lexluthor Reputație: 1206 Postat Ianuarie 10, 2023 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Ianuarie 10, 2023 Acum 7 ore, prietenie a spus: Când va fii data viitoare ..??? Să stii ca noi constănțeni nu te-am uitat 🙃 Unde ai mai gasit topicul asta? Tu ai vazut cand a fost ultimul raspuns? Adplm Link spre comentariu
prietenie Reputație: 103 Postat Ianuarie 10, 2023 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Ianuarie 10, 2023 Acum 2 minute, lexluthor a spus: Unde ai mai gasit topicul asta? Tu ai vazut cand a fost ultimul raspuns? Adplm Întrebarea era pentru ea🤦🏻Poate mai intra pe site ..... Link spre comentariu
Acadika Reputație: 94 Postat Ianuarie 11, 2023 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Ianuarie 11, 2023 Acum 18 ore, prietenie a spus: Întrebarea era pentru ea🤦🏻Poate mai intra pe site ..... E în Anglia,muncește cinstit.Eu am prins-o anul trecut intr-o vizita acasă. 1 Link spre comentariu
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4245 Postat Ianuarie 13, 2023 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 13, 2023 ce este oare mai cinstit decat sa te futi pe bani?? Link spre comentariu
Membru Premium vitceibo Reputație: 4071 Postat Ianuarie 13, 2023 Oras:constanta Oras:constanta Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 13, 2023 Acum 4 ore, scarlxxrd a spus: ce este oare mai cinstit decat sa te futi pe bani?? sa te futi pe mai multi bani si sa iti bati joc de clienti asa cum fac unele lacuste venite de la bucuresti cu basini de dive in cap . 1 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum