Deeaa91 Reputație: 3 Postat Ianuarie 26, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 26, 2022 Bună eu sunt Deea 🤗 și fac videochat pentru bărbații iubitori de a vedea o femeie cu forme frumoase cum se joaca pt el 😁😘. Show-urile mele se desfășoară pe skype fb instagram sau telegram. Sunt o persoana deschisa comunicativa și imi doresc sa găsesc băieți sau domni cu bun simt care își doresc sa ma vada și sa ne jucam impreuna. Orice fantezie ai spune-mi și ti-o pot îndeplini. Ofer discreție 100% . Detalii de contact: Skype: alexya ale video Insta: andree.2323 apar cu numele de alexya ale Fb: https://www.facebook.com/alexya.ale.5220 Telegram: @Andreea1991 Te aștept cu drag am uitat sa specific ca am vibratoare sex machine și stimulator pentru orgasm. 🙈💋🤗😘
schweppes123 Reputație: 964 Postat Ianuarie 26, 2022 Postat Ianuarie 26, 2022 Super... Ti-am scris pe Telegram... Sper sa punem sex machine in functiune...
Deeaa91 Reputație: 3 Postat Ianuarie 27, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 27, 2022 Bună dimineața!
DeVante Reputație: 554 Postat Ianuarie 27, 2022 Oras:Palermo, Italy Oras:Palermo, Italy Postat Ianuarie 27, 2022 23 hours ago, Deeaa91 said: Bună eu sunt Deea 🤗 și fac videochat pentru bărbații iubitori de a vedea o femeie cu forme frumoase cum se joaca pt el 😁😘. Show-urile mele se desfășoară pe skype fb instagram sau telegram. Sunt o persoana deschisa comunicativa și imi doresc sa găsesc băieți sau domni cu bun simt care își doresc sa ma vada și sa ne jucam impreuna. Orice fantezie ai spune-mi și ti-o pot îndeplini. Ofer discreție 100% . Detalii de contact: Skype: alexya ale video Insta: andree.2323 apar cu numele de alexya ale Fb: https://www.facebook.com/alexya.ale.5220 Telegram: @Andreea1991 Te aștept cu drag am uitat sa specific ca am vibratoare sex machine și stimulator pentru orgasm. 🙈💋🤗😘 Păcat ca e doar chat… si fără întâlniri reale 🙂 1
Deeaa91 Reputație: 3 Postat Ianuarie 27, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 27, 2022 Acum 3 ore, DeVante a spus: Păcat ca e doar chat… si fără întâlniri reale 🙂 Da din păcate asa e. Deși dacă ai avea plăcere să ne vedem la web puțin poate dacă ne cunoaștem mai bine îți ofer și posibilitatea sa ne vedem real. Dar în primul rand video apoi vedem .. O zi frumoasa iti doresc 😁😘
schweppes123 Reputație: 964 Postat Ianuarie 27, 2022 Postat Ianuarie 27, 2022 Chiar acum, Deeaa91 a spus: Da din păcate asa e. Deși dacă ai avea plăcere să ne vedem la web puțin poate dacă ne cunoaștem mai bine îți ofer și posibilitatea sa ne vedem real. Dar în primul rand video apoi vedem .. O zi frumoasa iti doresc 😁😘 Asa spuneti toate, Dupa ce va vedeti cu sesiunea video platita. Uitati de intalnirea reala... Barbatilor ne place real... Unii si unele au invatat prea mult sa traiasca pe internet... Este un fenomen laba la distanta. 2
Deeaa91 Reputație: 3 Postat Ianuarie 27, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 27, 2022 Acum 8 minute, schweppes123 a spus: Asa spuneti toate, Dupa ce va vedeti cu sesiunea video platita. Uitati de intalnirea reala... Barbatilor ne place real... Unii si unele au invatat prea mult sa traiasca pe internet... Este un fenomen laba la distanta. Depinde de persoana .... dacă este atractiva sau nu ineaparat atractiva .. sa fie o persoana serioasa în care sa ai încredere eu una m-as întâlni. Dar trebuie sa imi oferi încrederea de care am nevoie eu una am o viata privata foarte stricta și nu as vrea sa ma întâlnesc cu cineva care nu îmi inspira acea incredere . 1
Membru Premium only-me Reputație: 17846 Postat Ianuarie 27, 2022 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Ianuarie 27, 2022 48 minutes ago, Deeaa91 said: Depinde de persoana .... dacă este atractiva sau nu ineaparat atractiva .. sa fie o persoana serioasa în care sa ai încredere eu una m-as întâlni. Dar trebuie sa imi oferi încrederea de care am nevoie eu una am o viata privata foarte stricta și nu as vrea sa ma întâlnesc cu cineva care nu îmi inspira acea incredere . Si cam cat ar costa o intalnire!?
toxiq Reputație: 1250 Postat Ianuarie 27, 2022 Postat Ianuarie 27, 2022 24 minutes ago, only-me said: Si cam cat ar costa o intalnire!? Hai ca-ti spun eu, femeia e din Hunedoara, deci nu va faceti vise, in plus are si 3 puradei care ii mananca timpul, deci e vrajeala maxima asta cu "intai chat si pe urma intalnire". In plus, dupa 3 copii, cum crezi ca arata ? Nu zic ca nasol, dar nici bine. 1
DeVante Reputație: 554 Postat Ianuarie 27, 2022 Oras:Palermo, Italy Oras:Palermo, Italy Postat Ianuarie 27, 2022 2 hours ago, Deeaa91 said: Da din păcate asa e. Deși dacă ai avea plăcere să ne vedem la web puțin poate dacă ne cunoaștem mai bine îți ofer și posibilitatea sa ne vedem real. Dar în primul rand video apoi vedem .. O zi frumoasa iti doresc 😁😘 Care sunt prețurile ?
Deeaa91 Reputație: 3 Postat Ianuarie 27, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 27, 2022 Acum 41 minute, DeVante a spus: Care sunt prețurile ? Discutam mai multe în privat. Prefer sa nu mai vb aici pt ca sunt mulți care nu au ce face și bat din gura fără sa ma cunoască
Deeaa91 Reputație: 3 Postat Ianuarie 27, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 27, 2022 Acum 1 oră, only-me a spus: Si cam cat ar costa o intalnire!? Discutam în privat 1
Deeaa91 Reputație: 3 Postat Ianuarie 30, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 30, 2022 Bună bună!
ionutyfg Reputație: 79 Postat Ianuarie 31, 2022 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Ianuarie 31, 2022 Eu tot ma uit și nu vad fata frumoasa cu forme 😂😂
Deeaa91 Reputație: 3 Postat Ianuarie 31, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 31, 2022 Acum 13 minute, ionutyfg a spus: Eu tot ma uit și nu vad fata frumoasa cu forme 😂😂 Dacă tu zici.. asa o fi!
schweppes123 Reputație: 964 Postat Ianuarie 31, 2022 Postat Ianuarie 31, 2022 1 oră în urmă, ionutyfg a spus: Eu tot ma uit și nu vad fata frumoasa cu forme 😂😂 Lasa vrajeala... Curul asta e bun rau de futut... Daca blondina stie sa o suga pasional atunci este ce trebuie...
cooldaddy Reputație: 38 Postat Ianuarie 31, 2022 Oras:SE Oras:SE Postat Ianuarie 31, 2022 Prefera easy money... iar lipsa unui pret orientativ mie unu, mereu imi miroase a tzeapa!
Deeaa91 Reputație: 3 Postat Februarie 1, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 1, 2022 Acum 21 ore, cooldaddy a spus: Prefera easy money... iar lipsa unui pret orientativ mie unu, mereu imi miroase a tzeapa! Preturile le discutam in privat . Nu este teapa .
Deeaa91 Reputație: 3 Postat Februarie 1, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 1, 2022 As ruga persoanele care m-au văzut sa scrie un mic comentariu. Poate ca atunci voi inspira mai multa încredere.
schweppes123 Reputație: 964 Postat Februarie 1, 2022 Postat Februarie 1, 2022 Acum 46 minute, Deeaa91 a spus: As ruga persoanele care m-au văzut sa scrie un mic comentariu. Poate ca atunci voi inspira mai multa încredere. Si pe cele care te-au intalnit... sa scrie un mic comentariu
Deeaa91 Reputație: 3 Postat Februarie 1, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 1, 2022 Cine m-a întâlnit nu este de pe acest forum. Din păcate . Nu sunt de mult timp pe acest forum
Deeaa91 Reputație: 3 Postat Februarie 2, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 2, 2022 Bună dimineața dragii mei.. sunt disponibilaaaa🤪🤪💋🥰
Deeaa91 Reputație: 3 Postat Februarie 3, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 3, 2022 💋💋💋
Deeaa91 Reputație: 3 Postat Februarie 4, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 4, 2022 Va aștept ca sa va răsfăț! 💋💋💋
ionutyfg Reputație: 79 Postat Februarie 4, 2022 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Februarie 4, 2022 Nu miroase a bine😱
Postări Recomandate