Sari la conținut

Tepara de evitat zona garii 0799440496

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Am sunat-o acum cateva ore pe o tipa (tepara) de pe publi24 (nr ei 0799440496), am intrebat-o daca accepta s-o sarut pe buze si pe corp si a zis sa vin la ea si negociem la fata locului... am luat uberul, am ajuns in zona ei (gara de nord, zona periculoasa) si am sunat-o de 20 de ori. Nu a raspuns si cand am ajuns acasa am sunat-o ca so jignesc, dar intai am intrebat-o de ce nu a vrut sa ne vedem si a zis ca nu am sunat-o (repet, am sunat-o de 20 de ori), am vrut s-o jignesc  si am fost eu cel jignit (si de ea si de un tip, cred ca pestele).

De evitat m*ista asta

• Like 1
  • Oras:outcall
  • Oras:outcall
Postat
Acum 12 ore, MariusVoicu a spus:

Am sunat-o acum cateva ore pe o tipa (tepara) de pe publi24 (nr ei 0799440496), am intrebat-o daca accepta s-o sarut pe buze si pe corp si a zis sa vin la ea si negociem la fata locului... am luat uberul, am ajuns in zona ei (gara de nord, zona periculoasa) si am sunat-o de 20 de ori. Nu a raspuns si cand am ajuns acasa am sunat-o ca so jignesc, dar intai am intrebat-o de ce nu a vrut sa ne vedem si a zis ca nu am sunat-o (repet, am sunat-o de 20 de ori), am vrut s-o jignesc  si am fost eu cel jignit (si de ea si de un tip, cred ca pestele).

De evitat m*ista asta

frate cum zice @picon de pe forum...."esti un fatalau".....

Postat

Frate nu ai pierdut nimic crede ma este o drogata care bagă heroina mai bine ca nu ai fost când am văzut-o azi am fugit de la ea (0799) 440 496 asta este Nr ei  nu are nici Dinți in gura este ceva de groaza 

Postat

Ai sunat-o sa o jignești... Bah du-te ca tu ne minți, nu cred ca ești chiar asa rău 😅

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...