Sari la conținut

❤️Naty 0735351923💋

naty22

Postări Recomandate

Postat

Asta este cu dedicatie pentru voi cei care va ofticati ca m-am mutata aici la Arad si v-am luat mau la curvele voastre care nu fav bani, na uite nici deadracu nu mai plec de aici 🤣🤣🤣🤣🤣🥰Asa baietii ca ma gasiti zilnic de dimieata pana seara la birou sa vina puliliiiii! 🤣🤣🤣

Image_788578.jpg

Image_912345.png

• Like 1
  • Inimioara 3
Vizitator unsuflet
Reputație: 0
Postat
Acum 7 minute, Costel7979 a spus:

Bravo ma ești tare frumoasa recenzie ești cel mai tare de pe Arad noroc ci tine ca mai o fute cineva și pe grasa asta  in afara de tine 

cind o mai vizitezi sa ai duci și o crema nu vezi ca toată ai oparita 

Noua ne plac si femeile mai voluptuoase, dar uram oamenii prosti. Mai ales pe cei din Sibiu care se baga exact ca musca in curul calului, fara sa ii fi invitat cineva vreodata undeva.

• Oras:Sibiu
Postat

Dracu se oftica ca nu mai avem o grasa pe Gabriela Blonda care  ai ți tu partea 

Poti sa stai acolo pe Arad mult și bine fati mutație sa nu mai vi și in alte orașe ca noua nu ne trebuie opărite 

Frumoase poze păcat ca ai mâncat toată oala de sarmale 

Postat
Acum 3 minute, unsuflet a spus:

Noua ne plac si femeile mai voluptuoase, dar uram oamenii prosti. Mai ales pe cei din Sibiu care se baga exact ca musca in curul calului, fara sa ii fi invitat cineva vreodata undeva.

Lasă ca ești tu deștept eu știu de unde ți se trage deșteptăciunea de la oparita asta ai fost și i-ai dat limbi și ai rămas cu sechele du-te și fute femei ca vaci găsești cite vrei 

• Minus 1
  • Oras:Arad
Postat

Bravo Naty ești belea jur îmi place atitudinea ta maxim . Nu baga in seama toți frustrați ca nu are rost sa îți pierzi timpul cu ei . Normal ca exista și specimene care comentează aiurea dar ei habar nu au pe ce lume trăiesc . Nu merita sa le dai atenție deloc . 🙈😘

• Like 1
  • Minus 2
  • Inimioara 1
Postat
Acum 7 minute, naty22 a spus:

Haide - ti sa ma trageți de codita băieții va astept🥰🤗💋🍷

1646901345381.png

1646901391438.png

1646901417091.png

Du-te fa opărito 

Postat

Unsuflet bagă tare ca vreau sa ajung la 300 astăzi tinei partea la oparita asta ca orcum ai mai făina ca nevastata 

• Minus 1
Postat
Acum 38 minute, naty22 a spus:

Haide - ti sa ma trageți de codita băieții va astept🥰🤗💋🍷

1646901345381.png

1646901391438.png

1646901417091.png

🥰💋🤗😘🙉

• Inimioara 1
Postat
1 oră în urmă, poing159 a spus:

Bravo Naty ești belea jur îmi place atitudinea ta maxim . Nu baga in seama toți frustrați ca nu are rost sa îți pierzi timpul cu ei . Normal ca exista și specimene care comentează aiurea dar ei habar nu au pe ce lume trăiesc . Nu merita sa le dai atenție deloc . 🙈😘

Cel mai mișto lucru este sa dai cu ignor la asemenea specii!

Cum nu imi sta in caracter sa ma jignesc aici mai bine dau cu bunatate si flituri este cel mai bine 😉😉

• Oras:România
  • Oras:România
Postat
Acum 1 oră, Costel7979 a spus:

Bravo ma ești tare frumoasa recenzie ești cel mai tare de pe Arad noroc ci tine ca mai o fute cineva și pe grasa asta  in afara de tine 

cind o mai vizitezi sa ai duci și o crema nu vezi ca toată ai oparita 

Noroc cu mine că altfel nu ai avea cui să îi comentezi. Uite cum facem, eu când o să o mai vizitez pe Naty promit ca o sa îi duc o cremă. Dar te rog să îmi promiți și tu că,  atunci când o întâlnești pe fosta ta profesoară de Limba română, o fuți in gură ca tare bine te-a mai învățat să scrii. Al dracu toți analfabetii functionali aveti cont pe site-ul ăsta! 

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 2
Postat
Acum 48 minute, boxxxx a spus:

Noroc cu mine că altfel nu ai avea cui să îi comentezi. Uite cum facem, eu când o să o mai vizitez pe Naty promit ca o sa îi duc o cremă. Dar te rog să îmi promiți și tu că,  atunci când o întâlnești pe fosta ta profesoară de Limba română, o fuți in gură ca tare bine te-a mai învățat să scrii. Al dracu toți analfabetii functionali aveti cont pe site-ul ăsta! 

Am uitat sa îți zic limba romană cu mata am făcut-o cind o sa ma întâlnesc cu ia o sa ai transmit ce o zis ce o zis prostu de fiuso 

• Oras:Deva
Postat
Acum 51 minute, boxxxx a spus:

S-o mai trezit un papagal bravo ma da sunteți mulți pe Arad 

• Minus 1
Postat
Acum 55 minute, boxxxx a spus:

Vai unde stătea deșteptului saitului noroc ca am dat de el aicea ca deștepți de astea ca tine ai găsești greu 

Postat

Am locuri libere de la 15:00!🥰🤗💋🍷

Aici am sa ma mut aici  in Arad sunt oamaneii de milioane multam ca am gasit si eu băieții perfectii! 💋🍷🤗

Ared Kaufland R21 scara A! 

Cei invidioși mancami-ati o pulpa! 🍷🤗🤣

1646911479407.png

1646911575205.png

1646911504384.png

1646911528803.png

Postat
Acum 1 minut, naty22 a spus:

Aici am sa ma mut aici  in Arad sunt oamaneii de milioane multam ca am gasit si eu băieții perfectii! 💋🍷🤗

1646911479407.png

1646911575205.png

1646911504384.png

1646911528803.png

Ai și normal sa ai liber nu la toți le plac grasele 

• Minus 1
Postat
Acum 3 minute, naty22 a spus:

1646911479407.png

1646911575205.png

1646911504384.png

1646911528803.png

La cum arăți te cred și eu că ai liber 

• Minus 2
Postat

Azi am chef sa va bag intre picioare unde  este cald  si fierbinte! 🥰💋🤗🤣😅🍷😁😁😁😁😁😉

Image_96368.jpg

Postat

Pisicuts nu poți sa faci ceva cu cretini ăștia 2 Distanță20 și Costel7979? Cretinilor sau cretinule ca poate ești unu singur cu mai multe conturi deja ești penal ți-ai făcut numărul acuma lasă-ne in plm cu prostiile tale  ca devi plictisitor fără nici o vrăjeala ce plm crezi ca rezolvi ca scri toată ziua pe topicele fetelor ca sunt grase pe bune doar atât te duce capul ăla care îl porți degeaba ? 

• Minus 2
  • Inimioara 1
Postat

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Cand mai prind timp imi fac aici de cap sa nu va suparati ca pun atatea poze sunt zaluda 🤣😅😅🤣

IMG_1646923784843.png

Postat

Hello am inchiat azi ne revedem de maine de la ora  10:00🥰😉🍷

Seară frumoasă! 😉🍷🥰

IMG_1646920382290.png

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...