Sari la conținut

Caut sclav

Vizitator Alice34

Postări Recomandate

• Telefon: 0731682811
  • Oras:București
Postat
Acum 43 minute, KimInLove a spus:

Nu te compari tu cu mine 🤦🏼‍♀️
Eu fac 1200 like -uri intr-o zi, imbracata din cap pana-n picioare si fara clipuri cu tenta sexuala . Pur si simplu amuzament.
Chiar crezi ca eu sunt cea paralela cu realitatea? 
sau tu? ia mai gandeste-te . Ce reprezinti tu pentru societate si ce sunt Eu... da-ti doua palme si mergi la locul tau de veghe. N—ai tu treaba cu mine. 

Eu nu cersesc atentie si clienti, cu atat mai putin bagare de seama... 

0A793536-7289-4E03-B8AF-523FECE0A138.jpeg

Sa lucrezi pentru alții nu este o laudă,sau la vreun puf prin Europa....ar fi bine să-ți evaluezi puțin vocabularul și să o lași mai moale,nu te-am jignit cu nimic în tot ce am afirmat până acum dar,pe locul de veghe stai tu de mult altfel...nu plecai sa lucrezi într-o altă țară.

Aici erai de veghe de mult că altcv nu mai făceai,drept dovadă dormeai cu forumul in mana ști ce zic. Caracterul tau de doi lei și faptul că lucrezi in UK,spune tot despre tine,mai uitate in oglinda și fă vocalize,vezi ce-ți iese pe gura,doar c....t. 

Bine nu arăți,ești urâtă cu spune,fata de cal și anorexica,foamea și exploatarea și-au spus cuvântul.

Poți să scri de acum ce vrei,dar înainte de toate ia-ți notițe după copiază altfel pici testul. Și app,sa te futa și să te slobozească un boșorog care putem,ceea ce ție nu îți plăcea....nici pula,nici slobozul ,nu mai spun că nu suportai bărbații,asta afirmai in trecut când nu făceai bani de o pâine în Romania și nu știai cum sa mai întărâți un țăran doi sa vina pe la tn și filme tot tu afirmai "de pe aici de pe forum".

Sa fi respectata de bărbați,apreciata, răsplătită pentru felul tau de a fi în înainte de a-ți desface craci....nu știe oricine ce este asta,nu mai vb despre tine,asta sa înțelegi tu ce înseamnă pentru un bărbat o femeie căreia îi aduce nu doar bănici și alte cadouri,dar tu nu ai de unde sa ști tu iei bani că stai capră că altfel ar fugii toți 😂😂😂😂😂😂.

Eu spun sa ai grija la vocabular să trebuiască să te rebrenduiesti iar pe aici cum ai m-ai făcut-o de en ori...😂😂de amuzament zic 😂😂😂

Mă opresc aici că ar fi multe de scris,citește bine și încearcă să-ți dai seama nu te pun sa calculezi că nu ști tu dastea,doar să-ți dai seama dacă poți și asta....ce va venii după mine dacă mănânci iar c...t aiurea și nu te ștergi la gură,dar putea sa fie cea mai rapida rebrenduire din istoria ta 😂😂😂😂....istorie,cum sună... săraca 😂😂😂😂😂.

• Haha 1
  • Trist 1
  • Inimioara 1
Postat
7 hours ago, Ankaswtwoman said:

fata de cal și anorexica

Un UK barbatii sunt chiar foarte urati si uneori nu au altceva decat animale de ferma. Chiar poti sa ai succes cu mutra de iapa.

• Haha 1
Vizitator KimInLove
Reputație: 0
Postat
8 hours ago, Ankaswtwoman said:

Sa lucrezi pentru alții nu este o laudă,sau la vreun puf prin Europa....ar fi bine să-ți evaluezi puțin vocabularul și să o lași mai moale,nu te-am jignit cu nimic în tot ce am afirmat până acum dar,pe locul de veghe stai tu de mult altfel...nu plecai sa lucrezi într-o altă țară.

Aici erai de veghe de mult că altcv nu mai făceai,drept dovadă dormeai cu forumul in mana ști ce zic. Caracterul tau de doi lei și faptul că lucrezi in UK,spune tot despre tine,mai uitate in oglinda și fă vocalize,vezi ce-ți iese pe gura,doar c....t. 

Bine nu arăți,ești urâtă cu spune,fata de cal și anorexica,foamea și exploatarea și-au spus cuvântul.

Poți să scri de acum ce vrei,dar înainte de toate ia-ți notițe după copiază altfel pici testul. Și app,sa te futa și să te slobozească un boșorog care putem,ceea ce ție nu îți plăcea....nici pula,nici slobozul ,nu mai spun că nu suportai bărbații,asta afirmai in trecut când nu făceai bani de o pâine în Romania și nu știai cum sa mai întărâți un țăran doi sa vina pe la tn și filme tot tu afirmai "de pe aici de pe forum".

Sa fi respectata de bărbați,apreciata, răsplătită pentru felul tau de a fi în înainte de a-ți desface craci....nu știe oricine ce este asta,nu mai vb despre tine,asta sa înțelegi tu ce înseamnă pentru un bărbat o femeie căreia îi aduce nu doar bănici și alte cadouri,dar tu nu ai de unde sa ști tu iei bani că stai capră că altfel ar fugii toți 😂😂😂😂😂😂.

Eu spun sa ai grija la vocabular să trebuiască să te rebrenduiesti iar pe aici cum ai m-ai făcut-o de en ori...😂😂de amuzament zic 😂😂😂

Mă opresc aici că ar fi multe de scris,citește bine și încearcă să-ți dai seama nu te pun sa calculezi că nu ști tu dastea,doar să-ți dai seama dacă poți și asta....ce va venii după mine dacă mănânci iar c...t aiurea și nu te ștergi la gură,dar putea sa fie cea mai rapida rebrenduire din istoria ta 😂😂😂😂....istorie,cum sună... săraca 😂😂😂😂😂.

Eu lucrez prin intermediul Adultwork, in parteneriat cu alte site-uri de publicitats, nu pentru altii. Poate doar altele sa lucreze pentru mine. 
Ieftinaturi ca tine care nu-si permit chirie lunara in UK si nu stiu sa-si faca nici cont de Viva .

Spre deosebire de tine eu am servicii protejate , singura slobozita din ecuatie ai fi tu...

apropo, am ajuns la 1700 Like-uri pentru un clip facut in joaca ... fara tenta sexuala.. iti dai seama dac-as face unul cu tema erotica si m-as imbraca mai sexy , ce notorietate as avea pe TikTok ?

dar din moment ce esti doar o bagatoare de seama pe unde apuci nici nu ma asteptam la altceva. 

Vizitator KimInLove
Postat
8 hours ago, Ankaswtwoman said:

Eu spun sa ai grija la vocabular

Eu spun sa ai grija cui i te mai adresezi de acum.

Tocmai ca lucrez independent de o viata si n-am nevoie de 16 h pe zi ca sa fac cateva mii pe saptamana.

si ca idee poti sa citesti ce scrie lumea despre mine . 

nu imi baga mie pe gat experientele tale ca nu ma impresionezi. 

apropo, daca ai nevoie de un loc de munca la Northampton , ma poti contacta.

inchiriez camere sau vii la procent. Depinde de cat de proasta esti tu...

tot ca idee. Ca sa intelegi de ce stau pe forum cand am eu chef! 😂😉

cand faceam eu site-uri pt job pentru toate incapabilele , tu nici la c*r nu stiai sa te stergi corect, fai amatoareo!

3F19C55F-6042-4D10-9952-36902B08F688.png

Vizitator KimInLove
Postat

Si invata sa scrii corect cu 2 de i, daca tot esti romanca si lucrezi in Romania.

Cele ca tine ne fac tara de ras.. 🤦🏼‍♀️

Vizitator KimInLove
Postat

Acum am vazut cine posteaza ...😂😂

la 100 KG ale tale inteleg de ce un model ca mine este considerat ‘anorexica’

trebuia sa ma astept ca Vistantric nu poate avea prietene decat de joasa speta, batrane si deformate la fel ca si ea...

de aberatiile pe care le scrieti nici nu mai discut.

iesi dreacu.. de vaca!

5C0ADE37-C39D-4DC2-81C0-456B1B61C0D7.png

7D9D1D99-0C1F-4E9C-9C33-E7F0B227E619.png

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Acum 1 oră, KimInLove a spus:

Aberații "absurde" gen:

Tu clar esti Gina Felea a forumului...🙂

Acum 2 ore, KimInLove a spus:

apropo, daca ai nevoie de un loc de munca la Northampton , ma poti contacta.

inchiriez camere sau vii la procent. Depinde de cat de proasta esti tu...

• Inimioara 1
Postat
Acum 16 minute, vistantric a spus:

Aberații "absurde" gen:

Tu clar esti Gina Felea a forumului...🙂

Nu are sens......e senilă...😂😂😂😂

Mai bine tragi apa la WC și spui KiminLove 😂😂😂😂😂😂😂

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 8 minute, Ankaswtwoman a spus:

Nu are sens......e senilă...😂😂😂😂

Mai bine tragi apa la WC și spui KiminLove 😂😂😂😂😂😂😂

E îndrăgostită de albanez, e în adorație deplina!Nu știe ca în caz de probleme cu legea...ea o sa fie cea care va pica prima.

• Minus 1
  • Oras:România
Postat

trebuia sa ma astept ca Vistantric nu poate avea prietene decat de joasa speta, batrane si deformate la fel ca si ea...

iesi dreacu.. de vaca!

😂😂😂

Postat

iesi dreacu.. de vaca!

Ai 3 - 0 

Ai castigat.  Felicitări! 

Vizitator KimInLove
Postat
2 hours ago, No_1cool said:

Ai 3 - 0 

Ai castigat.  Felicitări! 

2 batrane proaste si disperate . Nici nu-mi bat capul 😌💫 isi pun poze publice cu pasarica si-mi vorbesc ele mie de femeile care ofera picioare cracanate .

vai si amar...😂

9F1B0F0E-F6D1-41C6-B2B0-1C1D7D4B612E.png

Postat
Acum 5 minute, KimInLove a spus:

2 batrane proaste si disperate . Nici nu-mi bat capul 😌💫 isi pun poze publice cu pasarica si-mi vorbesc ele mie de femeile care ofera picioare cracanate .

vai si amar...😂

9F1B0F0E-F6D1-41C6-B2B0-1C1D7D4B612E.png

Sa ma anunți când ajungi prin România... Vii de Paște? 

Eu nu prea intru pe acest site.

Mulțumesc. 

Vizitator KimInLove
Postat
1 hour ago, No_1cool said:

Sa ma anunți când ajungi prin România... Vii de Paște? 

Eu nu prea intru pe acest site.

Mulțumesc. 

Da, vin in Aprilie, nu prea sunt eu cu sarbatorile.
Imi poti scrie pe Whatsapp pe nr de UK. 
intru mai rar, insa e activ! Te pup💋

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat
Acum 13 ore, KimInLove a spus:

iesi dreacu.. de vaca!

Isi face si ea oleacă de reclama pe schinarea ta…. Eu cel putin, pana sa se bage in seama cu tine, nu am auzit de ea🤷‍♂️

• Haha 1
Vizitator KimInLove
Postat
4 minutes ago, extraterestru78 said:

Isi face si ea oleacă de reclama pe schinarea ta…. Eu cel putin, pana sa se bage in seama cu tine, nu am auzit de ea🤷‍♂️

Eu nici atat... mai si abereaza , saraca ... e din trupa lu Vistantric , e de inteles :)))

Vizitator KimInLove
Postat
11 hours ago, vistantric said:

E îndrăgostită de albanez, e în adorație deplina!Nu știe ca în caz de probleme cu legea...ea o sa fie cea care va pica prima.

Fai , handicapato . De la albanez si pana in momentul de fata am schimbat 2 iubiti . El e de domeniul trecutului.

nu am facut acte cu el . Disperato de atentie care esti !!! 

sunt necasatorita legal daca tot iti dai pe aici cu parerea. 

Vizitator KimInLove
Postat
12 hours ago, vistantric said:

Tu clar esti Gina Felea a forumului...

Vizitator KimInLove
Postat
1 minute ago, KimInLove said:
12 hours ago, vistantric said:

Tu clar esti Gina Felea a forumului...

Expand  

Si tu esti CERSETOAREA DE ATENTIE si disperata de publicitate pe spatele meu :)))) 

eu chiar nu inteleg pentru ce simti tu nevoia sa ma citezi mereu , mai ales ca te ignor de ceva timp. 

stai dracu acolo cu copacii tai si hainele intinse pe sarma , ca tiganii aia din satra! Faci clipuri gratis si ai tupeu sa imi ceri mie atentie ?

Cand o sa iti vinzi clipurile pe bani atunci mai vorbim ! Cat timp le tii vizibile in free charge  inseamna ca nu valorezi un ban! 

daca valorai, le puneai la plata ! Boschetaro..

• Oras:Cartierul cu 3 litere
Postat
4 hours ago, KimInLove said:

Si tu esti CERSETOAREA DE ATENTIE si disperata de publicitate pe spatele meu :)))) 

eu chiar nu inteleg pentru ce simti tu nevoia sa ma citezi mereu , mai ales ca te ignor de ceva timp. 

stai dracu acolo cu copacii tai si hainele intinse pe sarma , ca tiganii aia din satra! Faci clipuri gratis si ai tupeu sa imi ceri mie atentie ?

Cand o sa iti vinzi clipurile pe bani atunci mai vorbim ! Cat timp le tii vizibile in free charge  inseamna ca nu valorezi un ban! 

daca valorai, le puneai la plata ! Boschetaro..

Așa Inesuka, dă-i lecții că te papă de fund =))

• Minus 1
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 3 ore, disjokey a spus:

Așa Inesuka, dă-i lecții că te papă de fund =))

Ce lecții, mă nene!?

Am zis deja, asta e umbra mea, îmi dă minusuri de 3 ani de zile și citindu-mi comentariile...imi copiază replicile și profilul "social", insa nu poate să fie o copie fidelă pentru ca are creierul cât bobul de grăunte.

E prea proastă, o alta jignire adusă mie, un scai ce se crede floare.

• Minus 1
Postat
Acum 36 minute, vistantric a spus:

Ce lecții, mă nene!?

Am zis deja, asta e umbra mea, îmi dă minusuri de 3 ani de zile și citindu-mi comentariile...imi copiază replicile și profilul "social", insa nu poate să fie o copie fidelă pentru ca are creierul cât bobul de grăunte.

O floare pe plantația altora.....înțelegi tu 😂😂😂😂😂😂

Postat
53 minutes ago, vistantric said:

Ce lecții, mă nene!?

Daaaaa, da' tu față de ea ești grasă rău și nu ai silicoane =))

PS : doare minusurile...

🤷‍♂️

• Like 1
  • Minus 1
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 22 minute, disjokey a spus:

Daaaaa, da' tu față de ea ești grasă rău și nu ai silicoane =))

PS : doare minusurile...

🤷‍♂️

Mă doare fix în pix de ceea ce vezi tu ca fiind gras si nici plasticul lui țoapa ta nu ma intereseaza.Te bagi în seamă într-o discuție de doi lei, dar poate asa ești și tu...precum și inițiatorii acestui dialog.

• Haha 1

Postat
1 hour ago, vistantric said:

Mă doare fix în pix de ceea ce vezi tu ca fiind gras si nici plasticul lui țoapa ta nu ma intereseaza.Te bagi în seamă într-o discuție de doi lei, dar poate asa ești și tu...precum și inițiatorii acestui dialog.

Nu e "țoapa" mea dar un "lucru" e sigur : pe tine nu te ajută fizicul

Fugi la sală 

No offence 

=))

• Minus 2
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...