Tudorbravo Reputație: 15 Postat Ianuarie 22, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 22, 2022 Dupa mai multe vizite la fete care ofera masaj, independente, cu garsoniera lor, zic hai sa vad si la un Salon. Dau mesaj pe numarul salonului Eros din strada Amzei, si intreb daca au deschis, apoi cat e pretul .. stiam de aici de pe forum ca au 150 lei masaj nud o ora (1h) , adica aproximativ 60 de minute, si primesc lista de preturi din care se vede ca au scumpit: cica 180 masaj erotic nud, sau 250 cu 2 finalizari si dus asistat , sau chestii sado-maso de care nu sunt interesat zic ca merg pt prima varianta, 1h masaj nud, sa ma treaca la ora X ajung mai devreme cu 5-6 minute , intru fara interfon ca nu cred ca a mers vreodata dupa starea usii .. intru intr-un gang apoi la stanga o scara oribila sinistra ca din primul razboi mondial , in serpentina, si cate doua usi pe nivel, rablagite, ajung la et2, e trecut pe usa SALON MASAJ, cobora un curier de mai sus .. sun, imi deschide o fata nostima, intru si la receptie da ea mesaje ceva, si ma pofteste pe culoare intr-o incapere de asteptare cu tv, lumina chioara .. ma pomenesc ca vin alte doua fete, ii zic celei mai inalte : "pot sa merg cu tine?" fata confuza.. cica .. da, da mai astepata sa vina celelalte eu credeam ca sunt ocupate, cand colo intra vreo 5-6 fete toate cu masca, si intreaba daca tot la parerea aia sunt, si am zis da, desi si celelalte erau ff atragatoare merg celelalte, zice fata: " Doar sa duc banutii si vin apoi sa te iau" ii dau 200 ca nu schimbasem, vine apoi , fara rest, .. .. , si mergem intr-o camera, pune muzica pe telefon... lumina slaba, dar isi da masca jos si e crispata ca avea ceva la ten, ca si dupa pojar, si fardata strident .. imi da prosop, zice sa asept sa verifice, ma dezbrac, si vine sa imi arate unde e baia intru, o baie ca de spatiu public, adica neinspirat amenajata, cumva ca la un sanatoriu ceva, si camerele-s inalte de 3-4 metri, dinainte de razboi, trec 3-4 minute pana vine apa calda, dau cu gel , si merg bucuros, cu coaiele statute de mai multe zile, sperand la masaj macar ca la celelalte fete independente ma asez pe pat, ea zice ca iese la dus ... pula , se intoarce dupa 6 secunde ... nu-i zic nimic , clar s-a razgandit si nu s-a mai dusat cica sa ma intind, pe burta masajul cam 4 minute, cu totul, adica o pipaiala rapida, cu un ulei cu jet de 1-2m, mi-a dat si-n cap, vine se aseaza pe fese, dupa care satula DE ATATA MUNCA, zice: poti sa te intorci .. eu , ce plm, asta ma ia pe fast forward .. ma intorc si intinde ulei spreiat pe picioare si abdoment, atinge soldatul care e moale datorita atitudinii ei , de viteza si graba, o pipai pe la pizda, zice dupa 30 de secunde, atingerile sa stii ca sunt Extra!! , .. ma gandeam sa ii zic ca nu am stiut ca aduceam cash, ... incepe sa maseze violent soldatul , e rea si vulgara la expresie si se vede CA NU ARE NIMIC A FACE CU VREUN MASAJ ... pare venita ori de pe centura ori de la munca din Germania, unde acum au fost oprite de la munca vreo 11400 de romance , unde mai erau si 3200 bulgaroaice si 2400 unguroaice, toate la bordeluri amenajate gen spa si masaj .. dar inchise pe motiv de pandemie vine deasupra si incepe sa imi sufle, un aer plin de tabac iute, adica aroma aia de tutun si gastrita, nasol ... devine tot mai agitata, adica deja eram de 10 min , nici vorba de RELAXARE in vreun fel, ea insistand agresiv, .. imi vine si ejaculez .. EA STRANGE capu sa nu stropesc .. ba si nu am cum sa-i zic fa lasa sa iasa tot nu ma tine de pula p..sto! rapsunde la un apel ca ii suna teleofnul, vine si ma sterge, pleaca sa vada daca e cineva la baie, si vine sa imi zica sa merg ma imbrac, ies, ma uit la ceas, era si 25, deci ORA DE MASAJ la fetele aste are 25 de minute!!! este cea mai proasta experienta avuta de mine, nu stiu celelalte fete cum sunt, unele sunt foarte laudate, dar fata asta le va trage clientela in jos rau de tot simt ca mi s-a luat dublu pretul meritat, fata cu greu merita 100 lei, si mi s-a oferit de 3-4 ori mai putin confort si destindere decat la fetele independente locul e sinistru, ca si cladire, probabil patronii nici nu isi dau interesul , cine stie de unde ori fi luat fata, care pentru orice cerea Extra, si care nu are nimic a face cu masajul 3 2 1 Link spre comentariu
liviu16cm Reputație: 368 Postat Ianuarie 22, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 22, 2022 Trebuia sa ii spui ca îți iei banii înapoi daca nu primești masajul ala... Din câte înțeleg doar a întins ulei pe tine 👀 1 Link spre comentariu
Tudorbravo Reputație: 15 Postat Ianuarie 22, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2022 Acum 2 ore, liviu16cm a spus: Trebuia sa ii spui ca îți iei banii înapoi daca nu primești masajul ala... Din câte înțeleg doar a întins ulei pe tine 👀 Din pacate nu stiam cine era in camerele celelalte, si au BGS peste tot, nu stiu ce a facut cu banii ... si chiar nu cred ca stie masaj 1 Link spre comentariu
andra000 Reputație: 150 Postat Ianuarie 22, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ianuarie 22, 2022 Tudor dragule...Ai salva multe suflete de la suferinta daca ai si specifica cine ti a oferit acel masaj.In ceea ce priveste usa,cladirea,podeaua si peretii ai putea face un bine locuitorilor si sa inmanezi o cerere spre primărie pentru renovarea celor specificate mai sus si vizibil deranjabil pt vazul tau. Pe viitor pentru cei ce vor sa se asigure ca sint pe aceasi lungime de unda cu maseoza ,preferiabil Este un dialog I'm care poti afla daca se grabeste si in cuvinte si in fapte. PS asteptam gletul si gresia noua 😝😂 Link spre comentariu
liviu95 Reputație: 2258 Postat Ianuarie 23, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 23, 2022 Acum 2 ore, andra000 a spus: In ceea ce priveste usa,cladirea,podeaua si peretii ai putea face un bine locuitorilor si sa inmanezi o cerere spre primărie pentru renovarea celor specificate mai sus si vizibil deranjabil pt vazul tau. Pe viitor pentru cei ce vor sa se asigure ca sint pe aceasi lungime de unda cu maseoza ,preferiabil Este un dialog I'm care poti afla daca se grabeste si in cuvinte si in fapte. PS asteptam gletul si gresia noua 😝😂 Scumpo, in primul rand, tipa a primit 200 lei, fara sa i se spună să păstreze restul și fără să aducă restul. Din banii ăștia, plătiți fix pula taxe la stat, deci mai ușor cu cine trebuie sa vă renoveze vouă janghina aia de apartamentul de pe vremea lui Cuza (nu tipul de la Antena 1). Dacă aveați un gram de respect față de prostii care va cumpăra mașini de lux, bijuterii ori apartamente, închiriati ceva mai de Doamne ajuta. Dar deh, așa e când cefiștii vostri sunt morți după bani. In al doilea rând, poate băiatul a rămas să ii dea o șansă fetei, sau din bun simt, sau pur și simplu, nu se aștepta să fie un masaj atât de prost și scurt. PS: din atitudinea și răspunsul tău, e clar că așa sunteți toate. DE EVITAT! Mulțumim pt recenzie. 1 Link spre comentariu
andra000 Reputație: 150 Postat Ianuarie 23, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ianuarie 23, 2022 Cand vorbesti in numele altuia ,creezi probabilitati inexistente ...din lipsa info...si judeci din atitudinea afisata de mine mod corespunzator situatiei ...dai dovada de 0 interes in ale masajului si mai mult interes in ale constructiei cladirii...PS Fa o gaura in peretele de pe vremea lui Cuza si...happy holy hol Link spre comentariu
Tudorbravo Reputație: 15 Postat Ianuarie 23, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2022 Acum 6 ore, liviu95 a spus: Scumpo, in primul rand, tipa a primit 200 lei, fara sa i se spună să păstreze restul și fără să aducă restul. Din banii ăștia, plătiți fix pula taxe la stat, deci mai ușor cu cine trebuie sa vă renoveze vouă janghina aia de apartamentul de pe vremea lui Cuza (nu tipul de la Antena 1). Dacă aveați un gram de respect față de prostii care va cumpăra mașini de lux, bijuterii ori apartamente, închiriati ceva mai de Doamne ajuta. Dar deh, așa e când cefiștii vostri sunt morți după bani. In al doilea rând, poate băiatul a rămas să ii dea o șansă fetei, sau din bun simt, sau pur și simplu, nu se aștepta să fie un masaj atât de prost și scurt. PS: din atitudinea și răspunsul tău, e clar că așa sunteți toate. DE EVITAT! Mulțumim pt recenzie. Liviu, ai estimat foarte exact, si vis-a-vis de experienta mea recenta in acel loc sordid, cat si referitor la nivelul replicii lucratoarei din locatie care debiteaza aici doar la tupeu crezand ca toti s-ar bucura de replici mizerabile din specializarea ei sado-maso fata s-a recomandat Ada, poate doar nume pe şedinta, sau asa i-o fi alocat pentru cei 20 de lei care-i palmeaza fara servicii decat ca rudimentara si vulgara manipulanta 1 Link spre comentariu
liviu95 Reputație: 2258 Postat Ianuarie 23, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 23, 2022 Acum 7 ore, andra000 a spus: Cand vorbesti in numele altuia ,creezi probabilitati inexistente ...din lipsa info...si judeci din atitudinea afisata de mine mod corespunzator situatiei ...dai dovada de 0 interes in ale masajului si mai mult interes in ale constructiei cladirii...PS Fa o gaura in peretele de pe vremea lui Cuza si...happy holy hol Mda, e clar....acum cu răspunsul tău, ai întărit tot ce am zis. 1 Link spre comentariu
andra000 Reputație: 150 Postat Ianuarie 23, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ianuarie 23, 2022 E clar ca nu ai inteles nimic 😸 some people never change Link spre comentariu
liviu16cm Reputație: 368 Postat Ianuarie 23, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 23, 2022 13 hours ago, andra000 said: Cand vorbesti in numele altuia ,creezi probabilitati inexistente ...din lipsa info...si judeci din atitudinea afisata de mine mod corespunzator situatiei ...dai dovada de 0 interes in ale masajului si mai mult interes in ale constructiei cladirii...PS Fa o gaura in peretele de pe vremea lui Cuza si...happy holy hol Cața nesimțire poți avea sa apari aici și sa iei apărarea acelei japite? Serviciul oferit întra direct la categoria "țeapă", nici laba nici masaj, ce nu îți este clar??? Lasă-ne cu renovarea, zdreanta a luat banii și i-a oferit 15 min de tratament de centurista iar pentru asta meritați un loca secțiunea "VIP" de evitat. ☝️😉 2 Link spre comentariu
liviu95 Reputație: 2258 Postat Ianuarie 23, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 23, 2022 Acum 29 minute, liviu16cm a spus: Cața nesimțire poți avea sa apari aici și sa iei apărarea acelei japite? Serviciul oferit întra direct la categoria "țeapă", nici laba nici masaj, ce nu îți este clar??? Lasă-ne cu renovarea, zdreanta a luat banii și i-a oferit 15 min de tratament de centurista iar pentru asta meritați un loca secțiunea "VIP" de evitat. ☝️😉 Nu ai cu cine...nu vezi că tipa vorbește de construcția in sine cum că nu ar fi o problema atâta timp cât "masajul" e unul bun. E ca și când ai ajunge bolnav Intr un spital de stat dintr un oraș sărac din tara. Ce contează că au șobolani, gândaci, mizerie etc, important e să fie doctorul bun. Te face bine de o boala, dar pleci cu 5 de acolo. Cam așa e și tipa asta. 2 Link spre comentariu
andra000 Reputație: 150 Postat Ianuarie 23, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ianuarie 23, 2022 Dragilor pentru a intelege situatia va rog sa l intrebati pe Tudor cu cine a avut masaj.Cat pentru situatia cladirii sau aspectului interior va invit aici sa vedeti Cu ochii vostri ceea ce altii vor sa exagereze.Asta daca va intereseaza !!! Link spre comentariu
andra000 Reputație: 150 Postat Ianuarie 23, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ianuarie 23, 2022 11 hours ago, Tudorbravo said: Liviu, ai estimat foarte exact, si vis-a-vis de experienta mea recenta in acel loc sordid, cat si referitor la nivelul replicii lucratoarei din locatie care debiteaza aici doar la tupeu crezand ca toti s-ar bucura de replici mizerabile din specializarea ei sado-maso fata s-a recomandat Ada, poate doar nume pe şedinta, sau asa i-o fi alocat pentru cei 20 de lei care-i palmeaza fara servicii decat ca rudimentara si vulgara manipulanta Bun astea fiind spuse acum consider ca stiti ce Este de facut.Fiecare fata are stil diferit ...iar atunci cand intri intr un loc daca nu iti place nu stai.Nu cred ca ai fost impins de forte malefice pe scări sa ajungi la etaj. Deschideti ochii cand alegeti o fata ...intrebati numele ei si daca vreti sa judecati aspectul locului intrebati va cine va Pune sa ramaneti!!!!! Link spre comentariu
Dexter70 Reputație: 55 Postat Ianuarie 23, 2022 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Ianuarie 23, 2022 Intreb si eu pentru un prieten...de unde am putea stii noi ca un masaj la domnisoara Ada dureaza 20 min...si cere extra? 1 Link spre comentariu
andra000 Reputație: 150 Postat Ianuarie 23, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ianuarie 23, 2022 Extra ...Extra hai sa va spun ceva legat de acest extra...cand te duci la cumparaturi si ceri pachetul standard (in cazul asta masajul cu ceea ce include ) platesti pretul fix...ti se prezintă o oferta cu ceva extra .....tu poti alege da vreau acest extra sau nu vreau doar pachetul promotional ...Simplu .Durata masajului de multe ori Este in functie de noi si de alteori in functie de voi!!! Nu putem controla mereu timpul orgasmului cat nici voi .Daca stiti ora la care ati intrat la masaj si ora la care se termina DC nu spuneti fetei in fata ca mai are putin timp ramas sau mult in functie de caz,nu va Costa nimic extra sa spuneti uite mai am atata timp vreau o conversatie sau vreau inca putin masaj pe spate.COMUNICAREA ESTE CHEIA ÎNTELEGERII...Nu recenzia de dupa (Este ca o scz dupa o palma data ) 2 Link spre comentariu
liviu16cm Reputație: 368 Postat Ianuarie 23, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 23, 2022 Interesant este ca tipa tot insista ca a procedat cum trebuie colega ei :))))) Ai dreptate e vina clientului, a meritat! A fost băiat de treaba și nu și-a băgat pla în salonul vostru! Noi ii mulțumim ne-a ajutat sa ne dam seama ca nu trebuie sa călcăm pe acolo 😌 1 Link spre comentariu
liviu95 Reputație: 2258 Postat Ianuarie 23, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 23, 2022 Acum 2 ore, andra000 a spus: Extra ...Extra hai sa va spun ceva legat de acest extra...cand te duci la cumparaturi si ceri pachetul standard (in cazul asta masajul cu ceea ce include ) platesti pretul fix...ti se prezintă o oferta cu ceva extra .....tu poti alege da vreau acest extra sau nu vreau doar pachetul promotional ...Simplu .Durata masajului de multe ori Este in functie de noi si de alteori in functie de voi!!! Nu putem controla mereu timpul orgasmului cat nici voi .Daca stiti ora la care ati intrat la masaj si ora la care se termina DC nu spuneti fetei in fata ca mai are putin timp ramas sau mult in functie de caz,nu va Costa nimic extra sa spuneti uite mai am atata timp vreau o conversatie sau vreau inca putin masaj pe spate.COMUNICAREA ESTE CHEIA ÎNTELEGERII...Nu recenzia de dupa (Este ca o scz dupa o palma data ) Pt că acești clienți au ceva ce se numește "bun simt", după părerea mea, PREA mult bun simt. Cum sa invoci acele aberații, tu te auzi? Păi omul a zis clar că a primit masaj câteva minute, după care tipă l-a pus sa se întoarcă. Ce trebuia să facă, să îi spună "mai masează-ma așa în scârbă încă vreo 30 de minute, după care mi-o freci 10 tot în scârbă până ejaculez și scapi de mine."? Serios, așa trebuia procedat. Doamne, ce gândire aveți, sincer. Tu, că maseuza trebuie să știi să îți gestionezi timpul: a intrat clientul, face dus 10 minute, îi fac masaj pe spate și picioare 30 min, îi fac și pe piept plus picioare vreo 10, după care,in ultimele 10 minute rămase, îi fac masaj erotic și îl termin și aia e. Sau tu ca maseuza îl întrebi dacă îți place masajul, dacă vrei mai în forță sau mai ușor, mai in viteza, dacă dorești mai mult masaj erotic și mai puțin de relaxare etc. Luați o căruță de bani, nu aveți nicio acreditare pt ceea ce faceti, lucrați în locuri insalubre, plătiți 0 taxe către stat și tot voi cu gura mare. Cat tupeu mă, o să ajungă hoții sa ne certe că nu au ce să ne fure, mă jur :)). Vorbești de extra, păi era ora 180 lei, omul a dat 200 și nu a primit rest. Nici măcar nu i s-a spus la mișto că nu are sa ii dea rest. Poate Omu venise cu bani ficși: 180 lei la masaj și 20 lei, la taxi. Ce făcea în situația asta, pleca pe jos? Și te rog, nu îmi baga scuza cu "trebuia sa vina cu banii ficși", comerciantul trebuie să aibă MEREU bani pt rest, altfel e furt. Bine, voi nu oferiți niciun serviciu, e o mega ilegalitate și o întreagă evaziune fiscala ce faceți voi, in condițiile in care masajul erotic e LEGAL in Romania, deci nu aveți nicio scuză. Să nu mai vorbim de faptul că pe net aveți un preț, iar în realitate altul....nesimtenia e la mama ei. Mai ai și curajul să răspunzi. Un simplu îmi cer scuze pt colega mea, voi discuta cu ea atitudinea pe care a avut-o, cred că ar mai fi spalat rușinea. In fine, prost e cine da, nu cine cere. 1 Link spre comentariu
andra000 Reputație: 150 Postat Ianuarie 24, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ianuarie 24, 2022 Esti bun de cafeua matinală cand nu am cartii în mână 😉😂 Link spre comentariu
andra000 Reputație: 150 Postat Ianuarie 24, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ianuarie 24, 2022 3 hours ago, liviu95 said: Pt că acești clienți au ceva ce se numește "bun simt", după părerea mea, PREA mult bun simt. Cum sa invoci acele aberații, tu te auzi? Păi omul a zis clar că a primit masaj câteva minute, după care tipă l-a pus sa se întoarcă. Ce trebuia să facă, să îi spună "mai masează-ma așa în scârbă încă vreo 30 de minute, după care mi-o freci 10 tot în scârbă până ejaculez și scapi de mine."? Serios, așa trebuia procedat. Doamne, ce gândire aveți, sincer. Tu, că maseuza trebuie să știi să îți gestionezi timpul: a intrat clientul, face dus 10 minute, îi fac masaj pe spate și picioare 30 min, îi fac și pe piept plus picioare vreo 10, după care,in ultimele 10 minute rămase, îi fac masaj erotic și îl termin și aia e. Sau tu ca maseuza îl întrebi dacă îți place masajul, dacă vrei mai în forță sau mai ușor, mai in viteza, dacă dorești mai mult masaj erotic și mai puțin de relaxare etc. Luați o căruță de bani, nu aveți nicio acreditare pt ceea ce faceti, lucrați în locuri insalubre, plătiți 0 taxe către stat și tot voi cu gura mare. Cat tupeu mă, o să ajungă hoții sa ne certe că nu au ce să ne fure, mă jur :)). Vorbești de extra, păi era ora 180 lei, omul a dat 200 și nu a primit rest. Nici măcar nu i s-a spus la mișto că nu are sa ii dea rest. Poate Omu venise cu bani ficși: 180 lei la masaj și 20 lei, la taxi. Ce făcea în situația asta, pleca pe jos? Și te rog, nu îmi baga scuza cu "trebuia sa vina cu banii ficși", comerciantul trebuie să aibă MEREU bani pt rest, altfel e furt. Bine, voi nu oferiți niciun serviciu, e o mega ilegalitate și o întreagă evaziune fiscala ce faceți voi, in condițiile in care masajul erotic e LEGAL in Romania, deci nu aveți nicio scuză. Să nu mai vorbim de faptul că pe net aveți un preț, iar în realitate altul....nesimtenia e la mama ei. Mai ai și curajul să răspunzi. Un simplu îmi cer scuze pt colega mea, voi discuta cu ea atitudinea pe care a avut-o, cred că ar mai fi spalat rușinea. In fine, prost e cine da, nu cine cere. 1 hour ago, andra000 said: Esti bun de cafeua matinală cand nu am cartii în mână 😉😂 Bunul simt nu se descrie cum o faci tu ...sa te auzi pe tine pana sa ma auzi pe mine...gândirea pe care o ai tu este foarte protectiva ....DIN PARTEA CARUI Salon vi? Daca esti capabil sa comentezi bănuiesc că nu o faci cu muchii goli prin screen 😊😉 1 Link spre comentariu
Dexter70 Reputație: 55 Postat Ianuarie 24, 2022 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Ianuarie 24, 2022 10 hours ago, andra000 said: Extra ...Extra hai sa va spun ceva legat de acest extra...cand te duci la cumparaturi si ceri pachetul standard (in cazul asta masajul cu ceea ce include ) platesti pretul fix...ti se prezintă o oferta cu ceva extra .....tu poti alege da vreau acest extra sau nu vreau doar pachetul promotional ...Simplu .Durata masajului de multe ori Este in functie de noi si de alteori in functie de voi!!! Nu putem controla mereu timpul orgasmului cat nici voi .Daca stiti ora la care ati intrat la masaj si ora la care se termina DC nu spuneti fetei in fata ca mai are putin timp ramas sau mult in functie de caz,nu va Costa nimic extra sa spuneti uite mai am atata timp vreau o conversatie sau vreau inca putin masaj pe spate.COMUNICAREA ESTE CHEIA ÎNTELEGERII...Nu recenzia de dupa (Este ca o scz dupa o palma data ) Diferenta intre magazin si taraba este fix diferenta dintre profesionalism si lipsa de profesionalism. Cand mergi la magazin stii ce cumperi pentru ca au etichete, preturi etc.... Cand te duci la taraba...mergi la risc... Asa si la voi... Vorbesti de comunicare....de ce nu ni se comunica de la inceput...masaj 20 - 25 min fara atingeri...150 lei...masaj 60 min...cu atingeri....X lei...la fel ca la magazin...sa stiu ce cumpar/primesc Nu...voi va comportati ca la taraba...ne luati banii pentru o ora...si ne oferiti 25 min... Durata masajului este mereu in functie de voi....normal ca dureaza 25 min un masaj...daca masajul erotic(laba) incepe dupa 5 min...oricat de mult ne-am dori noi sa rezistam...nu se poate... Nu mi-o lua in nume de rau...inteleg ca orice padure are uscaciunile ei...eu personal am peste 15 vizite la salonul unde lucrezi tu..si pana la Ada si Eva...totul a fost bine...chiar perfect in anumite situatii cand am intrat cu Amanda si Sofia chiar si cu Ranya...doar ca acum ceva s-a stricat...si e pacat ca in loc sa luati masuri...stati si dati vina pe noi. Nu am nevoie de scuze sau masaje gratis...am nevoie ca fetele sa fie profesioniste. Zi buna! Link spre comentariu
incepator2 Reputație: -5 Postat Ianuarie 24, 2022 Partajează Postat Ianuarie 24, 2022 La 23.01.2022 la 2:12, liviu95 a spus: din atitudinea și răspunsul tău, e clar că așa sunteți toate. Nu chiar.. se poate și mai rău de atât. Link spre comentariu
incepator2 Reputație: -5 Postat Ianuarie 24, 2022 Partajează Postat Ianuarie 24, 2022 Acum 12 ore, andra000 a spus: DC nu spuneti fetei in fata ca mai are putin timp ramas sau mult in functie de caz,nu va Costa nimic extra sa spuneti uite mai am atata timp vreau o conversatie sau vreau inca putin masaj pe spate.COMUNICAREA ESTE CHEIA ÎNTELEGERII...Nu recenzia de dupa (Este ca o scz dupa o palma data ) Dacă ar spune toți ce ar gândii s-ar lăsa cu ceartă și cu bătăi. Tipul mai sus a spus că i-ar fi zis ei, dar era speriat că dacă zice ceva, îl calcă BGS-ul pe gât. 1 Link spre comentariu
incepator2 Reputație: -5 Postat Ianuarie 24, 2022 Partajează Postat Ianuarie 24, 2022 Acum 10 ore, liviu95 a spus: o să ajungă hoții sa ne certe că nu au ce să ne fure, mă jur Stai liniștit că deja se-ntâmplă asta. Nu ai auzit cazul din Bolintin ? Link spre comentariu
incepator2 Reputație: -5 Postat Ianuarie 24, 2022 Partajează Postat Ianuarie 24, 2022 Acum 6 ore, andra000 a spus: gândirea pe care o ai tu este foarte protectiva ....DIN PARTEA CARUI Salon vi? „protectiva” cui ? Omul își expune ideile reale. Era parcă și un slogan cândva, „Clientul nostru, stăpânu nostru”, dar nu mulți știu acest slogan. 1 Link spre comentariu
andra000 Reputație: 150 Postat Ianuarie 24, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ianuarie 24, 2022 Ati ajuns în bolintin...hai ca e bine 😂😂😂 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum