cooldaddy Reputație: 34 Postat Ianuarie 11, 2022 Oras:SE Oras:SE Postat Ianuarie 11, 2022 Salut! Sau un calduros: Mai du'va'n plm! Acu': Se da una bucata cuplu, 40si putin, casatoriti de n'spe ani cu copii etc.. El mai pervers asa, ea cuminte, dar se trateaza. Situatie materiala ok, aspect fizic normal, fara burti sau alte excrescente. CUm spuneam, el mai pervers dornic de nou tot aduce in discutie o experienta noua, gen swing. Ea, nu, nu, nu ... pana acu vre-un an cand am incercat ceva, dupa o petrecere cu un alt cuplu de prieteni cu care ne cunosteam. Nu s-a ajuns la sex, doar la saruturi, mangaieri, atingeri. Lucrurile nu au mai avansat la alte intalniri deoarece prietenii au plecat din RO. De atunci vorbim despre experienta, povestim trairile din timpul softswingului si ne excita...asta cand nu suntem cu capul in servici, copii, casa... Doar ca nu am mai avut cu cine sa experimentam, si nici alti prieteni apropiati si pe placum amandurora cu care sa incercam si dispusi nu mai avem. Ea ar fi curioasa cum este cu alta pula, dar nu chiar asa: hai fute-ma! Dupa un dans, o seara la o terasa, etc. Tot cochetez, doar eu, cu ideea de a gasi un cuplu dornic, NORMAL, daca se poate spune, cu care sa ne gasim un WE undeva pentru astfel de experiente. Este greu, stiu, mai ales pt ele, fete, ca asa pentru barbati si-ar baga repede pla un oricare. Eu nu sunt gelos, avand in vedere ca totul se intampla cu 'voia' celuilalt, si nici nu mi-e jena ca o fute altu: orice pizda spalata si uscata este ca noua... Mai sunteti pe aici ca mine? 2
deluxdavio Reputație: 17 Postat Ianuarie 12, 2022 Oras:bacau Oras:bacau Postat Ianuarie 12, 2022 La 11.01.2022 la 10:05, cooldaddy a spus: Salut! Sau un calduros: Mai du'va'n plm! Acu': Se da una bucata cuplu, 40si putin, casatoriti de n'spe ani cu copii etc.. El mai pervers asa, ea cuminte, dar se trateaza. Situatie materiala ok, aspect fizic normal, fara burti sau alte excrescente. CUm spuneam, el mai pervers dornic de nou tot aduce in discutie o experienta noua, gen swing. Ea, nu, nu, nu ... pana acu vre-un an cand am incercat ceva, dupa o petrecere cu un alt cuplu de prieteni cu care ne cunosteam. Nu s-a ajuns la sex, doar la saruturi, mangaieri, atingeri. Lucrurile nu au mai avansat la alte intalniri deoarece prietenii au plecat din RO. De atunci vorbim despre experienta, povestim trairile din timpul softswingului si ne excita...asta cand nu suntem cu capul in servici, copii, casa... Doar ca nu am mai avut cu cine sa experimentam, si nici alti prieteni apropiati si pe placum amandurora cu care sa incercam si dispusi nu mai avem. Ea ar fi curioasa cum este cu alta pula, dar nu chiar asa: hai fute-ma! Dupa un dans, o seara la o terasa, etc. Tot cochetez, doar eu, cu ideea de a gasi un cuplu dornic, NORMAL, daca se poate spune, cu care sa ne gasim un WE undeva pentru astfel de experiente. Este greu, stiu, mai ales pt ele, fete, ca asa pentru barbati si-ar baga repede pla un oricare. Eu nu sunt gelos, avand in vedere ca totul se intampla cu 'voia' celuilalt, si nici nu mi-e jena ca o fute altu: orice pizda spalata si uscata este ca noua... Mai sunteti pe aici ca mine? Din pavate si eu am incercat o perioada destul de lunga sa imi conving consoarta sa incercam o asemenea experienta dar nu am avut nici cea mai mica sansa.Acum de trei ani santem divortati si a ramas totul in aer. Acum am cunoscut alta femeie care e foarte ok dar la cea mai mica aluzie de sving a devenit ca o matza impaiata,Ramane sa imi incerc norocul de unul singur dar e foarte greu sa fii acceptat in compania unui cuplu
nacho123 Reputație: 352 Postat Ianuarie 18, 2022 Oras:Cta Oras:Cta Postat Ianuarie 18, 2022 Un cuplu din constanta care cauta partener este pe aici?
palosulgros Reputație: 6086 Postat Ianuarie 18, 2022 Telefon: viaducthr Oras:Cluj Telefon: viaducthr Oras:Cluj Postat Ianuarie 18, 2022 Salut! Sunt multe cupluri de genul. Caută pe site-urile de soecialitate sau sa mergeți la o petrecere. Eu am avut numai experiențe plăcute. Chiar foarte plăcute.
gi79ni78 Reputație: 1 Postat Ianuarie 21, 2022 Postat Ianuarie 21, 2022 La 11.01.2022 la 10:05, cooldaddy a spus: Salut! Sau un calduros: Mai du'va'n plm! Acu': Se da una bucata cuplu, 40si putin, casatoriti de n'spe ani cu copii etc.. El mai pervers asa, ea cuminte, dar se trateaza. Situatie materiala ok, aspect fizic normal, fara burti sau alte excrescente. CUm spuneam, el mai pervers dornic de nou tot aduce in discutie o experienta noua, gen swing. Ea, nu, nu, nu ... pana acu vre-un an cand am incercat ceva, dupa o petrecere cu un alt cuplu de prieteni cu care ne cunosteam. Nu s-a ajuns la sex, doar la saruturi, mangaieri, atingeri. Lucrurile nu au mai avansat la alte intalniri deoarece prietenii au plecat din RO. De atunci vorbim despre experienta, povestim trairile din timpul softswingului si ne excita...asta cand nu suntem cu capul in servici, copii, casa... Doar ca nu am mai avut cu cine sa experimentam, si nici alti prieteni apropiati si pe placum amandurora cu care sa incercam si dispusi nu mai avem. Ea ar fi curioasa cum este cu alta pula, dar nu chiar asa: hai fute-ma! Dupa un dans, o seara la o terasa, etc. Tot cochetez, doar eu, cu ideea de a gasi un cuplu dornic, NORMAL, daca se poate spune, cu care sa ne gasim un WE undeva pentru astfel de experiente. Este greu, stiu, mai ales pt ele, fete, ca asa pentru barbati si-ar baga repede pla un oricare. Eu nu sunt gelos, avand in vedere ca totul se intampla cu 'voia' celuilalt, si nici nu mi-e jena ca o fute altu: orice pizda spalata si uscata este ca noua... Mai sunteti pe aici ca mine? Pe site-uri e destul de ciudat sa incerci, acolo numai profesionisti ca vor direct in pat. Si noi suntem trecuti un pic de 40, aratam ok, ea mai bine De unde sunteti? Poate stabilim o intalnire, nu e musai s-o facem...
cooldaddy Reputație: 34 Postat Ianuarie 22, 2022 Oras:SE Oras:SE Autor Postat Ianuarie 22, 2022 Scrie-mi pe [email protected] Vedem daca reusim ceva interesant!
aditraxex Reputație: 54 Postat Ianuarie 22, 2022 Oras:oradea Oras:oradea Postat Ianuarie 22, 2022 interesant subiect si eu aceeasi problema, nu stiu cum asi putea deschide subiectul acasa despre asa ceva. in vine, doar eu, pe o aplicatie am gasit un cuplu deschis spre asa ceva, nu profesionisti. m-au invitat de azi pe maine la un hotel (platit culmea, de ei ) si fara sa vad macar o poza cu ei mi-am luat inima in dinti si mi-am incercat norocul. am ramas cu gura cascata cand am ajuns in camera, sotul, un tip de 31 de ani super de treaba, si sotia o bijuterie de 28 ani . totul facut din placere, cu un el care s-a multumit doar sa priveasca. au mai urmat si alte intalniri cu ei, mai rare cei drept din cauza programului din ambele parti. pacat ca mentalitatea romanului nu e pregatita pt asa ceva. la discutii amicale cu mai multi prieteni, cam toti ar fute nevasta altuia, dar nu ar suporta gandul sa isi stie nevasta fututa de altu 5 1
Basilov Reputație: -8 Postat Martie 22, 2022 Postat Martie 22, 2022 Buna eu cu sotia mea tot incercam sa dam de o femeie bi serioasa din timisoara dar nu am gasit in veci (am fost contactati doar de labagii cu profile false pe whatsapp:"))) apoi am cautat cuplu, in timisoara si am dat fie de labagii deghizati ca si cuplu (de fapt ei erau cuplu doar in mintea lor bolnava) sai de unele cupluri cu care fie nu am putut rezona (motive de igiena si folosirea de prezarvativ) sau ca faceau pe desteptii cu noi -de parca ei ar f inventat swingul. Deci din proprie expeirenta va spunem ca este enoooorm de greu sa gasesti un cuplu pt swing (inchis sau deschis) cel putin in timisoara. p.s. cautarea noastra ...continua..:))) 1 1
Basilov Reputație: -8 Postat Martie 22, 2022 Postat Martie 22, 2022 On 1/22/2022 at 10:01 PM, aditraxex said: interesant subiect si eu aceeasi problema, nu stiu cum asi putea deschide subiectul acasa despre asa ceva. in vine, doar eu, pe o aplicatie am gasit un cuplu deschis spre asa ceva, nu profesionisti. m-au invitat de azi pe maine la un hotel (platit culmea, de ei ) si fara sa vad macar o poza cu ei mi-am luat inima in dinti si mi-am incercat norocul. am ramas cu gura cascata cand am ajuns in camera, sotul, un tip de 31 de ani super de treaba, si sotia o bijuterie de 28 ani . totul facut din placere, cu un el care s-a multumit doar sa priveasca. au mai urmat si alte intalniri cu ei, mai rare cei drept din cauza programului din ambele parti. pacat ca mentalitatea romanului nu e pregatita pt asa ceva. la discutii amicale cu mai multi prieteni, cam toti ar fute nevasta altuia, dar nu ar suporta gandul sa isi stie nevasta fututa de altu asta tot spun si eu tuturor asa zislor "cupluri " ce ne contacteaza si care sunt de fapt labagii singuri : asa cum tu vrei futi nevasta mea si eu vreau sa ti fut nevasta ta!😂😂😂😂😂 1
interesatul Reputație: 72 Postat Martie 22, 2022 Oras:Planet earth Oras:Planet earth Postat Martie 22, 2022 Salutare. Am cochetat si eu cu ideea. Si, surprinzator, la o discutie cu sotia mea, a fost mai receptiva decat ma asteptam. Nu am mai deschis subiectul, dar cand sunt in ea o intreb daca i-ai placea sa mai fie penetrata si de alta pula. Si nu zice nu. M-am inscris doar eu pe ceva site-uri specializate dar in afara de cheltuieli, nu a iesit nimic. Si sincer, sigur , odata mi-ar placea sa o vad cu o pula straina in gura sau in alte locuri. Tot o iesi ceva pana la urma. 1
Basilov Reputație: -8 Postat Martie 22, 2022 Postat Martie 22, 2022 12 minutes ago, interesatul said: Salutare. Am cochetat si eu cu ideea. Si, surprinzator, la o discutie cu sotia mea, a fost mai receptiva decat ma asteptam. Nu am mai deschis subiectul, dar cand sunt in ea o intreb daca i-ai placea sa mai fie penetrata si de alta pula. Si nu zice nu. M-am inscris doar eu pe ceva site-uri specializate dar in afara de cheltuieli, nu a iesit nimic. Si sincer, sigur , odata mi-ar placea sa o vad cu o pula straina in gura sau in alte locuri. Tot o iesi ceva pana la urma. de unde sunteti? as vrea eu.... sa iau parte 1
interesatul Reputație: 72 Postat Martie 22, 2022 Oras:Planet earth Oras:Planet earth Postat Martie 22, 2022 kolszovar
Dyonysy Reputație: 358 Postat Martie 22, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Martie 22, 2022 Acum 1 oră, interesatul a spus: Salutare. Am cochetat si eu cu ideea. Si, surprinzator, la o discutie cu sotia mea, a fost mai receptiva decat ma asteptam. Nu am mai deschis subiectul, dar cand sunt in ea o intreb daca i-ai placea sa mai fie penetrata si de alta pula. Si nu zice nu. M-am inscris doar eu pe ceva site-uri specializate dar in afara de cheltuieli, nu a iesit nimic. Si sincer, sigur , odata mi-ar placea sa o vad cu o pula straina in gura sau in alte locuri. Tot o iesi ceva pana la urma. Salut. As fi interesat de fantezia voastră. În Cluj sunteți?!
sabinmeeee Reputație: 458 Postat Martie 22, 2022 Oras:București Disponibila Oras:București Disponibila Postat Martie 22, 2022 Acum 9 ore, Basilov a spus: Buna eu cu sotia mea tot incercam sa dam de o femeie bi serioasa din timisoara dar nu am gasit in veci (am fost contactati doar de labagii cu profile false pe whatsapp:"))) apoi am cautat cuplu, in timisoara si am dat fie de labagii deghizati ca si cuplu (de fapt ei erau cuplu doar in mintea lor bolnava) sai de unele cupluri cu care fie nu am putut rezona (motive de igiena si folosirea de prezarvativ) sau ca faceau pe desteptii cu noi -de parca ei ar f inventat swingul. Deci din proprie expeirenta va spunem ca este enoooorm de greu sa gasesti un cuplu pt swing (inchis sau deschis) cel putin in timisoara. p.s. cautarea noastra ...continua..:))) Îți pot confirma că și în București este la fel. Noi am găsit prin Mangalia unul. Avem și în București un cuplu, dar nu prea reușim să ne vedem cu ei....
sabinmeeee Reputație: 458 Postat Martie 22, 2022 Oras:București Disponibila Oras:București Disponibila Postat Martie 22, 2022 Acum 4 ore, interesatul a spus: Salutare. Am cochetat si eu cu ideea. Si, surprinzator, la o discutie cu sotia mea, a fost mai receptiva decat ma asteptam. Nu am mai deschis subiectul, dar cand sunt in ea o intreb daca i-ai placea sa mai fie penetrata si de alta pula. Si nu zice nu. M-am inscris doar eu pe ceva site-uri specializate dar in afara de cheltuieli, nu a iesit nimic. Si sincer, sigur , odata mi-ar placea sa o vad cu o pula straina in gura sau in alte locuri. Tot o iesi ceva pana la urma. Îți recomand ffruit, îmi poți da mesaj privat să îți trimit un link pentru a putea să îți faci cont gratuit.
Basilov Reputație: -8 Postat Martie 22, 2022 Postat Martie 22, 2022 1 hour ago, sabinmeeee said: Îți pot confirma că și în București este la fel. Noi am găsit prin Mangalia unul. Avem și în București un cuplu, dar nu prea reușim să ne vedem cu ei.... wow...stiam ca prin alte orase e cam la fel dar de Bucuresti chiar ma mir...ca de....acolo la atata populatie...aveam alte pretentii...nu ca in Timisoara! 1
interesatul Reputație: 72 Postat Martie 23, 2022 Oras:Planet earth Oras:Planet earth Postat Martie 23, 2022 Daca doreste cineva sa discute in amanunt, sa scrie pe mesagerie.
sabinmeeee Reputație: 458 Postat Martie 23, 2022 Oras:București Disponibila Oras:București Disponibila Postat Martie 23, 2022 Acum 3 ore, interesatul a spus: Daca doreste cineva sa discute in amanunt, sa scrie pe mesagerie. Dacă sunteți cuplu și stați în București, îmi poți scrie. Poate cine știe, ieșim la un date cu soțiile.
bemveache Reputație: 16 Postat Martie 27, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 27, 2022 Pentru cei care doreste informatii sau îndrumări despre swing va stau la dispozitie.
bemveache Reputație: 16 Postat Martie 27, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 27, 2022 Pentru cei care doresc informatii sau îndrumări despre swing va stau la dispozitie. Scuze pt erata!
Basilov Reputație: -8 Postat Martie 30, 2022 Postat Martie 30, 2022 On 3/27/2022 at 11:23 PM, bemveache said: Pentru cei care doresc informatii sau îndrumări despre swing va stau la dispozitie. Scuze pt erata! Despre swingerii din Tm stii ceva ? dar despre o doamna bi tot din Tm? 1
foxxxu Reputație: 2 Postat Aprilie 5, 2022 Postat Aprilie 5, 2022 Salutare, Sunt destui tipi și cupluri ok, peste tot în țară. Trebuie doar sa-i căutați. Eu de exemplu de 2 ani ma văd cu un cuplu din Severin și un cuplu din Vâlcea. Daca doriți, putem discuta mai multe pe WhatsApp 0745618628.
cooldaddy Reputație: 34 Postat Aprilie 7, 2022 Oras:SE Oras:SE Autor Postat Aprilie 7, 2022 Va salut perversilor. Am primit cateva emailuri, si cu scuzele de rigoare pentru intarziere, am si raspuns. Vad ca incet incet lumea mai iese din cotidian si se mai gandesti si la viata intima. Noi, nu am mai avansat. Dar acum, ca vine si sezonul cald cand zboara mintea mai repede, poate, cine stie... Vin si vacante cand copii mai pleaca de acasa....
Trojan37 Reputație: 267 Postat Aprilie 7, 2022 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Aprilie 7, 2022 Vrajeala de doi lei.
Postări Recomandate