druid hill Reputație: 1 Postat Ianuarie 25, 2022 Oras:iasi Oras:iasi Partajează Postat Ianuarie 25, 2022 La 20.01.2022 la 22:59, pullonee a spus: Ferească.... La 70 de ani e permisa scleroza in placi 1 Link spre comentariu
Muzicutza Reputație: 6960 Postat Ianuarie 26, 2022 Oras:Forum Oras:Forum Partajează Postat Ianuarie 26, 2022 3 1 1 Link spre comentariu
druid hill Reputație: 1 Postat Ianuarie 30, 2022 Oras:iasi Oras:iasi Partajează Postat Ianuarie 30, 2022 play boy ala de baron a incasat pensia si iar o da in smecheriile lui ieftine..pizda gratis ptr recenzii...bai mai tutankamon..esti prost la cap cand promovezi asemenea cumetre?eu stiu ca ti e foame..dar nici chiar asa... 1 Link spre comentariu
Naty25 Reputație: 90 Postat Ianuarie 30, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2022 Buna am citit comentariile voastre și nu sunt mulțumită deloc în privința asta ce v-am făcut ? Nu va înțeleg ,daca nu va plac femeile plinuțe nu veniți ,duceti-va la cele mai wow care profita de moment și va iau banii și va dau afara ....de ce femeile care se comporta urat cu clienții nu dați comentarii ? Suntem și noi femei chiar daca suntem mai plinuțe...in primul rand suntem oameni indiferent cum arătam nimeni nu-i perfect ,alegem pe cine vrem ...in fine ...o zii buna la toți ...La Revedere 1 1 Link spre comentariu
radu-alex Reputație: 216 Postat Ianuarie 30, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Ianuarie 30, 2022 La 18.01.2022 la 22:28, Raducucu a spus: @dan1984 poți da dislike până nu mai poți sau ești genu de om tare-n ciocan numai din fața telefonului ... eu cel puțin mi-am expus părerea și am vizitat ceva în iașul ăsta ... multe din fete nici nu sunt menționate pe aici ... dar @Naty25 ar avea șanse de o amantă perfectă Fără supărare colegule,dar ce faci tu,cam miroase a pescareala ieftină. Nu degeaba te-a luat Dan în vizor. Dar nah,atât timp cât nu deranjezi pe alții, poți scrie ce vrei pe forum. Esti liber. Spor la putze tinere și frumoase, repet dacă nu ești vreo sardina oparita. 1 1 Link spre comentariu
radu-alex Reputație: 216 Postat Ianuarie 30, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Ianuarie 30, 2022 Acum 6 ore, druid hill a spus: play boy ala de baron a incasat pensia si iar o da in smecheriile lui ieftine..pizda gratis ptr recenzii...bai mai tutankamon..esti prost la cap cand promovezi asemenea cumetre?eu stiu ca ti e foame..dar nici chiar asa... Mda,ce sa zic colegule, daca nu a mai făcut recenzii asta nu inseamna ca BARON a devenit necredibil. Cred ca orice om normal la cap,observa ca fata este mai plinuța. De la asta și pana la a o face albie de porci,totuși e distanță. Celor cărora nu le plac femeile mai intremate,sunt liberi sa caute slim. Dar totuși hai sa nu aruncam cu noroi peste tot. Asa arata ea ca femeie,cui ii place o vizitează, cui nu,nu o vizitează și gata. Dar de ce trebuie sa o facem balon, burta mare, monstru,balena etc. Nu este frumos și nici elegant. Arata în felul ei,cine vrea sa o viziteze e liber sa o facă, cine nu,la fel e liber. Spor la fete 1 Link spre comentariu
Naty25 Reputație: 90 Postat Ianuarie 30, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2022 1 oră în urmă, radu-alex a spus: Mda,ce sa zic colegule, daca nu a mai făcut recenzii asta nu inseamna ca BARON a devenit necredibil. Cred ca orice om normal la cap,observa ca fata este mai plinuța. De la asta și pana la a o face albie de porci,totuși e distanță. Celor cărora nu le plac femeile mai intremate,sunt liberi sa caute slim. Dar totuși hai sa nu aruncam cu noroi peste tot. Asa arata ea ca femeie,cui ii place o vizitează, cui nu,nu o vizitează și gata. Dar de ce trebuie sa o facem balon, burta mare, monstru,balena etc. Nu este frumos și nici elegant. Arata în felul ei,cine vrea sa o viziteze e liber sa o facă, cine nu,la fel e liber. Spor la fete Mulțumesc frumos pentru cuvintele drăguțe din partea ...Nustiu de ce unii mă vorbesc așa de rău dar asta face parte din cei 7ani de acasă .... Am rămas uimită și umilită din ceea ce am văzut ,in fine ....oricum mulțumesc și o seara plăcută.... Link spre comentariu
Raducucu Reputație: 32 Postat Februarie 10, 2022 Oras:România Oras:România Partajează Postat Februarie 10, 2022 4 hours ago, Naty25 said: Buna dragii mei ,eu am inceput activitatea și va aștept cu drag sa ne simțim bine împreună,preturile rămân aceleași ...va pup și va aștept la programări...😘😘 Mutumesc @Naty25 pentru experienta placuta de azi 🥰 1. Ea e bruneta cu un accent dulce moldovenesc. 2. Este o fata naturala, fata fite, genul vecina frumoasa si inocenta. 3. Este calda, deschisa si senzuala. 4. Am avut senzatia ca am facut dragoste cu ea, nu sex. 5. Poti merge cu incredere, pentru ca stie foarte bine sa-si faca treaba. In ciuda comentariilor rautacioase... 1 Link spre comentariu
Naty25 Reputație: 90 Postat Februarie 10, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Februarie 10, 2022 @Raducucu mulțumesc pentru recenzie ,eu știu cine sunt și ce pot întotdeauna mi-a plăcut să fiu eu și să nu mă dau ceea ce nu sunt ....te pup și mulțimesc pentru vizită ....va aștept pe toți cu mult drag ..o seara plăcută te 😘 Link spre comentariu
Naty25 Reputație: 90 Postat Februarie 11, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Februarie 11, 2022 https://ibb.co/zXHcftd Multi dintre voi m-ati întrebat dacă pozele îmi aparțin ,pozele sunt ale mele in totalitate ,va pup și va aștept la programări...va pupa Naty 1 Link spre comentariu
deejayz Reputație: 415 Postat Februarie 14, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Februarie 14, 2022 La 26.01.2022 la 17:48, Muzicutza a spus: Ce as lovi-o putin in fundulet 😂 1 Link spre comentariu
radu-alex Reputație: 216 Postat Februarie 15, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Februarie 15, 2022 Acum 11 ore, deejayz a spus: La 26.01.2022 la 16:48, Muzicutza a spus: Ce as lovi-o putin in fundulet 😂 Si ce mai aștepți? Invitatie? Baga mare,ne spui și noua cum a fost. Spor 2 Link spre comentariu
Naty25 Reputație: 90 Postat Februarie 15, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Februarie 15, 2022 Dragii mei in seara asta sunt până la ora 22:00 ,cei care au fost la mine știu ce fel de persoana sunt ....oricum va aștept la programări va pup pe toți 😘😘😘 1 Link spre comentariu
fratinescu Reputație: 14 Postat Februarie 15, 2022 Oras:iasi Oras:iasi Partajează Postat Februarie 15, 2022 Pentru cei care au dubii despre doamna in cauza eu spun sa mergeti sa vedeti cu ochii vostri cum e si apoi hotarativa despre ce si cum.eu personal am vizitat-o si am plecat multumit,nu fura curent nu grabeste incearca sa se faca placuta sa pleci multumit de la ea cat despre fizic nu e slabuta are forme ai pe ce pune mana. 1 Link spre comentariu
deejayz Reputație: 415 Postat Februarie 15, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Februarie 15, 2022 Acum 6 ore, radu-alex a spus: Si ce mai aștepți? Invitatie? Baga mare,ne spui și noua cum a fost. Spor Ziua de ieri dar ai aparut tu. 🥸 Link spre comentariu
Asap.mob Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Februarie 15, 2022 Draguta, simpatica, incearca sa te simti bine, pentru amatorii de genu' e perfecta. Are niste sani!!! 🤪 Eu am sa revin (data viitoare sper sa stau mai mult 😍) 1 Link spre comentariu
Naty25 Reputație: 90 Postat Februarie 17, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Februarie 17, 2022 @dan1984 buna dan ai ceva cu mine personal tot îmi dai dislaike la poze ?nu mă supăr serios da macar să-mi spui ,daca vrei poți să îmi faci o vizita sa te convingi și să nu mai dai dislaike la poze ....te 😘 o zii faina îți doresc ... 1 Link spre comentariu
Naty25 Reputație: 90 Postat Februarie 17, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Februarie 17, 2022 buna dragii mei am reușit să-mi fac cont premium și am pus poza cu mine ...va pup va aștept la programări 1 2 Link spre comentariu
Naty25 Reputație: 90 Postat Februarie 17, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Februarie 17, 2022 Dragii mei șederea mea mai durează câteva zile ,am avut parte parte de niste persoane minunate care mi-au rămas întipărit în minte ,sper că , v-ați simțit bine in preajma mea ......va aștept să îmi faceți o vizită și să ne simțim bine împreună ...va 😘😘😘😘😘😘 și va aștept cu drag Link spre comentariu
Naty25 Reputație: 90 Postat Februarie 18, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Februarie 18, 2022 Buna dragii mei mai sunt câteva zile și mă retrag puțin da ma voi întoarce sper că am fost pe placul vostru....va aștept la programari ,va pup dulce pe toți și va aștept cu drag ... 1 1 1 Link spre comentariu
Naty25 Reputație: 90 Postat Februarie 19, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Februarie 19, 2022 buna dimineața dragii mei preturile mele rămân aceleași pentru cei care știu ,va aștept la programări pe WhatsApp sau telefonic va pup 😘😘😘😘😘 1 1 Link spre comentariu
codex2 Reputație: 945 Postat Februarie 20, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Iasi Telefon: [email protected] Oras:Iasi Partajează Postat Februarie 20, 2022 Vad ca Renesmee ii tot da like-uri. Poate chiar o place. @renesmee Am putea organiza un trio cu show lesby cand mai vii la Iasi. Tare mult mult as vrea sa va vad cum faceti voi un 69 gustos si zemos(yammy, yammy), asa ca intre fete, ea stand deasupra. Bănuiesc ca ai putea încerca si un facesitting😜 Platesc oricat. Te sfatuiesc sa te gandesti serios la asta cand mai ai tu timp. In pauza de masa, spre exemplu😜 2 1 Link spre comentariu
Naty25 Reputație: 90 Postat Februarie 20, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Februarie 20, 2022 Acum 35 minute, codex2 a spus: Vad ca Renesmee ii tot da like-uri. Poate chiar o place. @renesmee Am putea organiza un trio cu show lesby cand mai vii la Iasi. Tare mult mult as vrea sa va vad cum faceti voi un 69 gustos si zemos(yammy, yammy), asa ca intre fete, ea stand deasupra. Bănuiesc ca ai putea încerca si un facesitting😜 Platesc oricat. Te sfatuiesc sa te gandesti serios la asta cand mai ai tu timp. In pauza de masa, spre exemplu😜 Buna îmi pare dar nu se poate ,nu practic așa ceva pe renesmee o respect atâta tot ....o zii buna îți doresc 1 Link spre comentariu
Naty25 Reputație: 90 Postat Februarie 20, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Februarie 20, 2022 Buna dragii mei va aștept la programări ,progamariile se fac pe WhatsApp , lucrez numai pe baza de programari 😍😍va rog un singur lucru ,cei care nu puteți veni la programare va rog anuntati-ma nu vreau sa creez neplăceri Link spre comentariu
Naty25 Reputație: 90 Postat Februarie 20, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Februarie 20, 2022 Ps: programările am greșit scuzați mă va 😘 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum