Sari la conținut

❤️Naty 0735351923💋

naty22

Postări Recomandate

• Oras:România
  • Oras:România
Postat
Acum 20 minute, naty22 a spus:

:)post-311860-0-23235200-1582278217_thumb.jpeg

Foarte frumoasă poza, sâni mari și să nu uităm de "păsă". Dacă mai rămâi in Arad, jur că in două săptămâni când ajung in oraș îmi fac abonament la tine.

• Minus 2
Postat
Acum 11 minute, boxxxx a spus:

Foarte frumoasă poza, sâni mari și să nu uităm de "păsă". Dacă mai rămâi in Arad, jur că in două săptămâni când ajung in oraș îmi fac abonament la tine.

Hei te pwp și te aștept cu drag sigur ma vei prinde deoarece am sa fiu în oraș în weekend - ul viitor din nou 🥰și ai șanse sa ma prinzi în oraș te pwp o zi faina sa ai! 🥰❤️💋

Postat

Heii buna dragiilor va poftesc la o savarina ¬dulce și fierbinte ˜‹post-311860-0-19730300-1583347429_thumb.jpeg

💋

•  

💋❤️🙈🥰­post-311860-0-75761000-1583354809_thumb.jpeg

• Like 1
Postat

Hello bună seara de maine sunt disponibila de la ora 10🙈💋🥰pana seara la ora 23:00!

Sa aveți o seara plăcută și mâine începem în forte! 💋🙈🙈

Preturile sunt următoarele deoarece toți întreabă mere :

💣150finalizarea 

💣50 sărutările 💋

💣300 ora 

, 💣400 de lei ora numai de dominarii fără sex! 💋💣

Locatia este la Ared Kaufland nr 17 scara C! 💋💣

Finalizarea corporala pe sâni pe fund în balonas 

Nu fac anal și nici finalizare orala, și nici vorba de normal neprotejat. Sănătatea este pe primul loc Normalul este decat protejat sper ca ne înțelegem pana la urma în ciuda unora care mai întreabă și sunt răutăcioși! 💋🙈😐😐😏

Va pwp seara linistita. 

• Oras:Arad
Postat

Nici bine nu ai ajuns și deja pleci?Cum e posibil așa ceva,ai venit doar să ne saluți?!?Sper să fie totul ok cu tine!Dumnezeu să-ți ajute,să-ți fie bine!Salutări și la...Lary coleguta și prietenuta ta!👍✌❤😘

Postat
Acum 12 minute, Danidor a spus:

Nici bine nu ai ajuns și deja pleci?Cum e posibil așa ceva,ai venit doar să ne saluți?!?Sper să fie totul ok cu tine!Dumnezeu să-ți ajute,să-ți fie bine!Salutări și la...Lary coleguta și prietenuta ta!👍✌❤😘

Ceau azi mai sunt și mai sunt și mâine cred m-am hotărât sa mai stau sunt nehotărâta 🙈🙈🙈🙈🙈🤣

Postat
Acum 17 minute, Danidor a spus:

Se pare ca, concurenta este mare precum am găsit masina vandalizata în parcare la Kauffland bagate cuțit in toate cauciucurile și desumflate rotiile și uite ma ambitionez și am sa mai stau aici la voii! 🙈😏Ori asa se practica aici de....... ori is peștișorii ăștia mici de apa care se plictisesc cand se fut femeile lor și ei  nu au unde sa stea clar decât afara înțelegeți voi ce zic........! 

Postat

Rămân mut să aflu așa ceva!Nu sunt camere video ,administratorii,paza care mișună pe-acolo nimic,mănâncă pâinea lenevirii?Fă o petiție către cei care ar trebui să fie responsabili,să intărească vigilența celor care nu-si fac treaba!Peștișorii trebuie pescuiți și scoase icrele de sub burtica lor grasă!😉zi bună...cu surprize plăcute,Natty22!🤗😘

Postat
Chiar acum, Danidor a spus:

Rămân mut să aflu așa ceva!Nu sunt camere video ,administratorii,paza care mișună pe-acolo nimic,mănâncă pâinea lenevirii?Fă o petiție către cei care ar trebui să fie responsabili,să intărească vigilența celor care nu-si fac treaba!Peștișorii trebuie pescuiți și scoase icrele de sub burtica lor grasă!😉zi bună...cu surprize plăcute,Natty22!🤗😘

Nu prea știu de paznic nimic, camera de la Kauffland nu bate pana în celalat capăt 😒😏. Sigur ceva concurenta...... In fine asta este se mai întâmplă ce sa zic... Astazi și mâine voi fii în oraș disponibila la progrmarii! 🙈❤️💋

Postat
Acum 5 minute, naty22 a spus:

Nu prea știu de paznic nimic, camera de la Kauffland nu bate pana în celalat capăt 😒😏. Sigur ceva concurenta...... In fine asta este se mai întâmplă ce sa zic... Astazi și mâine voi fii în oraș disponibila la progrmarii! 🙈❤️💋

Le-au tăiat Arădenii pentru ca te iubesc și nu vor sa mai pleci. 😍

Postat
Acum 2 minute, Arad_lust a spus:

Le-au tăiat Arădenii pentru ca te iubesc și nu vor sa mai pleci. 😍

La asta m-am gândit și eu! 🤣🤣🤣

Bai mai cu toate cu glume cu tot am avut un impact tare pe bune vorbesc! Am zis ca mor în fata acolo la mașină! 🤣🤣🤣

• Telefon: 0759298961
  • Telefon: 0759298961
Postat
41 minutes ago, naty22 said:

La asta m-am gândit și eu! 🤣🤣🤣

Bai mai cu toate cu glume cu tot am avut un impact tare pe bune vorbesc! Am zis ca mor în fata acolo la mașină! 🤣🤣🤣

Sa nu fie ceva frustrat ce a fost pe la tine si nu i'a placut meniul. Sau cum zici tu ceva pestisor plictisit de atata plimbare prin fata blocului 🙃🤣😂. Eu zic sa iti iei un spray cu piper sa il mai condimentezi putin pe fraer daca dai bot in bot cu el🐳🐳🐳.Poate asa se mai invata si el minte. Si oricum ceva cunoscut sau unu ce iti stie masinutza.

o zi linistita in continuare 😘

Postat
Acum 15 minute, FKaddicted a spus:

Sa nu fie ceva frustrat ce a fost pe la tine si nu i'a placut meniul. Sau cum zici tu ceva pestisor plictisit de atata plimbare prin fata blocului 🙃🤣😂. Eu zic sa iti iei un spray cu piper sa il mai condimentezi putin pe fraer daca dai bot in bot cu el🐳🐳🐳.Poate asa se mai invata si el minte. Si oricum ceva cunoscut sau unu ce iti stie masinutza.

o zi linistita in continuare 😘

Nu are cine deoarece eu ma comport exemplar cu clienții deoarece lucrez mai mult cu nimfomanele și sunt băieții de nota 10 exclus clienții, mai mult sigur vreun peștișor de apa mic sărat, deoarece ei nu au unde sa stea numai prin BMW prin fata blocului dar și dacă este vreunu sigur ii scot eu femeie vreun dinte din gura sa îl învăț minte! 🙈🙈🙈

Postat
Acum 2 ore, naty22 a spus:

post-311860-0-17376900-1584532808_thumb.jpegpost-311860-0-52236000-1584545994_thumb.jpegpost-311860-0-79960800-1576594549_thumb.jpegpost-311860-0-31745800-1578756996_thumb.jpgpost-311860-0-35346200-1579247916_thumb.jpegpost-311860-0-68379700-1582113380_thumb.jpegpost-311860-0-89081200-1582544725_thumb.jpegpost-311860-0-56973900-1582980632_thumb.jpeg

🤣🙈💋Dedicație pentru peștișorii mici de apa care nu le mai fac femeile banii 🙈🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣No iaca am clienții și lucrez toată ziua în ciuda voastră 🙈🤣🤣

Vizitator unsuflet
Reputație: 0
Postat

In locul tau eu as sta si mai mult in Arad din 2 motive:

1  Sa le fac in ciuda, sa vada ca nu cedezi;

2  Sa fac banii de cauciucuri.

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat
Acum 42 minute, naty22 a spus:

🤣🙈💋Dedicație pentru peștișorii mici de apa care nu le mai fac femeile banii 🙈🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣No iaca am clienții și lucrez toată ziua în ciuda voastră 🙈🤣🤣

Frumoase poze  

• Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...