MariusVoicu Reputație: 1 Postat Ianuarie 26, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 26, 2022 Am sunat-o acum cateva ore pe o tipa (tepara) de pe publi24 (nr ei 0799440496), am intrebat-o daca accepta s-o sarut pe buze si pe corp si a zis sa vin la ea si negociem la fata locului... am luat uberul, am ajuns in zona ei (gara de nord, zona periculoasa) si am sunat-o de 20 de ori. Nu a raspuns si cand am ajuns acasa am sunat-o ca so jignesc, dar intai am intrebat-o de ce nu a vrut sa ne vedem si a zis ca nu am sunat-o (repet, am sunat-o de 20 de ori), am vrut s-o jignesc si am fost eu cel jignit (si de ea si de un tip, cred ca pestele). De evitat m*ista asta 1
owic Reputație: 812 Postat Ianuarie 26, 2022 Oras:outcall Oras:outcall Postat Ianuarie 26, 2022 Acum 12 ore, MariusVoicu a spus: Am sunat-o acum cateva ore pe o tipa (tepara) de pe publi24 (nr ei 0799440496), am intrebat-o daca accepta s-o sarut pe buze si pe corp si a zis sa vin la ea si negociem la fata locului... am luat uberul, am ajuns in zona ei (gara de nord, zona periculoasa) si am sunat-o de 20 de ori. Nu a raspuns si cand am ajuns acasa am sunat-o ca so jignesc, dar intai am intrebat-o de ce nu a vrut sa ne vedem si a zis ca nu am sunat-o (repet, am sunat-o de 20 de ori), am vrut s-o jignesc si am fost eu cel jignit (si de ea si de un tip, cred ca pestele). De evitat m*ista asta frate cum zice @picon de pe forum...."esti un fatalau".....
Futatica Reputație: 1 Postat Februarie 9, 2022 Postat Februarie 9, 2022 Frate nu ai pierdut nimic crede ma este o drogata care bagă heroina mai bine ca nu ai fost când am văzut-o azi am fugit de la ea (0799) 440 496 asta este Nr ei nu are nici Dinți in gura este ceva de groaza
liviu16cm Reputație: 368 Postat Februarie 9, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 9, 2022 Ai sunat-o sa o jignești... Bah du-te ca tu ne minți, nu cred ca ești chiar asa rău 😅
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum