pittysmen Reputație: 866 Postat Iulie 27, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 27, 2022 1 1
Membru Premium farafiltre Reputație: 4640 Postat Iulie 28, 2022 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Iulie 28, 2022 Sincer...n am ascultat, doar m am uitat 🙂 1 1 dag dal gas!
22leon Reputație: 34621 Postat Iulie 29, 2022 Oras:Banat Oras:Banat Postat Iulie 29, 2022 Mi-a adus aminte de cei ce suferă de căldură/ lipsa ei 😁😂 2 1
pittysmen Reputație: 866 Postat Iulie 30, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 30, 2022 Ce spui @povestitorul de mel asta?😁 2
Vizitator Anthonio Reputație: 0 Postat August 4, 2022 Postat August 4, 2022 https://youtu.be/tt2k8PGm-TI
pittysmen Reputație: 866 Postat August 6, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 6, 2022 @povestitorul.....mai lasam și din astea ...știi cum spun.... la Dracula ai fost când era(pe take)?..ce aventuri am avut pe acolo..😂😂😂...te întreb că din ce am calculat suntem aceiași generatie😁...sa nu uita ..mai las.....una care nu ai cum sa nu o știi,sincer...😂 @Emilia23 mie dor de înălțimea ta...și rarritul tau...sper sa ne revedem cat mai curând♥️ 1
Membru Premium farafiltre Reputație: 4640 Postat August 6, 2022 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat August 6, 2022 Acum 1 oră, pittysmen a spus: la Dracula ai fost când era(pe take)?..ce aventuri am avut pe acolo..😂😂😂... Se manca bine la dracula...ca "animatie" era subtire daca "am" putea compara cu termal, brena sau chiar si mania🙂 1 dag dal gas!
pittysmen Reputație: 866 Postat August 6, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 6, 2022 32 minutes ago, farafiltre said: Se manca bine la dracula...ca "animatie" era subtire daca "am" putea compara cu termal, brena sau chiar si mania🙂 Eu vb din experientele mele...băiat cuminte😅...când prindeam un Dracula....când un Mania..... .pe termal odată. am fost...rupt.....😁toți moca .. Dracula,ăla, mi-a rămas întipărit....că am avut ceva "spectacole"..fara sa vreau...urmăriri...curve..... italieni..etc. ....și eu nu știam(nu aveam in plan) că pot să dau un telefon...și se termină șmecheria 😅....le închideam birtu.... Eu nu aveam treabă cu ele....doar că erau pe lângă mine...😅.....poveste...din timpul junioratului... Brena a fost Brena.....băieții din Modern știu,Traian,din zona....nu puteam sa vin eu din parte aialaltă de oraș sa mă simt bn...😅 acolo... In ziua de azi...nu mai ai ce face pe aici prin Tm....am fost la fratellli...era una ruptă în cur .nu avea 20 de lei sa bea și sufletul ei cv.....era sărăcie și i-am cumpărat băutură .... Inainte parca era mai fain plm...😅 1
Membru Premium farafiltre Reputație: 4640 Postat August 6, 2022 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat August 6, 2022 Acum 1 oră, pittysmen a spus: Brena a fost Brena.....băieții din Modern știu,Traian,din zona....nu puteam sa vin eu din parte aialaltă de oraș sa mă simt bn...😅 acolo... Inainte parca era mai fain ...😅 😁😆😆 Vezi daca te inhaiti cu cine nu trebe, ajungi la dracula🤣 Noroc cu Vladuta... mi a amintit instant de Rodica🙂 PS parca?😮 1 dag dal gas!
pittysmen Reputație: 866 Postat August 10, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 10, 2022 Las si eu asta aici...are doar 10 luni...😅 1 1
pittysmen Reputație: 866 Postat August 11, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 11, 2022 Oare imi iau "hate"?... Las si eu o melodie pt loverboy(-ii) fetelor,care stau cuminti,in parcari sau etc....si care nu ne deranjeaza...multumim colegilor!!!... papa toata lumea...🙂 doamne ajuta🤝 https://m.youtube.com/watch?v=BXXo2w4fTQM P.s. Iar ma cearta povestitorul...(nu il mai etichetez...😅) 1
pittysmen Reputație: 866 Postat August 13, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 13, 2022 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum