Vizitator TheKing15 Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2022 Postat Ianuarie 13, 2022 1 oră în urmă, nicieu a spus: @TheKing15 ma intrebasesi ceva, dar am nevoie sa fii mai clar... chiar nu am dispozitia sa citesc totul din urma... ce parere sa am referitor la ce? 😅 Era vorba de religie, ca despre asta vorbesc preotii. Dar azi mi lene sa iti explic tot 😂😂 Acum 30 minute, ruxysenzuala a spus: Pe mine mai găsit 🤓 eu sunt chioară și împiedicată, nu mă încadrez 😝 Eu la început, am avut enorm de multe greșeli gramaticale, deci nu îmi pot da cu părerea, poate doar să ascult și să învăț. 😉 daca te impiedici stii unde trebuie sa cazi😂😂🍾🍾 Acum 24 minute, ruxysenzuala a spus: Da, da 😝 cred că mi se potrivește 🤓 in acest caz, draga preoteasa, te-ai potrivi cu mine, cum suna? Preotul si preoteasa😂 de ar fi un film cu numele asta, va-ti uita?
Vizitator ruxysenzuala Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2022 Postat Ianuarie 13, 2022 Acum 1 minut, TheKing15 a spus: Era vorba de religie, ca despre asta vorbesc preotii. Dar azi mi lene sa iti explic tot 😂😂 daca te impiedici stii unde trebuie sa cazi😂😂🍾🍾 in acest caz, draga preoteasa, te-ai potrivi cu mine, cum suna? Preotul si preoteasa😂 de ar fi un film cu numele asta, va-ti uita? Nu mai întreba, îți spun eu că se vor uita 😝 senzuala preoteasă🤓
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2022 Postat Ianuarie 13, 2022 Chiar acum, TheKing15 a spus: Era vorba de religie, ca despre asta vorbesc preotii. Dar azi mi lene sa iti explic tot 😂😂 daca te impiedici stii unde trebuie sa cazi😂😂🍾🍾 in acest caz, draga preoteasa, te-ai potrivi cu mine, cum suna? Preotul si preoteasa😂 de ar fi un film cu numele asta, va-ti uita? Eu nu! 🤣
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Ianuarie 13, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Ianuarie 13, 2022 14 minutes ago, scorpion1970 said: Ce-ți mai place și ție...sa stai sub patrafirul.... și sa te spovedești.... preotesei!!! 😁 Unde pot citi o recenzie de'a ta despre Ruxi? Îmi poți lăsa un link te rog? E foarte greu de găsit pe topicul ei.
Vizitator TheKing15 Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2022 Postat Ianuarie 13, 2022 Acum 11 minute, ruxysenzuala a spus: Nu mai întreba, îți spun eu că se vor uita 😝 senzuala preoteasă🤓 Pff ar fi un film extraordinar, cand ajung la Bucuresti nu scapi tu fara sa il inregistram😂😂 Acum 12 minute, nicieu a spus: Eu nu! 🤣 pai ma gandesc ca nu, ca doar ainvrea sa participi si tu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2022 Postat Ianuarie 13, 2022 Chiar acum, TheKing15 a spus: Pff ar fi un film extraordinar, cand ajung la Bucuresti nu scapi tu fara sa il inregistram😂😂 pai ma gandesc ca nu, ca doar ainvrea sa participi si tu Nu particip la sodomizari 🤣
Vizitator ruxysenzuala Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2022 Postat Ianuarie 13, 2022 Acum 2 minute, nicieu a spus: Nu particip la sodomizari 🤣 Tu participi doar la limbișori 🤓😝
Lucas0 Reputație: -1182 Postat Ianuarie 13, 2022 Postat Ianuarie 13, 2022 @TheKing15 Ce fel de preot esti? Nu ar trebui sa fii la slujba? 2 1
Vizitator ruxysenzuala Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2022 Postat Ianuarie 13, 2022 Chiar acum, Lucas0 a spus: @TheKing15 Ce fel de preot esti? Nu ar trebui sa fii la slujba? Nu azi are treabă cu preoteasa lui, nu lucrează cu publicul azi. 🤓😝
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2022 Postat Ianuarie 13, 2022 Chiar acum, Lucas0 a spus: @TheKing15 Ce fel de preot esti? Nu ar trebui sa fii la slujba? la @TheKing15 exorcizarile se fac prin fund :))))))
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2022 Postat Ianuarie 13, 2022 Chiar acum, ruxysenzuala a spus: Tu participi doar la limbișori 🤓😝 Iar ma tragi de limba, domnita? 😝
Vizitator ruxysenzuala Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2022 Postat Ianuarie 13, 2022 Chiar acum, nicieu a spus: Iar ma tragi de limba, domnita? 😝 Dacă de cuc nu pot, trebuie să te trag de ceva, Upsss, Iartă-mă părinte @TheKing15
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2022 Postat Ianuarie 13, 2022 Chiar acum, ruxysenzuala a spus: Dacă de cuc nu pot, trebuie să te trag de ceva, Upsss, Iartă-mă părinte @TheKing15 Pai cine a zis ca nu poti?
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2022 Postat Ianuarie 13, 2022 Acum 16 minute, Cozonac7 a spus: Unde pot citi o recenzie de'a ta despre Ruxi? Îmi poți lăsa un link te rog? E foarte greu de găsit pe topicul ei. Poate dai și tu o bere! 😉
Vizitator ruxysenzuala Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2022 Postat Ianuarie 13, 2022 Chiar acum, scorpion1970 a spus: Poate dai și tu o bere! 😉 Mulțumesc frumos, îți dau normal🍾🍸🥂😝🤓
Impartial Reputație: 1548 Postat Ianuarie 13, 2022 Oras:Univers Oras:Univers Postat Ianuarie 13, 2022 Acum 8 minute, ruxysenzuala a spus: Tu participi doar la limbișori 🤓😝 Ce inseamna limbisori?
Vizitator ruxysenzuala Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2022 Postat Ianuarie 13, 2022 Acum 1 minut, Impartial a spus: Ce inseamna limbisori? Caută-mă 🤓😝
Vizitator ruxysenzuala Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2022 Postat Ianuarie 13, 2022 Acum 27 minute, nicieu a spus: Eu nu! 🤣 Ba știi, iar ai uitat, of, of. 😂👀
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2022 Postat Ianuarie 13, 2022 Acum 3 minute, ruxysenzuala a spus: Mulțumesc frumos, îți dau normal🍾🍸🥂😝🤓 Pai....nu tu! Cozonac, sa dea berea;tu îmi dai..... 😀
Vizitator TheKing15 Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2022 Postat Ianuarie 13, 2022 Acum 11 minute, nicieu a spus: Nu particip la sodomizari 🤣 Stii de unde provine cuvantul sodomizare?😂😂 Acum 7 minute, Lucas0 a spus: @TheKing15 Ce fel de preot esti? Nu ar trebui sa fii la slujba? Pai ba da mai @Lucas0, ar trebui, dar sa vezi si tu ce s-a intamplat.. enoriasii si enoriasele mele m-au solicitat prea tare de craciun si revelion, toti vroiau sa se marturiseasca, sa ii dezleg, etc etc.. si am lucrat ft mult si acum mi-am luat o pauza. s avezi ce pauza ca de o saptamana nu am mers la nici o fata😂😂😂 si cel mai tare m-a ispitit @Biancaaaaa. dar am fost cuminte. Acum 8 minute, CharonIV a spus: la @TheKing15 exorcizarile se fac prin fund :)))))) Doar la preotese😂 Acum 7 minute, ruxysenzuala a spus: Dacă de cuc nu pot, trebuie să te trag de ceva, Upsss, Iartă-mă părinte @TheKing15 😂😂😂😂😂
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2022 Postat Ianuarie 13, 2022 Chiar acum, ruxysenzuala a spus: Ba știi, iar ai uitat, of, of. 😂👀 Eu am zis ca nu ma uit la film... iai n-ai fost atenta domnita Ruxandra 😝
Vizitator ruxysenzuala Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2022 Postat Ianuarie 13, 2022 Chiar acum, scorpion1970 a spus: Pai....nu tu! Cozonac, sa dea berea;tu îmi dai..... 😀 Țiam spus sunt chioară 🤓😝 da știi care e treaba, nu cred că domnul @Cozonac7ajunge mai repede ca mine la tine, așa că am nimerit-o. 🤓🤭
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2022 Postat Ianuarie 13, 2022 Chiar acum, TheKing15 a spus: Stii de unde provine cuvantul sodomizare?😂😂 Pai ba da mai @Lucas0, ar trebui, dar sa vezi si tu ce s-a intamplat.. enoriasii si enoriasele mele m-au solicitat prea tare de craciun si revelion, toti vroiau sa se marturiseasca, sa ii dezleg, etc etc.. si am lucrat ft mult si acum mi-am luat o pauza. s avezi ce pauza ca de o saptamana nu am mers la nici o fata😂😂😂 si cel mai tare m-a ispitit @Biancaaaaa. dar am fost cuminte. Doar la preotese😂 😂😂😂😂😂 Da bravo boss, tocmai pe mine sa ma intrebi asa ceva?! De la Sodoma, iar revenim la biblie 🤣
Vizitator ruxysenzuala Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2022 Postat Ianuarie 13, 2022 Acum 1 minut, TheKing15 a spus: Stii de unde provine cuvantul sodomizare?😂😂 Pai ba da mai @Lucas0, ar trebui, dar sa vezi si tu ce s-a intamplat.. enoriasii si enoriasele mele m-au solicitat prea tare de craciun si revelion, toti vroiau sa se marturiseasca, sa ii dezleg, etc etc.. si am lucrat ft mult si acum mi-am luat o pauza. s avezi ce pauza ca de o saptamana nu am mers la nici o fata😂😂😂 si cel mai tare m-a ispitit @Biancaaaaa. dar am fost cuminte. Doar la preotese😂 😂😂😂😂😂 Deci am zis bine, îmi cunosc preotul 😝😍
Vizitator ruxysenzuala Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2022 Postat Ianuarie 13, 2022 Acum 2 minute, nicieu a spus: Eu am zis ca nu ma uit la film... iai n-ai fost atenta domnita Ruxandra 😝 Ah' domnitza, da ce să spui și tu, că nu te uiți, îți spun eu că dacă filmul are pizza nu ratezi filmul. 😝🤓😂
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum