă cu tot pentru ca toată lumea să stea lămurită. Am făcut asta ca să fac loc la conturile pe rosu pe aici iar tu te-ai pus în calea mea pentru că imediat după ce am avut o discuție despre musulmani cu Raisaaaaa imediat ai dat dislike ca mitraliera eu și mulți alții tot am invitat ăn felul ăsta și nu te-am văzut. Eu încerc să repar o piață căpușată de japițe și obiceiuri proaste și tu ce faci...?! Acum din nu știu ce... primesc warn...
Membru Premium Criticul Reputație: 8186 Postat Aprilie 13 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Aprilie 13 Acum 2 minute, Spaghetti a spus: Am crezut că ai ceva cu orașul Focșani... Eu am făcut ceva curățenie la țepare pe Focșani cum n-a făcut nimeni în vreun județ din țara asta ... Nu fi sigur... cand eram Colericul (nu vei gasi cele 17000 de postari caci au disparut cand am sters contul, poate vezi niste citari) am avut SUTE de avertizari in toata tara. Apoi nu-l stii pe UL Amelia pe Constanta care facuse ordine acolo... si daca te uiti pe Galati, daca stii "sa citesti" vei vedea ce au facut cei de acolo. Daca cu vorba nu s-a putut, avertismentul poate te va face sa constientizezi ca bunele intentii pot face mult rau. Nu trebuie sa inventezi apa calda, asculta si citeste, putine lucruri nu au fost dezbatute pe forum... Eu ti-am explicat de ce ti-am dat minus, nu ai vrut sa crezi dar daca vei cauta vei vedea la ce postari ai primit (si am dat oricaruia am vazut ca face asta, ca mine si altii). Nu e in reguli ci e o cutuma printre curvari... Apropo, am vreo 3 recenzii pe Focsani, cu alt nume de utilizator , dar ultima cred ca e de prin 2017... Exceptand Sibiuul, am recenzii cam in fiecare oras important din tara... Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 13 Postat Aprilie 13 Just now, Criticul said: Nu fi sigur... cand eram Colericul (nu vei gasi cele 17000 de postari caci au disparut cand am sters contul, poate vezi niste citari) am avut SUTE de avertizari in toata tara. Apoi nu-l stii pe UL Amelia pe Constanta care facuse ordine acolo... si daca te uiti pe Galati, daca stii "sa citesti" vei vedea ce au facut cei de acolo. Daca cu vorba nu s-a putut, avertismentul poate te va face sa constientizezi ca bunele intentii pot face mult rau. Nu trebuie sa inventezi apa calda, asculta si citeste, putine lucruri nu au fost dezbatute pe forum... Eu ti-am explicat de ce ti-am dat minus, nu ai vrut sa crezi dar daca vei cauta vei vedea la ce postari ai primit (si am dat oricaruia am vazut ca face asta, ca mine si altii). Nu e in reguli ci e o cutuma printre curvari... Apropo, am vreo 3 recenzii pe Focsani, cu alt nume de utilizator , dar ultima cred ca e de prin 2017... Exceptand Sibiuul, am recenzii cam in fiecare oras important din tara... Astea în câți ani, ia pune tu mâna acum pe publi și vezi că mai mult de jumătate sunt la țepare pe Focșani și cum apare confim pe whatsapp chiar in titlu sau la text... la multe, câte spun că sunt reale, ca nici o data, ceva funțional, omul intră pe publi verifică aici și își face prima idee. Și atenție am făcut asta ca să le fac loc la fetele de treabă și m-am pus să le invit după ce le-am citit recenziile etc. și ele ar fi venit, au ceva loc de țepare, clientul mulțumit și merge treaba iar tu... nu stiu ce moft... Mie mi se pare cel mai util lucru la momentul ăsta. Țeparele își schimbă numărul de tel. închid anunțuri tot timpul deci mai greu le găsești la linkuri de acum un an sau doi... sau decenii... ia niște linkururi și vezi care mai sunt active >1an. Dacă mă oprește cleo când, nici nu pune comentariul unde am greșit cică instig la violență la curve pune link la Loc de cearta! de aici dar spune că e pe Dg Tm...te doare capu... bă dacă nu se poate nu se poate. Dacă face cineva ceva îi pui dop din nu știu ce bazaconie, că așa e românul căcăcios.
urban07 Reputație: 573 Postat Aprilie 13 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Aprilie 13 Acum 14 minute, Criticul a spus: Nu fi sigur... cand eram Colericul (nu vei gasi cele 17000 de postari caci au disparut cand am sters contul, poate vezi niste citari) am avut SUTE de avertizari in toata tara. Apoi nu-l stii pe UL Amelia pe Constanta care facuse ordine acolo... si daca te uiti pe Galati, daca stii "sa citesti" vei vedea ce au facut cei de acolo. Daca cu vorba nu s-a putut, avertismentul poate te va face sa constientizezi ca bunele intentii pot face mult rau. Nu trebuie sa inventezi apa calda, asculta si citeste, putine lucruri nu au fost dezbatute pe forum... Eu ti-am explicat de ce ti-am dat minus, nu ai vrut sa crezi dar daca vei cauta vei vedea la ce postari ai primit (si am dat oricaruia am vazut ca face asta, ca mine si altii). Nu e in reguli ci e o cutuma printre curvari... Apropo, am vreo 3 recenzii pe Focsani, cu alt nume de utilizator , dar ultima cred ca e de prin 2017... Exceptand Sibiuul, am recenzii cam in fiecare oras important din tara... Da cu Sibiu ce ai de nu ai recenzii:)))
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 13 Postat Aprilie 13 3 minutes ago, urban07 said: Da cu Sibiu ce ai de nu ai recenzii:))) Doar cu înțelepciunea infinită...
Membru Premium Criticul Reputație: 8186 Postat Aprilie 13 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Aprilie 13 Acum 4 minute, urban07 a spus: Da cu Sibiu ce ai de nu ai recenzii:))) A fost doar oras de trecere... si nu mai aveti fete stabile... erau veo doua (nevasta nu stiu cum una din ele) dar s-au retras pana sa ajung la voi. Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
urban07 Reputație: 573 Postat Aprilie 13 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Aprilie 13 Acum 5 minute, Criticul a spus: A fost doar oras de trecere... si nu mai aveti fete stabile... erau veo doua (nevasta nu stiu cum una din ele) dar s-au retras pana sa ajung la voi. Căsătorită..da,bomba.A fost și va rămâne mult timp Nr 1 și greu de crezut că noi vom avea noroc de încă una că ea .Din păcate ai dreptate cu restul:( cum zicea un coleg zilele astea numai noi apariții cu prețuri de top și servicii de ....mă.abtin.Sa sperăm că într-un final vom avea și noi ce a atractiv. Oare poți primi mesaj privat as vrea sa te întreb ceva 1
Numanoi Reputație: 31 Postat Mai 1 Oras:Arad Oras:Arad Postat Mai 1 La 13.04.2025 la 18:40, angelmro a spus: oprestete te rog eu sa chemi pe sate fete, cel putin pe topicele fetelor. Alo nenea te-am deranjat cu ceva? 1
Membru Premium angelmro Reputație: 5348 Postat Mai 1 Oras:medias Oras:medias Membru Premium Postat Mai 1 5 minutes ago, Numanoi said: Alo nenea te-am deranjat cu ceva? da, postarile tale inutile pe care le faci. pana acum nu am vazut nici o recenzie de la tine. 2 1
Numanoi Reputație: 31 Postat Mai 1 Oras:Arad Oras:Arad Postat Mai 1 Acum 2 minute, angelmro a spus: da, postarile tale inutile pe care le faci. pana acum nu am vazut nici o recenzie de la tine. Eu sunt mai nou pe forum nu știam ca trebuie neapărat recenzie dar apreciez poziția ta deci trebuie sa faci și recenzii 1
Membru Premium angelmro Reputație: 5348 Postat Mai 1 Oras:medias Oras:medias Membru Premium Postat Mai 1 45 minutes ago, Numanoi said: Eu sunt mai nou pe forum nu știam ca trebuie neapărat recenzie dar apreciez poziția ta deci trebuie sa faci și recenzii ai deja 91 de postari, astea pe topicele fetelor, si zici ca esti nou. mda, sa te creada altcineva, eu unul nu te cred. 1
Membru Premium Cartman86 Reputație: 2250 Postat Mai 1 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Membru Premium Postat Mai 1 Doamnă @cleopatra01,ne luminați și pe noi, vă rog într-o privință : Userii ăștia 2 - @angelmro și @nightstar sunt pe post de moderatori sub acoperire care să ne supravegheze pe toată lumea??? My ideal body weight is u on top of me🤤🤤🤤
Numanoi Reputație: 31 Postat Mai 1 Oras:Arad Oras:Arad Postat Mai 1 Acum 2 minute, Cartman86 a spus: Doamnă @cleopatra01,ne luminați și pe noi, vă rog într-o privință : Userii ăștia 2 - @angelmro și @nightstar sunt pe post de moderatori sub acoperire care să ne supravegheze pe toată lumea??? Bravo bine Spus 1
Membru Premium angelmro Reputație: 5348 Postat Mai 1 Oras:medias Oras:medias Membru Premium Postat Mai 1 1 hour ago, Cartman86 said: Doamnă @cleopatra01,ne luminați și pe noi, vă rog într-o privință : Userii ăștia 2 - @angelmro și @nightstar sunt pe post de moderatori sub acoperire care să ne supravegheze pe toată lumea??? nici nu ma mir ca ii iei apararea, ce faceai cu McArthur face el acum. 1 2
Membru Premium Cartman86 Reputație: 2250 Postat Mai 1 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Membru Premium Postat Mai 1 Acum 38 minute, angelmro a spus: nici nu ma mir ca ii iei apararea, ce faceai cu McArthur face el acum. No lasă, îngeraș...mintenaș vine steluța nopții să-ți ia și ție apărarea, și vă puteți lua de mână amândoi și să mergeți prin cerul negru-auriu,unde stelele-s mărgăritar, și luna – oglindă rece,zmeii nopții se retrag,încremeniți în urma voastră,căci dragostea vă ține-n braț... Ca o cântare mută🤫 1 1 My ideal body weight is u on top of me🤤🤤🤤
Membru Premium angelmro Reputație: 5348 Postat Mai 1 Oras:medias Oras:medias Membru Premium Postat Mai 1 12 minutes ago, Cartman86 said: No lasă, îngeraș...mintenaș vine steluța nopții să-ți ia și ție apărarea, și vă puteți lua de mână amândoi și să mergeți prin cerul negru-auriu,unde stelele-s mărgăritar, și luna – oglindă rece,zmeii nopții se retrag,încremeniți în urma voastră,căci dragostea vă ține-n braț... Ca o cântare mută🤫 uite ca a patit exact ce ai patit si tu pe celalalt cont. 1
Membru Premium Cartman86 Reputație: 2250 Postat Mai 1 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Membru Premium Postat Mai 1 1 oră în urmă, angelmro a spus: uite ca a patit exact ce ai patit si tu pe celalalt cont. Și totuși, continuă să folosești replica asta... poate dacă o spui suficient de des, o să devină realitate...în mintea ta îngustă 🤯 Dar să știi că umorul tău e deja realitate – cel puțin în versiunea asta a universului. 😌 P.S. Dacă vrei să transformăm gluma în ceva palpabil: propun un hashtag. #CelălaltContLivesMatter 🚀 My ideal body weight is u on top of me🤤🤤🤤
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum