Sari la conținut

❤️Naty 0735351923💋

naty22

Postări Recomandate

Acum 22 ore, naty22 a spus:

Program de lucru pana diseara la ora 23 /00!😊😉Va sarut dulce! 🍷🍷💋💋💋

IMG_1647262385911.png

Buna dimineata am început programul la birou 🤭🥰🥰🥰

Programari pe wapp sau telefonic 🤭🥰🥰🥰

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Acum 12 minute, naty22 a spus:

Hei pe astăzi mai cateva locuri libere pe seara acum apoi voi încheia 🥰🥰🥰

Ared Kaufland locația!! 

Cam devreme închizi biroul, ai program ca la primărie,  chiar și primarul Falcă ar fi invidios pe tine 8-17 cu pauză de masă și 🤣

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu
La 04.08.2022 la 16:26, samsungvsiphone a spus:

Trecu mai departe daca nu îți place, sau ce ești tu, avocatul poporului? Firea-i a dracu de analfabet 

Învață tu sa scrii corect și după fa pe altcineva Analfabet 

ce va mai place la cite uni sa va băgați in seama aiurea vreți sa deveniți importanți 

O zi buna 

• Minus 1
Link spre comentariu

Hei buna dragiilor de lanora 12:00am sa deschid biroul. ❤️💋❤️

Ared Kaufland R 21 Scara B zona Banu Maracine! ❤️💋

Singura fara colege 💋❤️

Preturile sunt următoarele :

💋❤️150 fin 

💋❤️300 ora 

💋❤️50 sărutările 

Include :NP, ON ❤️💋

Dus împreună 💋❤️

Sex intre sani ❤️💋

❤️💋Dif poziții 

❤️💋69

❤️💋Masaj de relaxare 

❤️💋Uro 

❤️💋Footjob 

Programari pe wapp sau telefonic! ❤️

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Vizitator Daddy-boy
Reputație: 0

Am vizitat-o si eu pe Naty, astazi la birou, cu greu ne-am sincronizat da a iesit treaba buna.

Nu le am eu cu scurtaturile astea ON, NP, doar atat pot spune o fata draguta cu bun simt, niciintrun caz grasa pe cum se scria aici de hateri!!!. Sa trcem.la subiect, a fost o experienta de neuitat, pasarica dulce ca o savarina, numa buna de luat in seama cu limbuta, am schimbat 3 pozitii peste mine din fata si doggy, terminat in balonas. Locatia curata micuta cocheta, baia curata, fata ingrijita frumoasa placuta din primul contact.

De revenit cu siguranta.

Multumesc Naty pentru minutele petrecute cu mine. 💕😍😚

Haterii sa se abtina de la comentarii!!!!

Link spre comentariu
Acum 4 minute, Daddy-boy a spus:

Am vizitat-o si eu pe Naty, astazi la birou, cu greu ne-am sincronizat da a iesit treaba buna.

Nu le am eu cu scurtaturile astea ON, NP, doar atat pot spune o fata draguta cu bun simt, niciintrun caz grasa pe cum se scria aici de hateri!!!. Sa trcem.la subiect, a fost o experienta de neuitat, pasarica dulce ca o savarina, numa buna de luat in seama cu limbuta, am schimbat 3 pozitii peste mine din fata si doggy, terminat in balonas. Locatia curata micuta cocheta, baia curata, fata ingrijita frumoasa placuta din primul contact.

De revenit cu siguranta.

Multumesc Naty pentru minutele petrecute cu mine. 💕😍😚

Haterii sa se abtina de la comentarii!!!!

Mulțumesc frumos 💋🥰

Te aștept cu drag💋🥰

Link spre comentariu
Vizitator Daddy-boy

Salut baieti, azi am vizitat-o iarasi pe Naty, mare a fost tentatia, pasarica aia ma inebunit complect, ma repet, Naty e o fata de milioane (parerea mea), iam scris pe wap, cand a ajuns in arad mia scris si hop si eu la ea in parcare, am urcat u  dus rapid si la patut cu noi, iam luat savarina la jucat cu ea (misto savarina ei, off doamne) dar din pacate eu nimic am dat gres nu sar fii sculat nici in ruptu capului, am zis laso asa nu vrea nul fortam. Dupa 12 iam scris ca ma mai primesti azi odata parca mi-am revenit si pistolu😃, si ne-am inteles la o ora anume adica 15, hopa sus un dus rapid si hop cu botu in savarina sa nui uit gustu si parca micutu misca ceva, am bagat un 69 misti de tot dupa am schimbat 2 pozitii si gata am fost cam greu da am reusit. Mia fost rusine de dimineata ca am lasato fara, si am zis ca tre sa ma revansez inca astazi.

A mai patit cineva asa ca eu nu....

Naty nota 10*****, din toate privintele multumesc pentru tot..

De revenit si de vizitat pe Naty.

Asta a fost patania mea de azi cam nasoala da sa termint cu bine... te pup Naty😘😘😘😍😍😍😚😚😚

Link spre comentariu
Vizitator Daddy-boy
26 minutes ago, Daddy-boy said:

Salut baieti, azi am vizitat-o iarasi pe Naty, mare a fost tentatia, pasarica aia ma inebunit complect, ma repet, Naty e o fata de milioane (parerea mea), iam scris pe wap, cand a ajuns in arad mia scris si hop si eu la ea in parcare, am urcat u  dus rapid si la patut cu noi, iam luat savarina la jucat cu ea (misto savarina ei, off doamne) dar din pacate eu nimic am dat gres nu sar fii sculat nici in ruptu capului, am zis laso asa nu vrea nul fortam. Dupa 12 iam scris ca ma mai primesti azi odata parca mi-am revenit si pistolu😃, si ne-am inteles la o ora anume adica 15, hopa sus un dus rapid si hop cu botu in savarina sa nui uit gustu si parca micutu misca ceva, am bagat un 69 misti de tot dupa am schimbat 2 pozitii si gata am fost cam greu da am reusit. Mia fost rusine de dimineata ca am lasato fara, si am zis ca tre sa ma revansez inca astazi.

Asta a fost patania mea de azi cam nasoala da sa termint cu bine... te pup Naty😘😘😘😍😍😍😚😚😚

Unsuflet nu radea ca eu am fost ca tine da tu ca mine mai urmeaza

Link spre comentariu
Vizitator unsuflet
Acum 3 ore, Daddy-boy a spus:

Unsuflet nu radea ca eu am fost ca tine da tu ca mine mai urmeaza

Stai linistit ca am fost si eu in situatia ta, dar nu am indraznit sa scriu nimic, atat asteptau prietenii mei🤣. Eu sunt genul mai romantic, iar daca fata e pe fast fuck, nu fuck nimic😆

Se intampla tuturor. Apreciez sincetitatea ta.

Link spre comentariu
Acum 4 ore, Daddy-boy a spus:

Hei buna mulțumesc frumos pentru vizita ne mai vedem cu drag. 

Hei seara buna dragiilor 🥰🤭🤭de maine încep programul de la ora 10:00 🥰🤭

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Acum 12 minute, naty22 a spus:

Hei buna mulțumesc frumos pentru vizita ne mai vedem cu drag. 

Hei seara buna dragiilor 🥰🤭🤭de maine încep programul de la ora 10:00 🥰🤭

Buna.. mai lucrezi in seara/noaptea asta ? Mersi !

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 1 minut, bulangiuu a spus:

Buna.. mai lucrezi in seara/noaptea asta ? Mersi !

Salut buna nu mai lucrez, încep de maine de la ora 10:00 dimineața 🤭🥰🤭Seara buna sa ai! 

Am avut azi program încărcat de aceea nu pot lucra si noaptea daca puteam sa va dau fata lucram 🤭🥰🥰

• Mersi 1
Link spre comentariu

Vizitator Daddy-boy
2 hours ago, unsuflet said:

Stai linistit ca am fost si eu in situatia ta, dar nu am indraznit sa scriu nimic, atat asteptau prietenii mei🤣. Eu sunt genul mai romantic, iar daca fata e pe fast fuck, nu fuck nimic😆

Se intampla tuturor. Apreciez sincetitatea ta.

Meesi asta a fost si va ramane scrissi noi barbatii mai dam cate un rateu 😉😉😉

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...