Sari la conținut

Loc de cearta!

Postări Recomandate

• Telefon: 0701337794
  • Oras:Baia Mare
  • Telefon: 0701337794
Acum 4 minute, angelmro a spus:

daca au ai recenzat si ai tinut pentru tine, nu poti sa tii pentru tine postarile de genul care ai  facut pe topicul alinei?

tiam vazut toate postarile facute, esti vechi pe forum, ar trebui sa sti ce si cum merge treaba pe aici, dar nu tu trebuie sa poluezi topicele cu nimicuri. recenzii doar 2-3 care sunt mai lungi si ai dat mai multe detalii, restul: am fost, mia placut, etc etc.

sa fim seriosi.

Din pacate nu am cum ajunge la Alina,nu sunt sofer sa colind tara! Ma repet,nu am poluat cu nimic,mi-am exprimat o dorinta! E bai? Gandeste-te ca le fac si eu cum pot,detaliile,lungimea postarii,doar eu le stabilesc.Fii cuminte si nu te mai baga in seama!

• Mersi 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:medias
1 hour ago, javradick said:

Poate după concediu îți faci timp și de o vizită mai în nordul tarii.🥰🥰🥰

poate dupa concediu iti faci timp de o prima recenzie. ce zici?

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 3 minute, angelmro a spus:

poate dupa concediu iti faci timp de o prima recenzie. ce zici?

Când te-oi fute pe tine am sa fac recenzie până atunci nu știu ce raspuzi tu la ce scriem noi fetelor. 

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
9 minutes ago, putatare said:

@angelmro la ce gatii matii dai minus, sau asa dau distrușii la orice?

Asa dau distrusii minusuri la troli. Asta estisi nimic mai mult. In afara de chemat fete la alba si sa te plangi de.preturile fetelor nu ai in cap. 

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: 07xxxxxxxx
  • Oras:Pește dă Top!
  • Telefon: 07xxxxxxxx
  • Oras:Pește dă Top!
Acum 10 minute, angelmro a spus:

Asa dau distrusii minusuri la troli. Asta estisi nimic mai mult. In afara de chemat fete la alba si sa te plangi de.preturile fetelor nu ai in cap. 

Boss si tu esti troll datorita faptului ca te bagi in seama cu ei, sa le dai explicatii.

Dai minus, daca vezi ca te injura dupa, dai raport, unul ajunge, si cam atat. Daca dai mai multe il enervezi pe admin.

Acum faci cum vrei, eu ti-am dat doar un sfat.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
35 minutes ago, sexart2019 said:

Boss si tu esti troll datorita faptului ca te bagi in seama cu ei, sa le dai explicatii.

Dai minus, daca vezi ca te injura dupa, dai raport, unul ajunge, si cam atat. Daca dai mai multe il enervezi pe admin.

Acum faci cum vrei, eu ti-am dat doar un sfat.

imi place sa ii mai atat putin, sa vad ce le poate mintea.

Link spre comentariu
On 8/25/2022 at 4:27 PM, angelmro said:

imi place sa ii mai atat putin, sa vad ce le poate mintea.

tie iti place sa sugi si pula dar nu vrei sa recunosti aici, spunele la oameni ca esti bulangiu si te futi in cur cu djslaw ! sunteti cei mai mari boschetari care va ardeti in cur ,poponarilor ! !  Lemne si pietre dupa voi !

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
1 hour ago, Amidamaru said:

tie iti place sa sugi si pula dar nu vrei sa recunosti aici, spunele la oameni ca esti bulangiu si te futi in cur cu djslaw ! sunteti cei mai mari boschetari care va ardeti in cur ,poponarilor ! !  Lemne si pietre dupa voi !

termina cu postatul de prostii pe topicele fetelor, ai destule topice la discutii generale.

Link spre comentariu
  • Membru Premium
2 minutes ago, Amidamaru said:

retrage-ti minusurile si dupa vorbesti cu mine sclavule , de ce mori tai imi dai minus fara motiv ?

serios? fara motiv? hai sa fim seriosi. forumul este facut pentru recenzii, sa aduci informatii ajutatoare pentru altii si etc. ce postari faci tu, nui nimic ajutator pentru nimeni.

• Like 1
Link spre comentariu
3 minutes ago, angelmro said:

serios? fara motiv? hai sa fim seriosi. forumul este facut pentru recenzii, sa aduci informatii ajutatoare pentru altii si etc. ce postari faci tu, nui nimic ajutator pentru nimeni.

si trebuie sa dai minus? pai de mine nu scapi ,asculta la mine ca daca stiu ca imi fac 1000 de conturi si iti dau teroare bagami-as pula in mortii tai si in ma-ta aia curva si proasta care te-a cacat si nu te-a mancat ! si pe tine si de djslow sa va iau mortii in pula la amandoi sa va bag sperma in gura si la familiile voastre si la mamele voastre si la copii vostri si la mortii vostri la tot neamu vostru sa imi bag pula in gura voastra la toti , sa va dau la muie sa va bag sperma in gura !

Link spre comentariu
Vizitator cleopatra1
Reputație: 0
Acum 2 minute, angelmro a spus:

@cleopatra1 poate ii explici tu mai bine ce si cum se posteaza pe topicele fetelor. vad ca pe mine doar ma injura. poate si ceva masuri impotriva lui.

Domnul a tot primit avertizari, dar fara folos. A fost banat permanent!

Link spre comentariu
  • Membru Premium
10 minutes ago, flo99flo said:

am uitat de tine oligofrenule de @angelmro ca ești cu minusatul😂😂😂 , îți doresc in continuare seara buna 

Dute citeste noul regulament. Vezi ce ai voie sa postezi pe topicele fetelor si dupa aia comenteaza, prietenas.

@cleopatra1 este voie sa intrebi pe topicul unei fete, hai in brasov sau oradea, cluj etc.?

• Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator JamesHunt
Acum 1 oră, angelmro a spus:

Dute citeste noul regulament. Vezi ce ai voie sa postezi pe topicele fetelor si dupa aia comenteaza, prietenas.

@cleopatra1 este voie sa intrebi pe topicul unei fete, hai in brasov sau oradea, cluj etc.?

Pentru toate minusurile, îți doresc sa fii al doilea caz de pacient dr Ciomu. Numai ca în cazul tău sa fie cu tot cu coaie

Link spre comentariu
  • Membru Premium
1 hour ago, JamesHunt said:

Pentru toate minusurile, îți doresc sa fii al doilea caz de pacient dr Ciomu. Numai ca în cazul tău sa fie cu tot cu coaie

Si eu imi doresc sa fiu acasa ca sa pot sa arat ce informatii utile ai scris pe topicele fetelor din Brasov. Continua tot asa si cand anung acasa o sa postez aici toate informatiile tale ajutatoare pe topicul acesta.

• Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator JamesHunt
Acum 23 minute, angelmro a spus:

Si eu imi doresc sa fiu acasa ca sa pot sa arat ce informatii utile ai scris pe topicele fetelor din Brasov. Continua tot asa si cand anung acasa o sa postez aici toate informatiile tale ajutatoare pe topicul acesta.

Recunosc faptul ca m-am făcut cuminte. Back to oldschool. Make nimfomane great again

Link spre comentariu
  • Oras:Unde vrea pula mea
On 9/5/2022 at 9:26 PM, cleopatra1 said:

Domnul a tot primit avertizari, dar fara folos. A fost banat permanent!

colegii daca ii injura pe unii , nu de prostii ii injura si au motive , asa zisu domn cu paianjenu pe profil le da minus fara motiv si colegii de aia se oftica si il injura ,nu trebuie sa inchi conturi aiurea daor ca injurii unii colegi pe altii de care sunt provocati , si mie imi da minus dar sincer nu imi pasa sa dea pana i-o venii rau , dar daca tot faci ordine de ce nu ii sanctionezi si pe astea care instiga si provoaca ? Ori cat de prostii ar fi astea de injura, eu nu cred ca sunt chiar atat de prosti incat sa ii injure fara motiv 

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
5 hours ago, JamesHunt said:

lasa l frate sa dea cu minus cu ce te deranjeaza ?

sau daca ai like-uri si inimioare scoti vre-un ban din ele ? faci mancare din ele ?  lasa l ca e bolnav mintal si mai sunt vre-o 4,5 ca el , asculta la fratele tau fa-ti contul colorat si pe urma stii ce ai de facut ! Salveaza-i pe toti intr-un notepad  si dupa le dai si tu la mumu 

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator Proclaimer

Nu că îi țin eu partea cuiva sau chestii de genul ăsta.. dar frate, mi se pare normal ca atâta timp cât ai la dispoziție topice de discuții generale, mesagerie privată, telefon și alte atâtea modalități să-ți exprimi gândurile.. fă-o mă nene acolo.. exact ca atunci când îți zice unul că ești obosit și să te pui la somn, îți mai zic încă 3, vine și al patrulea.. și tu tot te încăpățânezi.. asta deja denotă altceva..

Mai e o chestie.. cum ție nu-ți place să primești minusuri, nici nouă nu ne place să fim obligați să citim aceleași chestii de care ne-am scârbit..

Și până la urmă ăsta e un loc în care ar trebui să ne fim de folos unul altuia.. nu știu cât de mult ajută pe cineva să jignească sau să provoace să fie jignit.. nu cred că are nimeni nevoie de așa ceva... 

Hai.. spor și noroc la fete frumoase! 🤝

Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot si nicăieri.
  • Oras:Peste tot si nicăieri.
Acum 1 oră, Proclaimer a spus:

Nu că îi țin eu partea cuiva sau chestii de genul ăsta.. dar frate, mi se pare normal ca atâta timp cât ai la dispoziție topice de discuții generale, mesagerie privată, telefon și alte atâtea modalități să-ți exprimi gândurile.. fă-o mă nene acolo.. exact ca atunci când îți zice unul că ești obosit și să te pui la somn, îți mai zic încă 3, vine și al patrulea.. și tu tot te încăpățânezi.. asta deja denotă altceva..

Mai e o chestie.. cum ție nu-ți place să primești minusuri, nici nouă nu ne place să fim obligați să citim aceleași chestii de care ne-am scârbit..

Și până la urmă ăsta e un loc în care ar trebui să ne fim de folos unul altuia.. nu știu cât de mult ajută pe cineva să jignească sau să provoace să fie jignit.. nu cred că are nimeni nevoie de așa ceva... 

Hai.. spor și noroc la fete frumoase! 🤝

Sper sa nu te superi pe mine, dar cu cine ai treabă? Nu de alta dar nu ai citat  pe nimeni si nu prea inteleg la cine te adresezi cu mesajul acesta!

Link spre comentariu
Vizitator Proclaimer
18 minutes ago, aditza12 said:

Sper sa nu te superi pe mine, dar cu cine ai treabă? Nu de alta dar nu ai citat  pe nimeni si nu prea inteleg la cine te adresezi cu mesajul acesta!

Nu știu, Adi.. n-am treabă cu nimeni.. 

Când ești pe margine, e bine să stai pe margine.

În orice caz.. n-am nicio problemă cu "nenea cu păianjenul la poza de profil" mai ales că împărtășesc scârba de offtopic-uri cu el.

Link spre comentariu

Vizitator Proclaimer
6 minutes ago, Proclaimer said:

Nu știu, Adi.. n-am treabă cu nimeni.. 

Când ești pe margine, e bine să stai pe margine.

În orice caz.. n-am nicio problemă cu "nenea cu păianjenul la poza de profil" mai ales că împărtășesc scârba de offtopic-uri cu el.

Cine o să se simtă, înseamnă că a greșit undeva și e bine să se gândească la asta.. dacă poate..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member

• Creează nouă...