Sari la conținut

Videochat

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Bună eu sunt Deea 🤗 și fac videochat pentru bărbații iubitori de a vedea o femeie cu forme frumoase cum se joaca pt el 😁😘. Show-urile mele se desfășoară pe skype fb instagram sau telegram.  

Sunt o persoana deschisa comunicativa și imi doresc sa găsesc băieți sau domni cu bun simt care își doresc sa ma vada și sa ne jucam impreuna. Orice fantezie ai spune-mi și ti-o pot îndeplini.  Ofer discreție 100% . 

Detalii de contact: 

Insta: andree.2323 apar cu numele de alexya ale 

Fb: https://www.facebook.com/alexya.ale.5220

Telegram: @Andreea1991 

Te aștept cu drag am uitat sa specific ca am vibratoare sex machine și stimulator pentru orgasm.  🙈💋🤗😘

processed-18.jpeg

IMG_20210626_115417_827.jpg

ceacd69bf62595b1b83939ca7edc911b.0.jpg

20190611_100339.jpg

20220111_111529.jpg

• Oras:Palermo, Italy
Postat
23 hours ago, Deeaa91 said:

Bună eu sunt Deea 🤗 și fac videochat pentru bărbații iubitori de a vedea o femeie cu forme frumoase cum se joaca pt el 😁😘. Show-urile mele se desfășoară pe skype fb instagram sau telegram.  

Sunt o persoana deschisa comunicativa și imi doresc sa găsesc băieți sau domni cu bun simt care își doresc sa ma vada și sa ne jucam impreuna. Orice fantezie ai spune-mi și ti-o pot îndeplini.  Ofer discreție 100% . 

Detalii de contact: 

Insta: andree.2323 apar cu numele de alexya ale 

Fb: https://www.facebook.com/alexya.ale.5220

Telegram: @Andreea1991 

Te aștept cu drag am uitat sa specific ca am vibratoare sex machine și stimulator pentru orgasm.  🙈💋🤗😘

processed-18.jpeg

IMG_20210626_115417_827.jpg

ceacd69bf62595b1b83939ca7edc911b.0.jpg

20190611_100339.jpg

20220111_111529.jpg

Păcat ca e doar chat… si fără întâlniri reale 🙂

• Like 1
Postat
Acum 3 ore, DeVante a spus:

Păcat ca e doar chat… si fără întâlniri reale 🙂

Da din păcate asa e. Deși dacă ai avea plăcere să ne vedem la web puțin poate dacă ne cunoaștem mai bine îți ofer și posibilitatea sa ne vedem real. Dar în primul rand video apoi vedem .. O zi frumoasa iti doresc 😁😘

Postat
Chiar acum, Deeaa91 a spus:

Da din păcate asa e. Deși dacă ai avea plăcere să ne vedem la web puțin poate dacă ne cunoaștem mai bine îți ofer și posibilitatea sa ne vedem real. Dar în primul rand video apoi vedem .. O zi frumoasa iti doresc 😁😘

Asa spuneti toate,

Dupa ce va vedeti cu sesiunea video platita. Uitati de intalnirea reala...

Barbatilor ne place real... Unii si unele au invatat prea mult sa traiasca pe internet... Este un fenomen laba la distanta. 

• Like 2
Postat
Acum 8 minute, schweppes123 a spus:

Asa spuneti toate,

Dupa ce va vedeti cu sesiunea video platita. Uitati de intalnirea reala...

Barbatilor ne place real... Unii si unele au invatat prea mult sa traiasca pe internet... Este un fenomen laba la distanta. 

Depinde de persoana .... dacă este atractiva sau nu ineaparat atractiva .. sa fie o persoana serioasa în care sa ai încredere eu una m-as întâlni. Dar trebuie sa imi oferi încrederea de care am nevoie   eu una am o viata privata foarte stricta și nu as vrea sa ma întâlnesc cu cineva care nu îmi inspira acea incredere .

• Like 1
  • Membru Premium
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat
48 minutes ago, Deeaa91 said:

Depinde de persoana .... dacă este atractiva sau nu ineaparat atractiva .. sa fie o persoana serioasa în care sa ai încredere eu una m-as întâlni. Dar trebuie sa imi oferi încrederea de care am nevoie   eu una am o viata privata foarte stricta și nu as vrea sa ma întâlnesc cu cineva care nu îmi inspira acea incredere .

Si cam cat ar costa o intalnire!?

Postat
24 minutes ago, only-me said:

Hai ca-ti spun eu, femeia e din Hunedoara, deci nu va faceti vise, in plus are si 3 puradei care ii mananca timpul, deci e vrajeala maxima asta cu "intai chat si pe urma intalnire".

In plus, dupa 3 copii, cum crezi ca arata ?

Nu zic ca nasol, dar nici bine.

• Like 1
Postat
2 hours ago, Deeaa91 said:

Care sunt prețurile ?

Postat
Acum 41 minute, DeVante a spus:

Care sunt prețurile ?

Discutam mai multe în privat. Prefer sa nu mai vb aici pt ca sunt mulți care nu au ce face și bat din gura fără sa ma cunoască 

Postat
Acum 1 oră, only-me a spus:

Discutam în privat

• Like 1
Postat
Acum 13 minute, ionutyfg a spus:

Eu tot ma uit și nu vad fata frumoasa cu forme 😂😂

Dacă tu zici.. asa o fi!

Postat
1 oră în urmă, ionutyfg a spus:

Eu tot ma uit și nu vad fata frumoasa cu forme 😂😂

Lasa vrajeala...

Curul asta e bun rau de futut...

Daca blondina stie sa o suga pasional atunci este ce trebuie... 

Postat
Acum 21 ore, cooldaddy a spus:

Prefera easy money... iar lipsa unui pret orientativ mie unu, mereu imi miroase a tzeapa!

Preturile le discutam in privat . Nu este teapa . 

Postat

As ruga persoanele care m-au văzut sa scrie un mic comentariu. Poate ca atunci voi inspira mai multa încredere. 

Postat
Acum 46 minute, Deeaa91 a spus:

As ruga persoanele care m-au văzut sa scrie un mic comentariu. Poate ca atunci voi inspira mai multa încredere. 

Si pe cele care te-au intalnit... sa scrie un mic comentariu

Postat

Cine m-a întâlnit nu este de pe acest forum. Din păcate  .  Nu sunt de mult timp pe acest forum 

Postat

Bună dimineața dragii mei.. sunt disponibilaaaa🤪🤪💋🥰

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...