Sari la conținut

❤️Micky🔞0759801697❤️

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Pentru prima data la voi ! 
După data de 24 pentru 3 zile la boi in oraș ! 💋

Eu Sunt Micky , O roșcată educată și rafinata. Am 23 ani, o înălțime de 1’70 și 55 kg. Te aștept in locația mea discreta de la Coresi . Servicii de calitate , cu totul protejat !!! 

Servicii :

- oral 

- normal
-diferite poziții 

-69

-anilingus și cunolingus (din partea ta este permis )

-fac și mici fantezii din gama BDSM

Nu intru cu bile , silicon sau alte accesorii ! 
Am dreptul de a-mi selecta clientela !

Iar pentru a-mi confirma identitatea și a ma tine aproape de tine , te poți abona la contul meu de OnlyFans 🔞↙️

https://onlyfans.com/beatrice.rnv1
Pentru noi abonați am un Bonus 💋🤤

Pretul este 150 finalizarea și 300 ora .(finalizarea este 20 min )

Deplasari numai la hotel la prețul de 500 lei ! Cu un avans pe revolut sau orice alta platforma ! 

program de la ora 09:00-00:00. 
Va aștept cu drag la mine !
💋💋

0146E24F-0EFC-4F55-92AF-47A4138AB32B.jpeg

CF79A3A7-7633-4D29-950F-58CB2AA713D1.jpeg

4CB6FD5A-1DA6-44F4-A6EF-FDA208EE093C.jpeg

• Like 2
  • Inimioara 1
Vizitator fardugol
Reputație: 0
Postat

Interesant, 

Coresi cred că e în Brașov,  o mică eroare cum ai copiat textul. 

Timpul pentru o finalizare e cam scurt, pentru a face cunoștință merge, cui îi place vine la oră. 

Faci oralul protejat, dar accepți anilingus și cunilingus...??? 

Programul 9-24..........

Pozele-mi plac, mai studiez până în 24.

Baftă.

• Oras:Mures
Postat

"3 zile la boi in oras" ????  :)))))))

Eu sper sa ai parte de "tauri" nu de "boi"!

Glumesc, tasta B este langa V, toti mai facem greseli din astea :)

Te asteptam

• Like 1
  • Haha 2
Postat
La 21.01.2022 la 21:55, fardugol a spus:

Interesant, 

Coresi cred că e în Brașov,  o mică eroare cum ai copiat textul. 

Timpul pentru o finalizare e cam scurt, pentru a face cunoștință merge, cui îi place vine la oră. 

Faci oralul protejat, dar accepți anilingus și cunilingus...??? 

Programul 9-24..........

Pozele-mi plac, mai studiez până în 24.

Baftă.

Da , scuza ma pe mine 🙈

• Haha 1
Postat
La 22.01.2022 la 8:45, camaro_dee a spus:

"3 zile la boi in oras" ????  :)))))))

Eu sper sa ai parte de "tauri" nu de "boi"!

Glumesc, tasta B este langa V, toti mai facem greseli din astea :)

Te asteptam

M-am grăbit puțin 😂🙆🏼‍♀️

• Haha 1
  • Oras:Targu Mures
Postat

Buna nu stiu ce s-an tămplat cu fata asta am luat legatura telefonica am sunat-o am intrebat serviciile si pretul am zis ca ma pregatesc si poate sa ma astepte intr-o jumatate de ora sa fiu la ia zis si facut am ajuns la adresa care a spus-o si surpriză am sunat de cateva ori cu greu a răspuns ca mai trebuie sa astept ca este ocupata fără părere de râu am stat in frig si am plecat din nervi ieram ingetată de tot am mers la alta numai dacă apelzri răspunde nu am putut incerca norocul Baftă pentru voi 🤪🥶🥶😃😉😎

• Like 1
  • Oras:Târgu Mureș
  • Oras:Târgu Mureș
Postat

Neața, eu zic să îi dăm un minus deocamdată, m-am uitat și pe alte topice cu ea sau deschise de ea, prea multe și din ce a pățit Dl Alfron0000, mai ales ca la noi e fff frig acuma. Dar cred ca merita o șansa, nu?😉

Postat
Acum 2 ore, tytan_99 a spus:

Neața, eu zic să îi dăm un minus deocamdată, m-am uitat și pe alte topice cu ea sau deschise de ea, prea multe și din ce a pățit Dl Alfron0000, mai ales ca la noi e fff frig acuma. Dar cred ca merita o șansa, nu?😉

Cum doriti decizia voastră 😉

Postat
Acum 17 ore, alfon0000 a spus:

Buna nu stiu ce s-an tămplat cu fata asta am luat legatura telefonica am sunat-o am intrebat serviciile si pretul am zis ca ma pregatesc si poate sa ma astepte intr-o jumatate de ora sa fiu la ia zis si facut am ajuns la adresa care a spus-o si surpriză am sunat de cateva ori cu greu a răspuns ca mai trebuie sa astept ca este ocupata fără părere de râu am stat in frig si am plecat din nervi ieram ingetată de tot am mers la alta numai dacă apelzri răspunde nu am putut incerca norocul Baftă pentru voi 🤪🥶🥶😃😉😎

Ce sa zic scumpule … eu spun sa mi se confirme cu 10 minute înainte de a ajunge , dar din păcate nu cred ca ai făcut asta de ai ramas in așteptare 💋

• Trist 1
Postat
Acum 18 ore, alfon0000 a spus:

Imi pare rau pt ce ai patit, domnisoara are anunt si pe Publi24....parerea mea e sa te orientezi doar spre cele care lucreaza exclusiv aici pe forum, eu demult nu mai caut pe publi24, si dintre favoritele mele, pe care le cunosc de ceva timp doar una mai posteaza anunt si pe publi24 cand vine in Tg Mures

Postat
Acum 2 ore, BeatriceRnv a spus:

Ce sa zic scumpule … eu spun sa mi se confirme cu 10 minute înainte de a ajunge , dar din păcate nu cred ca ai făcut asta de ai ramas in așteptare 💋

Eu am confirmat ca in 30 de minute pot sa vin poate să mă astepte să sun in 10 în 10 minute ca dau confirmarea de ce nu a zis prumul venit primul servit si cine chiar vine rămâne pe asteptat părerea mea este cu organizarea programărilor in fine se mai intămplă o seara frumoasă să ai 😃🙂😉

• Oras:Tg-Mures
Postat
21 hours ago, alfon0000 said:

Deci aceasta programare pe "WhatsApp" n-a fost respectata de amele parti? 🤪

• Like 3
  • Haha 2
  • Minus 2
Postat
Acum 2 minute, MacArthur a spus:

Deci aceasta programare pe "WhatsApp" n-a fost respectata de amele parti? 🤪

Nu are wapp si nu raspunde nici la sms numai telefonic 🤪

Postat
Just now, alfon0000 said:

Nu are wapp si nu raspunde nici la sms numai telefonic 🤪

N-a raspuns la SMS? Dar tu i-ai scris atat de dees.

Poate te-ai purtat urit.😶

• Like 2
  • Confuz 1
  • Minus 2
Postat
Acum 2 ore, MacArthur a spus:

N-a raspuns la SMS? Dar tu i-ai scris atat de dees.

Poate te-ai purtat urit.😶

Da pe dracu cineva daca nu e caculat si nare simtul cu organizarea nu ai cu cine nu mai ocup cu chestiile din ăsta ca nare rost asa am patit nu trebuie sa fiu in prin plan todeauna si cineva a fost a avut noroc o recezie ceva ?...

• Confuz 1
  • Oras:Reghin
  • Oras:Reghin
Postat

Salutare,am trecut astăzi prin oras cu ceva treaba și m-am gandit sa trec și pe la domnisoara.am contact-o telefonic și mia raspuns o voce placuta.Sta intr-o garsoniera la parter ca locatie de nota 8

fata este foarte draguta și are un fund bomba😍😍😍

OP-nota 9

NP nota 9 se mișca bine și nu se grabeste

Per total mie mia placut și am sa mai revin pe la ea😃Sper sa aveti și voi o experiența placuta

• Like 1
Vizitator fardugol
Reputație: 0
Postat
Acum 10 minute, crmc72 a spus:

vii la sovata in hotel?

E la Pitești, dar la Sovata-i frumos, de ce să nu vină...?

Postat
Acum 5 ore, fardugol a spus:

E la Pitești, dar la Sovata-i frumos, de ce să nu vină...?

cheama de la mures platest extra poate reusesti nu se stie nicodată 😉

• Oras:k
  • Oras:k
Postat

am fost si eu la ea cand am fost in mures, apartament de cacao la parter (uscatorie?)

vorbareata, zabareata

pro client

nu pune pe silent telefonu ii suna incontinuu

am dat un ciocan si am plecat

• Like 1

• Oras:Peste tot
  • Oras:Peste tot
Postat

Eu am vizitat-o pe Roxy (Micky) de 3 ori când era în Târgu - Mureș și mi-a plăcut mult de ea.

Un pic era grăbită la cel puțin una din vizite dar și eu mă grăbeam așa că nu m-a deranjat. 

La mine are 9 pe linie la toate criteriile.

De revenit: Da! Aștept să mai vină la noi.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...