Sari la conținut

draguta si fara fitze-0733763456

Postări Recomandate

Postat

te rog eu mult sa nu mi-o futi prea tare!!! eu am o relatie speciala cu veronika si nu mi-as dori sa-i tocesti tu frumusete de pasarica, da???!!! incetisor si frumusel te rog, iar indiferent ce faci, n-o lasa sa se urce ea peste tine, ca isi da drumul repede asa! ;)

• Like 2
  • Oras:bangkok
Postat

Veronico..dar daca nu-ti place cunilingusul, s-ar putea sa nu il ai nici pe obi nici pe mine ca si clienti! Asa ca gandeste-te bine!

ba ii place ,si inca in ce mare fel. doar ce m-am convins  in dupa amiaza asta

• Like 1
Postat

inca nu sint constient daca am visat sau a fost adevarat. mai astept cu recenzia ,sa nu fiu prea subiectiv. 

pai bine mai john ca sarea -n bucate , un nume mai frumos nu ai gasit si tu pentru mierea asta de fata?

doar sarea?

Postat

simbata am facut cunostinta cu vero.

locuieste cu inca o colega mai plinuta si blonda pe nume isabele, intr-unul din blocurile noi vis a vis de maritimo. locatie impecabila ,  din pacate fara aer conditionat, in rest tot confortul ,baie misto cu de toate ,prosop curat .dormitorul cu pat bun dar lenjerie de pat satinata ,putin cam incomoda, aluneca, foarte curat si ingrijit.

am fost bine indrumat la telefon ,locatia usor de gasit, am facut cunostinta cu vera si am fost incintat de felul in care arata, o pustoaica tare draguta si simpla , de 19 anisori cu un corp skinny, tite maricele in raport cu  talia subtire ,picioare subtiri si delicate ,curulet mic si frumos bombat ,par castaniu ,ochi patrunzatori si inteligenti, bine crescuta si politicoasa.

am stabilit pretul si conditiile de lucru am achitat 100 ron inainte pt 30 minutele, fuga la dus si m-am intors in dormitor unde am inceput sa ma mozolesc cu micuta vera timp de citeva minute , botic in botic ,cu saruturi patimase ,limbi rasucite si multa pasiune chiar si din partea ei.complimentele mele pentru acest aspect , putine fete tinere accepta sa se sarute cu un mos barbos si libidinos ca mine. rezultatul pupicilor a fost maxim, inainte de  a ii pune mina pe frumosiii ei sini aveam deja o enorma erectie . i-am gustat cu delicatete titisoarele minunate , doua bibelouri care ii completeaza perfect corpul foarte armonios si sexy.

cu multa rabdare si curiozitate i-am desfacut piciorusele pe care si le tinea lipite, un pic timida si instantaneu m-a luat ameteala in momentul in care am dat cu ochii de bijuteria coroanei; o pasarica perfect conturata ,putin umflata ca o gogosica, cu niste labioare superbe , perfect epilata , atit de roz si de delicata , una dintre cele mai frumoase pussylici pe care le-am vazut in ultimul timp.i-am recomandat sa se relaxeze si sa nu isi faca prea multe griji despre ce va urma , promitindu-i ca voi fi atent si tandru cu asemenea comoara. 

mi-am dat toata silinta sa o fac sa tresara , am pus la bataie tot arsenalul de cunostinte intr-ale cunnilingusului,am dezmierdat-o cu drag, ajutindu-ma de buricele degetelor de nas ,de buze sau de limba.  nici gaura funduletului nu a ramas neexplorata ,dupa umezeala  de rigoare apasind usor si ritmic  cu carnita degetului mare la intrarea in fundulet, fara o o patrunde.dupa doar citeva minute am simtit ca efortul meu este bine primit, mai intii simtind pasarica devenind tot mai umeda, apoi tresaririle muschilor  vaginali usor masati de degetelul meu care a alunecat fara efort din ce in ce mai adinc corpul a inceput sa vibreze , a inceput sa geama incet si timid , am continuat cu masarea sfincterului si cu stimularea unuia dintre sfircuri, apoi micuta vera a marit putin intensitatea miscarilor , cautuindu-si singura locurile sensibile ,dupa care a incremenit pentru citeva secunde intr-o crispare profunda , indepartindu-ma cu un zimbet strengaresc si rugindu-ma sa incetez, invocind sensibilitatea pasaricii care fusese electrocutata. 

mi-a placut imaginea si oftatul ce a urmat orgasmului ei , parca am simtit ca deodata a devenit mai indrazneata si increzatoare in propria-i feminitate.

fara nici un indemn din partea mea s-a cuibarit imediat intre picioarele mele si cu lacomie mi-a acaparat mataringa facind-o sa dispara in totalitate in gurita ei micuta, mai mai ,gata sa imi provoace un orgasm la cit eram de excitat. am domolit-o putin ,rugind-o sa  micsoreze putin ritmul,s-a ridicat apoi cu curuletul spre oglinda oferindu-mi o imagine ametitoare si continuind sa ma felationeze cu multa grija in timp ce isi misca lenes  frumoasele -i buci in oglinda.

am redus pe cit posibil durata blowjobului ,nu pentru ca nu mi-ar fi placut dar mai mult de 5 minute nu cred ca rezista multi fara sa ejaculeze, imi doream mult sa ii penetrez piersicuta care mustea de suculet , am aruncat-o peste mine si am continuat cu un 69 minunat , am lasat-o apoi sa ma impacheteze cu un condom de calitate si am rugat-o sa ma calaresca dupa pofta inimii . foarte dibace, micuta vera s-a infipt direct in mataringa si cu miscari pricepute m-a adus din nou in pragul orgasmului, facindu-ma sa tisnesc de sub ea si sa trec eu in control in pozitia clasica.am pompat cu drag timp de citeva minute dupa care am inceput sa o intorc usor in lateral apoi in doggy unde nu am mai rezistat si am avut un orgasm uscat fara ejaculare ,foarte intens  urmat de citeva spasmuri de credeam ca mi-au intrat coaiele in coma. vera a ramas cuminte asteptind sa ma linistesc apoi a tresarit grijulie vazind condomul fara sperma si crezind ca s-a rupt , am asigurat-o ca nu e asa cum crede ea , s-a linistit , i-am mai tras un ultim pupic pe labioare asa cum ramasese in pozitia doggy si am fugit la baie, dupa care i-am dezvaluit identitatea mea de pe forum , si i-am promis sa revin cit de curind fiiind incintat de tot ce mi-a oferit si cu speranta ca vom reusi sa facem si ceva poze impreuna.

am fumat o tigare ,chiar daca fetele sint nefumatoare, am facut cunostinta si cu isabell colega verei apoi ne-am despartit cu pupici pina la urmatoarea vizita.

fara nici un dubiu  numai note de 10 pentru tot ,  o experienta deosebit de placuta , relaxata, plina de erotism , quality time. 

recomand.

• Like 8
Postat

Salutare, confrati,

Un punct in minus, sper singurul...

Am vrut sa ma intalnesc astazi, pe la 16.00 cu domnisoara, am vorbit... am ajuns si... acolo mi-a raspuns prietena ei, care sincer nu era pe placul meu si mi-a spus ca pentru urmatoarea ora, Veronica nu este libera...

Sper sa am mai mult noroc maine, dar oricum, din punctul meu de vedere este un punct in minus, pentru inducere in eroare...

Better luck next time!

Postat

cred ca nici miine nu vei avea noroc. vera , e posibil sa lipseasca vreo citeva zile.

Postat

Foarte tare.... :) Next time, atunci :)

Toate bune!

am vazut anunturi cu vera pe telegraf, inseamna ca informatia mea a fost gresita.

Postat

@ isabela,

asa vad ca o ajuti pe colega ta, dai detalii si postezi poze cu ea pe topicul ei si probabil si prin mass media locala. eu unul iti multumesc in nume propriu si al colegilor mei, insa pozele acestea cu veronica sunt mai vechi si mai toti le-am vazut. posteaza ceva mai recent si din noua locatie te rugam!

topicul tau insa a ramas fara raspuns din partea ta, in ciuda faptului ca sunt mai mult decat sigur ca ai vazut si ai si citit ce am avut eu de spus despre tine. poate vei dori sa adresezi argumetele de acolo in nume propriu si pe topicul ala, dedicat tie, ca sa intelegem cu totii despre ce este vorba. ai dreptul la replica sa stii.

Postat

Salutare, confrati,

In cele din urma, am reusit sa ma intalnesc cu domnisoara, si asa cum speram, micul incident de zilele trecute a ramas ca singurul minus.

Dupa repetate incercari, am reusit sa ne intalnim si... sa incercam o mica recenzie, desi Veronica nu duce lipsa de posturi pozitive

Am ajuns in zona indicata, locatia cat se poate de moderna si curata.

Ne-am vazut, eu.. am placut, am ramans.... din pacate pe fuga, pentru ca nu aveam decat 30 de minute la dispozitie.

Am dat fuguta la baie, care este curata, numai ca nu am avut prosop "nou" - asta ar insemna pe undeva la 0,5 pct in minus.

Cum timpul meu era cat se poate de limitat... m-am limitat la un fast fuck, desi domnisoara poate mult mai mult (mai ca imi parea rau si ma gandeam ca nu merita asa... pe fuga)

Am inceput cu oral facut frumos, fara graba, cu oarece atentii pe zone (desi fiind adiacente, nu tin neaparat sa fie bagate in seama :) )

Dupa care, din motive de lipsa de antrenament, am pus caciulita si.... pe repede inainte am terminat discutia...

Si notele:

Locatia: 10 

Igiena: 9.50

Oral: 10

Normal 10

Concluzia: in mod categoric de revenit

Salutare tuturor!

• Like 6
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Iar visez numai tzatze noaptea asta :)

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Salutare,

am fost si eu astazi la aceasta fata si am fost placut impresionat, mai ales de GFE.

Eu timid, ea timida, deh fiind prima oara, dar totul a mers de la sine. Eu am cerut si un masaj de relaxare la inceput pe care nu are rost sa-l notez.

Dupa ce am scapat de inhibitii, au urmat saruturi, 69, m-am jucat cu pasarica ei dulce si am "gustat" placerea aratata de ea, normal, diverse pozitii, aprox 45min

Locatia: Maritimo - 9 (am facut 2 mici propuneri, papuci pt baie sa nu mai iesi din dus direct pe gresie si asternuturi la pat bumbac, ca si-asa e cald si te mai incingi si de la cele existente :))

Igiena: 9.50

Oral: 8 (fara atentie prea mare la zonele adiancente)

Normal 10, implicare totala

Concluzia:  de revenit

Halatul 100/nr si 200/ora eu am lasat 150/45min/1nr 

• Like 8

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...