Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2022 Postat Februarie 1, 2022 2 minutes ago, Ekaterina22 said: Ma mir ca n-ati spus ca sunt PANORAMIC!!! Ups! Ce avem noi aici ? un nickname al unui membru vechi.. hopa! Ekaterinca cea incepatoare pe forum deja stie cativa membri de acum cativa ani de Zile .
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2022 Postat Februarie 1, 2022 Chiar acum, Ekaterina22 a spus: Are limbrici Ines, nu se poate abtine sa nu comenteze. Apelativele castigate de mine de cand sunt pe acest forum: Ines, Cristi(fostul lui Ines), Alina, Depresivul, Piscuts ... Ma mir ca n-ati spus ca sunt PANORAMIC!!! Am ratat vreun nume de botez!? Disponibila maine de la ora 12:00. Maine am deja 2 rezervari de 1100 lei de la ora 11:00 si la ora 17:00. Va rog sa alegeti intervale de timp. Multumesc. Programari doar pe whatsapp sau prin sms la tel 0736.673.575 si doar cu domnii seriosi care stiu ce vor si isi permit o femeie ca mine! Adevarul este ca ti-ai ales un nume predestinat... "Ekaterina a doua a Rusiei" un nume cu rezonanta 😁 probabil de asta consideri ca esti o femeie de 5000 de lei pe ora, desi o femeie ar trebui sa fie nepretuita... P.S. sa imi dai tag cand faci tariful 5000 de lei ora, nu ma incurc pentru 1100 🤣🤣🤣
bogdan icx Reputație: 2425 Postat Februarie 1, 2022 Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi Oras:Pe taramul Viselor Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi Oras:Pe taramul Viselor Postat Februarie 1, 2022 Acum 9 minute, Ekaterina22 a spus: Eu consider ca sunt o fata de 5.000 LEI pe ora si de aceea am pus "PRET DECENT". 1.100 LEI e pret decent fata de 5000 LEI pe ora. ❤️ Disponibila maine de la ora 12:00. Maine am deja 2 rezervari de 1100 lei de la ora 11:00 si la ora 17:00. Va rog sa alegeti intervale de timp. Multumesc. Programari doar pe whatsapp sau prin sms la tel 0736.673.575 si doar cu domnii seriosi care stiu ce vor si isi permit o femeie ca mine! vai de plm ce ai putut sa spui, ma omori, esti de 5000 de lei pe ora, si eu sunt Dan Bilzerian si "am averi si bani pentru o mie de ani,traiesc ca un boier, stau bine mon cher" semnat Tzanca Uraganu' esti un star cu scoru asta, nici nu vreau sa ma gandesc cat ceri pe o noapte 20-30 de mii de euro ? nici la Amsterdam sau Geneva sau prin Frankfurt sau Austria la renumita sauna golden time unde am fost nu am vazut scorurile astea si au femei numai una si una fotomodele cu servicii de inalta calitate, spa,sauna,jaccuzi, open bar etc. https://www.instagram.com/goldentime.vienna/ Ps: nu am dealer, nu bag nimic, nu ma droghez, nici macar nu fumez tigari normale.
extraterestru78 Reputație: 108863 Postat Februarie 1, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Februarie 1, 2022 3 minutes ago, KimInLove said: Ups! Ce avem noi aici ? un nickname al unui membru vechi.. hopa! Ekaterinca cea incepatoare pe forum deja stie cativa membri de acum cativa ani de Zile . Asta am vrut sa zic si eu, ca stie cam multe despre forum, useri, fiind incepatoare/incepator in ale forumului🤔 1 1 1
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2022 Postat Februarie 1, 2022 Intra de pe laptop probabil ca de pe telefon e deja logat cu acelasi IP ca si membru pe Nimfo de asta foloseste Ekaterinka laptop-ul :))) ah, si bineinteles pentru culoarea rosu. Culoarea pasiunii. pasiunea pentru caterinca. Si cand ma gandesc ca ma imbrac tot timpul in rosu , fumez Vape rosu , am lenjerie intima in tonuri de rosu. ma ia ameteala. n-alegeai si tu Mov. Ai ales fix rosu !:)))
Ekaterina22 Reputație: 802 Postat Februarie 1, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 1, 2022 Just now, extraterestru78 said: Asta am vrut sa zic si eu, ca stie cam multe despre forum, useri, fiind incepatoare/incepator in ale forumului🤔 Imi place sa citesc si intr-una din seri, chiar daca eram adormita, am citit mai multe topicuri de pe acest site. Si cand am dat de ceea atentionare cu domnul PANORAMIC, am trecut toate numerele lui in agenda. De acolo stiu de dansul! Disponibila maine 2 februarie 2020 de la ora 12:00. Am deja 2 rezervari in valoare de 1100 lei fiecare, de la ora 11:00 si de la ora 17:00. Va rog sa alegeti intervale de timp. Multumesc. Programari doar pe whatsapp sau prin sms la tel 0736.673.575 si doar cu domnii seriosi care stiu ce vor si isi permit o femeie ca mine! 700 lei = 30 min 1100 lei = 60 minute 1 2
Ekaterina22 Reputație: 802 Postat Februarie 1, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 1, 2022 1 minute ago, KimInLove said: Intra de pe laptop probabil ca de pe telefon e deja logat cu acelasi IP ca si membru pe Nimfo de asta foloseste Ekaterinka laptop-ul :))) ah, si bineinteles pentru culoarea rosu. Culoarea pasiunii. pasiunea pentru caterinca. Si cand ma gandesc ca ma imbrac tot timpul in rosu , fumez Vape rosu , am lenjerie intima in tonuri de rosu.ma ia ameteala. n-alegeai si tu Mov. Ai ales fix rosu !:))) Eu ador culoarea ROSU! Doar am chilotii aia desirati din dragul ROSU de culoare ROSIE!!! Disponibila maine 2 februarie 2020 de la ora 12:00. Am deja 2 rezervari in valoare de 1100 lei fiecare, de la ora 11:00 si de la ora 17:00. Va rog sa alegeti intervale de timp. Multumesc. Programari doar pe whatsapp sau prin sms la tel 0736.673.575 si doar cu domnii seriosi care stiu ce vor si isi permit o femeie ca mine! 700 lei = 30 min 1100 lei = 60 minute 1 2
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2022 Postat Februarie 1, 2022 Chiar acum, KimInLove a spus: Intra de pe laptop probabil ca de pe telefon e deja logat cu acelasi IP ca si membru pe Nimfo de asta foloseste Ekaterinka laptop-ul :))) ah, si bineinteles pentru culoarea rosu. Culoarea pasiunii. pasiunea pentru caterinca. Si cand ma gandesc ca ma imbrac tot timpul in rosu , fumez Vape rosu , am lenjerie intima in tonuri de rosu. ma ia ameteala. n-alegeai si tu Mov. Ai ales fix rosu !:))) Pai normal ca de pe laptop sau PC, deoarece poate posta textele font rosu, iar singura modalitate pentru asta este PC-ul! 😉
Ekaterina22 Reputație: 802 Postat Februarie 1, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 1, 2022 3 minutes ago, extraterestru78 said: Asta am vrut sa zic si eu, ca stie cam multe despre forum, useri, fiind incepatoare/incepator in ale forumului🤔 Sir Francis Bacon a spus " ipsa scientia potestas est " care se traduce knowledge itself is power! Adica informatia inseamna putere! Doar pentru ca am citit forumul, am putere. Disponibila maine 2 februarie 2020 de la ora 12:00. Am deja 2 rezervari in valoare de 1100 lei fiecare, de la ora 11:00 si de la ora 17:00. Va rog sa alegeti intervale de timp. Multumesc. Programari doar pe whatsapp sau prin sms la tel 0736.673.575 si doar cu domnii seriosi care stiu ce vor si isi permit o femeie ca mine! 700 lei = 30 min 1100 lei = 60 minute 1 2
bogdan icx Reputație: 2425 Postat Februarie 1, 2022 Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi Oras:Pe taramul Viselor Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi Oras:Pe taramul Viselor Postat Februarie 1, 2022 Acum 1 minut, Ekaterina22 a spus: Sir Francis Bacon a spus " ipsa scientia potestas est " care se traduce knowledge itself is power! Adica informatia inseamna putere! Doar pentru ca am citit forumul, am putere. Disponibila maine 2 februarie 2020 de la ora 12:00. Am deja 2 rezervari in valoare de 1100 lei fiecare, de la ora 11:00 si de la ora 17:00. Va rog sa alegeti intervale de timp. Multumesc. Programari doar pe whatsapp sau prin sms la tel 0736.673.575 si doar cu domnii seriosi care stiu ce vor si isi permit o femeie ca mine! 700 lei = 30 min 1100 lei = 60 minute ai incercat la "balaceanca" ? cred ca ai probleme, ori tu chiar ai dealer si ai intrat pe film spunandu-ne noua ca avem acelasi dealer, va las ca am pus serialul pe pauza si e mai important decat ratingul ridicat dupa acest topic care va produce $$$ pentru seful acestui forum, ma bucur pentru el stima si respect, wowbizz, rating, "canterinca" vin $$$ . 1
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2022 Postat Februarie 1, 2022 6 minutes ago, Ekaterina22 said: Sir Francis Bacon a spus " ipsa scientia potestas est " care se traduce knowledge itself is power! Adica informatia inseamna putere! Doar pentru ca am citit forumul, am putere. Mi-ai spus pe Instagram ca esti Zodia Leu. acolo te prezentai ‘depresivul’ aceleasi texte si informatii multe , acelasi stil de a posta. Dar sa spunem ca ma insel. si da, informatia inseamna Putere! Insa numai atunci cand stii s-o folosesti.
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2022 Postat Februarie 1, 2022 @Ekaterina22 uite pisi ca ai 21 de urmaritori cu tot cu guests, deci tot e bine... e bine si pe sectiunea lucs 😁 L.E. aveai 21... 😅
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2022 Postat Februarie 1, 2022 14 minutes ago, extraterestru78 said: Asta am vrut sa zic si eu, ca stie cam multe despre forum, useri, fiind incepatoare/incepator in ale forumului🤔 👏🏽👏🏽👏🏽 Geniile gandesc la fel ! acum ma simt aiurea sa o includ si pe Katy langa noi, dar daca seamana cu mine .. 😂 ori ma imita , ori suntem facuti din acelasi aluat . Ekaterina , un hoț bun are un miros fin Si simte imediat un alt hoț la fel de bun😉
bic.c Reputație: -1560 Postat Februarie 1, 2022 Oras:. Oras:. Postat Februarie 1, 2022 Acum 5 minute, bogdan icx a spus: ai incercat la "balaceanca" ? cred ca ai probleme, ori tu chiar ai dealer si ai intrat pe film spunandu-ne noua ca avem acelasi dealer, va las ca am pus serialul pe pauza si e mai important decat ratingul ridicat dupa acest topic care va produce $$$ pentru seful acestui forum, ma bucur pentru el stima si respect, wowbizz, rating, "canterinca" vin $$$ . Bag pula, 2 rupte nu iese nimic interesat. Have fun! 1 1 2
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2022 Postat Februarie 1, 2022 1 minute ago, bic.c said: Bag pula, 2 rupte nu iese nimic interesat. Have fun! Pe bogdanel nu-l poti corupe sa ma hatereasca, fiindca mi-a fost client. Have fun! 😊
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2022 Postat Februarie 1, 2022 Chiar acum, bic.c a spus: Bag pula, 2 rupte nu iese nimic interesat. Have fun! N-ai inteles nimic! 🤣🤣🤣 @Ekaterina22 nu este pentru bani aici, ea este pentru faima! 😅
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2022 Postat Februarie 1, 2022 Hai fataa, pe bune , de ce ma minusezi ? @Ekaterina22 o sa iti dau si eu minus acum! Ai grija cate imi dai , ca le dau inapoi in aceeasi masura! cu femeile nu o dau decat de la egal la egal. la hateri mai adaug putin.
Administrator pisicuts Reputație: 114583 Postat Februarie 1, 2022 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 1, 2022 Acum 2 minute, KimInLove a spus: Pe bogdanel nu-l poti corupe sa ma hatereasca, fiindca mi-a fost client. Have fun! 😊 inesuka ce plan aveai cu mine daca te haitaream pe topic si ma cunosteai ?? 2
shadow17 Reputație: 454 Postat Februarie 1, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 1, 2022 4 minutes ago, KimInLove said: 👏🏽👏🏽👏🏽 Geniile gandesc la fel ! acum ma simt aiurea sa o includ si pe Katy langa noi, dar daca seamana cu mine .. 😂 ori ma imita , ori suntem facuti din acelasi aluat . Ekaterina , un hoț bun are un miros fin Si simte imediat un alt hoț la fel de bun😉 Hello Ines, iar stai la vrajeala cu admiratoarea ta secreta? Explica-i procedura, daca vrea sa ajunga si ea plina de lovele prin strainatatea trebuie sa treaca prin foc si sabie pe la Rin, sa isi faca si ea admiratori nu nu doar hateri
Ekaterina22 Reputație: 802 Postat Februarie 1, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 1, 2022 6 minutes ago, KimInLove said: Mi-ai spus pe Instagram ca esti Zodia Leu. acolo te prezentai ‘depresivul’ aceleasi texte si informatii multe , acelasi stil de a posta. Dar sa spunem ca ma insel. si da, informatia inseamna Putere! Insa numai atunci cand stii s-o folosesti. Aici ti-am dat dislike pentru ca nu sunt cine spui tu si termina sa ma mai asociezi cu nu stiu cine!!! Il rog pe pisicuts sa confirme faptul ca m-am inregistrat pe site pe 25 decembrie 2021 si am platit contul de atunci si abia pe 15 ianuarie mi-am pus prima data anuntul dupa ce am cantarit bine ideea de a face acest lucru. Inca nu sunt impacata cu mine dar invat de la o zi la alta si incerc sa fiu cea mai buna! Imi place sa citesc, sa ma informez, sa acumulez informatie si sa fiu cea mai buna in tot ceea ce fac. Indiferent de domeniul in care activez, intotdeauna voi fi cea mai buna si nu exista sa ma compar cu altcineva. Iar pentru "scorpion" (KimInLove), afla ca LEUL este regele junglei si in spatele oricarui leu sta o "leoaica" feroce ❤️ Iar eu sunt cea mai feroce leoaica ❤️ 1 2 2
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2022 Postat Februarie 1, 2022 Va rog frumos... sa tinem un minut de reculegere pentru @clement mic tocmai ce a fost banat! 😅
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2022 Postat Februarie 1, 2022 Just now, pisicuts said: inesuka ce plan aveai cu mine daca te haitaream pe topic si ma cunosteai ?? Eh, oricum ai scris numai minciuni si tu :)))) dar m-ai si ajutat in trecut. Nu pot trece cu vederea. Nu stiu ce ti-as fi facut. Atunci cand nu mai activam si inventai ca sunt la Rin cu siguranta te ardeam pe fata. iti turnam apa clocotita sa nu mai poti sa postezi.
extraterestru78 Reputație: 108863 Postat Februarie 1, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Februarie 1, 2022 1 minute ago, nicieu said: Va rog frumos... sa tinem un minut de reculegere pentru @clement mic tocmai ce a fost banat! 😅 Serios? In sfarsit, m-a omorat cu iengleza lui😂😂 1
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2022 Postat Februarie 1, 2022 1 minute ago, Ekaterina22 said: Iar pentru "scorpion" (KimInLove), afla ca LEUL este regele junglei si in spatele oricarui leu sta o "leoaica" feroce ❤️ Iar eu sunt cea mai feroce leoaica ❤️ Asa ai spus si pe Instagram... doar ca acolo erai doar LEU .. aici leoaica.. Leul e regele Junglei pana ajunge la Circ inchis in cușcă stii discutia , doar. Scorpionul nu se lasa dresat.
Ekaterina22 Reputație: 802 Postat Februarie 1, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 1, 2022 1 minute ago, KimInLove said: Eh, oricum ai scris numai minciuni si tu :)))) dar m-ai si ajutat in trecut. Nu pot trece cu vederea. Nu stiu ce ti-as fi facut. Atunci cand nu mai activam si inventai ca sunt la Rin cu siguranta te ardeam pe fata. iti turnam apa clocotita sa nu mai poti sa postezi. Daca nu i-ai tras-o tu lui Pisicuts pana acum, de-a dracu o sa i-o trag eu inaintea ta in ambitie, ca sa intelegi cine e REGINA JUNGLEI ❤️ 1 2 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum